8. Bruno Cirillo

Άβαταρ μέλους
plato6

Re: Bruno Cirillo

Δημοσίευση από plato6 »

καλά ρε Αποστόλη πλάκα μας κάνεις...δεν ξέρεις ποια Έλενα ενοούμαι? μήπως δεν είσαι ΠΑΟΚ? αν είναι δυνατόν να μην ξέρεις με ποια είναι ερωτευμένος ο παίχτης μας.

σε παρακαλώ πολύ...

http://img.pathfinder.gr/clubs/images/53/306953/11.jpg

http://zouri1.files.wordpress.com/2008/11/e3.jpg

όσο το σκέφτομαι τόσο πιο σίγουρος είμαι ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Bruno έκανε πρόταση γάμου στην Έλενα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Άντε καμάρι σου και σύντομα εκπομπή στο alter... το χετε τελικά εσείς οι επανομίτες... :P :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

plato6 έγραψε:καλά ρε Αποστόλη πλάκα μας κάνεις...δεν ξέρεις ποια Έλενα ενοούμαι? μήπως δεν είσαι ΠΑΟΚ?
Χα! Χα!
Το ότι η αγάπη μου προς τον ΠΑΟΚ θα εξαρτιόταν από μια Ελένη δεν το περίμενα! Και τι είμαι; Ο Πάρις που εξ αιτίας της προκάλεσε ολόκληρο πόλεμο;
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

μάλλον.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Ακόμα ένα αγωνιστικό ρεπορτάζ για τον παίχτη μας.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Την Έλενα Ασημακοπούλου τη γνωρί­σαμε κυρίως από τη συμμετοχή της στην «Πολυκατοικία», όπου υποδυό­ταν την Αλίκη, τη φίλη της Βασιλικής Ανδρίτσου.....

Η μητέρα σου εγκρίνει τον Μπρούνο;

Οικογενειακώς τον εγκρίνουν. Συμφωνεί και ο μπαμπάς μου δηλαδή σε αυτό, γιατί ξέρουν ότι είμαι ευτυχισμένη με αυτή τη σχέση και βλέ­πουν πόσο καλά περνάμε μαζί. Ο Μπρούνο, όσο έντονος και εκρηκτικός είναι μέσα στο γήπεδο τόσο ήρεμος και υπομονετικός είναι στην προσωπική του ζωή και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν πολύ οι γονείς μου. Είτε το πιστεύεις είτε όχι, στα τρία χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ!

Πώς γνωριστήκατε;

Έχεις ακούσει αυτά που λένε για τα παιχνίδια της μοίρας; Είχα πάει για το Πάσχα με φίλους στη Μύκονο, όπου έτυχε να είναι και εκείνος με δικούς του φίλους. Δεν γνω­ρίζονταν η μία παρέα με την άλλη, αλλά έτυχε να συναντηθούν για να συ­στηθούμε κι εμείς και τελικά να ερωτευτούμε!

Τον ζηλεύεις;

Σε λογικά πλαίσια, ναι. Αλλά δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ψάξω το κινητό του ή να τον ρωτήσω πού θα πάει με τους φίλους του, γι­ατί ακριβώς δεν μου έχει δώσει την παραμικρή αφορμή για να ζηλέψω. Και γενικότερα, αυτό που δεν μου αρέσει να μου κάνουν, δεν θέλω να το κάνω ούτε εγώ.

Πώς ένιωσες όταν ο Μπρούνο σού πρό­σφερε το δαχτυλίδι των αρραβώνων;

Νομίζω πως ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της ζωής μου. Ήταν και γενικότερα η ατμόσφαιρα πολύ ιδιαίτερη, γιατί ήταν παρούσες και οι δύο οικογένειες, οπότε δεν μπορείς να μη συγκινη­θείς.

Πιστεύεις ότι ο Μπρούνο είναι κατάλληλος να γίνει ο πατέρας των παιδιών σου;

Νομίζω ότι ο Μπρούνο θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Όλη του η συμπεριφορά, ο τρόπος που σκέφτεται και ενεργεί αυτό δείχνουν και πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ το παιδί μου να πάρει τον χαρακτήρα του. Δεν έχω γνωρίσει πιο καλό, λογικό, υπομονετικό και δίκαιο άνθρω­πο στη ζωή μου.

Αν αύριο ο Μπρούνο υπογράψει συμβόλαιο με ξένη ομάδα και πρέπει να μετακομίσει στο εξωτερικό, εσύ τι θα κάνεις;

Θα τον ακολουθήσω. Δεν μπορώ να νιώθω τον άντρα μου μακριά κι εγώ να είμαι εδώ και να δου­λεύω. Το περάσαμε ήδη μία φορά και δεν θέλω να το ξαναπεράσω.

Τι είναι για σένα ο Μπρούνο;

Είναι όλη μου η ζωή!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/bl ... _9311.html
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

plato?? :roll: Έχεις φαγωθεί μ αυτήν την Έλενα.... Ρε μπας και στην εφαγε ο Μπρούνο και κάνεις έτσι?? :opaokara:

υ.γ. τελικά είσαι μεγάλη κατίνα ρεεεεε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

ας την είχα εγώ για μία μέρα αυτήν και ας μου την έτρωγε μετά ο Μπρούνο. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

στα τελευταια παιχνιδια δειχνει τρομερα στοιχεια και τελικα δικαιωνει αυτους που τον επελεξαν...τωρα που ανεβαινει και ο κοντρερας μετα τη διακοπη θα εχουμε παλι την παλια σταθεροτητα στα μετωπισθεν...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+ 90
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Σημερα ηταν απλα τελειος. Οι "κανονιες" του σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι αμπαλος, αλλα σε πολλες φασεις εχει αποδειξει το αντιθετο. Το δοκαρι πρεπει να το ηθελε, γιατι το εχει ξαναδοκιμασει στην Τουμπα και απο πιο πισω, με την Ξανθη αν θυμαμαι καλα, και η μπαλα ειχε φυγει λιγο αουτ. Επισης καποιες μακρινες μπαλιες του ειναι ιδιαιτερα επικινδυνες για τον αντιπαλο. Δε θυμαμαι σημερα αν εβγαλε αυτος την πασα στο τετ-α-τετ του Παπαζογλου.
Ολοι θα θελαμε να δουμε τον Μαλεζα βασικο, αλλα αυτη η θεση προς το παρον ανηκει δικαιωματικα στον Μπρουνο.

Υ.Γ. Αυτα τα ψιλοκρεμαστα διωξιματα-οβιδες καταπελτη θα τα δειτε συνηθως απο Ιταλους αμυντικους. Η λογικη τους ειναι οτι η μπαλα αργει να πεσει με αποτελεσμα η αμυνα να εχει λιγο παραπανω χρονο να οργανωθει. Βεβαια φαινονται καπως γραφικα, αλλα τυχαια δεν ειναι.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

λεμε τα κακα να πουμε και τα καλα.
Μπράβο ρε μπρουνο....μου αρεσε παρα πολυ και τον ειδα να ψάχνει και το γκολ.

Το μονο που με χαλαει ειναι αυτην η γιομα σε ανύποπτη φαση.
Μπορεί να εχει μια ομαδα ελεύθερη να δωσει 10 πασες αλλα αυτος γιομα μεσα.

Σήμερα ηταν πολυ καλος πάντως μπραβο.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ΑνΕβασμενος παρα πολυ απο την αεκ και μετα ...

Συνεχισε ετσι Ιταλιανο
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ακόμα μια καλή εμφάνιση απ τον Μπρούνο που δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό. Έχει δέσει άριστα με τον Κοντρέρας με αποτέλεσμα να ξαναεμπνέει σιγουριά η άμυνα μας. Άτυχος στη φάση του δοκαριού, αν και δε μπορούμε να τον κατηγορήσουμε γι αυτό φυσικά... Στα θετικά του επίσης και οι (επιτυχημένες) προσπάθειες να βγάλει τη μπάλα προς το κεντρο και την επίθεση.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

nikos55 έγραψε:
Υ.Γ. Αυτα τα ψιλοκρεμαστα διωξιματα-οβιδες καταπελτη θα τα δειτε συνηθως απο Ιταλους αμυντικους. Η λογικη τους ειναι οτι η μπαλα αργει να πεσει με αποτελεσμα η αμυνα να εχει λιγο παραπανω χρονο να οργανωθει. Βεβαια φαινονται καπως γραφικα, αλλα τυχαια δεν ειναι.
Ακριβώς αυτό.
Γουστάρω τρελά ο αμυντικός να διώχνει με βία την μπάλα εκτός σε επικίνδυνες ή περίεργες στιγμές.
Το αντίστοιχο στο ΝΒΑ είναι κόψιμο τάπα με δύναμη και ας πάει η μπάλα εκτός γηπέδου ξανά στον αντίπαλο.

Είναι απλώς θεαματικό στο μπάσκετ στο ποδόσφαιρο όμως είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει η άμυνα πίσω.

Πολύ καλή εμφάνιση πάλι συνεχόμενη απο τον καυλι@ρη.
Μπράβο ρε συνέχισε έτσι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”