Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από gika »

araya4 έγραψε: Αυτα τα υπομονη, περιμενετε, θα κανουμε, θα ρανουμε, ειναι γι αυτους που ονειρευονται μεγαλεια, σε ενα κοσμο χτισμενο απο σοκολατα.
Μα όλη μας η ζωή, αν το καλόσκεφτείς, μάταια δεν είναι??

Υποστηρίζεις μια ομάδα που σήμερα είναι αυριο δεν είναι. Παλεύεις να βγάλεις λεφτά μεχρι να έρθει η ώρα να πεθάνεις. Προσπαθείς να φτιάξεις την δική σου οικογένεια, μέχρι τη στιγμή που θα βαρεθείς την ίδια γυναίκα, τα παιδιά σου θα ανοίξουν τα φτερά τους και συ θα μείνεις με το πουλί στο χέρι. Προσπαθείς να αγοράσεις καινούργια σπίτια, καινουργια αμάξια, καινούργια ρούχα και σε λίγο καιρό θέλεις να τα αλλάξεις ξανά!!

Κι όμως, όλοι συνεχίζουμε να παλεύουμε...

Γιατί? Γιατί κάποιους τους συμφέρει αυτό... Κι όμως, αν δεν κάναμε τα χατίρια των "λίγων" και ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΑΜΕ θα υπήρχε λόγος να ζήσουμε??

Εσύ είσαι ΠΑΟΚ και προσπαθείς να φτάσεις την ομάδα σου κάπου... Που? Να παίζει μπαλάρα... Και πες ότι το καταφέρνεις.. Μα σε 10 χρόνια κάποιος άλλος θα μας έχει ξεπεράσει... Πάντα έτσι γίνεται... Και τότε θα προσπαθείς να ξαναγίνεις πρώτος... Μέχρι να πάρεις ένα κύπελο, ένα πρωτάθλημα, να φτάσεις στην κορυφή του κόσμου... ΚΑΙ ΜΕΤΑ??

Και μετά δεν έχει όμως!!! Όλα κάποτε τελειώνουν!!

Όλα είναι μάταια!!!

Κι όμως κάπως πρέπει να περάσουν τα 80 χρόνια που σ' αυτόν τον κόσμο...

Αρα??? Δεν ξέρω... Απλά δεν ξέρω!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

araya4 έγραψε:Αδερφε Maximus, τι αλλο να πω εγω. Ειμαι και εγω απο αυτους που συμφωνουν απολυτα μαζι σου. Τα εχω χιλιοπει και εγω με επιχειρηματα, τα λεμε, τα ξαναλεμε, κουρασαμε και οι μεν και οι δε. Μην ξεχναμε ομως πως το προβλημα δεν ειναι μονο ο προπονητης. Αυτος ετσι κι αλλιως ειναι καμμενο χαρτι, αν οχι τωρα, του χρονου...τι να κανει κανεις, υπομονη "δε μας λενε"; Εκτος αν ονοιρευομαστε σεντονια και αλλες λακαμιες που μας φουμαρουν, οπως και μπολικο χορτο (οχι του βουνου, του λιβαδιου).

Λοιπον, οπως ειπα πρωτος εδω μεσα πριν κανα μηνα, ο επενδυτης κανει τη διαφορα στις ομαδες εδω στο Ελλαντα. Εχεις, πας μπροστα, δεν εχεις, περιμενεις σειρα και χρονια. Αυτα για επενδυτη λαο, προπονητικα κεντρα κτλ, τα ακουω βερεσε. Απλα, ΠΑΟΚ εισαι, πας γηπεδο για ψιλοτζερτζελε που λεμε, φωναζεις απο ιδεολογικη καψουρα και τελειωνει το παραμυθι.

Αυτα τα υπομονη, περιμενετε, θα κανουμε, θα ρανουμε, ειναι γι αυτους που ονειρευονται μεγαλεια, σε ενα κοσμο χτισμενο απο σοκολατα.

ποιος ρε φιλε πλακα κανεις δεν υπαρχουν επενδυτες στην ελλαδα μονο περιφερομενα λαμογια ξεχνα τον επενδυτη
οτι κανει ο λαος ....δεν βλεπεις με την αεκ τι γινετε με τους ταβερνιαρηδες που θελουν να αναλαβουν?
καμπανης σαβιδης χοιριδης συριοι και τοσοι αλλοι δεν μας βαλανε μυαλο ?
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Ρε araya4 τι να κάνουμε τώρα ρε αδερφέ;; Αφού όπως πολύ καλα γνωρίζεις κ εσύ, επενδυτής δεν υπάρχει...
Να μην γίνει προπονητικό κέντρο, να μην ανοίξει ΑΜΚ;;; Τι θα κάνουμε δλδ, θα περιμένουμε τον Λεφτά που ποτέ δεν θα έρθει..
Τώρα για τον Σάντος, σε έφερε εδώ, σε νοικοκύρεψε κ σε ανέβασε επίπεδο. Κακά τα ψέματα..
Είναι αυτός τώρα τον στηρίζουμε.. Στ' αρχίδια μας αν φύγει, αλλά όσο είναι εδώ δεν θα λέμε κάθε μέρα τα ίδια..
Τα είπαμε για τον Σάντος κ οι μεν κ οι δε..
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΛΕΑΛ...
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Αμα σε επερνε ομως ο Βγιενο, η κανας τυπος μεγεθους οπως αυτος, θα ετρεχες οχι μονο στο αεροδρομιο, αλλα και σε κανα μαραθωνιο με μπλουζακι της ολυμπιακης.

Ρε συ αδερφε, οταν μιλαμε, να καταλαβαινουμε τι λεμε. Δε σε ειπα εγω, ουτε μιλησα για προσωπα αγνωστα, η ξενοφερτους φραγκατους "νο νειμ". Καμπανηδες, Γουμενοι και Μπατατουδηδες, αραβες και λιβανεζοι, υπαρχουν και πολλοι και παραπανισιοι για ολους.

Να ξερουμε τι λεμε ομως. Αν δεν μπορουμε, "δεν το χουμε" το θεμα. Τεσπα, ακυρον και εδω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αφου δεν ερχονται τι να κανουμε να πεσουμε στα ποδια τους ?
αλλα με την αγγελοπουλου ειδες τι εγινε εκλεισε τον ελευθερο τυπο 500 εργαζομενοι χωρις δουλεια αλλα αυτην την την νοιαζει ? αν ερχοταν στον ΠΑΟΚ μπορει να εκανε το ιδιο εχουν ψυχη αυτοι ? το χρημα ειναι ο θεος τους ακομα και
στους "σοβαρους" υποτιθεται επιχειρηματιες......
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Το δερμάτινο που φορούσε καινούργιο ήταν ; :o
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ναι ρε συ και γι' αυτο δυσκολευτικαμε να το βαλουμε το γκολ! γιατι αυτο ειναι ακομα αφθαρτο! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

gika έγραψε:
araya4 έγραψε: Αυτα τα υπομονη, περιμενετε, θα κανουμε, θα ρανουμε, ειναι γι αυτους που ονειρευονται μεγαλεια, σε ενα κοσμο χτισμενο απο σοκολατα.
Μα όλη μας η ζωή, αν το καλόσκεφτείς, μάταια δεν είναι??

Υποστηρίζεις μια ομάδα που σήμερα είναι αυριο δεν είναι. Παλεύεις να βγάλεις λεφτά μεχρι να έρθει η ώρα να πεθάνεις.
......
Και μετά δεν έχει όμως!!! Όλα κάποτε τελειώνουν!!

Όλα είναι μάταια!!!
-Όλη μας η ζωή είναι μια μοναχική πορεία προς τον τάφο...
-Άσε που στο δρόμο μπορεί και να πεθάνεις...

:lol:

(Σόρρυ για το off-topic...δεν άντεξα...)
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ΓΑΜΑΤΟ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αυτο που λεει ο αδερφος araya4 για τον επενδυτη, σαφως και εχει ενα δικιο, σαφως και η οικονομικη δυναμικη του συλλογου θα ανεβαινε αλλά δεν ειναι της παρουσης, ουτε και του παροντος τοπικ φυσικα...

Απο την μια ειναι τα χρηματα που διαθετει η ομαδα που εχει φραγκατο προεδρο, απο την αλλη ειναι η ''φραση-κλισε'' : Τα μπατζετ δεν παιζουν μπαλα... Και εκει ειναι η ενσταση...Στον αγωνιστικο τομεα...Γιατι ολοι εχουμε δικαιωμα στο ονειρο!

Η Τουμπα φωναζει μονη της...Σου λεει τι να κανεις...Πως να παρεις ψυχολογια...Τι ''συστημα'' να παιξεις...Σου φωναζει: ''Γέρνω 30 μοιρες...μπες και κανε το αυτονοητο:'' . Αρκει να την αφουγκραστεις.Αν κατσεις 5 λεπτά πριν απο ενα οποιοδηποτε ντερμπι ΠΑΟΚ-γαυρου σε μια ακρουλα,εκει σε ενα σκαλοπατακι και δεις πανοραμικα την ατμοσφαιρα και τα συναισθηματα που αυτη περικλειει, θα καταλαβεις οτι τον αντιπαλο -οποιος και αν ειναι αυτος- μπορεις να τον διαλυσεις! Να μπεις μεσα και να εχεις καθαρισει το ματσακι 2-0 πριν ληξει το μισαωρο!

Τελος παντων, οφ τοπικιαζω τωρα και με συγχωρειτε...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

araya4 έγραψε:Αμα σε επερνε ομως ο Βγιενο, η κανας τυπος μεγεθους οπως αυτος, θα ετρεχες οχι μονο στο αεροδρομιο, αλλα και σε κανα μαραθωνιο με μπλουζακι της ολυμπιακης.

Ρε συ αδερφε, οταν μιλαμε, να καταλαβαινουμε τι λεμε. Δε σε ειπα εγω, ουτε μιλησα για προσωπα αγνωστα, η ξενοφερτους φραγκατους "νο νειμ". Καμπανηδες, Γουμενοι και Μπατατουδηδες, αραβες και λιβανεζοι, υπαρχουν και πολλοι και παραπανισιοι για ολους.

Να ξερουμε τι λεμε ομως. Αν δεν μπορουμε, "δεν το χουμε" το θεμα. Τεσπα, ακυρον και εδω.

Είχα διαφωνήσει άλλη μια φορά μαζί σου στο θέμα της Θύρας 4 που έλεγες ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει.
Παρατήρησα τελικά ότι υπάρχει βελτίωση όσον αφορά το θέμα της κερκίδας.
Οι σύνδεσμοι ξεφυτρώνουν επίσης εκεί που είχαν κλείσει σαν μανιτάρια.

Διαφωνώ για δεύτερη φορά σήμερα μαζί σου για αυτό με το θέμα Βγενόπουλου.
Ο Βγενό φίλε araya είναι άλλος ένας Κόκαλης.
Μην ξεχνάς ότι άφησε τον πράσινο βρυκόλακα και έφυγε απο αυτόν.
Αν γινόταν στον ΠΑΟΚ αυτό ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις στην ομάδα?
Επίσης ο Βγενό έχει τέτοια δύναμη που περιουσιακά μπορεί να αγοράσει τον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό μαζί.
Θυμάσαι τα περί ποια Τσέλσι όταν πήγε στον Παναθηναικό.
Γιατί δεν το έκανε?
Γιατί πολύ απλά βρήκε πόρτα για άλλες μπίζνες με το κράτος.

Στο άλλο θέμα τώρα περί επενδυτή.

Το σχέδιο λέει τα εξής

1.Υποδομές

2. Εξυγίανση

3. Γήπεδο

Το πρώτο είναι στην φάση γέννησης.
Προπονητικό κέντρο που επιβάλετε να έχει κάθε σοβαρή ομάδα ακόμα χτίζεται και πάντα θα χτίζεται.
Οι ακαδημίες και οι συνεργασίες με άλλες ομάδες δείχνουν το έργο τους απο τώρα.
Μέσα απο εκεί ότι καλό βγει τότε μπορεί εκτός απο σημαντική βοήθεια να είναι και οικονομική.
Δεν ήταν τυχαία η επίσκεψη του επιτελείου του ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Ζαγοράκη όταν επισκέφτηκαν την ομάδα του Ajax για να δουν τον τρόπο οργάνωσης του.

2. Η ομάδα είναι δεύτερη φορά σε θετικό πρόσημο.Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μπει (αν το καταφέρει και φέτος) στο ΧΑΑ που θα είναι και η πρώτη ομάδα Ελληνική που μπορεί να παίξει υπο άλλους όρους σε άλλα παιχνίδια.
Επίσης για να έχει θετικό πρόσημο θα πρέπει να υπάρχει κάποιος απο πίσω που θα τα χώνει και αυτός δεν είναι άλλος απο αυτόν που διαβάζει αυτές τις γραμμές αυτήν την στιγμή.
No money no honey λοιπόν αδερφέ καθότι επαγγελματικό το ποδόσφαιρο και όχι μπάλα.
Για να υπάρχει αυτός ο κάποιος και να τα χώνει χωρίς σκέψη θα πρέπει να υπάρχει και ανταγωνιστική ομάδα.
Μια ομάδα ΠΑΟΚ που θα είναι παοκ στο γήπεδο ή σε μια άλλη εθνική κατηγορία όπως η Δ εθνική για παράδειγμα (γλυτώνεις και τα χρέη) ή ακόμα μια ομάδα η οποία θα τερματίζει απο την 8η θέση και κάτω τότε πολύ δύσκολα θα μπορεί να έχει και κόσμο στο γήπεδο (supporters).
Το ποιο σημαντικό επόμενο βήμα που θα πρέπει να εστιάσει η διοίκηση απο τώρα λοιπόν είναι αυτό και απο όσο γνωρίζω πρέπει να το εξετάζει το θέμα.

3. Αυτό είναι το επόμενο μελλοντικό βήμα στην ομάδα.
Πρέπει όμως για να ξεκινήσει να χτίζεις κάτι να έχουμε τα λεφτά.
Συνεπώς αν δεν ληθεί πρώτα το προηγούμενο βήμα τότε ότι και να πούμε για αυτό αυτήν την στιγμή θα είναι άκυρο.
Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει θέμα που εξετάζεται και εδώ απο δικά μου συμπεράσματα αλλά χωρίς αποδείξεις τα κρατώ και τα προσπερνώ και αυτά.

Όταν υλοποιηθούν όλα αυτά τότε η ομάδα θα είναι αρκετά ελκυστική για τον όποιο επενδυτή και η έξοδος του Βρύζα θα γίνει και ομαλά και αναίμακτα.
Επενδυτής σοβαρός να πάει να αγοράσει χρέη σε μια μεγάλη ομάδα δεν υπάρχει εκτός αν είναι κάποιος που έχει σχέση με κρατικές ομάδες και θα πάει να το κάνει για κάποιους άλλους σκοπούς ή εκτός αν έχει σχέση με την διαφθορά κάτι που είναι συνδεδεμένο με την προηγούμενη περίπτωση.

Για το θέμα ντέρμπι και την πλασματική βαθμολογία του Ελληνικού πρωταθλήματος απάντησαν καλύτερα σήμερα οι γραφικοί Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του σήμερα ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου ακόμα και η ανακοίνωση του Πανιωνίου πριν λίγο που έγινε στην αλητική Κυριακή.

Συνεπώς απομένει να προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε εμείς και να κλείνουμε μόνοι μας τις όποιες ρωγμές παρουσιάζονται εσκεμμένα ή όχι.
(Η δική μου γνώμη είναι άλλο πρωτάθλημα ξεκάθαρη αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα).

Τώρα αν το πλάνο είναι σωστό ή όχι σίγουρα θα το δείξει ο χρόνος.
Μέχρι στιγμής όμως το βλέπω να εφαρμόζεται με θρησκευτική ευλάβεια και να υπάρχει βελτίωση σε όλους τους τομείς με πραγματικά πενιχρότατα μέσα.

Συνεπώς δεν βρίσκω κανένα λόγο να διαφοροποιηθεί κάτι.

Υ.Γ
Μάξιμε επειδή με πρόλαβες πριν πατήσω αποστολή να συμπληρώσω σε αυτό που λες το μπάτζετ παίζει ρόλο στα παραπάνω και όχι στον τρόπο παιχνιδιού μιας ομάδας.
Φυσικά δεν κερδίζει όποιος έχει μόνο λεφτά αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να γίνει ο αγώνας αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις το ίδιο μια ομάδα που δεν έχει προβλήματα όπως η δικιά μας ομάδα με μια ομάδα που δεν την απασχολεί το τι παίχτη θα αγοράσει.
Το παράδειγμα του κρατικού Ολυμπιακού είναι το ένα χωρίς αξιοπρέπεια του Παναθηναικού που απλώς αλλάζει το χρώμα και της αεκ η οποία με επενδυτές παρατηρούμε σήμερα την διοικητική αστάθεια.
Μια λύση είναι και αυτό που φωνάζει ο Fuzztone για λαικές βάσεις για παράδειγμα κλπ κλπ.

Όσο για το πότε θα δούμε πρωτάθλημα?
Πιθανόν να το δει η επόμενη γενιά απο την δική μας.
Κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί ή να ξέρει.

Για μπάλα?
Αν είναι για μπάλα σε κάποια άλλη κατηγορία ή χώρα.
Στον ΠΑΟΚ?
Απλή υπομονή.

Δηλώσεις Πατέρα σήμερα.
Δεν μ άρεσε απλώς το θέαμα που είδα σήμερα.
Ερώτηση δική μου.
Γιατί?
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

Gash αδερφε μου, προσπαθησα να διαβασω τα οσα ειπες, τα διαβασα πανω-πανω, καθως τα επιχειρηματα που βαζεις (και παντα καλως φυσικα), τα εχουμε και αυτα χιλιοπει, εκτος που τα ξερουμε και ολοι μας. Δε θα μπω σε διαδικασια να απαντησω (και επειδη μιλω παντα και εγω με επιχειρηματα, θα με παρει πολυ χρονος), αλλα και γιατι θεωρω πως ολοι λιγο πολυ εχουν τις δικες τους αντιληψεις στο θεμα. Αν η απαντηση σου ηταν επειδη ισως προκαλεσα λιγο, οκ, νεβερ μαιντ (καλα το ειπα;), εχουμε τελειως διαφορετικες αποψεις και τελειωνει εδω. Ουτε εγω προσπαθω να πεισω κανενα, εγω ειμαι σιγουρος σε αυτα που λεω, εσυ το ιδιο και ο χρονος περιμενει στη γωνια να δικαιωσει.

Στο θεμα της κερκιδας που ειπες και διαφωνησες (αν και εδω ειμαστε οφ τοπικ), θα σε πω το εξης. Ναι, καναμε μια μικρη ανοδο, σε ματσακια με μικρες ομαδες ο κοσμος βγαζει περισσοτερα γουστα και το ξερουμε απο φετος. Γιατι ΜΟΝΟ απο φετος ειναι ετσι, η μηπως και εδω εχει κανεις αντιρηση. Φυσικα εμεις που ζουμε για τα εκτος, ειμαστε παντα οι ιδιοι και θα παραμεινουμε (και πολυ καλα κανουμε). Που ειναι λοιπον εκεινη η Τουμπα που κουνιοταν ολο το γηπεδο; Γιατι αντιστραφηκαν οι ρολοι; Εγω εδω θα ειμαι και θα περιμενω. Αλλωστε ολοι μα ολοι θελουμε ενα γηπεδο κολαστηριο (με την καλη εννοια παντα)

Ειμαι απο αυτους που λενε.......κρινεσαι με αυτα που λες. Οποτε, ο καθενας ας βγαλει γνωμη και ας την κρατησει για παρτη του. Θα μπορουσα να μην απαντησω, ξεροντας οτι δε βγαζει πουθενα, αλλα, οπως ειπα, εδω ειμαι, δε χανομαστε.

Υ.Γ. Γι αυτους που θα βγουν να πουν...και να δεν επιχειρηματολογεις, να μασησες, εκανες ερανες κτλ, ξερετε πολυ καλα που οδηγει μια τετοια συζητηση. Και δεν ειμαστε πλεον και μικροι. Δοξα το θεο, ξερουμε και να γραφουμε. Την κριτικη με σωστο τροπο και διαλογο, χωρις βωμολοχιες (εγραψα;)

Αληθεια και μια που λεμε για Σαντος...μπαλα θα δουμε ποτε; Για ρωτηστε και τον Δον σε καμια συνεντευξη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

araya4 έγραψε: Αληθεια και μια που λεμε για Σαντος...μπαλα θα δουμε ποτε; Για ρωτηστε και τον Δον σε καμια συνεντευξη.
Αν και υποστηρίζω Σάντος, θα ήθελα σε μια συνέντευξη να τον ρωτήσουν αν του αρέσει το ποδόσφαιρο της ομάδας. Οπως θα ήθελα να ρωτήσω Βρύζα και Ζαγόρ... Και να μην μου αρχισουνε τα "με τα μεσα που έχουμε..." και "χωρίς λεφτά" κτλ... Δεν χρειάζεται να εισαι υπερομάδα για να παίζεις επιθετικά... (βλ Εργοτέλης) (βλ. Πανσεραικος)...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κατ εμέ, υπάρχον φορές που η κυκλοφορία και η ανάπτυξη μας είναι υποδειγματική.
Λόγω όμως κακών τελικών επιλογών ή ίσως και απουσία φορμαρισμένου επιθετικού, δεν πάμε καλά στα τελειώματα.

Συγκριτικά με πέρσι όμως βγάζουμε περισσότερες φάσεις.

Δηλαδή αν έρθουν και τα γκολ και ανέβει και άλλο η ομάδα ( όπως εγώ αλλά και φυσικά ο προπονητής/διοίκηση πιστεύουνε), δε θα είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή η μπάλα μας?

Δηλαδή τι περιμένετε? Τακουνάκια στον αέρα και ανάποδα κλάι-μαίδια?

Καλά παίζουμε.
Αλλά αν διορθωθούν κάποια πράγματα που χαλάνε την εικόνα θα φανεί πολύ παραπάνω.
kos

Δημοσίευση από kos »

gika έγραψε:
araya4 έγραψε: Αληθεια και μια που λεμε για Σαντος...μπαλα θα δουμε ποτε; Για ρωτηστε και τον Δον σε καμια συνεντευξη.
Αν και υποστηρίζω Σάντος, θα ήθελα σε μια συνέντευξη να τον ρωτήσουν αν του αρέσει το ποδόσφαιρο της ομάδας. Οπως θα ήθελα να ρωτήσω Βρύζα και Ζαγόρ... Και να μην μου αρχισουνε τα "με τα μεσα που έχουμε..." και "χωρίς λεφτά" κτλ... Δεν χρειάζεται να εισαι υπερομάδα για να παίζεις επιθετικά... (βλ Εργοτέλης) (βλ. Πανσεραικος)...
και τα δυο ειναι ερωτηματα που εχουν απαντηθει.
ο σαντος, οπως και ο ζαγορακης, ειχαν δηλωσει μετα τον ευρωπαικο αποκλεισμο οτι σε ενα μηνα απο τοτε η ομαδα θα πεταει. το οτι δεν πεταει ειναι προφανες, εαν ομως τον ρωτησουν ξανα σημερα νομιζω οτι θα απαντησει οτι η ομαδα ανεβαζει την αποδοση της και σταδιακα θα φτασει εκει που ο ιδιος θελει και θα εξηγησει οτι με τους τραυματισμους ειναι λογικο το οτι η ομαδα δεν ειναι στο επιπεδο που πρεπει.

εχει απαντησει και στο ερωτημα εαν του αρεσει αυτο που βλεπει. ο σκοπος του ειναι οι νικες και η υψηλη θεση στον βαθμολογικο πινακα. θελει να κερδιζει και μακαρι να καταφερει να το κανει μεσα απο καλη αγωνιστικη παρουσια.

τα εχει πει απο την αρχη αυτα τα πραγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”