Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimitrisou

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Dimitrisou »

palok έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:48 η γιαννακοπουλου ήταν δικηγόρος και του ΑΣ και της ΚΑΕ ταυτόχρονα? δλδ σε ποιόν έστελνε τα εξώδικα?
Στην ΚΑΕ από ότι κατάλαβα ήταν διακοσμητικός ο ρόλος ,το νομικό επιτελείο του Μυστακίδη χειριζόταν τις υποθέσεις..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
palok
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

aivas19 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 14:07
KalamarGiannis έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:49 Αιβας, ψάξε λοιπόν καμιά πεντακοσαριά ποστ πίσω, μήπως και βρεις να έχω πει ότι οι μη μπασκετικοί δεν πρέπει να έχουν λόγο.
Αν βρεις κάτι τέτοιο εγώ θα ζητήσω συγνώμη και θα το σκεφτώ σοβαρά να φύγω. Βρες το λοιπόν, αφού σε πειράζουν τόσο οι απόψεις μου για τους μπασκετικούς και μη.
Εσεις δεν ειστε μπασκετικοι δεν ελεγες; Εσβησα το σχολιο για να σταματησει εδω. Αν θες να το συνεχισω πες μου δεν εχω προβλημα.
ΟΚ το σταματάμε και μπράβο σου. Αλλά έχεις καταλάβει λάθος. Άλλο το ότι υπάρχει ένα ειδικό κοινό στο μπάσκετ με άποψη που εκ των πραγμάτων -ως ειδικοί- η γνώμη τους έχει άλλο ειδικό βάρος, και άλλο το ότι δεν πρέπει να εκφράζει γνώμη όποιος δεν είναι ειδικός. Επίσης, πολλές φορές έχω γράψει ότι εγώ είμαι ένας απλός fun χωρίς ειδικές γνώσεις. Δε με βάζω μέσα στους γνωρίζοντες όταν μιλάω. Ούτε εκπροσωπώ, ούτε προύχοντας είμαι. Απλά, αγαπάω. Στοπ εδώ.

Η παραίτηση αυτή δείχνει πολλά. Περιμένω τις γνώμες σας να βρούμε άκρη...
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 14:15
aivas19 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 14:07
KalamarGiannis έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:49 Αιβας, ψάξε λοιπόν καμιά πεντακοσαριά ποστ πίσω, μήπως και βρεις να έχω πει ότι οι μη μπασκετικοί δεν πρέπει να έχουν λόγο.
Αν βρεις κάτι τέτοιο εγώ θα ζητήσω συγνώμη και θα το σκεφτώ σοβαρά να φύγω. Βρες το λοιπόν, αφού σε πειράζουν τόσο οι απόψεις μου για τους μπασκετικούς και μη.
Εσεις δεν ειστε μπασκετικοι δεν ελεγες; Εσβησα το σχολιο για να σταματησει εδω. Αν θες να το συνεχισω πες μου δεν εχω προβλημα.
ΟΚ το σταματάμε και μπράβο σου. Αλλά έχεις καταλάβει λάθος. Άλλο το ότι υπάρχει ένα ειδικό κοινό στο μπάσκετ με άποψη που εκ των πραγμάτων -ως ειδικοί- η γνώμη τους έχει άλλο ειδικό βάρος, και άλλο το ότι δεν πρέπει να εκφράζει γνώμη όποιος δεν είναι ειδικός. Επίσης, πολλές φορές έχω γράψει ότι εγώ είμαι ένας απλός fun χωρίς ειδικές γνώσεις. Δε με βάζω μέσα στους γνωρίζοντες όταν μιλάω. Ούτε εκπροσωπώ, ούτε προύχοντας είμαι. Απλά, αγαπάω. Στοπ εδώ.

Η παραίτηση αυτή δείχνει πολλά. Περιμένω τις γνώμες σας να βρούμε άκρη...
Από τη στιγμή που απ' ότι λένε ο ρόλος της ήταν διακοσμητικός ήταν λογικό να φύγει κιόλας ειδικά μετά τα εξώδικα ανάμεσα σε δύο οντότητες που συμμετείχε .έπρεπε να διαλέξει..όπως διάλεξε και το καλοκαίρι..απλά δεν πήγε πολύ καλά αυτό όσο αφορά τις σχέσεις μετεπειτα...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μπορώ να έχω λιγο τον λογαριασμό και ένα σφηνάκι τελευταίο πριν πληρώσω
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
Maklaz, Guitarman
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Άρχισαν πάλι οι αναλύσεις....
Γιατί έφυγε η Γιαννακοπούλου;
Γιατί ο κύβος είναι στραβος;
Γιατί δεν πλήρωσε τα χρέη;
Ποιανού είναι τα χρέη;
Τι πιστεύετε για τους Κριούς;
Ποτέ θα εξαγγείλει κόμμα ο Σαμαράς;
Τι καιρό να κάνει στο Μπαντεν-Μπαντεν;

Αυτό δεν είναι φόρουμ, το κλουβί με τις τρελές είναι....

Ρε πάει καλά ο πρόεδρος;
Είναι ΠΑΟΚ όλο αυτό;
Όπως λέει και ο jibbie.
Ζουμπαδιασου και σακουλεψου να
ούμε!

Το πρόβλημα είναι ο Μυστακιδης.
Εδώ είναι ΠΑΟΚ.
Άμα δε μπορεί στο καλό και γρήγορα!
Και αν μπορεί ας το δείξει άμεσα και ας πει και ένα συγνώμη δεν ήξερα.....

Πάλι θα τον πιστέψουμε σαν καλοί μαλακές Σαμαρείτες που είμαστε.
Αλλά αν συνεχίσει δεν υπάρχει γυρισμος. Και από πόλεμο ξέρουμε καλά στον ΠΑΟΚ.....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 4):
leomatos88, Guitarman, Maklaz, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Taseos έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 14:21 Μπορώ να έχω λιγο τον λογαριασμό και ένα σφηνάκι τελευταίο πριν πληρώσω
Ησουν πρεμιέρα το Σάββατο;;;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

aivas19 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 14:27
Taseos έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 14:21 Μπορώ να έχω λιγο τον λογαριασμό και ένα σφηνάκι τελευταίο πριν πληρώσω
Ησουν πρεμιέρα το Σάββατο;;;
;)
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Ζούμε σε μια ζοφερή πραγματικότητα, με έλλειψη ηθικής και σεβασμού, οπότε η οποιαδήποτε έκφραση αξιοπρέπειας, ευσυνειδησίας και δεοντολογίας, θα πρέπει να μας βρίσκει όλους σύμφωνους :lol: :lol: Μαζί όλοι στον δρόμο της κάθαρσης! Με τούτα και με κείνα θυμήθηκα και την έτερη μεγάλη μορφή της κάθαρσης και του δικαίου, την χαρούπα της Ξάνθης :lol:
These users thanked the author GEOL for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Χατζόπουλος στο INPAOK: «Έχουμε όλα τα χαρτιά για το cube, θα απαντήσω με εξώδικο»

Θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει γύρω από το cube στο PAOK Sports Arena πήρε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας στο INPAOK, δίνοντας τη δική του εκδοχή αναφορικά με τις άδειες, τις μελέτες και το εξώδικο που αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος ξεκαθάρισε πως προτίθεται να απαντήσει με εξώδικο, καταθέτοντας όλα τα έγγραφα που, όπως υποστηρίζει, υπάρχουν για την τοποθέτηση του cube.

«Εγώ θα στείλω πίσω εξώδικη απάντηση, όπως μου έστειλαν, με την άδεια που υπάρχει και την έκθεση στατικής επάρκειας. Τα πάντα είχαμε βγάλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως ο εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος και πως η διαδικασία έγινε με βάση όσα προβλέπονται για χώρους όπου πραγματοποιούνται συναθροίσεις κοινού.

«Τα μοτέρ είναι πιστοποιημένα για συναθροίσεις. Έχω τη στατική μελέτη και θα την παραλάβουν με εξώδικο. Τα χαρτιά τα έχει ο δικηγόρος μου και του έχω δώσει εντολή να προχωρήσει», σημείωσε.

Παράλληλα, ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ασφάλειας στο PAOK Sports Arena, υποστηρίζοντας πως δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα.

«Είναι δυνατόν να βάλεις cube και να μην πάρεις μηχανικό και να μην πάρεις τα μέτρα σου; Οι συναυλίες πώς γίνονται; Για κάθε συναυλία γίνεται και σχετική μελέτη. Υπάρχουν τα στοιχεία για κάθε συναυλία», δήλωσε, προσθέτοντας πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφαλείας στο Παλατάκι».

Σε ό,τι αφορά τη συνολική διάσταση που έχει πάρει το θέμα, ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την άποψη ότι το ζήτημα του cube εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο πιέσεων.

«Εγώ πιστεύω ότι είναι μοχλός πίεσης στον Ερασιτέχνη για να πάρουν το γήπεδο με 3 και 60. Απλώς παίρνει κι εμένα η μπάλα», ανέφερε.

Τέλος, ο Θανάσης Χατζόπουλος σημείωσε πως έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να κινηθεί και για ζητήματα που αφορούν, όπως είπε, τη συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος του.
https://inpaok.com/892604/chatzopoulos- ... e-exodiko/
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Δεν μίλησα μέχρι σήμερα γιατί περίμενα την απάντηση Χατζόπουλου ...

εφόσον ισχύουν αυτά που λέει ο πρόεδρος ... εννοείται ότι πιστεύω 1000% αυτά που λέει ... τότε μιλάμε για τραγική ξεφτίλα εκ μέρους διοίκησης του νέου ιδιοκτήτη ... δεν ξέρω εάν το έκανε ο Πετμεζάς ή ο Βεζυρτζής ή ο ίδιος ο Μυστακίδης ... σε κάθε περίπτωση την ευθύνη την έχει ο ιδιοκτήτης ...

περιμένω παραιτήσεις ... γιατί τέτοια ξεφτίλα μόνο έτσι ξεπλένεται ...
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

καλα ρε παιδια τωρα σοβαρα;;
Θα εβαζε ο ΧΑΤΖΟ και ο καθε ΧΑΤΖΟ ενα τετοιο πράγμα πανω απο τα κεφαλια ανθρωπων ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΡΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΕΑΣ;;;
Τι λεμε τωρα;;
Απλά ο Τελαρος σε "αλλα" στοχευει....
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
leomatos88, Kabamaru11, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μα δεν υπηρχε περιπτωση να μπει το οποιοδηποτε cube διχως μελετη και υπογραφη μηχανικου,ηταν εξαρχης γελοιο το εξωδικο της ΚΑΕ.

Που μπλεξαμε ρε γαμωτο;
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Maklaz, navigator11
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 14:25 Άρχισαν πάλι οι αναλύσεις....
Γιατί έφυγε η Γιαννακοπούλου;
Γιατί ο κύβος είναι στραβος;
Γιατί δεν πλήρωσε τα χρέη;
Ποιανού είναι τα χρέη;
Τι πιστεύετε για τους Κριούς;
Ποτέ θα εξαγγείλει κόμμα ο Σαμαράς;
Τι καιρό να κάνει στο Μπαντεν-Μπαντεν;

Αυτό δεν είναι φόρουμ, το κλουβί με τις τρελές είναι....

Ρε πάει καλά ο πρόεδρος;
Είναι ΠΑΟΚ όλο αυτό;
Όπως λέει και ο jibbie.
Ζουμπαδιασου και σακουλεψου να
ούμε!

Το πρόβλημα είναι ο Μυστακιδης.
Εδώ είναι ΠΑΟΚ.
Άμα δε μπορεί στο καλό και γρήγορα!
Και αν μπορεί ας το δείξει άμεσα και ας πει και ένα συγνώμη δεν ήξερα.....

Πάλι θα τον πιστέψουμε σαν καλοί μαλακές Σαμαρείτες που είμαστε.
Αλλά αν συνεχίσει δεν υπάρχει γυρισμος. Και από πόλεμο ξέρουμε καλά στον ΠΑΟΚ.....
These users thanked the author Guitarman for the post:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Και κάτι τελευταίο γιατί κουράστηκα.
Το 1996-97 κάτι σαν και εσάς ήταν αυτοί
που στηρίζανε Αλεξόπουλο και Οικονομίδη.
Τότε που διαλυσανε το μπάσκετ και διώξανε τον Μπάνε.
´
Από τότε δεν ξανά σηκώσαμε κεφάλι.
Και τότε η θύρα 4 στήριζε.
Και με το φευγιο του Μπάνε ήρθε η καταστροφή.
Και ενώ ειμασταν χωρισμένοι και οι υπόλοιποι
σύνδεσμοι μετά (Νεάπολη που ήμουν γραμμενος) κάνανε τουμπεκί.

Από τότε μου μπήκε μια μεγάλη μαχαίρια στην καρδιά
από τους "συνοπαδούς" και τους "μεγαλοπαραγοντες" και σιχαθηκα τόσο πολύ
και δεν ξαναπατήσα σε αγώνα μπάσκετ.

Ήμουν με τον πατέρα μου στα εγκαίνια από το Παλατάκι
στην έκταση που μας παραχώρησε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ευεργέτης
του ΠΑΟΚ Δεδεογλου, εμεις και 500 νοματαιοι κάπου το 1988....

Χάρη σε αυτούς τους "συνοπαδους" και τους "μεγαλοπαραγοντες"
δεν πήγα ποτέ μου μέσα στο Παλατάκι και το έχω κρίμα στην
καρδιά μου μέχρι να πεθάνω. Πάντα έλεγα να πάω σε ένα παιχνίδι
να δω το γήπεδο, στο χώρο που πήγα όταν δεν υπήρχε τίποτε.

Έκλαιγα για το μπάσκετ μέσα μου και απλά όταν ο Μπάνε μας καλούσε
για βοήθεια συμμετείχα με τις μικρές μου δυνάμεις....

Αυτά για αυτούς που μας κάνανε να σιχαθουμε το μπάσκετ,
και να απομακρυνθούμε με πονο. Το μπάσκετ που μας κράτησε ζωντανούς
στα χρόνια της μαρμότας του ποδοσφαίρου, στο οποίο μας οδήγησαν
πάλι οι σύνδεσμοι θύρα 4 και οι μεγαλοπαραγοντες.

Σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι και οι απόγονοί τους
αυτονομαζονται "μπασκετικοί" και μας κουνάνε το δάχτυλο.

Η ιστορία έγραψε και θα ξαναγράψει τα πάντα για πάντα
ότι και να κάνουνε.

Μεγάλη προσοχή σε ποιους τιμάται, ποιους θεοποιείται
και ποιους ακολουθείτε. Διαβάστε, ρωτήστε, μάθετε,
ποιος ήταν ο Μανάβης, η θύρα 4, ο Βουλινος, ο Βεζυρτζης,
ο Νικόλας, ο Αλεξοπουλος, ο Οικονομίδης, ο σημερινός Οικονομίδης της ΚΑΕ,
ο Παντελάκης, ο, ο, ο .........., ο Μυστακίδης αύριο.......

Αυτά και καληνύχτα σας.
Βαρέθηκα και σιχαθηκα πια....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 4):
Guitarman, tad, Maklaz, leomatos88
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Ο ΠΑΟΚ και ο ρομαντισμός είναι έννοιες ταυτόσημες και ευτυχώς για εμάς τους φιλάθλους αυτη ειναι η βάση της αγάπης μας γι αυτή την ομάδα. Θέλουμε ο επικεφαλής(ιδιοκτήτης-μέτοχος) να έχει τις ίδιες αξίες με εμάς να είναι μπεσαλής και έντιμος που πάνω απο όλα να βάζει την αξιοπρέπεια και την τιμή και μετά όλα τα άλλα. Γι αυτό συμπαθούμε καλύτερα τον DG που με την τρέλα του μοιάζει με εμάς όταν τα παιρνουμε στο κρανίο παρά με τους ελεεινούς που συρανε τον πατέρα τους στα δικαστηρια για τα λεφτα και αφήνουν να τρεχουν τα νερα στο γηπεδο δινοντας εκατομύρια για παικτες.
Γι αυτό γουστάρουμε τον Ιβαν που κόντρα σε όλους και όλα και αφού ήπιε το τσάι στην εφορία και ξόδεψε του κόσμου τα λεφτά μας χάρισε χαρές και επιτυχίες. Που έχει βοηθήσει αθόρυβα εκατοντάδες ανθρώπους στην πόλη όποτε χρειάστηκαν. Που μιλάει και αμέσως ξυπνάει το επαναστατικό μας συναίσθημα, νοιώθουμε τιμή και περηφάνια.
Το ότι κάποιος λοιπόν αγόρασε τις μετοχές του Μπάσκετ δεν τον κάνει και συμπαθητικό. Οι ενέργειές του και ο σεβασμός στις αρχές θα τον κάνει συμπαθητικό. Και τον Αλαφούζο κανένας δεν τον συμπαθεί.
Η σύγκριση με τον Ιβαν λοιπόν είναι φυσικά ατυχής και τα έχω αναφέρει σε προηγούμενα ποστ αρα δεν υπάρχουν δυο δισ/χοι που μαλώνουν. Υπάρχει ΕΝΑΣ που μας έχει χαρίσει στιγμές και αξιοπρέπεια και ενας που συμπεριφέρεται σαν τις κατίνες και ασχολείται με κατι ψιλοχιλιάδες ευρώ, αν κατέβει το cube και αν χρειάζεται ασβέστωμα το παλατάκι. Ας είμαστε σοβαροί.
Ο ανθρωπος αυτός δεν εμπνέει. Μπορεί να παιξει Ευρωλίγκα να φέρει τον Λεμπρον αλλα αυτή η απαξίωση προς όλους τους προηγούμενους και κυρίως προς τον Θαναση που έδωσε το είναι του τόσα χρόνια είναι απαράδεκτη και εντέλει τον φέρνει απέναντι στο θεμελιώδες.
Ο κόσμος ψάχνει να ταυτιστεί με πρότυπα και με αυτές τις συμπεριφορές δεν θα ταυτιστεί ποτέ με αυτή τη διοίκηση.
Αυτός είναι ο λόγος που αρκετοί απο εμάς δεν τον γουστάρουμε, εγω δεν ντρεπομαι να πως ότι είμαι ενας απο αυτούς. Γιατί ρε φίλε έχουμε αρχές. Συμφώνησες κάτι θα το τηρήσεις. Ανθρωποι με λεφτά υπάρχουν πολλοί, δεν ειναι όλοι όμως ίδιοι. Εξάλλου δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους, το έχουμε πει.
Αυτό λοιπόν νοιώθει ο μέσος φίλαθλος με τις συμπεριφορές της διοίκησης της ΚΑΕ και δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν αλλάξει ρότα.
ΥΓ Πριν από λίγο παραιτήθηκε και η Γιαννακοπούλου.
These users thanked the author magdy for the post (total 5):
Maklaz, Sal Paradise, leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”