george188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 15:22Δεν διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες, δεν ξεκινησε καλα αλλα δεν θεωρω οτι μπηκε απλα για να την μπει σε ιβαν γι αυτο κ περιμενω να δω που θα βγαλει αυτο το πραμαTaseos έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:56Το ομολογιακό δάνειο αναρτάται κανονικά στο γεμη. Η ΠΑΕ έχει εκδώσει 2 . Το πρώτο των 10 εκ το μετοχοποιησε ο ιβαν και έχει διαθέσιμο και ένα 3 εκατομμυρίων που και αυτό μάλλον θα μετοχοποιηθεί. Το θέμα της αύξησης και της τήρησης όρων μεταβίβασης εταιρίας δεν είναι τόσο ούτε τα λεφτά ούτε το πότε. Είναι ότι ξεκινάς και δεν κάνεις τίποτα από όσα συμφώνησες αντιθέτως προσπαθείς να δημιουργήσεις προβλήματα. Έχει δίπλα του τον βεζυρτζη και κάποιους συνδεσμιτες. Αν δεν μπορούν να του πουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, τι περιμένουμε εμείς ;george188 έγραψε: Κυρ 08 Φεβ 2026, 14:48 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα του αντικειμενου ειμαι κ εγω και ξερω. Το οποιο δανειο (και στη ΠΑΕ αυτο το τροπο ακολουθει ο ιβαμ, το ιδιο κ ο ηλιοπουλος) μπορει να μετοχοποιηθει οποιαδηποτε στιγμη. Δεν ειναι κατι μη συνηθες, ισα ισα πλεον ακολουθειται αυτη η πρακτικη πολυ συχνα για δικους τους λογιστικους ή φορολογικους λογους. Ο ιδιοκτητης "δανειζει" στην επιχειρηση του και μετοχοποιει οποτε τον βολευει, δεν ειναι λογος ανησυχίας αυτος, κ ο ιβαν το κανει. Οσον αφορα τα υπολοιπα η ΚΑΕ δεν ειχε ποτε ρευστοτητα να σπαει ρητρες ουτε να καλυπτει συμβολαια τυπου μπεβερλι, ακομα κ αλεν ταιρι. Αυτα απο κενα, αλλα θεματα ειναι τα ουσιαστικα οχι η ΑΜΚ κατα την αποψη μ
Ρε αδερφέ, σε οτιδήποτε έχει δεσμευτεί, είτε εγγράφως απέναντι στον Χατζόπουλο, είτε δημοσίως περί ΑΜΚ μετά την ένδοξη αλλαγή στα διοικητικά κόζια κλπ, έχει φανεί με το καλημέρα παντελώς ασυνεπής. Κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ούτε καν το σούργελο που τον ... ωθούσε με το καλό να αναλάβει και την ΠΑΕ. Δεν κατανοώ ποιό το νόημα της στάσης αναμονής, που διαβάζω πέρα δώθε. Δικό του είναι πλέον το "μαγαζί", ας πορευθεί όπως καταλαβαίνει, αν έχει διάθεση να συνεχίσει να "προσφέρει". Το να μεταλλαχθεί όμως ξαφνικά σε φερέγγυο και τιμώντα τον λόγο του, σταματώντας την επί προθέσει πρόκληση αναμπουμπούλας στον σύλλογο, δεν το κόβω για αδιαφιλονίκητο φαβορί στο στοίχημα, να είμαι ειλικρινής. Κι εν προκειμένω δε μιλάμε για λαλακίες τύπου Σαββίδη "πούλησα τον Άκπομ πριν τον αγώνα με την Κρασνοντάρ" ή "έχω αφήσει τον Μπάμπα 2 χρόνια μόνο του να φτύνει πλεμόνι στον ασβέστη αριστερά".