Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δυστυχώς επιβεβαιωθηκαμε όσοι χτες δεν πετάξαμε από την χαρά μας με την είδηση περί "Μυστακίδη".

Δύσκολες μέρες έρχονται πλέον δεν τον γλυτώνουμε τον εμφύλιο.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Γιατί βγήκε ο ''χ'' Τέλης να πει θα γίνει αυτό κι αυτό μέχρι τότε; Γιατί πολύ εύκολα έγινε Θεός κι αυτός.
Ο Ιβάν ξέρει πως πλέον δεν έχει περιθώρια λάθους, διότι ο κόσμος θα ζητήσει αλλαγή, εφόσον υπάρχει διαθέσιμη επόμενη μέρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Τρί 17 Ιουν 2025, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

λέει με λίγα λόγια ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής ιδιοκτησίας,στρέφει τα βέλη του στον Ερασιτέχνη,λέει στον Μυστακίδη ότι εαν θέλεις να βάλεις λεφτά βάλτα ,αλλά μην περιμένεις κάτι άλλο.Μιλάει γενικά για σύμπνοια και ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο,δεν λέει κάτι για το αγωνιστικό ,περιορίζεται μόνο στο θέμα του γηπέδου.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

PAOKevolution έγραψε:Γιατί βγήκε ο ''χ'' Τέλης να πει θα γίνει αυτό κι αυτό μέχρι τότε; Γιατί πολύ εύκολα έγινε Θεός κι αυτός.
Ο Ιβάν ξέρει πως πλέον δεν έχει περιθώρια λάθους, διότι ο κόσμος θα ζητήσει αλλαγή, εφόσον υπάρχει διαθέσιμη επόμενη μέρα.

Ο αλλος απλα εταξε οτι η "υλοποιηση θα ειναι ταχιστη" στην δηλωση του. Κακα τα ψεματα ακουγεται ελκυστικα οταν 2 χρονια δεν υπαρχει το παραμικρο.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Για το αγωνιστικό δεν λέει στην ανακοίνωση ο Σαββίδης, αλλά το αγωνιστικό θα τον φθείρει, αν συνεχιστεί το διοικητικό μοτίβο των τελευταίων ετών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 17 Ιουν 2025, 11:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

vasgias έγραψε:Δήλωση Ιβάν Σαββίδη
Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στο paokfc.gr σχετικά με τη Νέα Τούμπα.

17.06.2025

«Στα τελευταία 13 χρόνια, που έχω την τιμή να ηγούμαι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προχωρώ με γνώμονα την τήρηση των υποσχέσεών μου.Ανεξάρτητα από εμπόδια, δυσκολίες και αστοχίες και με μόνη προϋπόθεση την ενότητα της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, καταφέραμε τα περισσότερα απ’ όσα ονειρευτήκαμε και θα ζήσουμε με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα όνειρά μας.Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ, η οποία βγήκε αδικαιολόγητα και εν αγνοία μου, αναγνωρίζω ότι με εξέπληξε, αλλά την αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων χιλιάδων μελών της οικογένειάς μας και της ιστορίας.Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.Ο δρόμος που έχουμε πάρει δεν έχει επιστροφή, κι αυτή η πορεία δεν μπορεί να σταματήσει.Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια.Είχα υποσχεθεί πως θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και κράτησα την υπόσχεσή μου.Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω. Σ΄ αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.Ότι έχω πει το τηρώ, αυτός είναι για μένα ο τρόπος ζωής. Και γι’ αυτό το λόγο προώθησα την ιδέα της κατασκευής του νέου γηπέδου αποκλειστικά στην Τούμπα, γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την υλοποίηση αυτού του στόχου».

Ιβάν Σαββίδης,17.06.2025

https://youtu.be/mr40SyB-DUI?si=qTKQKw7G7nlGVRon
aristeidis4

Δημοσίευση από aristeidis4 »

Εδω ταιρίαζει η παροιμία "δυό γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα". Ό,που "αχυρώνας" βάλτε το γήπεδο της Τούμπας, το οποίο αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του ΑΣ ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα όποιος μπορεί να καταβάλλει τα χρήματα για την κατασκευή του νέου γηπέδου ας το κάνει, και μάλιστα, αν γίνεται να υπάρξει συνεργασία των δύο "γαιδάρων" ακόμα καλύτερα. Ενότητα χρειάζεται και όχι διχασμός!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αν θες τώρα κάνε αποτυχημένες κινήσεις
αν θες τώρα, πούλα τα ασημικά σου

έχει να πέσει γιούχα δυστυχώς στην πρώτη στραβή, που θα πάει σύννεφο

γιατί τώρα, ο ΠΑΟΚτσής θα χει στη φαντασία του το ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να γίνει μπαρτσελόνα και ότι τον κρατάει πίσω η οικογένεια

τώρα τα φώτα στη σουίτα θα φαντάζουν ακόμα πιο σβηστά

ε ρε τι έχουμε να τραβήξουμε.. δυστυχώς βλέπω μαύρο το εγγύς μέλλον
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

aivas19 έγραψε:
vasgias έγραψε:Δήλωση Ιβάν Σαββίδη
Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στο paokfc.gr σχετικά με τη Νέα Τούμπα.

17.06.2025

«Στα τελευταία 13 χρόνια, που έχω την τιμή να ηγούμαι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προχωρώ με γνώμονα την τήρηση των υποσχέσεών μου.Ανεξάρτητα από εμπόδια, δυσκολίες και αστοχίες και με μόνη προϋπόθεση την ενότητα της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, καταφέραμε τα περισσότερα απ’ όσα ονειρευτήκαμε και θα ζήσουμε με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα όνειρά μας.Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ, η οποία βγήκε αδικαιολόγητα και εν αγνοία μου, αναγνωρίζω ότι με εξέπληξε, αλλά την αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων χιλιάδων μελών της οικογένειάς μας και της ιστορίας.Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.Ο δρόμος που έχουμε πάρει δεν έχει επιστροφή, κι αυτή η πορεία δεν μπορεί να σταματήσει.Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια.Είχα υποσχεθεί πως θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και κράτησα την υπόσχεσή μου.Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω. Σ΄ αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.Ότι έχω πει το τηρώ, αυτός είναι για μένα ο τρόπος ζωής. Και γι’ αυτό το λόγο προώθησα την ιδέα της κατασκευής του νέου γηπέδου αποκλειστικά στην Τούμπα, γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την υλοποίηση αυτού του στόχου».

Ιβάν Σαββίδης,17.06.2025

https://youtu.be/mr40SyB-DUI?si=qTKQKw7G7nlGVRon
"Να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε" ανακοίνωση
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Σ΄ αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Σκεφτειτε μετα απο αυτο να ανακοινωθει επεκταση Ντελια, ανανεωση Μειτε κ δυο μεταγραφες...ε ρε γλεντια..
george188

Δημοσίευση από george188 »

Τι ακριβώς περιμενες δηλαδη μετα τα χθεσινα? ελατε να σας μπιπ? γιατι το χθεσινο ηταν αλητεία και προσπάθεια επιθετικής εξαγοράς. Τους ασκους ο ΑΣ τους ανοιξε
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Υπαρχουν καποια γεγονοτα που δεν μπορουμε να παραβλεψουμε.

1.Οταν ειχε ερθει ο Ιβαν κ ενδιαφερθηκε για το γηπεδο,του ειχε πει ο Κατσαρης,παρε την ΠΑΕ,μεγαλουργησε κ μετα μπορεις να αναλαβεις την κατασκευη,αφου δειξεις ποιος εισαι.Αυτο σιγουρα το θυμαμαι κ δεν αμφισβητειται.Πολλα μπραβο γι αυτη την κινηση στον Κατσαρη.

2.Προχθες συμφωνησε ο Κατσαρης με τον Μυστακιδη για την κατασκευη της Τουμπας,γιατι δεν ζητησε κατι αντιστοιχο απο τον Μυστακιδη (ΚΑΕ,ερασιτεχνικα τμηματα,χορηγεια στην ΠΑΕ,κατι τελοσπαντων),και εδωσε εν αγνοια του Ιβαν,το οκ στον Μυστακιδη;

3.Αυτο που εκανε ο Κατσαρης ειναι τρυπημα,προδοσια,πραξικοπημα πειτε το οπως θελετε στον οργανισμο του ΠΑΟΚ,τον πρωτο λογο επρεπε να τον εχει ο Ιβαν,επρεπε να τον ενημερωσει κ αν εβλεπε πως δεν μπορει οικονομικα,τοτε να εβρισκε ενδιαφερομενο (πολυ γρηγορα βρηκε).

Παμε τωρα στα υποθετικα σεναρια.

1.Ο Ιβαν παραμενει,ο Μυστακιδης χτιζει το γηπεδο κ κανει αποσβεση απο το ενοικιο κ τους χωρους εκμεταλλευσης.

2.Ο Ιβαν παραμενει,ο Μυστακιδης αρχιζει το γηπεδο με γκρεμισμα,θελει να παρει την ΠΑΕ,δεν τα βρισκει με Ιβαν κ μας αφηνει με γκρεμισμενο γηπεδο κ ψαχνουμε αλα αεκ γηπεδο καμια εικοσαετια.

3.Ο Ιβαν πουλαει κ ερχεται ο Μυστακιδης,αναλαμβανει το γηπεδο κ μας παει ταπα σε ολα τα επιπεδα,μενοντας για χρονια στην ομαδα.

4.Ο Ιβαν πουλαει κ ερχεται ο Μυστακιδης,κανει κ το γηπεδο,αλλα ενω εχει λεφτα,απο την τοξικοτητα κ την αβαντα που βλεπει να δινονται κατω,μας παραταε,ιπουλαει
με αγνωστο κ παλι την ελπιδα.

Πολλοι θα θελουν το 3ο σεναριο......φοβαμαι πως αυτο που θα παρουμε ομως δεν θα ειναι το σεναριο αλλα σκετο ο αριθμος.......
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το θέμα είναι πως ο Μυστακίδης δεν είναι συμπαίκτης. Είναι μέγεθος αντάξιο του Ιβάν και εφόσον ο Ερασιτέχνης του δίνει τα κλειδιά του Γηπέδου προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να συμπορευτεί. Ουτοπικό και χωρίς βάση το να γίνει η Νέα Τούμπα από τον Μυστακίδη και να ανήκει η ποδοσφαιρική ομάδα στον Σαββίδη.
Το μπαλάκι λοιπόν ξανά στον Τέλη που μαζί με ΑΣ πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Τίποτα το νέο δεν λέει η ανακοίνωση και η αποστροφή περί σύμπνοιας και ξεκάθαρη σχέσης με τον κόσμο χτυπάει άσχημα τη δεδομένη στιγμή, όταν είναι ξεκάθαρο πως η όλη κριτική γίνεται για την απουσία αυτής.
Όπως φαίνεται θα έχουμε και άλλα επεισόδια των οποίων η κατάληξη (όποια και αν είναι αυτή) εύχομαι να είναι ευνοϊκή για τον Π.Α.Ο.Κ.
'
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”