τρολολολ
ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
-
Maniaq@Deepwood
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Κρατηθείτε...ο Καποδίστριας θα αλλάξει απόφαση
τρολολολ
τρολολολ
Φίλε μου, αυτές τις σκέψεις έκανα σήμερα το απόγευμα και έλεγα τι κρίμα που δεν μπάινει πια ο Κεν συχνά να ρωτήσω. Αλλά και ο Καπ, μου κάνει. Οι σκέψεις μου είναι οι εξής:Kap έγραψε:Είκοσι χρόνια δικηγοριας έχω δει και έχω δει αποφάσεις. Τέτοια μαλακια σαν του Καποδίστρια δεν έχω ξαναδεί. Άρτσι Μπούρτζι και λουλας. Έκθεση ιδεών και τίποτα άλλο. Τελείως διάτρητη από πενήντα πλευρές. Αποφάσισε για να ικανοποιήσει την επιθυμία για αίμα σε βάρος μας.
Φτάνει πια ρε. Καμία συζήτηση με ποκιτες. Διακοπή κάθε είδους σχέσεων με αυτούς. Έχουμε καταντήσει να έχουμε κόψει την καλημέρα σε άτομα με τα οποία πίναμε έναν καφε. Τέρμα.
Επειδή ακούγονται διάφορα για επανεξέταση των αδειοδοτήσεων. Καμία ανοχή για να την γλυτώσει ο βασικός. Κυνήγι σε όποιον το αποφασίσει μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι. Κυνήγι σε Αρετοπουλο και Κομίνη δικαστικά. Να πονέσει η τσέπη τους εάν είναι εφικτό.
Καμία ανοχή σε οποιαδήποτε παρατυπία πλεον. Ο μιραλας ακόμα να κληθεί σε απολογία; Καταγγελία.
Εάν βρούμε την ευκαιρία να κάνουμε πιυτανα το γαμοπρωτσθλημα τους να το κάνουμε. Έτσι κι αλλιως ποτέ δεν θα παραδεχθούν πόσο κάλπικοι είναι.
1. Στους δύο διαιτητές που αναφέρεις θα πρέπει να προστεθεί και ως εγκαλούμενος και ο Γκαρσία. Η ερώτηση που έχω εδώ είναι αν από τα προφανή ψεύδη των δύο διαιτητών στοιχειοθετείται η κατηγορία της ψευδής μαρτυρίας/καταθέσεως και της απάτης επί δικαστηρίω.
2. Αναρωτιέμαι αν ο απλός πολίτης σε αυτή την περίπτωση μπορεί να καταθέσει μήνυση εναντίον αυτών των τριών και πως μπορεί να στοιχειοθετηθεί αυτή, έτσι ώστε να εξεταστεί στην ουσία της χωρίς να καταλήξει στο αρχείο. Η αρχική μου σκέψη ήταν βασισμένη στο μοντέλο crowd sourcing με στόχο μία τύπου Denial of Service κατάρρευση του συστήματος. Δηλαδή 10.000 χ3 = 30.000 ας πούμε ξεχωριστές μηνύσεις οι οποίες θα μπουν σχεδόν ταυτόχρονα στο γραφειοκρατικό pipeline, με ότι σημαίνει αυτό. Από την άλλη σκέφτομαι και μια συλλογική μήνυση τύπου class action σε κάθε έναν από δαύτους, η οποία βέβαια εξετάζεται και απορρίπτεται συνολικά. No fuss δηλαδή.
3. Καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό, των δύο περιπτώσεων Μιραλά. Το φτύσιμο στον Μπάρκα πρώτα και μετά την τελεσίδικη τιμωρία του, δεύτερη καταγγελία για τη χειρονομία στην Τούμπα, και νέα τιμωρία του ως υπότροπος.
4. Καμία ανοχή στους φακέλους αδειοδότησης όλων των ομάδων της Σούπερλιγκ. Όλοι οι ύποπτοι φάκελοι να γίνουν red flagged και με κούριερ στη FIFA.
Φίλε Καπ, υπάρχει ψήγμα ρεαλισμού σε κάτι από τα παραπάνω;
Υ.Σ. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι, πως αν ο Ιβάν δεν ήταν στην προσέγγιση του στο ποδόσφαιρο, τόσο 'αγαθιάρης' θα μπορούσε τα τελευταία πέντε χρόνια να έχει συλλέξει πλήθος ενοχοποιητικών στοιχείων για τη σαπίλα που ζήσαμε στο κόστος δύο μέτριων ποδοσφαιρικών συμβολαίων. Και μετά ο διαρρέυσας του διαρρεύσαντος.
-
Ksenitemenos4
πως ειναι δυνατον οταν λεει ο βιερινια οτι σφυριξε ο κομινης εξω απο τα αποδυτηρια να μην εχουμε ενα βιντεο , στην τελικη ας το βγα΄λει η παε και ας μην παιζει κανα ρολο , μονο για να τους ξεφτυλισεις
- BlackMagicPAOK
Έχω την εντύπωση ότι αν γίνει από εδώ και πέρα κάποια "χοντράδα" στην Τούμπα (από οπαδούς πχ) τότε θα την πληρώσει μόνο ο ΠΑΟΚ με αποβολή από την Ευρώπη! Οπότε ψυχραιμία!
Επίσης έχω εμπιστοσύνη στον Σημαιοφορίδη και ελπίζω σε ανατροπή στην έφεση! (κάτι αντίστοιχο το κατάφερε και στη άλλη δίκη).
Βέβαια έτσι μπουρδέλ@ που έχει γίνει το πράγμα δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ πλήρως. Τουλάχιστον να μην περάσει η απειλη που βασίστηκε στην δεύτερη (μετά από μια ημέρα!) κατάθεση Δημητριάδη και η υπατιότητα του ΠΑΟΚ.
Επίσης έχω εμπιστοσύνη στον Σημαιοφορίδη και ελπίζω σε ανατροπή στην έφεση! (κάτι αντίστοιχο το κατάφερε και στη άλλη δίκη).
Βέβαια έτσι μπουρδέλ@ που έχει γίνει το πράγμα δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ πλήρως. Τουλάχιστον να μην περάσει η απειλη που βασίστηκε στην δεύτερη (μετά από μια ημέρα!) κατάθεση Δημητριάδη και η υπατιότητα του ΠΑΟΚ.
BlackMagicPAOK έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι αν γίνει από εδώ και πέρα κάποια "χοντράδα" στην Τούμπα (από οπαδούς πχ) τότε θα την πληρώσει μόνο ο ΠΑΟΚ με αποβολή από την Ευρώπη! Οπότε ψυχραιμία!
Μακάρι φίλε να έχουμε ανατροπή στην έφεση.
-
mbison
Κι εγω εχω εναν τετοιο στη δουλεια. Σε επαρχιακη πολη δουλευω.Patron έγραψε:Μάγκες άρχισα τα σουτια σε πουστογαυρο στη δουλειά, με τσιγκλισε το πανί λόγω απόφασης όντας φορτωμένος
με μάγκωσαν δυο αγγλαρες να μην τον μείνω.
Αν πάει το θέμα hr την έκατσα :opaokar
Αυτος ειναι κ διαιτητης μπασκετ κ το φωναζει οτι ειναι γαυρος και η επιβραβευση ειναι οτι τον προωθησαν στην Α1.
Ξερουν τα λαμογια πολυ καλα τη δουλεια τους, απο τα χαμηλοτερα κλιμακια.
Για να καταλαβω δηλαδη. Σε ματς τίτλου που ο κοσμος γεμισε το γήπεδο σε ελάχιστες ώρες. Που προσέχαμε μην τυχόν πετάξουμε γόπα από τσιγάρο κάτω. Ματς που σκοράραμε στο 90 και ο διαιτητής έδειξε σέντρα με τον επόπτη να προχωρά προς το κέντρο του γηπέδου. Ματς που οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκαν σε διατητή και επόπτη την στιγμή που ο πάγκος του την έπεσε στον τέταρτο. Την στιγμή που ο πάγκος τους μπούκαρε στον αγωνιστικό. Έπειτα από δέκα λεπτά τραμπουκισμού από τους παίχτες και παράγοντες των αντιπάλων ο διαιτητής έδειξε τελικά οφσάιντ. Οι δικοί μας παίχτες διαμαρτυρύθηκαν. Ο Ιβάν και ο Μίχελ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου βρίσκονταν σύσσωμος ο πάγκος των αντιπάλων. Ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια. Κάποιος ανώνυμος "φωτογράφος" (ποιος άραγε, από ποιο μέσο, ποιος του έδωσε διαπίστευση?), έβγαλε και κυκλοφόρησε σε χρόνο μηδέν τον Ιβάν με ασφαλισμένο σε θήκη όπλο που νόμιμα κατέχει. Πέρασαν ώρες, μέρες και μάθαμε απ' το φύλλο αγώνα ότι αυτά που είδαμε με τα μάτια μας ήταν οφθαλμαπάτη. Ο Ιβάν έγινε πρώτο θέμα σε κάθε σαιτ, δελτίο, εφημερίδα, πρωινάδικο, ρεάλιτυ κτλ. παρουσιαζόμενος ως ο κακός από το τζέιμς μποντ. Πολιτικοί εκλεγμένοι με την ψήφο του λαού του ΠΑΟΚ βγάλαν ανακοινώσεις σε κάθε μέσο ενάντια στην ομάδα. Το πρωτάθλημα και καλά διακόπηκε σε ημερομηνίες που έπαιζε η εθνική. Ανέβηκαν αποδεδειγμένα ψευδή άρθρα που αφορούσαν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν που τα αναπαρήγαγαν οι πάντες. Κληθήκαμε σε απολογία όπου οι νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας παρουσίασαν κάθε υπαρκτό στοιχείο υπέρ μας με λογικά επιχειρήματα. Ο διαιτητής του αγώνα εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Στο ενδιαμεσο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτη αντίπαλης ομάδας για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Κανείς δεν ανέφερε πουθενά τίποτα. Βγήκε η απόφαση που τιμωρεί τον Μίχελ και τον Ιβάν αυστηρά οι οποίοι είχαν δώσει αφορμή.Τον ΠΑΟΚ με -3 από το τρέχον, - 2 από το επόμενο πρωτάθημα, συν τρείς αγωνιστικές κεκλεισμένων και στο σύνολο δέκα για φέτος σε αγώνα που δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο πέρα απ' αυτό που προκάλεσαν παίχτες και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας με την σύμπραξη του διαιτητή, σε αγώνα που οι ίδιοι διέκοψαν με το σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Καμά τιμωρία σε παίχτη ή παράγοντα της αντίπαλης ομάδας. Καμία τιμωρία σε διατητή και επόπτη. Ξανά δεκάδες άρθρα, ρεπορτάζ και αναφορές σε κάθε μέσο για τον κακό ΠΑΟΚ που θα προκαλέσει grexit της χώρας από την fifa, το νάτο, την ευροζώνη και την βορειοατλαντική συμμαχία.
Τα αρνητικά: ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Τα θετικά: Θυμηθήκαμε, επιβεβαιώσαμε και μάθαμε(νε οι νεότεροι, μέσα σε αυτούς οπαδοί, παίχτες και μέλη της διοίκησης) ποιοι είμαστε, που βρισκόμαστε και ποιους έχουμε, είχαμε και θα έχουμε απέναντί μας.
Τα θετικά: Θυμηθήκαμε, επιβεβαιώσαμε και μάθαμε(νε οι νεότεροι, μέσα σε αυτούς οπαδοί, παίχτες και μέλη της διοίκησης) ποιοι είμαστε, που βρισκόμαστε και ποιους έχουμε, είχαμε και θα έχουμε απέναντί μας.
- BlackMagicPAOK
Slade συμφωνώ 100%!
Έχεις δίκιο και για την εισβολή των παραγόντων της αεκ στο γήπεδο και για το μπουλινγκ στους διαιτητές, τα οποία μείνανε ατιμώρητα! Και από κομινη και από αθλητικούς δικαστές.
Έχεις δίκιο και για την εισβολή των παραγόντων της αεκ στο γήπεδο και για το μπουλινγκ στους διαιτητές, τα οποία μείνανε ατιμώρητα! Και από κομινη και από αθλητικούς δικαστές.
Respect μάγκα!Slade έγραψε:Για να καταλαβω δηλαδη. Σε ματς τίτλου που ο κοσμος γεμισε το γήπεδο σε ελάχιστες ώρες. Που προσέχαμε μην τυχόν πετάξουμε γόπα από τσιγάρο κάτω. Ματς που σκοράραμε στο 90 και ο διαιτητής έδειξε σέντρα με τον επόπτη να προχωρά προς το κέντρο του γηπέδου. Ματς που οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκαν σε διατητή και επόπτη την στιγμή που ο πάγκος του την έπεσε στον τέταρτο. Την στιγμή που ο πάγκος τους μπούκαρε στον αγωνιστικό. Έπειτα από δέκα λεπτά τραμπουκισμού από τους παίχτες και παράγοντες των αντιπάλων ο διαιτητής έδειξε τελικά οφσάιντ. Οι δικοί μας παίχτες διαμαρτυρύθηκαν. Ο Ιβάν και ο Μίχελ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου βρίσκονταν σύσσωμος ο πάγκος των αντιπάλων. Ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια. Κάποιος ανώνυμος "φωτογράφος" (ποιος άραγε, από ποιο μέσο, ποιος του έδωσε διαπίστευση?), έβγαλε και κυκλοφόρησε σε χρόνο μηδέν τον Ιβάν με ασφαλισμένο σε θήκη όπλο που νόμιμα κατέχει. Πέρασαν ώρες, μέρες και μάθαμε απ' το φύλλο αγώνα ότι αυτά που είδαμε με τα μάτια μας ήταν οφθαλμαπάτη. Ο Ιβάν έγινε πρώτο θέμα σε κάθε σαιτ, δελτίο, εφημερίδα, πρωινάδικο, ρεάλιτυ κτλ. παρουσιαζόμενος ως ο κακός από το τζέιμς μποντ. Πολιτικοί εκλεγμένοι με την ψήφο του λαού του ΠΑΟΚ βγάλαν ανακοινώσεις σε κάθε μέσο ενάντια στην ομάδα. Το πρωτάθλημα και καλά διακόπηκε σε ημερομηνίες που έπαιζε η εθνική. Ανέβηκαν αποδεδειγμένα ψευδή άρθρα που αφορούσαν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν που τα αναπαρήγαγαν οι πάντες. Κληθήκαμε σε απολογία όπου οι νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας παρουσίασαν κάθε υπαρκτό στοιχείο υπέρ μας με λογικά επιχειρήματα. Ο διαιτητής του αγώνα εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Στο ενδιαμεσο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτη αντίπαλης ομάδας για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Κανείς δεν ανέφερε πουθενά τίποτα. Βγήκε η απόφαση που τιμωρεί τον Μίχελ και τον Ιβάν αυστηρά οι οποίοι είχαν δώσει αφορμή.Τον ΠΑΟΚ με -3 από το τρέχον, - 2 από το επόμενο πρωτάθημα, συν τρείς αγωνιστικές κεκλεισμένων και στο σύνολο δέκα για φέτος σε αγώνα που δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο πέρα απ' αυτό που προκάλεσαν παίχτες και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας με την σύμπραξη του διαιτητή, σε αγώνα που οι ίδιοι διέκοψαν με το σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Καμά τιμωρία σε παίχτη ή παράγοντα της αντίπαλης ομάδας. Καμία τιμωρία σε διατητή και επόπτη. Ξανά δεκάδες άρθρα, ρεπορτάζ και αναφορές σε κάθε μέσο για τον κακό ΠΑΟΚ που θα προκαλέσει grexit της χώρας από την fifa, το νάτο, την ευροζώνη και την βορειοατλαντική συμμαχία.
- BlackMagicPAOK
Αυτη την παπαρια με τον χαλίφη ηρθε η ωρα να τους το τριψουμε στην μούρη τους.
Πετσινο, ανήθικο, χάρτινο, καπνισμενο το πρωτάθλημα τους.
Νεος Κορλεονε, σύγχρονος Αλ Καπόνε, Νερωνας .. δώστε στο αφεντικό τους όποιον χαρακτηρισμό θέλετε...
Νεος Κορλεονε, σύγχρονος Αλ Καπόνε, Νερωνας .. δώστε στο αφεντικό τους όποιον χαρακτηρισμό θέλετε...
Slade ++++
Το οτι το ματς το διεκοψαν οι κουλες που με το σκορ 1-0 υπερ του ΠΑΟΚ τραμπουκιζαν επι 10 λεπτα τον διαιτητη εχοντας μπουκαρει στον αγωνιστικο χωρο ΠΡΙΝ τον Ιβαν ειναι ολη η ουσια του ζητηματος και αυτο δεν εχει ακουστει οσο πρεπει ουτε καν απο τη δικη μας πλευρα.
Το οτι το ματς το διεκοψαν οι κουλες που με το σκορ 1-0 υπερ του ΠΑΟΚ τραμπουκιζαν επι 10 λεπτα τον διαιτητη εχοντας μπουκαρει στον αγωνιστικο χωρο ΠΡΙΝ τον Ιβαν ειναι ολη η ουσια του ζητηματος και αυτο δεν εχει ακουστει οσο πρεπει ουτε καν απο τη δικη μας πλευρα.
Το ότι φωνάζαμε και σκίζαμε τα ρούχα μας με το άκουσμα του ονόματος αρετόπουλος και κομίνης γιατί ξέραμε ότι κάτι κακό έρχεται, και η παε δέν έκανε τίποτα απολύτως να τους αποφύγει, δείχνει και γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο.
Ιδίως μετά τα καμώματα του αρετόπουλου, αφου δέχτηκαν να μας παίξει ο κομίνης έκαναν έγκλημα.
Και το πιό σοβαρό θέμα για μένα είναι, οτι δείχνουν να μήν το έχουν καταλάβει ακόμα...
Άντε και με Θάνο στον τελικό του κυπέλου.Εάν παιχτεί βέβαια το παιχνίδι..
Ιδίως μετά τα καμώματα του αρετόπουλου, αφου δέχτηκαν να μας παίξει ο κομίνης έκαναν έγκλημα.
Και το πιό σοβαρό θέμα για μένα είναι, οτι δείχνουν να μήν το έχουν καταλάβει ακόμα...
Άντε και με Θάνο στον τελικό του κυπέλου.Εάν παιχτεί βέβαια το παιχνίδι..
-
PaokPetralona
http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 80586.htmlBlackMagicPAOK έγραψε:Αυτη την παπαρια με τον χαλίφη ηρθε η ωρα να τους το τριψουμε στην μούρη τους.
Γήπεδο με 20 εκ χορηγία απ'την περιφέρεια, Πρωτάθλημα (δεν θα πω καν για τα σφυρίγματα που πήρανε), -120 εκ χρέος...
Κατά τα άλλα ο δικός μας είναι χαλίφης που πληρώνει τα χρέη και δεν του εγκρίνουν μια επένδυση 150 εκ:
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 77134.html
και ο Κύζας πουλημένος σε ματς που κερδίσαμε 4-0.
Φίλε Jairo, δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Κομίνης, ο Αρετόπουλος, ο επόπτης και ο τέταρτος διαιτητής. Δεν μ' ενδιαφέρει προσωπικά. Όλοι τους είναι διατητές και έχουν μία πολύ συγκεκριμένη δουλειά να κάνουν τις δύο-τρεις ώρες που διαρκεί ο αγώνας. Και όλοι οι διαιτητές μου είναι το ίδιο, δεν θέλω να ξέρω τα ονόματά τους, λυπάμαι τον εαυτό μου που θυμάμαι τον Σπάθα, τον Παπαπέτρου και τον Βασιλακάκη και ξεχνάω ονόματα παιχτών που έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Λένε να φέρουμε ξένους διαιτητές να σφυρίζουν. Και τι θ' αλλάξει δηλαδή? Οι ξένοι δεν χρηματίζονται, οι ξένοι δεν φοβούνται? Να βάλουν VAR και λοιπές σύγχρονες τεχνολογίες. Και τι θα βοηθήσει αν το ελέγχουν οι ίδιοι; Τι πρέπει να κάνει η διοίκηση για το γεγονός ότι η πλειοψηφία των διατητών, μεταξύ άλλων, είναι διεφθαρμένα ανθρωπάρια. Λέγαν οι δούλοι των εμπόρων ναρκωτικών και όπλων, φτιάξτε ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές. Έφτιαξε ο Ιβάν. Τι να κάνει άλλο; Να φτιάξει νομικό τμήμα να κερδίζει τους εισαγγελείς και δικαστές του Αρείου Πάγου; Να φτιάξει πολιτικό κόμμα να κερδίζει τις εκλογές; Να αγοράσει κι άλλες εφημερίδες και κανάλια; Να κάνει τι; Να βάζει φωτιές σε μαγαζιά και βόμβες σε αυτοκίνητα; Να γίνουμε σαν και αυτούς; Όχι. Σε ένα διαλυμένο κράτος δίχως θεμοσύς και δικαιοσύνη υπεύθυνοι για την προστασία της ομάδας είμαστε εμείς οι οπαδοί και φίλαθλοι που την αγαπάμε και η διοίκηση.
Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις μου και δεν απευθύνονται σε κανέναν, απλά το σάιτ, απ' την στιγμή που μας κόψανε το γήπεδο, είναι ίσως η μοναδική διέξοδος για να βγει η οργή και το αίσθημα αδικίας από μέσα
Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις μου και δεν απευθύνονται σε κανέναν, απλά το σάιτ, απ' την στιγμή που μας κόψανε το γήπεδο, είναι ίσως η μοναδική διέξοδος για να βγει η οργή και το αίσθημα αδικίας από μέσα
Πρέπει να πάει το σκεπτικό των αποφάσεων Καποδίστρια περσι με Πλατανια και φέτος με Αεκ στη FIFA. Καταδεικνύει με σαφήνεια ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη αθλητική δικαιοσύνη στην Ελλάδα και αυτη είναι η βασική πηγή βιας και μίσους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ευχαριστώ ξανά ολους για τις ευχές σας. Ο Θεος μου τη χαρισε αυτη τη φορά και εχω αλλάξει θεωρία ζωης. Το ποδόσφαιρο ήταν μια εκτόνωση από τη σκληρή καθημερινοτητα. Πλέον θα βλεπω μόνο ξενα παιχνίδια γιατί κάποιοι καργιοληδες αποφασισαν να μου στερησουν να βλέπω αυτό το μπουρδελο που ονομαζεται ελληνικο πρωταθλημα για να εχω την ηρεμία και την υγεία μου. Εχω ορκιστεί στα παιδια μου να ξαναδώ την ομαδαρα μας μόνο οταν θα εχει εξασφαλίσει τον τιτλο και δε θα κινδυνευω να ανεβασω πίεση με την οποιαδήποτε μαλακια. Αθλητικά site κομμενα μαχαίρι. Είμαι σε αναρρωτική άδεια παίδες και δεν περνάει η πουτανα η ωρα με τίποτα. Μόνο paokmania στα κλεφτα και μόνο για να ποσταρω. Δωστε τόπο στην οργή. Τη λύση πρέπει να τη βρει ο Σαββίδης. Εις το επανιδειν....
Ευχαριστώ ξανά ολους για τις ευχές σας. Ο Θεος μου τη χαρισε αυτη τη φορά και εχω αλλάξει θεωρία ζωης. Το ποδόσφαιρο ήταν μια εκτόνωση από τη σκληρή καθημερινοτητα. Πλέον θα βλεπω μόνο ξενα παιχνίδια γιατί κάποιοι καργιοληδες αποφασισαν να μου στερησουν να βλέπω αυτό το μπουρδελο που ονομαζεται ελληνικο πρωταθλημα για να εχω την ηρεμία και την υγεία μου. Εχω ορκιστεί στα παιδια μου να ξαναδώ την ομαδαρα μας μόνο οταν θα εχει εξασφαλίσει τον τιτλο και δε θα κινδυνευω να ανεβασω πίεση με την οποιαδήποτε μαλακια. Αθλητικά site κομμενα μαχαίρι. Είμαι σε αναρρωτική άδεια παίδες και δεν περνάει η πουτανα η ωρα με τίποτα. Μόνο paokmania στα κλεφτα και μόνο για να ποσταρω. Δωστε τόπο στην οργή. Τη λύση πρέπει να τη βρει ο Σαββίδης. Εις το επανιδειν....