8. Bruno Cirillo

Άβαταρ μέλους
plato6

Re: Bruno Cirillo

Δημοσίευση από plato6 »

Σαφώς και είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα πρώτα του παιχνίδια. αν γυρίσει και ο περσινός Κοντρέρας θα κάνουν πολύ καλό δίδυμο.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Μεσα στους 2-3 κορυφαιους....τετοιο παιχνιδι περιμενουμε απο τον Ιταλο και νομιζω οτι φετος ετσι παιζει συνεχεια εκτος καποιων στιγμων αδρανειας στην αμυνα..εχει ποιοτητα και δε φοβαται να ανεβασει τη μπαλα οταν χρειαστει ή οταν δει οτι οι αλλοι δεν παιρνουν πρωτοβουλιες....
Bravo Bruno
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Δειχνει οτι αποβαλει σιγα-σιγα το 'διωχνω οπου να ναι' και σε αυτο εχει συμβαλει σιγουρα και ο κοντρερας αφου συνηθως την πασαρει σε αυτον αντι να κανει γιωμα.. Ειναι καλος αλλα θελω και λιγο Μαλεζακο να δω γιατι μου ελειψαν οι καλες εμφανισεις του
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

ένα άκρως ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ για τον Bruno ..... :lol: :lol: :lol: :lol:

«Eleni» ο Τσιρίλο!

Είναι γνωστό πως ο βασικός λόγος για τον οποίο επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει ονοματεπώνυμο.

Η ηθοποιός Ελενα Ασημακοπούλου αποδείχτηκε ο καλύτερος ατζέντης στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να εντάξει τον Ιταλό στόπερ στο δυναμικό του το περασμένο καλοκαίρι. Η σχέση του, άλλωστε, με την Ελληνίδα ηθοποιό δεν είναι εφήμερη.

Το ζευγάρι εμφανίζεται τόσο δεμένο, ώστε αποφάσισε να ανταλλάξει και τατουάζ! Τι εννοούμε; Εδώ και καιρό έχουν επισκεφτεί γνωστό στούντιο της Θεσσαλονίκης και ο ένας χτύπησε το όνομα του άλλου στο σώμα του.

Ο Τσιρίλο φέρει πλέον ανεξίτηλα γραμμένο το «Eleni» στην ωμοπλάτη του μέσα σε μία καρδιά και η Ασημακοπούλου το «Μπρούνο» στον αυχένα της.

Είναι ερωτευμένοι δηλαδή και το δείχνουν.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6583828

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

δηλαδη ο παμπλο ειναι καψουρης με εναν ινδιανο? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Το μάμησες πάλι εχεμυχίδη!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

αφου το καναμε μεσημεριαναδικο τελευταια! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Bruno μην ακούς κανένα! Συνέχισε την ανοδική σου πορεία και στα επόμενα παιχνίδια με Καβάλα και Εργοτέλη σε θέλω ...θηρίο ανήμερο!
(όπως δηλαδή σε θέλει και η Ελένη! Ποιά Ελένη;)
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

καλά ρε Αποστόλη πλάκα μας κάνεις...δεν ξέρεις ποια Έλενα ενοούμαι? μήπως δεν είσαι ΠΑΟΚ? αν είναι δυνατόν να μην ξέρεις με ποια είναι ερωτευμένος ο παίχτης μας.

σε παρακαλώ πολύ...

http://img.pathfinder.gr/clubs/images/53/306953/11.jpg

http://zouri1.files.wordpress.com/2008/11/e3.jpg

όσο το σκέφτομαι τόσο πιο σίγουρος είμαι ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Bruno έκανε πρόταση γάμου στην Έλενα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Άντε καμάρι σου και σύντομα εκπομπή στο alter... το χετε τελικά εσείς οι επανομίτες... :P :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

plato6 έγραψε:καλά ρε Αποστόλη πλάκα μας κάνεις...δεν ξέρεις ποια Έλενα ενοούμαι? μήπως δεν είσαι ΠΑΟΚ?
Χα! Χα!
Το ότι η αγάπη μου προς τον ΠΑΟΚ θα εξαρτιόταν από μια Ελένη δεν το περίμενα! Και τι είμαι; Ο Πάρις που εξ αιτίας της προκάλεσε ολόκληρο πόλεμο;
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

μάλλον.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Ακόμα ένα αγωνιστικό ρεπορτάζ για τον παίχτη μας.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Την Έλενα Ασημακοπούλου τη γνωρί­σαμε κυρίως από τη συμμετοχή της στην «Πολυκατοικία», όπου υποδυό­ταν την Αλίκη, τη φίλη της Βασιλικής Ανδρίτσου.....

Η μητέρα σου εγκρίνει τον Μπρούνο;

Οικογενειακώς τον εγκρίνουν. Συμφωνεί και ο μπαμπάς μου δηλαδή σε αυτό, γιατί ξέρουν ότι είμαι ευτυχισμένη με αυτή τη σχέση και βλέ­πουν πόσο καλά περνάμε μαζί. Ο Μπρούνο, όσο έντονος και εκρηκτικός είναι μέσα στο γήπεδο τόσο ήρεμος και υπομονετικός είναι στην προσωπική του ζωή και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν πολύ οι γονείς μου. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, στα τρία χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ!

Πώς γνωριστήκατε;

Έχεις ακούσει αυτά που λένε για τα παιχνίδια της μοίρας; Είχα πάει για το Πάσχα με φίλους στη Μύκονο, όπου έτυχε να είναι και εκείνος με δικούς του φίλους. Δεν γνω­ρίζονταν η μία παρέα με την άλλη, αλλά έτυχε να συναντηθούν για να συ­στηθούμε κι εμείς και τελικά να ερωτευτούμε!

Τον ζηλεύεις;

Σε λογικά πλαίσια, ναι. Αλλά δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ψάξω το κινητό του ή να τον ρωτήσω πού θα πάει με τους φίλους του, γι­ατί ακριβώς δεν μου έχει δώσει την παραμικρή αφορμή για να ζηλέψω. Και γενικότερα, αυτό που δεν μου αρέσει να μου κάνουν, δεν θέλω να το κάνω ούτε εγώ.

Πώς ένιωσες όταν ο Μπρούνο σού πρό­σφερε το δαχτυλίδι των αρραβώνων;

Νομίζω πως ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου. Ήταν και γενικότερα η ατμόσφαιρα πολύ ιδιαίτερη, γιατί ήταν παρούσες και οι δύο οικογένειες, οπότε δεν μπορείς να μη συγκινη­θείς.

Πιστεύεις ότι ο Μπρούνο είναι κατάλληλος να γίνει ο πατέρας των παιδιών σου;

Νομίζω ότι ο Μπρούνο θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Όλη του η συμπεριφορά, ο τρόπος που σκέφτεται και ενεργεί αυτό δείχνουν και πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ το παιδί μου να πάρει τον χαρακτήρα του. Δεν έχω γνωρίσει πιο καλό, λογικό, υπομονετικό και δίκαιο άνθρω­πο στη ζωή μου.

Αν αύριο ο Μπρούνο υπογράψει συμβόλαιο με ξένη ομάδα και πρέπει να μετακομίσει στο εξωτερικό, εσύ τι θα κάνεις;

Θα τον ακολουθήσω. Δεν μπορώ να νιώθω τον άντρα μου μακριά κι εγώ να είμαι εδώ και να δου­λεύω. Το περάσαμε ήδη μία φορά και δεν θέλω να το ξαναπεράσω.

Τι είναι για σένα ο Μπρούνο;

Είναι όλη μου η ζωή!

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/bl ... _9311.html
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

plato?? :roll: Έχεις φαγωθεί μ αυτήν την Έλενα.... Ρε μπας και στην εφαγε ο Μπρούνο και κάνεις έτσι?? :opaokara:

υ.γ. τελικά είσαι μεγάλη κατίνα ρεεεεε :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”