Και δεν είναι μόνο αυτά.... Έχει κι άλλα όμως τα ξεχνάμε. Συμφωνώ με το ποστ σου και βάζω άλλα τόσα + και στην υπογραφή σου. Συνδέονται αυτά....moican4 έγραψε:Να μεινει ,να μεινει ,να μεινει...
γιατι ειχες 5 χρονια και να βγεις ευρωπη και βγηκες με αυτον ,
γιατι ποτε δεν ειχες βγει δευτερος και βγηκες με αυτον
γιατι τον μοναδικο παικτη που σε ολους τρεχουν τα σαλια τον εφερε αυτος..
γιατι μας εφερε την κωλοφαρδια ενω αλλοι μας ετρεχαν στο Αγιο ορος και ελεγαν τον Μαιο θα ειμαστε καλα..!!
γιατι συνεχιζουμε στο κυπελλο και δεν αποκλειστηκα απο τον βουλη και τον πανσερραικο
γιατι περσι στα ημιτελικα με εσφαξε το κορακι με τον γαυρο και αξιζα να το κατακτησω,
εγω αν ημουν προεδρος θα τον κρατουσα για αλλα 10 χρονια....
ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ,τριτοι ειμαστε.!!!!
Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Fernando Santos
- Maximus
Μικραινουμε τον ΠΑΟΚ με αυτα τα λογια, μικραινουμε προπονηταραδες που εκατσαν στον παγκο, και το κυριοτερο, υποβαθμιζουμε τον ρόλο του Ζαγορακη και του Βρυζα και των αλλων διοικουντων...moican4 έγραψε: γιατι ειχες 5 χρονια και να βγεις ευρωπη και βγηκες με αυτον ,
Μου ειναι αδιανοητο το οτι συνδεουμε την ''αναγεννηση'' του ΠΑΟΚ με τον Φερναντο Σαντος...Επαιξε τον ρολο του, ναι, αλλα οχι τοσο πολύ...Μην υποβαθμιζετε ετσι την διοικηση...Με αυτο το ροστερ και αυτη την διοικητικη ηρεμια, ο Αναστασιαδης δηλαδη δεν θα εβγαινε ευρωπη; Ο Μπαγιεβιτς δεν θα εβγαινε ευρωπη; Ποιος θα εβγαινε; Η Λαρισα; Η ο Εργοτελης;
moican4 έγραψε:
γιατι τον μοναδικο παικτη που σε ολους τρεχουν τα σαλια τον εφερε αυτος...
Σε αυτο συμφωνώ οτι επαιξε σημαντικο ρολο...
Μάξιμους, για σένα ότι καλό έχει γίνει στον ΠΑΟΚ φταίει η διοικηση και για ότι κακό ο Σάντος (πλην του Βιειρινια)???
Ωραίο ακούγεται... ΤΙ να σου πω...
Ωραίο ακούγεται... ΤΙ να σου πω...
- pagotatzis
πες τα βρε maxime πες τα αγορίνα μου
δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ
δεύτεροι?να χέσω την 2 θέση.
και εγώ να ήμουν coach θα την έβγαζα την ομάδα ευρώπη.
πια 2 θέση βρε ?έπαιξα champions leage? e τότε ναι ,δεν βλέπω μπάλα!
δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ
δεύτεροι?να χέσω την 2 θέση.
πια 2 θέση βρε ?έπαιξα champions leage? e τότε ναι ,δεν βλέπω μπάλα!
Tοτε βλεπεις αλλον Π.Α.Ο.Κ....κΑΛΑ μιλαμε σοβαρα ..? σου ειναι αδιανοητο οτι συνδεουμε την αναγεννηση του Π.Α.Ο.Κ με τον Σαντος..? Ποιον εχεις προπονητη 3 χρονια τωρα..? Ασε ,μην το πεις γιατι θα τρομαξεις κανεναν..Αυτον πιστεψε ο Ζαγορακης ,αυτον πιστευει και ο Βρυζας..Καταλαβε το ,γιατι με την δικη σας νοοτροπια μικραινετε τον Π.Α.Ο.Κ....Καλα ,τι κανεις τωρα τον γιουρι γκελερ..? Υποθετικα ρωτας..? Ειναι δυνατον να σου μιλαω εγω με υπαρκτα γεγονοτα και να μου απαντας με υποθεσεις..? Περσινα ψινα σταφυλια ,τους ειδα τους προπονηταραδες και τι καταφεραμε με αυτους τοσα χρονια..!!!....Φαγαμε και απο αυτα ..φτανει..!!Maximus έγραψε:moican4 έγραψε: γιατι ειχες 5 χρονια και να βγεις ευρωπη και βγηκες με αυτον ,
Μου ειναι αδιανοητο το οτι συνδεουμε την ''αναγεννηση'' του ΠΑΟΚ με τον Φερναντο Σαντος...Επαιξε τον ρολο του, ναι, αλλα οχι τοσο πολύ...Μην υποβαθμιζετε ετσι την διοικηση...Με αυτο το ροστερ και αυτη την διοικητικη ηρεμια, ο Αναστασιαδης δηλαδη δεν θα εβγαινε ευρωπη; Ο Μπαγιεβιτς δεν θα εβγαινε ευρωπη; Ποιος θα εβγαινε; Η Λαρισα; Η ο Εργοτελης;
moican4 έγραψε:
γιατι τον μοναδικο παικτη που σε ολους τρεχουν τα σαλια τον εφερε αυτος...
Σε αυτο συμφωνώ οτι επαιξε σημαντικο ρολο...
Και για να μην το κουρασω το θεμα ,οποιος εχει περισσοτερες ποδοσφαιρικες γνωσεις ιδου..

Ειλικρινά το μονο που μπορώ να σου πω είναι... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ... Δηλαδή μπορώ να σου πω κι άλλα, αλλά θα φλερτάρω με κανα μπαν...pagotatzis έγραψε: δεύτεροι?να χέσω την 2 θέση.
Ενα θα σου πω...
Αν μπορείς να κανεις όσα έκανε ο Σαντος τα τελευταία 3 χρόνια, πάνε και κάντα με 15 χιλιαρικα το χρόνο... Και ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει λεφτα και εσύ θα γίνεις διασημος... Αλλά να ξες! Στην πρώτη αποτυχία ΕΓΩ θα σε κρεμάσω... Οπως κάνεις κι εσύ για τον Σάντος...
Gika εισαι οαση ρε φιλε....!! Καληνυχτα σε ολους...
ΥΓ. Ο Π.Α.Ο.Κ κερδισε 1-2 αλλα δεν επαιξε καλα ρε γμτ...!!

ΥΓ. Ο Π.Α.Ο.Κ κερδισε 1-2 αλλα δεν επαιξε καλα ρε γμτ...!!
Πάρτε και άλλα 100 + απο μένα αλλά τσάμπα σάλιο χαλάμε...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Και δεν είναι μόνο αυτά.... Έχει κι άλλα όμως τα ξεχνάμε. Συμφωνώ μετο ποστ σου και βάζω άλλα τόσα + και στην υπογραφή σου. Συνδέονται αυτά....moican4 έγραψε:Να μεινει ,να μεινει ,να μεινει...
γιατι ειχες 5 χρονια και να βγεις ευρωπη και βγηκες με αυτον ,
γιατι τον μοναδικο παικτη που σε ολους τρεχουν τα σαλια τον εφερε αυτος..
γιατι μας εφερε την κωλοφαρδια ενω αλλοι μας ετρεχαν στο Αγιο ορος και ελεγαν τον Μαιο θα ειμαστε καλα..!!
γιατι συνεχιζουμε στο κυπελλο και δεν αποκλειστηκα απο τον βουλη και τον πανσερραικο
γιατι περσι στα ημιτελικα με εσφαξε το κορακι με τον γαυρο και αξιζα να το κατακτησω,
εγω αν ημουν προεδρος θα τον κρατουσα για αλλα 10 χρονια....
ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ,τριτοι ειμαστε.!!!!
Πάντα ο Σάντος θα φταίει και ας ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ να φωνάζει 1000 φορές περισσότερο απο όσο προσπαθούσαν οι παίχτες να παίξουν.
Κάθε φορά τα ίδια εδω μέσα.
Φταίει ο Σάντος,
Ακούμε και το ότι πήρε η γριά Χ σαν ΑΛΛΟ ένα λόγο για να φύγει...
ΕΜΕΤΙΛΑ.
ΥΓ: + και στο gika
Εγώ λέω να φύγει και το παλτο ο Μπαλάφας... Τι λετε??moican4 έγραψε:
ΥΓ. Ο Π.Α.Ο.Κ κερδισε 1-2 αλλα δεν επαιξε καλα ρε γμτ...!!![]()
Γιάννη εννοείται πως φταίει ο Μπαλάφας για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας,καθώς έκανε βουντού από τα Γιάννενα επειδή τον δώσαμε δανεικό και δεν του επιτρέψαμε να ζει τη μαγεία της Τούμπας σε εβδομαδιαία βάση..
Και εννοείται πως φταίει ο Σάντος..
Δεν ξέρω γιατί..
Αλλά φταίει..

Και εννοείται πως φταίει ο Σάντος..
Δεν ξέρω γιατί..
Αλλά φταίει..
- pagotatzis
ένταξη δεν φτάει ο santos έχετε δίκιο
ok ποιος φταίει? οι παίχτες??διώξτε τους παίχτες.
γίνετε ?δεν γίνετε!ποιος θα πάει να παίξει ?εγώ ο μάχιμος και ο γκίκα??
αφού ξέρετε πως είναι το ποδοσφαηρο.
πάντα τι πληρώνει ο προπονητής!
το θέμα είναι κάτι πρέπει να αλλάξει
για μένα το πιο εύκολο και το πιο ουσιαστικό είναι να αλλαξουμε προπονητή,
και αφήστε επιτέλους κάποιον να έχει και μια άποψη που δεν την εγκρίνεται εσείς
δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τις ίδιες απόψεις!
όλο τα ίδια θα λέμε???
αυτό είναι το "τοπικ" του santos και εδώ μέσα θα γράφω τι σκέφτομαι
κρυβόσαστε πίσω από έναv ζαγοράκη και έναν βρίζα και λέτε στηρίζεται κτλ
αν είχαμε bezirtides γούμενους αλλα θα λέγατε.
και εγώ στηρίζω την ομάδα και ας φωνάζω καη
γκρινιάζω
την πρώτη χρονια έλεγα εντάξει θα κάνω υπομονή
την δευτεί κατάλαβα ποσο σημαντική είναι η προετοιμασία και που μπορεί να σε φτάσει και ας μην παίζεις καλο ποδόσφαιρο
φέτος?για να δούμε τι έχουμε φέτος
valerenga.as την αφήσουμε αυτή
herenveen?πολλά τα λάθη του santos και οποιος διαφωνεί (πως είπε ο φίλος μας ο γκίκα,το πουλέν μας ο γκίκας,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ)
πρωτάθλημα ?
έτσι και εστί k
κουτσα στραβά τα παίρνουμε τα ματσάκια
e εντάξει μην περιμένετε και καμια niki με ποκ
εε όχι!
μην είμαστε και υπερβολική
παοκάκη είμαστε
που να τα βάλουμε με ποκ?
πλακα κάνετε?
σούμα σούμα στο τέλος πάλι ευρώπη και βλέπουνε
έτσι?
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σε όλους που υποτιμάτε την ομάδα μας και αληθινά δεν έχουν καταλάβει τι θα πει ΠΑΟΚ
ok ποιος φταίει? οι παίχτες??διώξτε τους παίχτες.
γίνετε ?δεν γίνετε!ποιος θα πάει να παίξει ?εγώ ο μάχιμος και ο γκίκα??
αφού ξέρετε πως είναι το ποδοσφαηρο.
πάντα τι πληρώνει ο προπονητής!
το θέμα είναι κάτι πρέπει να αλλάξει
για μένα το πιο εύκολο και το πιο ουσιαστικό είναι να αλλαξουμε προπονητή,
και αφήστε επιτέλους κάποιον να έχει και μια άποψη που δεν την εγκρίνεται εσείς
δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τις ίδιες απόψεις!
όλο τα ίδια θα λέμε???
αυτό είναι το "τοπικ" του santos και εδώ μέσα θα γράφω τι σκέφτομαι
κρυβόσαστε πίσω από έναv ζαγοράκη και έναν βρίζα και λέτε στηρίζεται κτλ
αν είχαμε bezirtides γούμενους αλλα θα λέγατε.
και εγώ στηρίζω την ομάδα και ας φωνάζω καη
γκρινιάζω
την πρώτη χρονια έλεγα εντάξει θα κάνω υπομονή
την δευτεί κατάλαβα ποσο σημαντική είναι η προετοιμασία και που μπορεί να σε φτάσει και ας μην παίζεις καλο ποδόσφαιρο
φέτος?για να δούμε τι έχουμε φέτος
valerenga.as την αφήσουμε αυτή
herenveen?πολλά τα λάθη του santos και οποιος διαφωνεί (πως είπε ο φίλος μας ο γκίκα,το πουλέν μας ο γκίκας,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ)
πρωτάθλημα ?
έτσι και εστί k
κουτσα στραβά τα παίρνουμε τα ματσάκια
e εντάξει μην περιμένετε και καμια niki με ποκ
εε όχι!
μην είμαστε και υπερβολική
παοκάκη είμαστε
που να τα βάλουμε με ποκ?
πλακα κάνετε?
σούμα σούμα στο τέλος πάλι ευρώπη και βλέπουνε
έτσι?
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σε όλους που υποτιμάτε την ομάδα μας και αληθινά δεν έχουν καταλάβει τι θα πει ΠΑΟΚ
Ρε παγοτατζη θεωρείς αυτονοητο ότι ο ΠΑΟΚ έχει την τρίτη θέση? Αν ναι, αυτό είναι έργο Σάντος! Αν όχι, γιατί γκρινιαζεις??
Για την Χερενφειν πολλά τα λάθη του Σάντος... Και εκει όπως και σήμερα έπαιξε με ακραια χαφ Φωτάκη και Σορλεν... Συμπτωση?? Μήπως δεν είναι πλάγια χαφ?? Μήπως έχουν 2-3 χρόνια συμβολαιο και επαναπαύτικαν?? Δεν ξέρω και προτιμω να MHN μιλάω... Εσύ που (λογικα) δεν ξέρεις γιατί κατακρίνεις?? Τι πιστεύεις ότι κερδίζεις απο αυτό?
Για την Χερενφειν πολλά τα λάθη του Σάντος... Και εκει όπως και σήμερα έπαιξε με ακραια χαφ Φωτάκη και Σορλεν... Συμπτωση?? Μήπως δεν είναι πλάγια χαφ?? Μήπως έχουν 2-3 χρόνια συμβολαιο και επαναπαύτικαν?? Δεν ξέρω και προτιμω να MHN μιλάω... Εσύ που (λογικα) δεν ξέρεις γιατί κατακρίνεις?? Τι πιστεύεις ότι κερδίζεις απο αυτό?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Κυρ 08 Νοέμ 2009, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
erevos187 έγραψε:Μπορει να χασαμε τα 2 ματς στην τουμπα αλλα μου εκανε μεγαλη εντυποση η διαφορα με την οποια αγωνιστηκε η ομαδα σε σχεση με τα αντιστοιχα παιχνιδια στην αρχη της περιοδου.
Ανεξαρτητος αποτελεσματος και το οτι προδοθηκαμε (ειδικα στο ματς με την αεκ) απο το δυνατο μας σημειο που ειναι η αμυνα, μεσα σε λιγοτερο απο 6 μηνες ειδα μια τρομερη αλλαγη στον τροπο αναπτυξης και δημιουργιας φασεων απο τον ΠΑΟΚ κατι που παρολη την πικρα της ηττας μου εβγαλε θετικα συναισθηματα.
Φυσικα ολα αυτα ειναι καθαρα εργο προπονητη και εδω ειναι το σημειο που πρεπει εμεις οι φιλαθλοι να ασκησουμε κριτικη και οχι σε καποια αλλαγη η επιλογη προσωπου. Εδω παντος θα αξιζε να κραζαμε αν δεν βλεπαμε καποια βςλτιωση στον τροπο παιχνιδιου της ομαδας
gika gika εισαι εδω βρηκα κατι προχειρο
Και αν θεωρουσα την ικανοτητα της ομαδας ευθυνη (και πιθανον και εσεις τοτε να συμφωνουσατε) του προπονητη
δεν πρεπει να θεωρισουμε την σημερινη ανικανοτητα ευθυνη του ιδιου προσωπου???????????????????????????????????
1+1=2
φίλε παγωτατζή στο έχω πει κι άλλη φορά όταν έλεγες να δούμε μπάλα και τέτοια.. και σου είπα, αν θες μπάλα, βάλε νόβα και δες τη μπάρτσα και την (κωλο)γιουνάιτεντ. μην περιμένεις να δεις μπάλα στην ελλάδα. δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να παίξουμε ποδόσφαιρο όμορφο. τώρα λες ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίρνει πρωτάθλημα και την τρίτη και τη δεύτερη θέση δεν τη θες. ε αν θες ο ΠΑΟΚ να πάρει τώρα πρωτάθλημα πάρε τον στο μάνατζερ.. δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για πρωτάθλημα... δλδ να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα όπως έχουν.. εκτός αν θες να ονειρεύεσαι και να ονειροβατείς..
υγ. με σωστή διαιτησία θα είχαμε 24-25 βαθμούς και θα είμασταν με γαυρο-βάζελο στις πρώτες θέσεις μαζί. και παίζουμε και χάλια μπάλα.. δλδ αν παίζαμε μπάλα τί θα γινόταν?
υγ. με σωστή διαιτησία θα είχαμε 24-25 βαθμούς και θα είμασταν με γαυρο-βάζελο στις πρώτες θέσεις μαζί. και παίζουμε και χάλια μπάλα.. δλδ αν παίζαμε μπάλα τί θα γινόταν?