Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από gika »

Maximus έγραψε:Ειναι και ενα δεδομενο που δεν εχετε υπολογισει στον αλγοριθμο σας... :mrgreen:

Στην αλληλουχια {2*14 + 3*13 + 6*12 + 7*11 + 8*10 + 4*9} / 30 = (28+39+72+77+80+27) / 30 = 323 / 30 = 10,8 οπου και βγαινει ο μεσος ορος της ομαδας, πρεπει απαραιτητως το τελικό αποτελεσμα να πολλαπλασιαστει με τον αριθμό του προπονητή που μετουσιωνει αυτο το συνολο μεσα στις γραμμες του αγωνιστικου χωρου...

Αρα...αν ο τελειος προπονητης εχει ως αριθμό την μοναδα (1), λεμε οτι 10,8 * 1=10,8!
Ενας μετριος προπονητη εχει 0,5, αρα 10,8 * 0,5= 5,4!

Παμε και στο δια ταυτα...

Φερναντο Σαντος: 10,8 * 0,1= 1,08!

Τσουπ και βγαλαμε τον μεσο ορο της ομαδας! :D
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Εσύ δεν παίζεσε... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

AN χασουμε σε στυλ 0 1 ή κανα 0 0...για να μην υπαρξει γκρινια θα παρουμε σιγουρα φορ.....Αλλιως αν κερδισουμε και με κανενα γκολ παπαζογλου ή παιξει αλλαγη ο οφειλοπολλαγκολστο2ογυρομενο ισως και να μην παρουμε...Οποτε θελουμε νικη με 1 0 με γκολ αμυντικου... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πωωω πραγματικά το φόρουμ θα πάρει φωτιά αν δεν κερδίσουμε!! σφαγή...

πάντως ακούστηκαν και ακούγονται και ήρθαν καλά ονόματα σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο για τις άλλες ομάδες... βέβαια να δούμε και ποιοί από αυτούς θα έρθουν και ποιοί θα παίξουν...

εμείς θα πάρουμε τίποτα καλό για μπροστά? για να δούμε :?
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

DaFFy_NaSH έγραψε:Eισαι τελείως λάθος αυτο το σκεπτικο, δηλαδη ενας παίκτης αν εχει 7 20αρια στο FM και ολα τα αλλα κατω απο 5, σημαίνει οτι είναι παλτό; Εγω σου λέω οτι θα βγάζει μάτια... Τεσπα δεν θα το αναπτύξω παραπάνω...

Απλά ένα σχόλιο για κάποιους που κοροιδεύουν το Manager(ασχετο με τις βαθμολογήσεις σας, αναφέρομε σε παλαιότερα ποστ), δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα μια ομάδα της πρέμιερ λιγκ έχει αγοράσει τα δικαιώματα απο την SI ωστε να πέρνει μηνες πριν κυκλοφορήσει το Game την Βάση δεδομένων.. Οπως επίσης ο βοηθός του μουρίνιο στην Τσέλσι (ο οποιος κόουτσαρε ενα ματς τσου-λου αν δεν κανω λάθος επειδη ειχε κοκκινη ο ζοζε) προσλήφθηκε απο τον Πορτογάλο σε αυτη τη θέση λόγω του οτι ήταν απο τους κορυφαίους στο Football Manager, ειτε το πιστεύετε είτε οχι. Δεν λέω οτι η db του παιχνιδιού είναι 100% ρεαλιστική, αλλα (τουλάχιστον στις χώρες που γινετε σωστο σκάουτινκ πριν περαστούν οι ικανότητες) πολλες φορες αγγιζει την πραγματικότητα....

Γκικα με ποιο κριτήριο "βαθμολογείς" τον Κριστιάνο; Τον ξέρεις και απο χθες; :D
Καθόλου λάθος δεν είμαι και είναι φυσιολογικό αυτό που λές...Γιατί ένας επιθετικός μπορεί να έχει π.χ 20 σε ντρίπλα,τελείωμα φάσεων,κεφαλιά,χτυπήματα πέναλτυ,κίνηση χωρίς μπάλα, αλλά στα αμυντικά του καθήκοντα να μην είναι καθόλου καλός(τάκλιν,μαρκάρισμα,πλάγια άουτ,τοποθέτηση σώματος κ.α).Αφού ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ.Αλλά ένας παίκτης που είναι πολύ καλός σε όλους τους τομείς είναι και ο καλύτερος παίκτης, καθώς όλα τα παραπάνω είναι μέσα στο ποδόσφαιρο).
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

'Εχω κάψει φλάντζα :shock:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αγγελε μη μασάς... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Αδερφέ τον Κριστιάνο τον βαθμολόγισα με όσα εχω δει, κι έχω ακούσει... Δηλαδή απο ότι έχει δειξει σε προπονήσεις και από όσα λένε πορτογάλλοι...
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

Χάλασε στα «μανατζερικά»

Στην Τουρκία, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος επιθετικός από το Μπαχρέιν Τζέισι Τζον Οκβουνβάνε, ο οποίος δοκιμάστηκε προ ημερών από τον Φερνάντο Σάντος σε προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός σχημάτισε καλή εικόνα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά στο τέλος δεν χρειάστηκε να καταθέσει την τελική του εισήγηση. Η δουλειά «χάλασε» στα μανατζερικά, αφού οι άνθρωποι του «δικέφαλου» σε μια πρώτη συζήτηση που είχαν με τον παίκτη είχαν συμφωνήσει μαζί του και μάλιστα για συμβόλαιο τριών χρόνων. Η προμήθεια, όμως, που ζητούσε ο εκπρόσωπός του και ο τρόπος αποπληρωμής ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17065
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

να απαιτήσει τώρα ο οπαδός του ΠΑΟΚ παίκτη καλύτερο από τον αντού είτε με δανεισμό 1.5 χρόνου είτε με αγορά?
εγώ λέω ναι... να απαιτήσει
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Εσύ ασχολείσου με τα σκουλίκια και με την τρέλα που σου πουλάνε τα ραδιόφωνα. Φαντάζομαι θα απαιτούσες και μετά τον Αμπρέου το καλοκαίρι...
Άβαταρ μέλους
Ovalencianos

Δημοσίευση από Ovalencianos »

Ποιος είναι ο Αντού δηλαδή?Στο ίδιο προωτάθλημα με τον Κριστιάνο έπαιζαν, είναι άμεσα συγκρίσιμοι....Άσχετα με αυτό, τα χρέη που δημιουργούν οι της Παπαναστασίου δεν τα θέλουμε πλέον στην ομάδα μας!!!Τα περάσαμε...όσο φτάχει το πάπλωμα!!!ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΝΤΟΥ!!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ρε συ κονσεισαο θα βρεις τιποτα? αν δεν μπορείς πες τον βρυζα...
Πολυ φοβάμαι οτι θα κανουμε μεταγραφή μονο και μονο για να κανουμε και θα πετάξουμε τζαμπα λεφτά οσα και αν ειναι αυτα.

ΠΣ.παικταρα πήρε το βρομοσκουλικο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

παιδιά σταματήστε το εδώ,
και το έχω πει τόσες φορες
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΟΝ ΟΜΑΔΩΝ!!!

οποιος γουστάρει παραθέτω κάτω μια σελίδα για να διαβάσετε για τον freddy τι γραφουν οι γερμανοί για το παιδί θαύμα. :lol: :lol: :lol:
http://www.sport1.de/de/fussball/fus_in ... 90702.html
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

danirifle έγραψε:να απαιτήσει τώρα ο οπαδός του ΠΑΟΚ παίκτη καλύτερο από τον αντού είτε με δανεισμό 1.5 χρόνου είτε με αγορά?
Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει όχι ομάδα που θα κοιτάει τι κάνει ο Αρης και κάθε Άρης.
Πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε στο αεροδρόμιο. Ο ΠΑΟΚ κτίστηκε πολύ πιο γρήγορα από όσο θα περίμενε κανείς. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο και τα αλλά έρχονται!!!
kos

Δημοσίευση από kos »

Επαναπατρισμός για Εντίνιο

Τέλος μπήκαν στα σενάρια που τον ήθελαν τον Εντίνιο να πηγαίνει στον ΠΑΟΚ, καθώς ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρίτιμο

Ο Πορτογάλος επιθετικός θα παίξει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του τουλάχιστον ως το καλοκαίρι, δανεικός από τη Μάλαγα, ώστε να τον παρακολουθεί και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάρλος Κεϊρόζ.
Μέσα στους στόχους του Εντίνιο, που φερόταν ως στόχος του ΠΑΟΚ, είναι να βρεθεί και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

http://www.gazzetta.gr/football/europe/ ... E%B9%CE%BF
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

danirifle έγραψε:να απαιτήσει τώρα ο οπαδός του ΠΑΟΚ παίκτη καλύτερο από τον αντού είτε με δανεισμό 1.5 χρόνου είτε με αγορά?

Πεσ μου οτι κανεισ πλακα... κ δεν μιλασ σοβαρα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”