DaFFy_NaSH έγραψε:Eισαι τελείως λάθος αυτο το σκεπτικο, δηλαδη ενας παίκτης αν εχει 7 20αρια στο FM και ολα τα αλλα κατω απο 5, σημαίνει οτι είναι παλτό; Εγω σου λέω οτι θα βγάζει μάτια... Τεσπα δεν θα το αναπτύξω παραπάνω...
Απλά ένα σχόλιο για κάποιους που κοροιδεύουν το Manager(ασχετο με τις βαθμολογήσεις σας, αναφέρομε σε παλαιότερα ποστ), δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλα μια ομάδα της πρέμιερ λιγκ έχει αγοράσει τα δικαιώματα απο την SI ωστε να πέρνει μηνες πριν κυκλοφορήσει το Game την Βάση δεδομένων.. Οπως επίσης ο βοηθός του μουρίνιο στην Τσέλσι (ο οποιος κόουτσαρε ενα ματς τσου-λου αν δεν κανω λάθος επειδη ειχε κοκκινη ο ζοζε) προσλήφθηκε απο τον Πορτογάλο σε αυτη τη θέση λόγω του οτι ήταν απο τους κορυφαίους στο Football Manager, ειτε το πιστεύετε είτε οχι. Δεν λέω οτι η db του παιχνιδιού είναι 100% ρεαλιστική, αλλα (τουλάχιστον στις χώρες που γινετε σωστο σκάουτινκ πριν περαστούν οι ικανότητες) πολλες φορες αγγιζει την πραγματικότητα....
Γκικα με ποιο κριτήριο "βαθμολογείς" τον Κριστιάνο; Τον ξέρεις και απο χθες;

Καθόλου λάθος δεν είμαι και είναι φυσιολογικό αυτό που λές...Γιατί ένας επιθετικός μπορεί να έχει π.χ 20 σε ντρίπλα,τελείωμα φάσεων,κεφαλιά,χτυπήματα πέναλτυ,κίνηση χωρίς μπάλα, αλλά στα αμυντικά του καθήκοντα να μην είναι καθόλου καλός(τάκλιν,μαρκάρισμα,πλάγια άουτ,τοποθέτηση σώματος κ.α).Αφού ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ.Αλλά ένας παίκτης που είναι πολύ καλός σε όλους τους τομείς είναι και ο καλύτερος παίκτης, καθώς όλα τα παραπάνω είναι μέσα στο ποδόσφαιρο).