Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από DaVinci »

joshua έγραψε:Εγώ επειδή δεν γνωρίζω γιατί ο Μπακαγιοκο που πριν 3 χρόνια ήταν βασικος με 40 συμμετοχές στη Ναπολι και πριν 2 με αρκετες συμμετοχες στη Μιλαν δεν μας κάνει ενώ ο Μειτε της Κρεμονεζε έχει τόση διαφορα;
Όπως είπες πριν τρία χρονια. Ο Μπακαγιόκο φέτος ειχε 20 συμμετοχές, πέρυσι 3 και πρόπερσι 18. Έφυγε ελεύθερος από την Τσέλσι, και η μόνη ομάδα που του έδωσε συμβόλαιο ήταν η Λοριάν που έπεσε κατηγορία. Ενώ έπεσε, και ουτε αυτή δεν τον υπολογίζει, δεν έχει προτάσεις που πουθενά.

Ο Μεϊτέ έχει φέτος όσες συμμετοχές έχει αυτός τα τελευταία 3 χρονια. Η Κρεμονένσε είναι ομάδα Σερι Α εντωμεταξύ, και ήταν δανεικός με γεμάτη χρόνια ως βασικός, δεν πήγε ως ελεύθερος από τα αζήτητα σε ομάδα Β Γαλλίας.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από aivas19 »

Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποιες διευκρινίσεις. Οι πληροφορίες μου προέρχονται αποκλειστικά από την πλευρά του παίκτη. Ο συγκεκριμένος έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαδοχικές επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη και προέκυψε απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό. Είναι στο χέρι της ΠΑΕ πλέον να την ενεργοποιήσει.
Βλέποντας, πάντως, τα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση θα προκαλέσει προβληματισμό και επιφυλακτικότητα.
Ωχ
Αρα μιλαμε για Μπακαγιοκο Κειτα ή Γκομες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 08 Αύγ 2024, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν βλεπω καμια τεραστια διαφορα στις 2 περιπτωσεις. Ειναι σαν να μεινει για να παρει το 1.8 ο Μειτε Μπενφικα και γραψει 0 συμμετοχες φετος.Θα γινει ξανα αχρηστος? Παρομοιες περιπτωσεις ειναι και ειναι στο χερι αυτων που μιλανε μαζι τους να κρινουν ποιος εχει κινητρο και διαθεση να παιξει ξανα ποδοσφαιρο επιπεδου.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ας πάρουμε κάποιον ελπιδοφόρο χωρίς να είναι όνομα αν είναι να έρθουν αυτοί
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μα το πρόβλημα δεν είναι το τι έκανε στην Μίλαν αλλά το τι έκανε ή καλύτερα τι δεν έκανε στην λοριαν

Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή στην υπόθεση χαφ έχουμε εγκλωβιστεί στα θέλω του λουτσεσκου που ψάχνει έναν παίκτη να του δώσει ακριβώς ότι του έδινε ο μεϊτέ...αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο.
Μου θυμίζει μια ιστορία με την ανιψιά μου,που είχαμε βγει να αγοράσει μπουφάν και στο πρώτο μαγαζί της άρεσε κάτι αλλά δεν είχε στο νούμερο της...ε γυρίσαμε όλη την Θεσσαλονίκη και δεν της άρεσε τίποτα άλλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 08 Αύγ 2024, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σχετικο ειναι μωρε ρενε...Σε αυτον τουλαχιστον εγινε προταση απο Γαλλια.Ο δικος μας τελευταια μερα ηρθε σε εμας και φετος παλι στα αζητητα ειναι...Εχεις πολλα δικια αλλα αυτες οι περιπτωσεις μαζι με του Μειτε ειναι παντα στοιχημα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

kataramenos5 έγραψε:Απο συνεντευξη μειτε..Γιατι στις προτασεις που αναφέρει μιλαει για Ιταλιες αραβιες κλπ αλλα οχι Ελλαδα?

και το επικο..
and I am taking the time, with my entourage, to study them properly. I could have left a month ago but I want to be sure to make the right choice after exploring all the possibilities,

Μεγα τρολ ο τυπος ,παιρνει το χεονο του λεει :lol: :lol :
Επίσης είπε ότι ο Λουτς δεν του εξασφάλιζε θέση στο ρόστερ!!!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω επιμενω πως δεν υπαρχει λογος για βιαστικη κινηση στον χαφ. Αλιμονο μας αν κανουμε λαθος στο καλο συμβολαιο του χαφ. Δεν ειναι κατι που διορθωνεται ευκολα μεσα στη χρονια.
Καλυτερα να βρουν εναν παιχτη σε ανοδο και να τον φέρουν δανεικο παρα να σκασουν κανα 1μιση μυριο το χρονο για καποιον πρωην παιχταρα που θα βγει πατάτα.
Κριμα σε μεταγραφικη με τοσο καλες επιλογες στις αλλες θεσεις, να κανουμε πατατα στον χαφ. Ειναι ακρως νευραλγικη θεση στον τροπο αναπτυξης του Ραζβαν!
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Όχι ο Μπακαγιόκο σας ικετεύω , καλύτερα ο κανένας. Αλήθεια όχι τον Μπακαγιόκο …
Χίλιες φορές ο Καπού που έμεινε ελεύθερος από Βιγιαρεάλ στα 37 του ή ο Κοκλάν.
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Αναπόφευκτα όποιος και να έρθει θα συγκρίνεται με τον Μειτε. Δεν είναι καλό αυτό.

Ο Μπακαγιόκο είναι αρκετά διαφορετικός. Ο Μειτέ είναι πολύ καλύτερος τεχνικά, διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι, είναι πιο ήρεμος και πειθαρχημένος, πολύ καλύτερες τοποθετήσεις, δίνει ανάσες στην άμυνα.

Ο Μπακαγιόκο είναι πολύ δυνατός και πιο γρήγορος, καλύτερος στα ψηλά, αλλά πασάρει λάθος, πανικοβάλεται, ή αρχίζει και τρέχει μπροστά αφήνοντας κενά. Το κοντρόλ του έχει θέματα και γι'αυτό σε αυτή τη θέση που τον θέλουμε είναι δύσκολα...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

mbison έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Απο συνεντευξη μειτε..Γιατι στις προτασεις που αναφέρει μιλαει για Ιταλιες αραβιες κλπ αλλα οχι Ελλαδα?

και το επικο..
and I am taking the time, with my entourage, to study them properly. I could have left a month ago but I want to be sure to make the right choice after exploring all the possibilities,

Μεγα τρολ ο τυπος ,παιρνει το χεονο του λεει :lol: :lol :
Επίσης είπε ότι ο Λουτς δεν του εξασφάλιζε θέση στο ρόστερ!!!
Όχι ο Λουτς. Στον προπονητή της Μπενφίκα αναφέρεται.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Στοίχημα που μου κοστίζει 1.5 τον χρόνο
Αν δεν πιάσει ( και αν δεν καταφέρουμε να μπούμε ομίλους Τσου Λου) όμως, εμείς εδώ του χρόνου θα ζητάμε χαφ και ο Σαββίδης θα μας δείχνει το δάχτυλο
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ναι λάθος μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Πέμ 08 Αύγ 2024, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Για ποιον Μπακαγιόκο και για ποιον Γκομες μηλαμε ;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

μολις τωρα το προσεξα

εχει διπλη υπηκοότητα ο...Μειτε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”