Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Gospi »

Centenario έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:@Gospi, δε ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά φαντάζομαι ότι είσαι σχετικά μεγάλος. Όπως και πολλοί συμφορουμίτες άλλωστε είστε ψημένοι. Το να γκρινιάζει το δικό μου ηλικιακό φάσμα, (25-30) για τις μεταγραφές, αντε πάει στο διάολο. Αλλά εσείς ρε φίλε;! Εσείς;! Που έχετε φάει τα σκατά με το φτυάρι;! Είμαι ΠΟΛΥ απογοητευμένος από την λειτουργία του μεταγραφικού πλάνου της ομάδας. Αλλά περισσότερο απογοητευμένος από ηλικίες των 40+. Και δε θέλω να το συζητήσω καθόλου.
φίλε μου PAOKevolution, επίτρεψέ μου να σου απαντήσω, χωρίς καν να γνωρίζω τον Gospi, απλά ως ένας ΠΑΟΚτσης στα 50 πλέον... έχουμε φάει πολύ σκατό φίλε, μια ζωή... πάρα πολύ σκατό! βουνά ολόκληρα από σκατό που όμως το βλέπαμε σαν σοκολάτα γάλακτος και το τρώγαμε με μανία, ώσπου μας έγινε συνήθεια. όταν όμως άλλαξε η ροή της ιστορίας, εκεί στο 2013-2014 και μετά, όταν ξαφνικά δεν τρώγαμε πλέον σκατό για σοκολάτα αλλά πραγματική σοκολάτα ελβετική γάλακτος 100%, νιώσαμε ότι η ζωή κάπου μας ξεπληρώνει για τα σκατά που φάγαμε από μωρά παιδιά και τώρα μας δίνει αυτό που αξίζουμε. και αυτή η "τοξικότητα" που βγαίνει τώρα είναι από φόβο. το φόβο ότι η πραγματική σοκολάτα που φάγαμε ήταν απλά και μόνο μία παρένθεση και θα ξαναγυρίσουμε στο σκατό. και το θέμα είναι ότι μεγάλες αντοχές δεν υπάρχουν (και λόγω ηλικίας). από το σκατό πας στη σοκολάτα. από τη σοκολάτα στο σκατό, δύσκολα... με ΠΑΟΚτσήδικη αγάπη στα λέω φίλε μου!
Συμφωνώ!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

rainmaker έγραψε:Ομάδα που δεν έχει και δεν δίνει λεφτά πάντως, το να κλείνει δεύτερο αριστερό μπακ (άσχετα απ την ιεραρχία) με 700-800-900 χιλιάρικα, το λες και περίεργο
Με αφορμή και μόνο αυτό το ποστ, θα πέσω από τα σύννεφα σε περίπτωση που επαληθευτούν πάνω κάτω τα νούμερα αυτά και δεν υπάρξουν υπονοούμενα για καμιά "μιζούλα" εν προκειμένω. Δεν αναφέρομαι σώνει και ντε σε άτομα εδώ μέσα, να το ξεκαθαρίσω εξ αρχής.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ε καλα τωρα, στο ποδοσφαιρο των μανατζαραιων, δεν βλεπω πουθενα το κακο με την μιζα (χωρις να λεω οτι ισχυει εν προκειμενω). Εγω προσωπικα θεωρω απαραιτητο το ταισμα των μανατζαραιων για να αποκτησεις προτεραιοτητα σε παιχτες π εχοπυν περαση. Εξ αρχης διαφωνουσα με την τακτικη μας να παλευουμε να κοψουμε τα λεφτα των ατζεντηδων. Δεν κανει καλο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

vs40 έγραψε:Τελικά μόλις 3εκ τον πούλησαν τον Ίνγκασον. Τα μπόνους, κλπ λοιπά είναι να'χαμε να λέγαμε.
Ποιος το λέει αυτό;
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Συγνώμη Γκόσπι, αλλά είμαστε στο τόπικ των μεταγραφών και μιλάμε για μεταγραφές. Αν αυτα που γράφεις στο τελευταίο σου ποστ, το έβλεπα σαν σχόλιο γενικό για τον ΠΑΟΚ, θα έλεγα πως έχεις απόλυτο δίκιο. Που όντως έχεις σε αυτό το θέμα. Εμένα η ένστασή μου είναι ότι τρέχουμε και θεωρούμε δεδομένα κάθε μαλακία που γράφουν οι αρδ και το τραβάμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ, πως ο αρνητισμός (που έπεσε και ο προπονητής στην λούπα αυτή) θα φέρει με μαθηματική ακρίβεια αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Πάμε θετικά, βλέποντας τις δυσλειτουργίες που είναι πολλές και υπάρχουν και τέλος Αυγούστου κάνουμε το πρώτο ταμείο. Και συγνώμη που ίσως σε έβγαλα και οφ τοπικ.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Παρασκευουλα ζαχαρη Παρασκευουλα μελι!

Αφου ομως ανακοινωσαμε μεσα σε σουκου
τον κινγκ κονγκ εχω παψει πια να ανησυχω!
Мир

Δημοσίευση από Мир »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
vs40 έγραψε:Τελικά μόλις 3εκ τον πούλησαν τον Ίνγκασον. Τα μπόνους, κλπ λοιπά είναι να'χαμε να λέγαμε.
Ποιος το λέει αυτό;
Οι Δανοι το βγαλανε το ποσο με μπονους 1εκ αν μπουν ομιλους και κατακτησουν το πρωταθλημα τους και κανενα διηπειρωτικό.
Paok giati etsi

Δημοσίευση από Paok giati etsi »

και που καναμε τοσα ταμεια μετα το νταμπλ εγινε κατι ?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Gospi έγραψε:Ε καλα τωρα, στο ποδοσφαιρο των μανατζαραιων, δεν βλεπω πουθενα το κακο με την μιζα (χωρις να λεω οτι ισχυει εν προκειμενω). Εγω προσωπικα θεωρω απαραιτητο το ταισμα των μανατζαραιων για να αποκτησεις προτεραιοτητα σε παιχτες π εχοπυν περαση. Εξ αρχης διαφωνουσα με την τακτικη μας να παλευουμε να κοψουμε τα λεφτα των ατζεντηδων. Δεν κανει καλο.
Όπως το δει κανείς, οκ. Κι ο γαύρος πχ που παίζει χρόνια αλλιώς το μανατζερικό νταλαβέρι έχει φάει ωραιότατες φόλες σε ουκ ολίγες περιπτώσεις. Δεν ξέρω στην τελική ζυγαριά πόσο κερδισμένος έχει βγει, στο φινάλε δε με νοιάζει και καθόλου.

Ον τόπικ, ας έρθουν μέσα στο διήμερο οι δύο να ηρεμήσει λίγο και ο Ρουμάνος. Δε θα είναι λόγος για πανηγυρισμούς αλλά μια κάποια αρχή.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Мир έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ποιος το λέει αυτό;
Οι Δανοι το βγαλανε το ποσο με μπονους 1εκ αν μπουν ομιλους και κατακτησουν το πρωταθλημα τους και κανενα διηπειρωτικό.
Και οι Έλληνες έβγαλαν κάτι για 4,5Μ.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μπαμπά σαματα εκονγκ για πρώτη φάση είναι μια χαρά.ο ντουγκλας ένα ματς είναι τιμωρημένος
Αν δεν μπορεις να στηριχτεις στον τσιγγαρα και στον φελιπε για τα προκριματικά (1ος -2ος γύρος που παίζεις με λεφσκες ) τότε απλά δεν κάνουν και πρέπει να τους αλλάξεις . Το ρόστερ για αυτό το επίπεδο είναι μια χαρά . Έχεις :
Κοταρσκι /ζιβκο
Εκονγκ / Νασμπεργκ
Κουλιε/μιχαηλιδη
Σαστρε /λυρατΖη
Μπαμπά / Ράφα
Ντουγκλας/ τσιγγαρα
Σβαμπ / φιλιπε
Ζιβκοβιτς / ναρει
Ντελια / μουργκ
Τάισον / βιειρινια / ρικαρντο
Σαματτα /μπραντον / τζιμας
Όποτε ας αφήσουμε δικαιολογίες (λουτσεσκου ακούς ;;; )ας κάνουμε 4 νίκες και μετά ας προχωρήσουμε στις κινήσεις που θα κάνουν την διαφορά 1-2 κεντρικά χαφ 1 εξτρεμοδεκαρο και έναν αναπληρωματικό στόπερ . Αναμένουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 07 Ιούλ 2023, 11:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Centenario έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:@Gospi, δε ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά φαντάζομαι ότι είσαι σχετικά μεγάλος. Όπως και πολλοί συμφορουμίτες άλλωστε είστε ψημένοι. Το να γκρινιάζει το δικό μου ηλικιακό φάσμα, (25-30) για τις μεταγραφές, αντε πάει στο διάολο. Αλλά εσείς ρε φίλε;! Εσείς;! Που έχετε φάει τα σκατά με το φτυάρι;! Είμαι ΠΟΛΥ απογοητευμένος από την λειτουργία του μεταγραφικού πλάνου της ομάδας. Αλλά περισσότερο απογοητευμένος από ηλικίες των 40+. Και δε θέλω να το συζητήσω καθόλου.
φίλε μου PAOKevolution, επίτρεψέ μου να σου απαντήσω, χωρίς καν να γνωρίζω τον Gospi, απλά ως ένας ΠΑΟΚτσης στα 50 πλέον... έχουμε φάει πολύ σκατό φίλε, μια ζωή... πάρα πολύ σκατό! βουνά ολόκληρα από σκατό που όμως το βλέπαμε σαν σοκολάτα γάλακτος και το τρώγαμε με μανία, ώσπου μας έγινε συνήθεια. όταν όμως άλλαξε η ροή της ιστορίας, εκεί στο 2013-2014 και μετά, όταν ξαφνικά δεν τρώγαμε πλέον σκατό για σοκολάτα αλλά πραγματική σοκολάτα ελβετική γάλακτος 100%, νιώσαμε ότι η ζωή κάπου μας ξεπληρώνει για τα σκατά που φάγαμε από μωρά παιδιά και τώρα μας δίνει αυτό που αξίζουμε. και αυτή η "τοξικότητα" που βγαίνει τώρα είναι από φόβο. το φόβο ότι η πραγματική σοκολάτα που φάγαμε ήταν απλά και μόνο μία παρένθεση και θα ξαναγυρίσουμε στο σκατό. και το θέμα είναι ότι μεγάλες αντοχές δεν υπάρχουν (και λόγω ηλικίας). από το σκατό πας στη σοκολάτα. από τη σοκολάτα στο σκατό, δύσκολα... με ΠΑΟΚτσήδικη αγάπη στα λέω φίλε μου!
Reality check! Ακριβώς έτσι είναι φίλε συμφωνώ 100%
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:Δεν φταιει ουτε η φιφα ουτε η ομαδα. Αλλωστε παραδοσιακα η περιοδος που παιρναμε φωτια ηταν το τελευταιο 10ημερο του Αυγουστου.
Εμεις φταιμε που για καποιο λογο ημασταν ψημενοι οτι τελη Ιουνιου θα εχουμε δομησει το 80% του ροστερ και οτι μαλιστα οι πρωτες 4 προσθηκες θα ηταν πανωραφισιες..
Αφελεις; Ονειροπολοι; Μη γνωστες της πιατσας και της μανατζερικης πραγματικοτητας; Διαλεγετε και παιρνετε.
Μα η δικιά τους ενημέρωση προς τον κόσμο ήταν αυτή ρε φιλαράκι. Μέσω διαρροών ή ακόμα και οι ίδιοι με τις λίγες δηλώσεις τους, έβγαζαν πως ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί άμεσα με 3-4 παίκτες ενδεκάδας και συνολικά με 7-8 παίκτες.
Πέρσι που είχαν διαρρεύσει την ίδια πληροφορία, χωρίς το "παίκτες ενδεκάδας", οι περισσότεροι είχαν έρθει νωρίς, οπότε ο κόσμος τους πίστεψε.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το δικό μας ηλικιακό γκρουπ 30 έχουμε δει προκριματικά τσουλου με Σκαρμούτσο ανδραλα μεταγραφές.
Έχουμε δει να μην μπορείς να πας τελικό επειδή σε έκαναν ρεζίλι η τριπολιτσα και η χαλκηδονα .
Έχουμε δει καραβιες και καραβιες με αμαφουληδες,ρεμποσιους,τοργκλεδες,και ζεγκαρες.
Έχουμε φάει 7αρα σε φιλικό .
Οι μονοι που πρέπει να είναι αγανακτισμένοι είναι οι οπαδοί μας που είναι κατασκήνωση τώρα και διαβάζουν παοκμανια πάνω στην νεροτσουλήθρα
dev

Δημοσίευση από dev »

DamoN έγραψε:Μπαμπά σαματα εκονγκ για πρώτη φάση είναι μια χαρά.ο ντουγκλας ένα ματς είναι τιμωρημένος
Αν δεν μπορεις να στηριχτεις στον τσιγγαρα και στον φελιπε για τα προκριματικά (1ος -2ος γύρος που παίζεις με λεφσκες ) τότε απλά δεν κάνουν και πρέπει να τους αλλάξεις . Το ρόστερ για αυτό το επίπεδο είναι μια χαρά . Έχεις :
Κοταρσκι /ζιβκο
Εκονγκ / Νασμπεργκ
Κουλιε/μιχαηλιδη
Σαστρε /λυρατΖη
Μπαμπά / Ράφα
Ντουγκλας/ τσιγγαρα
Σβαμπ / φιλιπε
Ζιβκοβιτς / ναρει
Ντελια / μουργκ
Τάισον / βιειρινια / ρικαρντο
Σαματτα /μπραντον / τζιμας
Όποτε ας αφήσουμε δικαιολογίες (λουτσεσκου ακούς ;;; )ας κάνουμε 4 νίκες και μετά ας προχωρήσουμε στις κινήσεις που θα κάνουν την διαφορά 1-2 κεντρικά χαφ 1 εξτρεμοδεκαρο και έναν αναπληρωματικό στόπερ . Αναμένουμε
δεν ειναι μονο τα ματς τωρα αλλα και η προετοιμασια που ειναι σημαντικη. σαν ομαδα ημασταν ηδη πιο πισω και με κενα.

αν ειναι τα 5/11 απο την βασικη ενδεκαδα να ερθουν τον αυγουστο και να μην εχουν κανει προετοιμασια απεναντι σε δυνατες και ετοιμεε ομαδες( ειδικα αεκ και παο) εισαι μειονεκτικα. μεχρι να δεσουν μπορει να εχεις παθει βαθμολογικη ζημια που να μην διοθωνεται.

ειμαστε σε ενα πρωταθλημα που οι 3 κανουν ηττα καθε τρεις μηνες και αν. καθε λαθος δικο μας δημιουργει χασμα.
καλα κανει και πιεζει ο προπονητης λοιπον.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”