Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Εγώ επειδή δεν γνωρίζω γιατί ο Μπακαγιοκο που πριν 3 χρόνια ήταν βασικος με 40 συμμετοχές στη Ναπολι και πριν 2 με αρκετες συμμετοχες στη Μιλαν δεν μας κάνει ενώ ο Μειτε της Κρεμονεζε έχει τόση διαφορα;

Μίλαν, Μονακό, Τσέλσι έπαιξε ο Μπάκα. Είχε τίποτα τεράστιους τραυματισμούς; Κόπια Μειτέ μια χαρά τον βλέπω εγώ.

ο μπακαγιόκο εμένα με χαλάει γιατί δεν έχει την καλή πάσα και γιατί δε βλέπει γήπεδο όπως κάνει ένας οργανωτής
τα θέματα τραυματισμών ή χαρακτήρα δεν τα ξέρω

τα θέματα τραυματισμών ή χαρακτήρα δεν τα ξέρω
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Πέμ 08 Αύγ 2024, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Παρακαλάνε στην λοριαν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του.Ettien26 έγραψε:Και μένα αυτό με μπέρδεψε λίγο.joshua έγραψε:O Μπακαγιοκο δεν ειναι ελευθερος. Πως μιλάμε μαζί του;
Μισό χρόνο τον περίμεναν να παίξει κ όταν άρχισε να παίζει επουδενί δεν δικαιολόγησε το όνομα του και το συμβόλαιο του
Εν τω μεταξύ τα ίδια ακριβώς ίσχυαν και για τον Τάισον πριν έρθει σε εμάς. Και σε αρκετά πιο προχωρημένη ηλικία..

Δηλαδή πέρυσι τέτοιο καιρό μας έλεγαν ότι θα έρθει ή ο Bakayoko ή ο Μειτε, θα διαλέγαμε Μειτε επειδή ο πρώτος είχε πάρει την κατιούσα ενώ ο δεύτερος ήταν στα φορτε του ; Εμένα μια χαρά μπυ φαίνεται ο Bakayoko πάντως.

Ε αρα μιλάμε για τον ορισμό του ρισταρτ. Όπως τα είπε ο Ολλανδόςrenegade έγραψε:Παρακαλάνε στην λοριαν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του.Ettien26 έγραψε:Και μένα αυτό με μπέρδεψε λίγο.joshua έγραψε:O Μπακαγιοκο δεν ειναι ελευθερος. Πως μιλάμε μαζί του;
Μισό χρόνο τον περίμεναν να παίξει κ όταν άρχισε να παίζει επουδενί δεν δικαιολόγησε το όνομα του και το συμβόλαιο του
Πάντως για να μην ενεργοποιεί η ομάδα την συμφωνία με έναν παίκτη τέτοιο βιογραφικού, φανερώνει ότι ο στόχος ήταν πάντα ένας και παραμένει
- 
				panpangr77

Τραυματισμούς δεν έχει πρόσφατα ,πέρσι έπαιξε 20 παιχνίδια και η Lorient έχει πέσει στην Β .

Και ο Μεϊτέ σε δηλώσεις του ισχυρίζεται πως τον θέλει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης και θα πάρει τον χρόνο του μέχρι να αποφασίσει.. Κάνε μας τη χάρη ρε πασά μου.
Με τέτοια συμπεριφορά, προσωπικά με το ζόρι να σου έδινα το συμβόλαιο του Μαρκαντώνη. Όχι και 1.4 που λένε.
Χίλιες φορές θα προτιμούσα να τα σκάσω για να φέρω κάποιον που θα θέλει πραγματικά να έρθει να ενισχύσει την ομάδα μας, παρά να περιμένω έναν τύπο που εδώ και 2.5 μήνες κάνει διακοπές.

Με τέτοια συμπεριφορά, προσωπικά με το ζόρι να σου έδινα το συμβόλαιο του Μαρκαντώνη. Όχι και 1.4 που λένε.
Χίλιες φορές θα προτιμούσα να τα σκάσω για να φέρω κάποιον που θα θέλει πραγματικά να έρθει να ενισχύσει την ομάδα μας, παρά να περιμένω έναν τύπο που εδώ και 2.5 μήνες κάνει διακοπές.
- Μπαρκαρούτσος

Мир έγραψε:Παιζει ακομα μπαλα ο Μπακαγιοκο; Ποσα φορ θα φερουμε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Πέμ 08 Αύγ 2024, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- 
				mbison

Φέρτε Bakayoko κ ας κάνει συντήρηση παίζοντας μόνο Ευρώπη κ πλέι οφ.

Ο μεϊτέ μια σεζόν νωρίτερα , σε μισή χρονιά ως δανεικός στην Μίλαν έγραψε σχεδόν διπλάσιο χρόνο απ' ότι έγραψε την επόμενη χρονιά ο μπακαγιοκο στην Μίλαν σε ολόκληρη σεζόν.
Την σεζόν αυτή (21-22) ο μεϊτέ είχε μια κακή χρονιά στην Μπενφίκα....αλλά ακόμα και σε αυτή του την κακή σεζόν έγραψε διπλάσιο χρόνο απ' ότι έγραψε ο μπακαγιοκο.
Η μεγάλη τους διαφορά βέβαια είναι στην εικόνα που είχαν και οι δύο σε δύο χαμηλής δυναμικότητας ομάδες ( ο μπακαγιοκο πέρσι και ο μεϊτέ ένα χρόνο πριν έρθει σε εμας,στην κρεμονεζε) .
Ο μεϊτέ είχε ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από την κρεμονεζε, χωρίς τραυματισμούς και τα συναφή.
ενώ αντίθετα ο μπακαγιοκο στην λοριαν ήταν το χρυσό βατόμουρο.
Οκ για τους τζογαδόρους που κυνηγάνε τις εξάρες και τις πεντάρες ίσως να μοιάζει μια πολύ καλή περίπτωση.
Εγώ ξέρω ότι τα κόκκαλα έχουν κλείσει σπίτια και σπίτια
Υγ μην εμπιστεύεστε τόσο πολύ το τρανφερμαρκτ, ειδικά σε θέματα τραυματισμων. Πέρσι η αργοπορία του να ενταχθεί στην ομάδα , του δημιούργησε αρκετά μικροπροβλήματα και μπήκε σε φουλ ρυθμούς από το νέο έτος

Την σεζόν αυτή (21-22) ο μεϊτέ είχε μια κακή χρονιά στην Μπενφίκα....αλλά ακόμα και σε αυτή του την κακή σεζόν έγραψε διπλάσιο χρόνο απ' ότι έγραψε ο μπακαγιοκο.
Η μεγάλη τους διαφορά βέβαια είναι στην εικόνα που είχαν και οι δύο σε δύο χαμηλής δυναμικότητας ομάδες ( ο μπακαγιοκο πέρσι και ο μεϊτέ ένα χρόνο πριν έρθει σε εμας,στην κρεμονεζε) .
Ο μεϊτέ είχε ένα πολύ επιτυχημένο πέρασμα από την κρεμονεζε, χωρίς τραυματισμούς και τα συναφή.
ενώ αντίθετα ο μπακαγιοκο στην λοριαν ήταν το χρυσό βατόμουρο.
Οκ για τους τζογαδόρους που κυνηγάνε τις εξάρες και τις πεντάρες ίσως να μοιάζει μια πολύ καλή περίπτωση.
Εγώ ξέρω ότι τα κόκκαλα έχουν κλείσει σπίτια και σπίτια
Υγ μην εμπιστεύεστε τόσο πολύ το τρανφερμαρκτ, ειδικά σε θέματα τραυματισμων. Πέρσι η αργοπορία του να ενταχθεί στην ομάδα , του δημιούργησε αρκετά μικροπροβλήματα και μπήκε σε φουλ ρυθμούς από το νέο έτος
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 08 Αύγ 2024, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- kataramenos5

Απο συνεντευξη μειτε..Γιατι στις προτασεις που αναφέρει μιλαει για Ιταλιες  αραβιες κλπ αλλα οχι Ελλαδα?
και το επικο..
and I am taking the time, with my entourage, to study them properly. I could have left a month ago but I want to be sure to make the right choice after exploring all the possibilities,
Μεγα τρολ ο τυπος ,παιρνει το χρόνο του λεει
 :lol :

και το επικο..
and I am taking the time, with my entourage, to study them properly. I could have left a month ago but I want to be sure to make the right choice after exploring all the possibilities,
Μεγα τρολ ο τυπος ,παιρνει το χρόνο του λεει
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 08 Αύγ 2024, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.