τρολολολ

Φίλε μου, αυτές τις σκέψεις έκανα σήμερα το απόγευμα και έλεγα τι κρίμα που δεν μπάινει πια ο Κεν συχνά να ρωτήσω. Αλλά και ο Καπ, μου κάνει. Οι σκέψεις μου είναι οι εξής:Kap έγραψε:Είκοσι χρόνια δικηγοριας έχω δει και έχω δει αποφάσεις. Τέτοια μαλακια σαν του Καποδίστρια δεν έχω ξαναδεί. Άρτσι Μπούρτζι και λουλας. Έκθεση ιδεών και τίποτα άλλο. Τελείως διάτρητη από πενήντα πλευρές. Αποφάσισε για να ικανοποιήσει την επιθυμία για αίμα σε βάρος μας.
Φτάνει πια ρε. Καμία συζήτηση με ποκιτες. Διακοπή κάθε είδους σχέσεων με αυτούς. Έχουμε καταντήσει να έχουμε κόψει την καλημέρα σε άτομα με τα οποία πίναμε έναν καφε. Τέρμα.
Επειδή ακούγονται διάφορα για επανεξέταση των αδειοδοτήσεων. Καμία ανοχή για να την γλυτώσει ο βασικός. Κυνήγι σε όποιον το αποφασίσει μέχρι να πατήσει μαύρο χιόνι. Κυνήγι σε Αρετοπουλο και Κομίνη δικαστικά. Να πονέσει η τσέπη τους εάν είναι εφικτό.
Καμία ανοχή σε οποιαδήποτε παρατυπία πλεον. Ο μιραλας ακόμα να κληθεί σε απολογία; Καταγγελία.
Εάν βρούμε την ευκαιρία να κάνουμε πιυτανα το γαμοπρωτσθλημα τους να το κάνουμε. Έτσι κι αλλιως ποτέ δεν θα παραδεχθούν πόσο κάλπικοι είναι.
BlackMagicPAOK έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι αν γίνει από εδώ και πέρα κάποια "χοντράδα" στην Τούμπα (από οπαδούς πχ) τότε θα την πληρώσει μόνο ο ΠΑΟΚ με αποβολή από την Ευρώπη! Οπότε ψυχραιμία!
Επίσης έχω εμπιστοσύνη στον Σημαιοφορίδη και ελπίζω σε ανατροπή στην έφεση! (κάτι αντίστοιχο το κατάφερε και στη άλλη δίκη).
Βέβαια έτσι μπουρδέλ@ που έχει γίνει το πράγμα δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ πλήρως. Τουλάχιστον να μην περάσει η απειλη που βασίστηκε στην δεύτερη (μετά από μια ημέρα!) κατάθεση Δημητριάδη και η υπατιότητα του ΠΑΟΚ.

Κι εγω εχω εναν τετοιο στη δουλεια. Σε επαρχιακη πολη δουλευω.Patron έγραψε:Μάγκες άρχισα τα σουτια σε πουστογαυρο στη δουλειά, με τσιγκλισε το πανί λόγω απόφασης όντας φορτωμένος
με μάγκωσαν δυο αγγλαρες να μην τον μείνω.
Αν πάει το θέμα hr την έκατσα :opaokar
Respect μάγκα!Slade έγραψε:Για να καταλαβω δηλαδη. Σε ματς τίτλου που ο κοσμος γεμισε το γήπεδο σε ελάχιστες ώρες. Που προσέχαμε μην τυχόν πετάξουμε γόπα από τσιγάρο κάτω. Ματς που σκοράραμε στο 90 και ο διαιτητής έδειξε σέντρα με τον επόπτη να προχωρά προς το κέντρο του γηπέδου. Ματς που οι παίχτες της αντίπαλης ομάδας επιτέθηκαν σε διατητή και επόπτη την στιγμή που ο πάγκος του την έπεσε στον τέταρτο. Την στιγμή που ο πάγκος τους μπούκαρε στον αγωνιστικό. Έπειτα από δέκα λεπτά τραμπουκισμού από τους παίχτες και παράγοντες των αντιπάλων ο διαιτητής έδειξε τελικά οφσάιντ. Οι δικοί μας παίχτες διαμαρτυρύθηκαν. Ο Ιβάν και ο Μίχελ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου βρίσκονταν σύσσωμος ο πάγκος των αντιπάλων. Ο διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια. Κάποιος ανώνυμος "φωτογράφος" (ποιος άραγε, από ποιο μέσο, ποιος του έδωσε διαπίστευση?), έβγαλε και κυκλοφόρησε σε χρόνο μηδέν τον Ιβάν με ασφαλισμένο σε θήκη όπλο που νόμιμα κατέχει. Πέρασαν ώρες, μέρες και μάθαμε απ' το φύλλο αγώνα ότι αυτά που είδαμε με τα μάτια μας ήταν οφθαλμαπάτη. Ο Ιβάν έγινε πρώτο θέμα σε κάθε σαιτ, δελτίο, εφημερίδα, πρωινάδικο, ρεάλιτυ κτλ. παρουσιαζόμενος ως ο κακός από το τζέιμς μποντ. Πολιτικοί εκλεγμένοι με την ψήφο του λαού του ΠΑΟΚ βγάλαν ανακοινώσεις σε κάθε μέσο ενάντια στην ομάδα. Το πρωτάθλημα και καλά διακόπηκε σε ημερομηνίες που έπαιζε η εθνική. Ανέβηκαν αποδεδειγμένα ψευδή άρθρα που αφορούσαν τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν που τα αναπαρήγαγαν οι πάντες. Κληθήκαμε σε απολογία όπου οι νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας παρουσίασαν κάθε υπαρκτό στοιχείο υπέρ μας με λογικά επιχειρήματα. Ο διαιτητής του αγώνα εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Στο ενδιαμεσο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτη αντίπαλης ομάδας για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, εγκληματική οργάνωση για τη μεταφορά, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Κανείς δεν ανέφερε πουθενά τίποτα. Βγήκε η απόφαση που τιμωρεί τον Μίχελ και τον Ιβάν αυστηρά οι οποίοι είχαν δώσει αφορμή.Τον ΠΑΟΚ με -3 από το τρέχον, - 2 από το επόμενο πρωτάθημα, συν τρείς αγωνιστικές κεκλεισμένων και στο σύνολο δέκα για φέτος σε αγώνα που δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο πέρα απ' αυτό που προκάλεσαν παίχτες και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας με την σύμπραξη του διαιτητή, σε αγώνα που οι ίδιοι διέκοψαν με το σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ. Καμά τιμωρία σε παίχτη ή παράγοντα της αντίπαλης ομάδας. Καμία τιμωρία σε διατητή και επόπτη. Ξανά δεκάδες άρθρα, ρεπορτάζ και αναφορές σε κάθε μέσο για τον κακό ΠΑΟΚ που θα προκαλέσει grexit της χώρας από την fifa, το νάτο, την ευροζώνη και την βορειοατλαντική συμμαχία.
Τα αρνητικά: ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Τα θετικά: Θυμηθήκαμε, επιβεβαιώσαμε και μάθαμε(νε οι νεότεροι, μέσα σε αυτούς οπαδοί, παίχτες και μέλη της διοίκησης) ποιοι είμαστε, που βρισκόμαστε και ποιους έχουμε, είχαμε και θα έχουμε απέναντί μας.
http://www.sport24.gr/football/omades/A ... 80586.htmlBlackMagicPAOK έγραψε:Αυτη την παπαρια με τον χαλίφη ηρθε η ωρα να τους το τριψουμε στην μούρη τους.
Πετσινο, ανήθικο, χάρτινο, καπνισμενο το πρωτάθλημα τους.
Νεος Κορλεονε, σύγχρονος Αλ Καπόνε, Νερωνας .. δώστε στο αφεντικό τους όποιον χαρακτηρισμό θέλετε...