bob έγραψε:http://news247.gr/newspapers/Sport/spor_tou_vorra/article1313248.ece/BINARY/w940/PROTI.jpg
το ποστ σβήστηκε αλλά η αλήθεια μετράει...την ίδια πληροφορία έχει το βλαχάκι αλλά το βγάζουμε από βραδύς για να κερδίσουμε εντυπώσεις!!!
Υ.Γ.Isaak the Greek μίλα με ονόματα ρε φίλε...αν εννοείς εμένα στείλε πμ!
Παραπληροφορείς τον κόσμο λέγοντας ότι το κουίζ το είχα αποβραδίς και πως το πρωί τα ΣΠΟΡ το είχαν στο πρωτοσέλιδο τους άρα παίρνω τις πληροφορίες μου απο τα ΣΠΟΡ. Αυτό το κάνεις φυσικά για ευνόήτους λόγους διότι μάλλον για κάποιον λόγο σε έχει πειράξει ο απαράδεκτος. Βρες τα μαζί του...
Όμως ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ μεγάλος καθώς το κουίζ για τον Μπογκασιάν βγήκε μία μέρα νωρίτερα!!! Ξεφτιλίζεσε με αυτό που γράφεις και αποδυκνείεται ότι είσαι βαλτός κάντοντας πόλεμο σε μία στήλη που δεν έχει κάνει κακό σε κανέναν παρά μόνο σε εφημερίδες και ΜΜΕ που ίσως να χάσουν την είδηση ή να μην μπόρεσαν να παίξουν κάποια "δικά τους παιχνίδια"
Το κουίζ βγήκε μία ημέρα νωρίτερα! Και επειδή από αναγνώστες βγήκε το όνομα στον αέρα αναγκάστηκαν κάποιοι που είχαν την πληροφορία ΣΠΟΡ και Goal News να βγάλουν το θέμα νωρίτερα απ΄ότι υπολόγιζαν...
Ή όντως την πήραν από τους αυστριακούς...
Αν εγώ είχα σχέση με τα ΣΠΟΡ ή την GoalNews θα έβγαζα κουίζ πριν το δημοσιεύσουν; Πρόσεξε όχι τα ξημερώματα, μία ολόκληρη ημέρα νωρίτερα. Όχι φυσικά γιατί έτσι χάνουν την είδηση, χάνουν φύλλα και βγαίνουν μ@λ@κες από ένα άτομο ή δύο , τρία όσα γράφουν αυτήν την στήλη.
Θα μπορούσα λοιπόν να γράψω ότι είσαι εσύ υπάλληλος κάποιους σάιτ ή εφημερίδας και μπαίνεις εδώ επειδή ζορίζεσαι αλλά δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι απλά είσαι κομπλεξικός και ο πολύς κόσμος έχει καταλάβει ότι είστε 3 άτομα εδώ που είστε παρέα και επειδή σας την βάρεσε να ασχοληθείταε τώρα με την στήλη ασχολείστε λες και ο ΠΑΟΚ δεν έχει με τι να ασχοληθεί. ..
Σου αρέσει η στήλη την διαβάζεις. Δεν σου αρέσει μην την διαβάζεις. Τώρα αν εσύ και οι κολλητοί σου θέλετε να ξεκινήσετε ιερό πόλεμο κατά της στήλης κάντε του...
Διαφήμση την κάνετε και θα τα κονομάμε πιο πολύ (άραγε από που δνε το κατάλαβα. Πες μας από που τα κονομάμε;)
Μόνο που εμείς που κρυβόμαστε πίσω από την στήλη δεν θα μιλάμε για πάντα πίσω από τα πληκτρολόγια ειδικά όσο θίγεται πρόσωπα όπως τον απαράδεκτο, τον τίτσερ, τον αλεκάκιους.
Αν το συνεχίσεται έχουμε και εμείς τρόπους να το συνεχίσουμε.
Υγ Βλάχα γουστάρει ο πρόεδρος εσύ τι ζόρι τραβάς;