24. Garry Rodrigues

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: 24. Garry Rodrigues

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Και για να στο πω κι αλλιώς. Μας έχουν πέσει και τα φρύδια με αυτά που έχει χάσει ο Μακ και συ "τη λες" στον Ροντρίγκεζ που δε δίνει πάσα στον Μακ σε ένα σχετικά ακίνδυνο σημείο?
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Νομίζω αυτοί στους οποίους δεν αρέσει ιδιαίτερα - σ'αυτούς συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ - κρίνουν στη βάση ότι ο παίκτης δεν φαίνεται να έχει το ποδοσφαιρικό IQ που επιβάλλεται για την θέση που παίζει. Απο κει ξεκινάει και η τσαπατσουλιά του κατά τη γνώμη μου.
Δεν νομίζω ότι αυτό διορθώνεται.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ρε φαγωθήκατε με αυτή τη φάση. Τι να τη δώσει εκεί τη μπάλα ρε φίλε. Αφού μπροστά από τον Μακ είναι οι 2 αμυντικοί. Ότι θα έκανε ο Μακ εκεί, το ίδιο θα έκανε και ο Ροντρίγκεζ.

Εσύ σε εκείνη τη φάση βλέπεις έναν παίχτη ατομιστή που δε δίνει πάσες και θέλει πάγκο. Εγώ πάλι βλέπω έναν παίχτη που έψαχνε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πάσα και έψαχνε τον Μπερμπάτοφ (παίξτε τον Μπερμπάτοφ λέμε όλοι) γιατί ο Μακ δεν ήταν σε τέλεια θέση.
ε οχι ρε φιλε
εχεις ελευθερο παικτη διαγωνια απο την εστια και δεν του την δινεις κατευθειαν? εγκληματιας
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

desperando έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ρε φαγωθήκατε με αυτή τη φάση. Τι να τη δώσει εκεί τη μπάλα ρε φίλε. Αφού μπροστά από τον Μακ είναι οι 2 αμυντικοί. Ότι θα έκανε ο Μακ εκεί, το ίδιο θα έκανε και ο Ροντρίγκεζ.

Εσύ σε εκείνη τη φάση βλέπεις έναν παίχτη ατομιστή που δε δίνει πάσες και θέλει πάγκο. Εγώ πάλι βλέπω έναν παίχτη που έψαχνε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πάσα και έψαχνε τον Μπερμπάτοφ (παίξτε τον Μπερμπάτοφ λέμε όλοι) γιατί ο Μακ δεν ήταν σε τέλεια θέση.
ε οχι ρε φιλε
εχεις ελευθερο παικτη διαγωνια απο την εστια και δεν του την δινεις κατευθειαν? εγκληματιας
Το να έχεις εμπάθεια με τον Ροντρίγκεζ δεν είναι κακό. Γούστα είναι αυτά. Και ο Ροντρίγκεζ διαγώνια από την εστία ήταν. Και όπως και να΄χει αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το παλικάρι ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΠΑΣΑ. Προτίμησε το δύσκολο. Ή το πιο σίγουρο αν σκεφτείς τι έχει χάσει ο Μακ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αν οπως λες ο ροντριγκες ηταν διαγωνια απο την εστια φαντασου σε ποσο καλυτερη θεση ηταν ο μακ
επισης θα πρεπει να ξερεις οτι στο ποδοσφαιρο οι παικτες ειναι υποχρεωμενοι να κανουν το σωστο και δεν επιτρεπετε να παιρναει εστω και για μια στιγμη απο το μυαλο τους οτι για παραδειγμα΄΄ αυτος ειναι χαζογκολης και δεν θα του την δωσω΄΄. και το σωστο θες δεν θες σε αυτη την φαση ειναι να παει η μπαλα στον μακ.

οσο για την εμπαθεια δεν εχω καμια απεναντι στον παικτη,εξαλλου ειναι τετοιο το απααρουσιαστικο του και το στιλ που δεν μπορεις να εισαι εμπαθης απεναντι του.
αλλα ειμαι ΠΑΟΚ και θελω να κερδαω και οι παικτες να κανουν αυτα που πρεπει για να ερχετε το αποτελεσμα και ως τωρα το παιδι σε καποιες φασεις ειναι αλλου γι αλλου
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εγω πιστευω οτι επαθε κοκομπλοκο απ΄το καργιολικι που ακουσε μεσα στη βδομαδα και λογω κουρασης γιατι παιδια δεν ειναι λιγο για ενα καθαρο εξτρεμ, να τρεχει πανω κατω σερι παιχνιδια και να επιφορτιζεσαι τοσο εντονα με αμυντικα καθηκοντα..

Μακαρι να γινει πιο ουσιαστικος, μακαρι και αλλοι να ειχαν την ενεργεια και το τσαγανο που εχει..
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Και γω το πιστεύω γι'αυτό και στη φάση που αναλύσαμε πιο πάνω φάνηκε να μη ξέρει τι να κάνει. Και στα αμυντικά καθήκοντα για άλλη μια φορά υπήρχε μια τεράστια τρύπα στην πλευρά του.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δωσ' την εκεί την γαμημένη την πάσα... Δωσ' την...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν θελω να πιστεψω οτι υπαρχει προβλημα στις σχεσεις του με τον Μακ,το οτι δεν του εδωσε τη μπαλα σε τοσο κραχτη φαση εμενα μου βρωμαει,μακαρι να ηταν η ελειψη καθαρου μυαλου που λετε οι περισσοτεροι.
Σε ποιο παιχνιδι ηταν που ο Μακ περασε ολη την αμυνα και την ωρα του σουτ παρεμβληθηκε ο γκαρι και του χαλασε την προσπαθεια;
Αν θυμαστε ο σλοβακος ειχε τοσα νευρα που ηταν ετοιμος να του ορμηξει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολύ καλοί παίκτες και ο μακ και ο ροντριγκεζ αλλά ασίστ ασίστ ασίστ ασίστ να τους βάλει ο θοδωρας να το γράψουν απου 100φορες
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Απλως καταναλωνει πολλες δυναμεις κουραζεται δεν ειναι και η φυσικη του θεση και κολαει σε εκεινη τη φαση 5΄'.για μενα ειναιπαρα πολυ καλος τακτικα με παρα πολλα τρεξιματα.Η ομαδα ειναι καινουργια χρειαζεται χρονος για να βρεθουν οι παικτες.Πρεπει να εχουμε υπομονη.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Επισης εχει παιξει σε 2 θεσεις που δεν ειναι οι φυσικες του θεσεις.Τα ντερμπι και τα δυσκολα ματς τα παιζουμε καθε 3-4 μερες.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Σήμερα κάνε καμιά πάσα
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

τους ανακατωσες ρε Γκαρυ
και πεναλτι κερδισμενο και γκολ
και πολλες κουρσες
ο κορυφαιος του γηπεδου σημερα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τραγέλαφος πέραν του γκολ ,τις αμέτρητες κούρσες και τα ενα δυο και τα τη σοβαρότητα σχεδον σε όλο το ματς, αλλη μια αποτυχία στις μετεγγραφες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”