Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αυτο που ανεβασε ο Τασος με βαζει σε βαθειες σκεψεις και αναμεικτα συναισθηματα στο να μεινει η να φυγει..

:paok_dancing:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ε αφου το ειπε ο -παντα αξιοπιστος- Ραγκατσης,ετσι θα ειναι.......

Απορω ρε,πραγματικα,δεν νιωθετε καθολου;Τι μαλακιες καθεστε κ γραφετε.Και κυριως τι μαλακες καθεστε κ ακουτε;
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

NikLiverpool έγραψε:Αυτό πάντως που ανάγουμε επαγγελματίες σε λαϊκούς ήρωες.
Και στο βαζελο θα πάει και στο γαύρο μπορεί να πάει.

Every man has his price.
Βοηθησε και ο ιδιος να τον βαφτισουμε ασπρομαυρο.
Αν μετα απο τοσα παει σε ποκ, θα ειναι τεραστια ξεφτιλα για αυτον.
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Kabamaru11 έγραψε:Ε αφου το ειπε ο -παντα αξιοπιστος- Ραγκατσης,ετσι θα ειναι.......

Απορω ρε,πραγματικα,δεν νιωθετε καθολου;Τι μαλακιες καθεστε κ γραφετε.Και κυριως τι μαλακες καθεστε κ ακουτε;
Ενταξει ηρεμησε δεν ειπε και κατι παραλογο.

Το μονο παραλογο σε ολο αυτο ειναι οτι αν εχουν συμφωνησει ηδη να φυγει μετα τα πλει οφ, για ποιον λογο δεν φευγει απο τωρα; Αν ειναι να ερθει καινουριος, τωρα ειναι η καλυτερη εποχη, διαφορετικα ποιος θα παιξει στα πλει οφ;; Ενας προπονητης που δεν θα τον νοιαζει η θεση με παικτες που ληγουν τα συμβολαια τους ;; Τωρα θα ηταν η τελεια στιγμη να ερθει ο καινουριος(αν εχουν αποφασισει να γινει η αλλαγη) ωστε και τους παικτες να δει απο τωρα και να τον νοιαζει η θεση που θα τερματισουμε, αλλα πανω απο ολα να προσπαθησουν οι ιδοι παικτες να αποδειξουν οτι αξιζουν να μεινουν και του χρονου.

Διαφορετικα θα δουμε μια ομαδα πιο αδιαφορη κι απο το ματς με την Καλλιθεα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Επειδη βγαινει το καθε δημοσιογραφικο -ο Θεος να τους κανει- γιδι κ λεει τις μαλακιες του,δεν παει να πει πως οντως ετσι ειναι.

Ας μιλησουμε με γεγονοτα λοιπον.

1.Εχει συμβολαιο ο Λουτσε;Eχει.

2.Εχει ρητρα αποχωρησης κ απο τις 2 πλευρες;Εχει

3,Εχει ιδιαιτερη σχεση με τον Ιβαν;Αποδεδειγμενα εχει κ το εχει κερδισει ολο αυτο.

Πως θα φυγει λοιπον;Kαι μαλιστα θα παει κ σε ανταγωνιστη;

Ας πουμε θεωρητικα πως κουραστηκε ο Λουτσε και λεει στον Ιβαν,πως δεν αντεχει αλλο σαν προπονητης,θα τον αφησει ο Ιβαν κ θα κλεισει στα καπακια στον βαζελο;Ποσο πιθανο ειναι ολο αυτο;

Δεν ξερω αν τελικα μεινει η οχι,αν κριθει απο τα πλεη οφ η οχι.Αλλα μου αρεσει να βλεπω ρεαλιστικα τα πραγματα,βλεποντας τα γεγονοτα κ οχι ιστοριες συνωμοσιας απο το καθε πανιβλακα αρδ.
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

Το αν θα φυγει με το αν θα παει στον βαζελο ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.

Το να φυγει δεν ειναι καθολου απιθανο. Φαινεται ετσι κι αλλιως οτι αυτη η σχεση δεν τραβαει αλλο. Θα πρεπει να αλλαξουν παρα πολλα πραγματα κι απο τις δυο πλευρες για να συνεχισουν την συνεργασια ,οσο "ερωτευμενος" κι αν ειναι ο Σαββιδης με τον Λουτσεσκου.

Απο εκει και περα, αν θελει ο ιδιος να παει στον βαζελο σε περιπτωση που δεν συνεχισει στον ΠΑΟΚ, προβλημα του. Κακο στο ονομα του θα κανει και σε κανεναν αλλο. Εμας σαν ΠΑΟΚ δεν μας επηρεαζει καθολου.

Πιστευω παντως πως η παραμονη Λουτσεσκου ειναι πολυ μεγαλυτερο ρισκο απο οτι φανταζεστε οι περισσοτεροι και εξηγω.
Περισυ με σχεδον την ιδια ομαδα, ελεγε οτι δεν ημασταν ετοιμοι στα ματς με την Μαλμε. Φετος που ληγουν 13 συμβολαια αρα θα αλλαξει η ομαδα κατα εναν πολυ μεγαλο βαθμο, τι θα κανει;; Θα αποκλειστει απο καμια Λεφσκι παλι;;
Αυτη η σκεψη με οδηγει στο δευτερο κομματι που για εμενα ειναι το πιο σημαντικο.
Μετα απο την φετινη κακιστη χρονια, και με το κλιμα που εχει δημιουργηθει, δεν τον παιρνει να κανει αλλη μεγαλη αποτυχια. Στην πρωτη σοβαρη γκελα, ειτε ειναι αποκλεισμος το καλοκαιρι, ειτε ειναι καποια ηττα στην αρχη του πρωταθληματος απο μικρη ομαδα, θα γινει πολλαπλασια η γκρινια που επικρατει τωρα και κατα πασα πιθανοτητα θα φυγει ή θα τον διωξουν.

Αυτο για εμενα ειναι πολυ χειροτερο σεναριο απο το να ερθει καποιος καινουριος απο την αρχη ακομα κι αν φερει τα ιδια αποτελεσματα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τον προπονητή ή τον αλλάζεις τώρα ή βγαίνεις επίσημα και τον στηρίζεις, πραγματικά . Δεν εξυπηρετεί τίποτα και κανέναν να επιτρέπεις να σέρνεται αυτό το πράγμα. Το να κριθεί από τα πλέι οφ είναι μια τραγική επιλογή.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Τον ανανεωσες πριν ένα χρόνο κ προ 3μηνου βγήκες κ τον στήριξες
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

TransferMania έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Αυτό πάντως που ανάγουμε επαγγελματίες σε λαϊκούς ήρωες.
Και στο βαζελο θα πάει και στο γαύρο μπορεί να πάει.

Every man has his price.
Βοηθησε και ο ιδιος να τον βαφτισουμε ασπρομαυρο.
Αν μετα απο τοσα παει σε ποκ, θα ειναι τεραστια ξεφτιλα για αυτον.
η

Καλά ρε παιδιά ξεχάσατε γιατί ήρθε ο λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ την δεύτερη φορά;;;;; Πραγματικά δεν θυμάστε ;;;;; Το είπε ξεκάθαρο ο κυρ κυρ νομίζω αρχή της σεζόν φέτος . Είχε προσεγγίσει η ΑΕΚ τον λουτσεσκου κι μετά θα έπρεπε να βρουν τρύπα να κρυφθούν όλοι οι εγκέφαλοι της ΠΑΕ . Κι ακριβως για να μην πάει στην ΑΕΚ μπήκα,Ε εμείς σφήνα γιατί γνωρίζαμε ποσό καλός προπονητής ειναι.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

dragon έγραψε:Τον ανανεωσες πριν ένα χρόνο κ προ 3μηνου βγήκες κ τον στήριξες
Εχουν αλλάξει πολλά από 3 μήνες πριν. Η ομάδα δεν έδειξε να συνέρχεται ποτέ, όπως περιμέναμε. Πολλοί συνοπαδοι και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει ανοίξει την συζήτηση περί παραμονής. Οι άτυποι εκπρόσωποι τύπου, γιατί δημοσιογράφοι δεν είναι, λένε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Εγώ νομίζω ότι είναι για ακόμα μια φορά ευθυνόφοβοι και φοβούνται να βρουν εναλλακτική. Και για αυτό καθυστερούν τις όποιες αποφάσεις. Εις βάρος του μέλλοντος της ομάδας.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Στα πρόσφατα βίντεο από τις προπονήσεις αναδύεται ένα μπαφιασμα, μια βαριεστημαρα. Από όλους ...
Ελπίζω να το βλέπω λάθος.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Montrealiotis έγραψε:
dragon έγραψε:Τον ανανεωσες πριν ένα χρόνο κ προ 3μηνου βγήκες κ τον στήριξες
Εχουν αλλάξει πολλά από 3 μήνες πριν. Η ομάδα δεν έδειξε να συνέρχεται ποτέ, όπως περιμέναμε. Πολλοί συνοπαδοι και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα έχει ανοίξει την συζήτηση περί παραμονής. Οι άτυποι εκπρόσωποι τύπου, γιατί δημοσιογράφοι δεν είναι, λένε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Εγώ νομίζω ότι είναι για ακόμα μια φορά ευθυνόφοβοι και φοβούνται να βρουν εναλλακτική. Και για αυτό καθυστερούν τις όποιες αποφάσεις. Εις βάρος του μέλλοντος της ομάδας.
Δλδ για εναν προπονητη που ειναι 6-7 χρονια στην ομαδα θα παρουμε το τελευταιο 3μηνο για να κρινουμε αν μας κανει η οχι;;;

υ.γ.Για καποιους που γραφουν οτι αν ειναι να φυγει ο Λου να φυγει τωρα και να ερθει ο καινουργιος....Ξερετε πολλους αξιολογους προπονητες ελευθερους αυτην την εποχη;;; Η αν συμφωνησεις προπονητη με ομαδα θα την παρατησει και θα ερθει σε μας;;; Σκεφτειτε λιγο ρε παλικαρια...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Αν ήμουν στη θέση του Λουτσεσκου και ήθελα να παραμεινω θα έκανα το εξής.

Μια συζήτηση με Ιβάν , θα του έλεγα Ιβάν θα βγάλω την ομάδα 2η αλλά το καλοκαίρι θέλω να με υποστηρίξεις να μπω τσ λ. Όνειρο μου ήταν πέρσι αλλά φέτος στα 100 χρονιά ΠΑΟΚ θα είναι ένα πολύ ωραίο δώρο.

Ιβάν επειδή όπως έχω πει πολλές φορές είμαι ΠΑΟΚ θέλω να είμαι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα σε μια τόσο ιστορική στιγμή.

Όλοι μαζί να βρούμε τρόπο να μην μας χωρίζει ούτε και να μας χαλάει το οτιδήποτε.

Απάντηση Ιβάν οκ ραζβαν αλλά και γω από τη πλευρά μου θέλω να καθίσουμε όλοι μαζι εδώ μέσα και ότι συμβεί θα μεινει εδώ μέσα....μόλις ανοίξει η πόρτα θέλω να υπάρχει μόνο μία έκφραση ο ΠΑΟΚ πάνω από όλους.
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

van rooy έγραψε:...θα του έλεγα Ιβάν θα βγάλω την ομάδα 2η...
Για να το πει πρεπει να πιστευει οτι γινεται κιολας. Φετος με τον εναν ή τον αλλον τροπο εχει δειξει/πει οτι δεν πιστευει στην ομαδα.
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Οσο περναει ο καιρος και πλησιαζουν τα πλει οφ, ολο και μεγαλωνει το σεναριο παραμονης του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”