Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Έχεις δίκιο για αυτό μου άρεσε ο Νορβηγός ,ακόμα και ο Ντειολα…
Σόρρυ λάθος μου
Και γω θα ήθελα τον Νορβηγο αλλά το αφεντικό μίλησε. Αυτός κάνει το ρικρουτινγκ και θέλει έμπειρους.
Από την μια τον καταλαβαίνω.

Υγ πάντως έχεις λάθος εικόνα για τον Σλοβένο,είναι πολύ καλός παίκτης και έχει σχεδόν όλο το πακέτο για αυτό που ψάχνουμε στα χαφ.

Υγ2 το μόνο σίγουρο είναι ότι βραχυχρόνια ο κουρτιτς θα προσφέρει πολύ περισσότερα απο παίκτες σαν τον Νορβηγο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να δώσω και άλλο παράδειγμα. Εγώ γούσταρα σαν τρελός το Αγγλακι για την ικανότητα του να κουβαλάει τη μπάλα και να επιτίθεται κατά μέτωπο,χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το έκανε και ο Μισιτς και είδαμε τι προσέφερε. Έχω ρωτήσει και απάντηση δεν παίρνω. Ο Σλοβένος τι το ιδιαίτερο κάνει;
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Για Μαρκο Φοσατι γράφουν οι Ιταλοί.

https://m.tuttob.com/primo-piano/esclus ... FZXztulyI8

https://www.transfermarkt.co.uk/marco-f ... aison=2018

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μεχρι και 31 Αυγουστου οι κορυφαιες ομαδες της ευρωπης κανουν μεταγραφαρες. Δεν ανησυχω για την ενισχυση της ομαδας μεχρι το τελος της μετεγραφικης περιοδου.Ισως με ανησυχει οτι θα λειψουν οι βασικες μας ενισχυσεις απτην προετοιμασια της Ολλανδιας. Αλλα καλως η κακως θα δουλεψουμε με αυτους που εχουμε

Ωστοσο θα ηθελα εναν Μιχελ για τεχνικο διευθυντη. Οχι οτι οι προηγουμενοι καναν παπαδες,αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να γινει η δουλεια στην ωρα της και σε ποσοστο επιτυχιας οσο με εναν τεχνικο διευθυντη αμεσα συνεργαζομενο με τον Λουτσο. Θα φανει...

Σημερα διαβασα για Μπαμπα. Μακαρι να κλεισει,μαζι με Τευλορ θα ειναι ωραιο διδυμο. Ιδανικο θα ηταν να κλειναμε και τον καραφλα τον Τσεχο για φορ. Χρειαζομαστε ενισχυση επισης στα εξτρεμ,χαφ,δεκαρι και ισως ενα κεντρικο μπακ τυπου Ιγκανσον με αναπληρωματικους Βαρελα Κρεσπο. Για τερμα,εχω την εντυπωση με Λουτσο ο Πασχα με Ζιφκο θα ξαναπαρουν αυτοπεποιθηση και θα κανουν καλες εμφανισεις...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Να δώσω και άλλο παράδειγμα. Εγώ γούσταρα σαν τρελός το Αγγλακι για την ικανότητα του να κουβαλάει τη μπάλα και να επιτίθεται κατά μέτωπο,χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το έκανε και ο Μισιτς και είδαμε τι προσέφερε. Έχω ρωτήσει και απάντηση δεν παίρνω. Ο Σλοβένος τι το ιδιαίτερο κάνει;
Συγνώμη κι όλας αλλά ο Άγγλος είναι καθαρό 8αρι με επιθετικες αρετές ( και πολλά προβλήματα βέβαια). Επουδενί δεν μπορεί να είναι δυάδα στα χαφ ούτε με καντουρι ούτε με σβαμπ.
Ψάχνουμε εμείς τέτοιον παίκτη?
Εμείς θέλουμε αμυντικό χαφ που όμως δεν θα είναι εσιτι
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Επίσης η «έγκριτη» [FACE WITH TEARS OF JOY] ghanasoccernet γράφει οτι ο Λουτσεσκου γουστάρει τον Μενσα αλλά τα 2εκ που ζητά η Καϊσερι κρίνονται υπερβολικά.

https://ghanasoccernet.com/kayserispor- ... s-interest

Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Мир έγραψε:Επίσης η «έγκριτη» [FACE WITH TEARS OF JOY] ghanasoccernet γράφει οτι ο Λουτσεσκου γουστάρει τον Μενσα αλλά τα 2εκ που ζητά η Καϊσερι κρίνονται υπερβολικά.

Αυτοί δεν μας χρωστάνε κάνα φράγκο από Ενρικε ;
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

pagotatzis έγραψε:
Мир έγραψε:Επίσης η «έγκριτη» [FACE WITH TEARS OF JOY] ghanasoccernet γράφει οτι ο Λουτσεσκου γουστάρει τον Μενσα αλλά τα 2εκ που ζητά η Καϊσερι κρίνονται υπερβολικά.

Αυτοί δεν μας χρωστάνε κάνα φράγκο από Ενρικε ;
Πρέπει να ρωτήσουμε το όμορφο Μαράκι

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

joshua έγραψε:Eγω δεν ειπα ποτε οτι το 1.2 που παιρνει ειναι παραλογο.Ειναι ενα λογικο κασε για ενα βασικο παικτη μικρομεσαιας ομαδας στην Ιταλια.Το 1.2 ομως για τον ΠΑΟΚ ειναι ταβανι.Προοριζεται για παικτη με στοιχεια που θα κανουν τη διαφορα και αυτο απαιτει εξυπνη αγορα,οχι απλα να δωσουμε το συμβολαιο που επαιρνε ενας παικτης στην Ιταλια.Εγω τετοια χαρακτηριστικα στον παικτη δεν βλεπω.Ειναι δυσκολο στο γραπτο λογο να πω τι ακριβως εννοω.Θα χρησιμποιησω μπασκετικο παραδειγμα απο τα 90ς.Τοτε οι ευρωπαικες ομαδες εφερναν συνηθως ρολιστες του ΝΒΑ.Εφερνες ρολιστα 5 ποντων τυπου Λεβινκγστον που στην Ευρωπη εκανε παρτυ λογω αθλητικων προσοντων,εφερνες και ρολιστα των 5 ποντων στο ΝΒΑ,που ενω τοτε λεγαμε για να βαζει 5 εκει θα βαζει 30 εδω αλλα ρολιστας εμενε και στην ευρωπη γιατι δεν ξεχωριζε σε κατι.Δεν ξερω αν βοηθαει σαν παραδειγμα.Ο Σλοβενος ειναι ενας παικτης που παιζει απλα καλο ποδοσφαιρο,εχτισε τη καριερα του στην Ιταλια και απο 200.000 εφτασε στο 1 μυριο παιζοντας απλα καλο ποδοσφαιρο.Δεν κανει τιποτα εξαιρετικα.Εχω την εντυπωση πως οποιος περιμενει στη λογικη του μπασκετ οτι απλα ενας καλος ποδοσφαιριστης στη Παρμα που επεσε εδω θα κανει παπαδες θα απογοητευτει.
Συμφωνώ απόλυτα για το μπάσκετ των 90ς. Αυτό ακριβώς γινοταν. Αλλά γιατί γινόταν αυτό; Γιατί ο τρόπος παιχνιδιού του νβα σε σχέση με τον ευρωπαϊκό ήταν εκ διαμέτρου αντίθετος. Αυτοί παίζανε γρήγορα και εδώ παίζαμε πάρα πολύ αργά. Όσοι μπόρεσαν να κατανοήσουν αυτόν τον τρόπο είτε με τα αθλητικά προσόντα που όντως ήταν πολύ πιο ανεπτυγμένα είτε κάποιοι με το μυαλό γίνανε ηγέτες.

Τώρα για το ποδόσφαιρο, πλέον ο τρόπος είναι ο εξής ενας. Ταχυδυναμη. Ο Σλοβένος είναι γρήγορος και δυνατός ενώ ξέρει και κάποιο ποδόσφαιρο. Ο Σίλβα είναι ένας καλύτερος (αρκετά καλύτερος) Μαουρίσιο. Μετρονόμος θα έλεγα. Στην παρούσα φάση πιστεύω μας λείπει ο σλοβενος
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Τελειωνετεεεεεεεεεεεεεεε με το χαφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

joshua έγραψε:Να δώσω και άλλο παράδειγμα. Εγώ γούσταρα σαν τρελός το Αγγλακι για την ικανότητα του να κουβαλάει τη μπάλα και να επιτίθεται κατά μέτωπο,χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το έκανε και ο Μισιτς και είδαμε τι προσέφερε. Έχω ρωτήσει και απάντηση δεν παίρνω. Ο Σλοβένος τι το ιδιαίτερο κάνει;
Βαράει.Αλλά με μαεστρία, οχι σαν κατσαπλιάς ωστε να μαζεύει τις καρτες σαν τα στραγάλια.Ψηλός Βιτόλο, με καλύτερη πρώτη πάσα, και μακρινή και κοντινή.Τον βάζεις δίπλα στο έταιρο χαφ και καθαρίζει την μπουγάδα και για τους 2.Αξίζει τα 1.2?Ναι, γιατί είναι ο άσπρος Εσίτι αλλά ταυτόγχρονα είναι οντως ποδοσφαιριστής, γιατί ειναι ο Ευρωπαίος Ντόουγκλας αλλά με μυαλό ενήλικα και οχι ψυχολογικά γυναίκας στην κλιμακτήριο.Με τα χαφ των αντιπάλων δεν θα τον συγκρίνω,γιατί δεν παίζουμε Football Manager, και στο 2ο νταμπλ ο Γανυμηδης είχε την παιχτάρα τον Γκιγιέρμε, και τελικά το σήκωσε ο Ουκρανός Κούτσης και ο Ισπανός Ζωγραφάκης.Αυτά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

@Buffalobill

Φιλε και οι δυο μας λειπουν.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Αν ειναι να ερθει κι ο Φοσατι κλειστε τον Κουρτιτς, θα παιζει ο Φοσατι βασικος :opaokara: :opaokara:
Zarka4

Δημοσίευση από Zarka4 »

Totem_pk έγραψε:@Buffalobill

Φιλε και οι δυο μας λειπουν.
Συμφωνώ και γω. Και τους δυο τους έχεις ανάγκη άρα τους κλείνεις και τους δυο ΤΩΡΑ.... χιχιιχ
Πέρα από τη πλάκα μου έχει κολλήσει στο μυαλό το σενάριο να πάρεις το Σλοβένο τώρα και ο προπονητής της σαμπτορια να κόψει το Σίλβα (ή έστω να τον έχει για εναλλακτική λύση που δεν το καίγεται) και να μπορέσεις να πάρεις και αυτόν τέλη Αυγουστου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ε πόσα χαφ εκατομμυριου θα έχουμε ρε παιδιά;

Εγώ νομίζω ότι ο Σίλβα (πάντα στη θεωρία) είναι σαφώς ανώτερος από όλους όσους ακούστηκαν.

Όπως πολλοί έχουμε πει, φαντάζει 1-2 σκαλιά πάνω από Μαουρίτσιο, στο ίδιο περίπου στυλ .

Δυστυχώς ο Κουρτιτς μοιάζει αρκετά αντιτουριστικος ενώ έχουμε πάρα πολύ λίγα χειροπιαστα στοιχεία για το επίπεδο και το στυλ του

Ωραία, έχει καλή καριέρα στο Καμπιονάτο . Τι στοιχεία έχει στο παιχνίδι του; Έχει μυαλό; Μοιράζει παιχνίδι σωστά; Έχει επαρκή τεχνική; Κάθετα παίζει; Είναι μετρονόμος, όπως αρέσκονταν πολλοί να λένε για τον Μαουρίτσιο; Αντέχει να τρέχει;

Ακριβώς επειδή δεν ξέρουμε αλλά και δεν νομίζουμε να έχει τόσα κοινά χαρακτηριστικά με Μαουρίτσιο (φανταζόμαστε ότι κάτι τέτοιο ψάχνει ο Λουτσεσκου) και βεβαίως με Σίλβα, προβληματίζομαι έξτρα: είναι σίγουροι τι παίκτη ψάχνουν;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”