Razvan Lucescu V
- George Best
Re: Razvan Lucescu V
Τωρα τι θες να επιμείνεις ότι έχεις δίκιο?joshua έγραψε:Ο Μειτε,ο Μπαμπα,ο Ντεσποτοφ,ο Οττο,ο Ταισον περσι ηταν επιλογες προπονητη?
Γιατι, για τον Μπαμπά που μας είχε δείξει τι παίχτης είναι 3 χρόνια πριν?
Για τον Ταισον που ευχαρίστησε τον Λουτσεσκου δημόσια σε συνέντευξη του, που επέμενε για την μεταγραφή του?
Για τον Οττο που έκανε 8 μήνες να κάνει καλό παιχνίδι?
Για τον Μειτε που και πέρυσι επέμενε ο Λουτσεσκου αλλά και φέτος?
Για τον Ντεσποτοφ στο δίνω...
Αλλα μάλλον ξεχνάτε ότι ψάχναμε για αριστερό εξτρεμ και πήραμε δεξί και το σχολίαζαμε εδώ μέσα.
Το ότι πέρυσι ο 35αρης Ταισον έβγαλε ματιά και δεν έχανε ματς, δεν ήταν δεδομενο....
Αααααα τον Ταισον ο Λουτσεσκου τον εφερε...Τι λες τωρα? Και τον Μειτε ο Λουτσεσκου τον εφερε...Εν ολιγεις οποιος βγαινει τον φερνει ο Λουτσεσκου...Γαμάτο...
- PAOKevolution
George τα γράφεις λίγο μονόπατα. Προφανώς κι έχεις δίκιο να μιλάς για την ποιότητα κάποιων παικτών, αλλά ο προπονητής πρέπει να βρει λύσεις που θα μειώσουν τη διαφορά ποιότητας - απόδοσης.
Εγώ τον Λουτσέσκου τον λατρεύω, αλλά δε χρειάζεται κατά τη γνώμη μου να υπερασπιζόμαστε οτιδήποτε γύρω του.
Ίσα ίσα που ο άνθρωπος τουλάχιστον 5 φορές στην σ.τ. που είχε δώσει ανέλαβε την ευθύνη.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση εκατέρωθεν. Νομίζω οι εγωισμοί εκατέρωθεν αν μπουν στην άκρη, θα δούμε καλύτερη εικόνα από την ομάδα.
Εγώ τον Λουτσέσκου τον λατρεύω, αλλά δε χρειάζεται κατά τη γνώμη μου να υπερασπιζόμαστε οτιδήποτε γύρω του.
Ίσα ίσα που ο άνθρωπος τουλάχιστον 5 φορές στην σ.τ. που είχε δώσει ανέλαβε την ευθύνη.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση εκατέρωθεν. Νομίζω οι εγωισμοί εκατέρωθεν αν μπουν στην άκρη, θα δούμε καλύτερη εικόνα από την ομάδα.
- George Best
Ναι βρε, μπορεί να μη θες να το πιστέψεις αλλά ο πατέρας του Λουτσεσκου τον είχε μια ζωή στη Σαχταρ τον Ταισον.joshua έγραψε:Αααααα τον Ταισον ο Λουτσεσκου τον εφερε...Τι λες τωρα? Και τον Μειτε ο Λουτσεσκου τον εφερε...Εν ολιγεις οποιος βγαινει τον φερνει ο Λουτσεσκου...Γαμάτο...
Ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να το αντιληφθείς αλλά είναι fact.
Τωρα εσυ βάζεις λόγια που δνε είπα. Ούτε ο Μιτριτσα βγήκε, ούτε ο Τέιλορ.
Επίσης ο Ραζβάν στον ελεύθερο του χρόνο δε χαζεύει ρωσικό πρωτάθλημα για να βρίσκει Τσάλοφ.
Τον Μειτε μπορεί να τον έφερε άλλος τελικά, αλλά όταν τον ήθελε ο προπονητής, αυτός ο κάποιος δεν τον κράτησε. Πονεμένη ιστορία. Μη λέμε τα ίδια.
- George Best
Αυτό που λέω είναι ότι τον Λουτσεσκου τον ξέρεις και εγωισταρος είναι και τα κολληματα του έχει και εριστικός θα γίνει κάποιες φορές και την φιλοσοφία του έχει για το ποδόσφαιρο.PAOKevolution έγραψε:George τα γράφεις λίγο μονόπατα. Προφανώς κι έχεις δίκιο να μιλάς για την ποιότητα κάποιων παικτών, αλλά ο προπονητής πρέπει να βρει λύσεις που θα μειώσουν τη διαφορά ποιότητας - απόδοσης.
Όλο αυτό, καλό κακο, τον γουστάρουμε ή όχι, έφερε τίτλους.
Οπότε το στηρίζεις.
Δε φέρνεις παιχτες ότι να ναι την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Δε του λες "εγώ σου έφερα αυτούς" χωρεσε τους. Άλλαξε σύστημα, άλλαξε φιλοσοφία, παίξε με 1 χαφ, με 2 επιθετικούς, 3-5-2 και ότι άλλο γράφετε.
Δεν είναι λογικά πράγματα.
Να φύγει ο Ραζβάν. Οκ. Κάποια στιγμή θα γίνει.
Ας έρθει ο Αντσελοτι.
Θεωρείτε ότι με αυτό το μοντέλο διοίκησης η ομάδα θα ανέβει κι άλλο επίπεδο?
Δεν είναι μόνοπατη η κριτική μου. Έχει ευθύνες και ο Λουτσεσκου.κανει λάθη όπως όλοι οι προπονητές.
Αλλά όλα τα άλλα λάθη που γίνονται από άλλους είναι πολύ πιο σημαντικά από ένα χαμένο ματς ή μια αποτυχημένη χρόνια...
Και θα τα βρίσκεις κάθε χρόνο μπροστά σου, είτε υπάρχει Λουτσεσκου, είτε όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Παρ 06 Δεκ 2024, 14:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να έρθει ένας παίκτης πρέπει να θέλει να έρθει και ο Μεϊτέ απλά δεν ήθελε. Είχε αποφασίσει ή να κάτσει στο συμβόλαιο του με την Μπενφίκα ή να δεχτεί πρόταση από Αραβία μεγέθους 2 εκ +.
Σε κάποιες θέσεις υπάρχουν πια καλούπια ως προς το τι παίχτες βγαίνουν, για παράδειγμα, μπακ/στόπερ/εξτρέμ, τα χαρακτηριστικά είναι 1,2,3 και απλά αλλάζει το επίπεδο ποιότητας. Εκεί δεν έχει τίποτα να δει ο προπονητής, ή είναι καλός ένας παίχτης ή δεν είναι. Στα χαφ ιδίως, αλλά και στα φορ, είναι απαραίτητο να υπάρχει μια συνεννόηση με τον προπονητή, γιατί τα δεδομένα είναι πιο περίπλοκα και δεν ταιριάζουν όλοι σε όλα.
- PAOKevolution
George στο κομμάτι των μεταγραφών κι αν ικανοποιήθηκαν τα θέλω του προπονητή, συμφωνώ. Έχουν γράψει όλα τα παιδιά πόσο προβληματικοί είμαστε στις μεταγραφές.
Τι να πω. Η λύση είναι ο Βιειρίνια ως συνδετικός κρίκος διοίκησης και προπονητή.
Τι να πω. Η λύση είναι ο Βιειρίνια ως συνδετικός κρίκος διοίκησης και προπονητή.
- George Best
Με πορδές δεν βάφεις αυγά.Τρόμος έγραψε:Για να έρθει ένας παίκτης πρέπει να θέλει να έρθει και ο Μεϊτέ απλά δεν ήθελε. Είχε αποφασίσει ή να κάτσει στο συμβόλαιο του με την Μπενφίκα ή να δεχτεί πρόταση από Αραβία μεγέθους 2 εκ +.
Η ΑΕΚ αγόρασε τον Πινεδα 6+ μυρια μετά από πρωταθλημα.
Ο Μειτε έκανε τη διαφορά και εμείς ζητούσαμε από τα 2.1 που παίρνει να πέσει στο 1.3.
Άμα σου έρθει πρόταση για δουλειά από άλλη εταιρεία με τα μισά χρήματα να φύγεις από εκεί που είσαι.
Η ιστορία που παρουσιάζεται με τον κακό Μειτε είναι γελοία.
Δεν ξερω τι έγινε στην περίπτωση Μειτε, ούτε εσύ ξέρεις.
Τα γεγονότα όμως είναι τα συμβόλαια Ελ Κααμπι, Γουίλιαν, Ολιβειρα, Ιωαννιδη, Μαξιμοβιτς, Μαρσιαλ, Λαμελα κτλ.
Τα λεφτά που δίνει ο ανταγωνισμός δεν τα δίνεις. Και απαιτείς τι?
Ανανέωση στον Ντελια έγινε? Όχι.
Μήπως να σκεφτόμαστε σιγά σιγά ποιοι παιχτες θα φύγουν και όχι μόνο ποιοι θα ερθουν?
Λέω εγώ τώρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best την Παρ 06 Δεκ 2024, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να πληρώσει ο ίδιος την ρήτρα αποδέσμευσης γιατί του έφεραν φέτος οτι νάνε; Εσυ θα πλήρωνες τον μισθό όλης της περσινής χρονιάς για να φύγεις απο την δουλειά σου επειδή δεν συμφώνεις με τις επιλογές των απο πάνω; Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στον Ιβαν και μόνο.joshua έγραψε:Tι λεει ρε black? Κανει τιποτα σωστα ο Τσαλοφ τελικα? Κοροιδο τους επιανε ολους μεχρι τωρα στη καριερα του? Εισαι σιγουρα ο παλιος black?
To ειπε εξαιρετικα ο ρενε και το ξαναγραφω...
Στην τελική αν κάποιον του επιβάλλουν τον κάθε μπακαγιοκο,τον κάθε επιθετικό, το σύστημα που θα παίζει και τις αλλαγές που θα κάνει... παίρνει τα μπουκαλάκια του και φεύγει...αλλά βολεύει πολύ τα χαρτί " εγώ δεν ασχολούμαι με τις μεταγραφές"
Πέρσι δεν βιάστικε η ποδοσφαιρική λογική και σε αυτές τις περιπτώσεις εισακούστηκαν τα χαρακτηριστικά που ηθελε ο ίδιος γιαυτό και ζήσαμε κάτι μοναδικό. Τον είδες εσυ πέρσι καθόλου εκνευρισμένο στις αρχές; Μετά απο έναν τελικό ντροπής και ένα χ με μια Μπειτάρ έλεγε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.joshua έγραψε:Ο Μειτε,ο Μπαμπα,ο Ντεσποτοφ,ο Οττο,ο Ταισον περσι ηταν επιλογες προπονητη?
Ειδες εσυ να γίνεται το ίδιο και φέτος; Ο λόγος που χάλασε το μυαλό του φέτος και ήταν αρνητικός ειναι λόγος που σήμερα η ομάδα πάει όπως πάει. Πέρσι ξεκίνησε απο το 0 και φέτος απο το -5. Τι άλλο θέλεις να σου πει ρε συ Joshua.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Παρ 06 Δεκ 2024, 16:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΣυμφωνώEqualizer έγραψε:100% επιμένω ότι το πρόβλημα με τους φορ του ΠΑΟΚ είναι ευθύνη Λουτσεσκου
Επί σειρά ετών ήθελε παίκτη κινητικό να συμμετέχει σε άμυνα και να πρεσαρει
Πρέπει να ξεκαθαρίσει ο ίδιος με τον εαυτό του πρώτα τι ψάχνει και τι τον βολεύει
Παικταρα γκολτζη με τεχνική τακτική και άμυνα, δεν βρίσκει εύκολα ούτε η Μπαρτσελόνα
Κι εγώ αυτό πιστεύω
Αλλά το γεγονός είναι, ότι αυτοί οι παίκτες που του έφεραν, μάλλον φαίνεται ότι δεν ταιριάζουν σε αυτό που θέλει από τους επιθετικούς του ο Λουτσέσκου, έτσι όπως παίζουμε
Κι αυτό είναι πρόβλημα
Ο Λουτσέσκου ήθελε τον Μπρεθγουέιτ γι'αυτό το λόγο, σαν έναν πολύ πιο καλό και γκολτζή παίκτη από τον Μπράντον, στο ίδιο στυλ
Θέλει όμως και έναν παίκτη αλά Ολιβέιρα, που παίζει με πλάτη, αλλά στο πιο καλό, που να σκοράρει κιόλας με περισσότερη δεινότητα
Φυσικά είναι πολύ δύσκολο αυτό, να βρει παίκτες που ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό που θέλει και να σκοράρουν κιόλας
Σίγουρα κοστίζει αρκετά ακριβά
Ο Τζίμας θα μπορούσε να είναι ένας τέτοιος, αλλά δυστυχώς τον δώσαμε να ψηθεί αλλού
- George Best
Κάποιοι μάλλον δεν έχουν δει και την ταινία που έγινε λόγω πρωταθλήματος.VfB v2 έγραψε: Πέρσι δεν βιάστικε η ποδοσφαιρική λογική και σε αυτές τις περιπτώσεις εισακούστηκαν τα χαρακτηριστικά που ηθελε ο ίδιος γιαυτό και ζήσαμε κάτι μοναδικό. Τον είδες εσυ πέρσι καθόλου εκνευρισμένο στις αρχές; Μετά απο έναν τελικό ντροπής και ένα χ με μια Μπειτάρ έλεγε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
Ειδες εσυ να γίνεται το ίδιο και φέτος; Ο λόγος που χάλασε το μυαλό του φέτος και ήταν αρνητικός ειναι λόγος που σήμερα η ομάδα πάει όπως πάει. Πέρσι ξεκινήσει απο το 0 και φέτος απο το -5. Τι άλλο θέλεις να σου πει ρε συ Joshua.
Το αγαπημένο μου σημείο είναι εκεί που λέει ο Κυριάκος.
Παραμονές για να φύγει η ομάδα για προετοιμασία με πήρε ο Λουτσεσκου τηλέφωνο και μου είπε, ούτε το αεροπλάνο δε θέλει να πετάξει για Ολλανδία με το ροστερ που έχουμε.
Τώρα τι να πρωτοσχολιάσω; Πολλά μπορεί να κάνει σωστά και πολλά μπορεί να κάνει λάθος. Στον ΠΑΟΚ πάντως δεν πιέζει μπροστά, ούτε κατεβάζει τις μπαλιές από πίσω. Είσαι σίγουρος πως τα έκανε αυτά στην ΤΣΣΚΑ;joshua έγραψε:Tι λεει ρε black? Κανει τιποτα σωστα ο Τσαλοφ τελικα? Κοροιδο τους επιανε ολους μεχρι τωρα στη καριερα του? Εισαι σιγουρα ο παλιος black?
Εγώ πάντως όσα βιντεάκια του και να έχω δει, βλέπω πολύ καλά τελειώματα, όλα εντός περιοχής, πολλά σε φάση γρήγορης μετάβασης και το κυριότερο απέναντι σε ΑΝΟΙΧΤΈΣ άμυνες.
Δεν ξέρω αν πίεζε την άμυνα, δεν ξέρω αν ξαφνικά ξέχασε πως να παίζει με πλάτη και να κατεβάζει μπάλες, πάντως στον ΠΑΟΚ δεν το κάνει.
Αυτό που έκανε σίγουρα στην ΤΣΣΚΑ και επίσης δεν κάνει στον ΠΑΟΚ είναι τα καλά τελειώματα.
Έχει χάσει πολλές φάσεις που θα έπρεπε να βάλει. Αλλά ok αυτό είναι και θέμα τύχης και ψυχολογίας.
Τα παραπάνω όμως, είναι χαρακτηριστικά και τρόπος παιχνιδιού που ή τα έχεις ή δεν τα έχεις.
Όταν λες "όλους" ποιους εννοείς; Την ΤΣΣΚΑ; Γιατί μόνο εκεί έπαιξε..
Προσωπικά είμαι πολύ προσεκτικός και αν εξαιρέσουμε τον Μπακαγιόκο που δεν έχει εικόνα ΑΘΛΗΤΉ, για όλους τους άλλους έχω μιλήσει μόνο για τα χαρακτηριστικά τους. Όχι για την καριέρα τους, ούτε για το αν είναι ικανοί παίκτες γενικά.
Αν δεν μπορεί ο Κόλεϊ να χτίσει παιχνίδι από πίσω, δεν φταίει αυτός. Φταίνε αυτοί που τον έφεραν για να το κάνει.
Αυθαίρετο συμπέρασμα που δεν το υποστηρίζει σχεδόν κανένας εδώ μέσα.joshua έγραψε:Αααααα τον Ταισον ο Λουτσεσκου τον εφερε...Τι λες τωρα? Και τον Μειτε ο Λουτσεσκου τον εφερε...Εν ολιγεις οποιος βγαινει τον φερνει ο Λουτσεσκου...Γαμάτο...
Από την άλλη παίζει να είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που οι οπαδοί της θα κατηγορήσουν τον προπονητή για τα αγωνιστικά αλλά ΚΑΙ για τα μεταγραφικά.
Να τον κατηγορήσω για την επιμονή του σε Μπίσεσβαρ και Καντουρί. Να τον κατηγορήσω για τον παροπλισμό του Σορετίρε. Να τον κατηγορήσω για την επιμονή του στον Μουργκ. Να τον κατηγορήσω για τη μη χρησιμοποίηση Τζίμα.
Για το σύστημα που δεν αλλάζει ποτέ. Για τις σχεδόν προκαθορισμένες αλλαγές. Για το ότι δεν έχει δέσει ακόμα τους παίκτες για να είναι σύνολο. Για ορισμένες εμπρηστικές δηλώσεις που ξέρει πως μπορεί να φέρουν τιμωρία.
Τι άλλο να βάλω;
Ε όχι όμως, δεν θα τον κατηγορήσω και για τα μεταγραφικά. Δεν το χωράει το μυαλό μου δηλαδή πως θα γίνει να τον κράξω όταν τα δημοσιεύματα λένε πως ζητάει Γκαμπιαντίνι και τελικά έρχεται ο Σαμάττα γιατί έχουμε μείνει χωρίς φορ.