Εδώ και τρεις μήνες ζούμε με την ελπίδα, δεν θα μας κάνουν παραπάνω κακό λίγες ώρες περισσότερες.joshua έγραψε:Την μεταγραφή παίκτη από ομάδα νομίζω μπορούμε σιγά σιγά να την ξεχνάμε…Πολύ μικρό καλάθι για ελεύθερο μέχρι τη Πέμπτη…

Εδώ και τρεις μήνες ζούμε με την ελπίδα, δεν θα μας κάνουν παραπάνω κακό λίγες ώρες περισσότερες.joshua έγραψε:Την μεταγραφή παίκτη από ομάδα νομίζω μπορούμε σιγά σιγά να την ξεχνάμε…Πολύ μικρό καλάθι για ελεύθερο μέχρι τη Πέμπτη…
Χαλαρος ειμαι εγω και ξερω και να διαβαζω. Εσενα δεν βλεπω χαλαρο, βλεπω μια αγωνιωδη προσπαθεια να κανεις επιδειξη. Και δεν γινεσαι καλυτερος απο οτι εισαι με το να προσπαθεις να σε αναγνωρισουν σε ενα φορουμ αγνωστοι ανθρωποιstravostomis έγραψε:Χαλάρωσε λίγο και ξαναδιάβασε τι έγραψε ο φίλος. Ξέπλυμα δεν σημαίνει μόνο χρήματος. Γράφει ρητά "ξέπλυμα ενεργειών".Γκουερινο έγραψε:Η πραγματικη αγαπη που εχεις για την ομαδα σου φαινεται απο το οτι πιστευεις οτι γινεται ξεπλυμαJohnEconomist έγραψε:
Αυτό είναι μια παλαιολιθική προσέγγιση από την εποχή των προβάτων...
Η δουλειά αυτού που υποστηρίζει μια ομάδα είναι όχι η απλή υποστήριξη της ομάδας, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει και το ξέπλυμα ενεργειών μέσα στον υπόλοιπο οργανισμό της ομάδας που ζημιώνουν την ομάδα.
Αυτός που υποστηρίζει μια ομάδα πρέπει να διακρίνεται επομένως από πραγματική αγάπη για την ομάδα, αλλά επίσης και από κριτικό πνεύμα.
Και επειδη σε προηγουμενο ποστ μας ενημερωσες οτι ενας αυτοδημιουργητος δισεκατομμυριουχος αγεται και φερεται απο τις εξελιξεις εσυ που εισαι τοσο γατονι και το επιασες αμεσως για πες μας σε ποια θεση στη λιστα forbes βρισκεσαι
Αυτό γίνεται στην ΑΕΧ και στον Δαφνοτσιμπουκωμένο χρόνια τώρα. Είναι μια λογική ανησυχία γιατί και σε αυτούς έτσι ξεκίνησε. Με φίμωση κάθε είδους κριτικής.
Δεν διαφωνώ στο ότι ο ισολογισμός δεν είναι απλά μαθηματικά. Οικονομολόγος είμαι και εγώ. Αλλά θα διαφωνήσω με το παράδειγμα σου με τα McDonald's . Δεν θεωρώ ότι αν βγεί τώρα ο Ιβάν και ζητήσει 50 μύρια πχ θα κάνουν ουρά οι ενδιαφερόμενοι. Δεν είναι κερδοφόρα επιχείρηση η οποιασδήποτε ΠΑΕ κατά βάσηstravostomis έγραψε:Όταν πήρε ο Σαββίδης την ΠΑΕ κόστιζε 0 ευρώ λόγω χρεών. Μετά από την αποπληρωμή των χρεών από τον ίδιο και από πολλές επιτυχίες, σήμερα κοστίζει πολύ περισσότερα. Με το νέο γήπεδο αυτή η αξία θα τριπλασιαστεί.trouman έγραψε:Η σούμα, ας το πούμε έτσι, εκφράζεται με αριθμούς συγκεκριμένους, καθώς για αυτό έγινε κουβέντα.stravostomis έγραψε:Οι ισολογισμοί είναι οικονομικά, δεν είναι μαθηματικά. Και επιδέχονται εκατομμύρια ερμηνείες αλλιώς δεν θα υπήρχαν οικονομολόγοι.
Για να μη λέμε ο καθένας, ανάλογα με την εντύπωση που θέλει να δημιουργήσει ή άθελά του, τόσα βγάλαμε τόσα δώσαμε , που είναι τα λεφτά;
Ένας ισολογισμός καθώς και όλα τα μακροοικονομικά στοιχεία έχουν αξία ως μέρος γενικότερης ανάλυσης, καθώς από μόνα τους δεν δείχνουν απολύτως τίποτα.
Για να δώσω ένα παράδειγμα, τα McDonald's, από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στον πλανήτη, έχει αρνητικό ισολογισμό κάθε χρόνο εδώ και πολλές δεκαετίες.
Κάποια πράγματα αν δεν είναι στο αντικείμενο μας είναι καλύτερα να μην τα σχολιάζουμε, πόσο μάλλον να κουνάμε το δάχτυλο.
η ανταλαγη συμβολαιων ηλεκτρονικα γινεται....προλαβαινουν αρκει να κινηθουμε γρηγοραTheCursed έγραψε:Από την στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνά το βραδύ κ γω πιστεύω ότι αύριο είναι ουτοπικο να συμφωνήσει να 'ρθει να υπορράψει δεν προλαβαίνουμε απλα.
Μακάριkosths BXL έγραψε:η ανταλαγη συμβολαιων ηλεκτρονικα γινεται....προλαβαινουν αρκει να κινηθουμε γρηγοραTheCursed έγραψε:Από την στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνά το βραδύ κ γω πιστεύω ότι αύριο είναι ουτοπικο να συμφωνήσει να 'ρθει να υπορράψει δεν προλαβαίνουμε απλα.