Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Για μεσοεπιθετικο θα προτιμουσα να παει εκει ο Μπραντον και να παρθει κ ενα ακομη φορ (περα απο Σαματτα) μεγαλης ηλικιας τυπου Bas Dost.
Με Taison,Βρακα,Ντελια,Μπραντον,Ναρεη και Αντριγια,εχουμε καλη μεσοεπιθετικη γραμμη,παστελωτες και το ευκολο γκολ μας λειπουν.
Το φορ και το χαφ πρεπει σε λιγες μερες να ειναι εδω,εχουμε ηδη αργησει.
Με Taison,Βρακα,Ντελια,Μπραντον,Ναρεη και Αντριγια,εχουμε καλη μεσοεπιθετικη γραμμη,παστελωτες και το ευκολο γκολ μας λειπουν.
Το φορ και το χαφ πρεπει σε λιγες μερες να ειναι εδω,εχουμε ηδη αργησει.
Χρειάζεται ένας μεσοεπιθετικος σημείο αναφοράς.
Όσο για τον μπράντον... ότι παίξει τώρα στα φιλικά.
Δεν βλέπω να παίζει πάνω από 500 λεπτά φέτος.
Όσο για τον μπράντον... ότι παίξει τώρα στα φιλικά.
Δεν βλέπω να παίζει πάνω από 500 λεπτά φέτος.
Το περίεργο είναι ότι για χαφ πάνε σχεδον δύο εβδομάδες από τότε που ακούστηκε τελευταία φορά κάτι...Λες και δεν ψαχνουν...
Όσο λιγότερο ακούγεται τόσο καλύτερα
Και μετά άλλα που ακούγονται σαν δέκα φορές τη μέρα τι καταλάβαμε?
Και μετά άλλα που ακούγονται σαν δέκα φορές τη μέρα τι καταλάβαμε?
- thanos-xanthi
Το ότι διαβάζουμε για Πέλκα και Λημνιό δείχνει πόσο ξεχνάμε..
Μακριά από γατιά
Μακριά από γατιά
Πάντως αν όλα πάνε καλά μέχρι τον Αύγουστο έχω την αίσθηση ότι παίζει να πάμε και για δεύτερο φορ.
Υ.Γ Με τον Κετζιορα τι εγινε ρε παιδια; Μόνο εμένα αγχωνει το ένα δεξί στοπερ; Αυτός θεωρητικά ήταν εύκολο να έρθει.
Υ.Γ Με τον Κετζιορα τι εγινε ρε παιδια; Μόνο εμένα αγχωνει το ένα δεξί στοπερ; Αυτός θεωρητικά ήταν εύκολο να έρθει.
Εννοείς ότι αν όλα πάνε καλά τον Αύγουστο παίζει να πάρουμε και δεύτερο φορ για να πλαισιώσει τον Μπράντον;
Δεν έχει λυθεί ακόμα η συνεργασία του με την Ντιναμό Κιέβου.
Ο μόνος λόγος για να πάμε και για άλλο σέντερ φορ είναι να έχουμε κάποιον μακριά από δω μακροχρόνιο τραυματισμό
Ο μόνος λόγος για να πάμε και για άλλο σέντερ φορ είναι να έχουμε κάποιον μακριά από δω μακροχρόνιο τραυματισμό
- PAOKevolution
να πουμε μπραβο στον βαζελο..τελικα κλεινουν Ελλάδα αρχες ιουλη παιχταραδες;;κοίτα να δεις....
Όταν ακόμη κι ο λαγός φέρνει Vilhena κι εμείς αδυνατούμε να κλείσουμε το οποιοδήποτε χαφ έστω και δευτεροκλασάτο, καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολη η κατάσταση. Οψόμεθα.
Υ.Γ. Μπράβο στο βάζελο κι από εμένα.
Συγνώμη αλλά η συλλογιστική σου είναι λάθος .wickerman έγραψε:Όταν ακόμη κι ο λαγός φέρνει Vilhena κι εμείς αδυνατούμε να κλείσουμε το οποιοδήποτε χαφ έστω και δευτεροκλασάτο, καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολη η κατάσταση. Οψόμεθα.
Δεν προσπαθεί ο ΠΑΟΚ να κλείσει κάποιο δεύτεροκλασατο χαφ.
Και όπως Δεν ήξερες πριν από μισή ώρα για τις επαφές του βάζελου με τον παίκτη, έτσι πολύ πιθανό να μη γνωρίζεις και τις επαφές του ΠΑΟΚ με κάποιον αντίστοιχο