Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από navigator11 »

george188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 15:22
Taseos έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:56
george188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:48 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα του αντικειμενου ειμαι κ εγω και ξερω. Το οποιο δανειο (και στη ΠΑΕ αυτο το τροπο ακολουθει ο ιβαμ, το ιδιο κ ο ηλιοπουλος) μπορει να μετοχοποιηθει οποιαδηποτε στιγμη. Δεν ειναι κατι μη συνηθες, ισα ισα πλεον ακολουθειται αυτη η πρακτικη πολυ συχνα για δικους τους λογιστικους ή φορολογικους λογους. Ο ιδιοκτητης "δανειζει" στην επιχειρηση του και μετοχοποιει οποτε τον βολευει, δεν ειναι λογος ανησυχίας αυτος, κ ο ιβαν το κανει. Οσον αφορα τα υπολοιπα η ΚΑΕ δεν ειχε ποτε ρευστοτητα να σπαει ρητρες ουτε να καλυπτει συμβολαια τυπου μπεβερλι, ακομα κ αλεν ταιρι. Αυτα απο κενα, αλλα θεματα ειναι τα ουσιαστικα οχι η ΑΜΚ κατα την αποψη μ
Το ομολογιακό δάνειο αναρτάται κανονικά στο γεμη. Η ΠΑΕ έχει εκδώσει 2 . Το πρώτο των 10 εκ το μετοχοποιησε ο ιβαν και έχει διαθέσιμο και ένα 3 εκατομμυρίων που και αυτό μάλλον θα μετοχοποιηθεί. Το θέμα της αύξησης και της τήρησης όρων μεταβίβασης εταιρίας δεν είναι τόσο ούτε τα λεφτά ούτε το πότε. Είναι ότι ξεκινάς και δεν κάνεις τίποτα από όσα συμφώνησες αντιθέτως προσπαθείς να δημιουργήσεις προβλήματα. Έχει δίπλα του τον βεζυρτζη και κάποιους συνδεσμιτες. Αν δεν μπορούν να του πουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, τι περιμένουμε εμείς ;
Δεν διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες, δεν ξεκινησε καλα αλλα δεν θεωρω οτι μπηκε απλα για να την μπει σε ιβαν γι αυτο κ περιμενω να δω που θα βγαλει αυτο το πραμα

Ρε αδερφέ, σε οτιδήποτε έχει δεσμευτεί, είτε εγγράφως απέναντι στον Χατζόπουλο, είτε δημοσίως περί ΑΜΚ μετά την ένδοξη αλλαγή στα διοικητικά κόζια κλπ, έχει φανεί με το καλημέρα παντελώς ασυνεπής. Κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ούτε καν το σούργελο που τον ... ωθούσε με το καλό να αναλάβει και την ΠΑΕ. Δεν κατανοώ ποιό το νόημα της στάσης αναμονής, που διαβάζω πέρα δώθε. Δικό του είναι πλέον το "μαγαζί", ας πορευθεί όπως καταλαβαίνει, αν έχει διάθεση να συνεχίσει να "προσφέρει". Το να μεταλλαχθεί όμως ξαφνικά σε φερέγγυο και τιμώντα τον λόγο του, σταματώντας την επί προθέσει πρόκληση αναμπουμπούλας στον σύλλογο, δεν το κόβω για αδιαφιλονίκητο φαβορί στο στοίχημα, να είμαι ειλικρινής. Κι εν προκειμένω δε μιλάμε για λαλακίες τύπου Σαββίδη "πούλησα τον Άκπομ πριν τον αγώνα με την Κρασνοντάρ" ή "έχω αφήσει τον Μπάμπα 2 χρόνια μόνο του να φτύνει πλεμόνι στον ασβέστη αριστερά".
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Special 4.
Δεν υπάρχει μια κόντρα μεταξύ δυο δισεκατομμυριούχων για εμάς τους οπαδούς.
Υπάρχει ένας δισεκατομμυριούχος που έχει δώσει πολλα στον ΠΑΟΚ
και ταυτόχρονα έχει το DNA και τη ήθος που θέλουμε να έχει ο οργανισμός ΠΑΟΚ.
Και έχει έρθει ένας άλλος δισεκατομμυριούχος που μέχρι τώρα έχει δεν έχει δώσει
τίποτε παρά από το να δημιουργήσει διχόνοια, μίσος, αντιπαλότητα και όλα
όσα αναφέρεις και έχει το αντίθετο από το DNA και το ήθος του ΠΑΟΚ.
Και στα οικονομικά ακόμα δεν ήρθε χρωστάει ακόμα και στη
συμφωνία που έκανε για να αγοράσει την ΚΑΕ......
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 4):
Vet_eranos, Apil44, paok apo epilogi, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μια φορά ακόμα να διαβάσω αυτήν την παντελώς ανόητη μαλακια "δύο δισεκατομμυριουχοι".
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 2):
Montrealiotis, paok apo epilogi
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τα buy out των μεταγραφών τα πλήρωσε ή βερεσέ κι αυτά;
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

aivas19 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 15:12
KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 13:44 ΟΚ. Με ψήνετε ότι έχετε καταλάβει όλο το σκεπτικό και τη στρατηγική της πλευράς Μυστα , οπότε το cube και η ασφάλειά μας εμάς που πηγαίνουμε γήπεδο δεν έχει πρωτεύον ρόλο, αλλά οι κόντρες και οι μικροπολιτικές.
να ρωτήσω κάνα δυο πράγματα:
-Ποιος ο λόγος να έχουν κόντρα με τον Χατζόπουλο που έφυγε και δεν είναι πια στα πράγματα; πιστεύετε στ αλήθεια στα περί κακομαθημένων και ζήλειας; είναι αρκετό αυτό για να χαράζει πορεία;
- ποια πλευρά δημοσιοποίησε το εξώδικο και το έκανε θέμα; ή μήπως είναι ΤΟΟΟΣΣΣΟΟ πονηροί που το έιχαν προβλέψει και ρίξαν το τυράκι και έπεσε ο ΑΣ στη φάκα;

ΥΓ όχι δε μ'αρέσει ο τρόπος που κινείται η νέα ιδιοκτησία, μου δημιουργεί αμφιβολίες για το αν θα στηρίξει τις υποσχέσεις της για εκτόξευση, φτιάξιμο εγκαταστάσεων κτλ.
θεωρώ ότι πρέπει άμεσα να κάνει την ΑΜΚ και να βάλει χρήματα στην ΚΑΕ, και φυσικά να πληρώσει ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.
ΑΛΛΑ θέλω να εξετάζω τα πράγματα και από την άλλη πλευρά, εδώ μαζευτήκατε πολλοί μονόπαντοι με το σενάριο του κακού νέου ιδιοκτήτη (και ναι, σας ονόμασα αντι-Τελη-κούς. Καλό ε; να γελάσουμε και λίγο...).
Και κάτι ακόμα: έχετε θέσει ως αυτονόητο ότι όσοι στηρίζουν ακόμη το σημερινό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, μέρος του ΠΑΟΚ μας δηλαδή, έχουν βρίσει τον Ιβαν, θέλουν να πάρει τη Ν.Τούμπα ο Μυστα, να πάρει την ΠΑΕ, να διώξει τον Ιβαν κτλ. Μπορεί κάποιοι να το κάναν, όχι όλοι, μας έχετε τσουβαλιάσει ως agents of evil, γράφετε ότι είμαστε διπλά ηλίθιοι, τα παίρνουμε, εγκάθετοι και μερικά άλλα τέτοια καλά. Μάθετε να ανέχεστε την αντίθετη άποψη. Υπάρχουν κι άνθρωποι που κοιτάν τα πράγματα λιγότερο δογματικά, και για να πεισθούν για μια οπτική θέλουν επιχειρήματα και όχι διαισθητικές απόψεις. Έχουν βάση κάποια από τα επιχειρήματα που ακούσαμε; ναι. Και πολλά όχι. Που βρισκόμαστε λοιπόν; ανησυχούμε, περιμένουμε, και θα προστατέψουμε την ομάδα μας lika a hawk. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε ποιο είναι το συμφέρον της. ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ τη νέα ιδιοκτησία. Και αυτό ακόμη για μένα δεν είναι ξεκάθαρο. Όπως είπα πολλές φορές, περιμένω. Να δω. Θα πέσει το χρήμα που λένε; Ελπίζω στους θεούς του μπάσκετ να δω κι εγώ την ομάδα μου να γαμεί και να δέρνει :|
Εσύ τσουβάλιασες άτομα που συμμετείχαν και στις δυο ΑΜΚ από το υστέρημά τους ως «μη μπασκετικούς» και συνεχίζεις να κάνεις νουθεσίες. Δε σε ανακήρυξε κανεις προύχοντα του μπασκετ
κι εσύ βγάζεις χολή έτσι χωρίς κανένα επιχείρημα. Εγώ πάλι ποτέ δεν είπα ότι είμαι "προύχοντας" του μπάσκετ, δεν είπα ψηφίστε με,ακολουθήστε με , ελάτε πίσω μου. Τίποτα τέτοιο δεν είπα. Αρα ανοησία η παρατήρησή σου.
Επίσης, δε ξέρω τι εννοείς ότι κάνω νουθεσίες και το στηλιτεύεις, για πες μας ρε φίλε πρέπει να σε ρωτήσει κάποιος εδώ μέσα αν θα κάνει νουθεσίες ας πούμε ή είναι δικαίωμά του; πολλά μας τα πες, ασχολήσουμε με κάναν άλλο ή πες καμιά γνώμη με επιχειρήματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”