Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Logistis »

Ο Τοσκιτσης λεει οτι ειναι πολυ πιθανον εκτος απο Μπαμπα να βρεθει το ΣΚ στην Θεσ/νικη και ο Σαματα
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

E ναι με βάση τις πληροφορίες που οι ίδιοι έχουν μεταφέρει τόσο καιρό, λογικό δεν είναι;

Εγώ λέω μπορεί και ταυτόχρονα αν όλα πάνε καλά. Αλλά και ταυτόχρονα να μην είναι, αν δεν έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις μέσα στο σουκου και οι δυο θα πρέπει να κλείσουν
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Εγω πάντως θεωρώ πολύ τίμιο το deal του πακέτου και των 2 επειδή είναι στο ιδιο γραφείο. Μπορεί να φαίνεται λίγο άσχημο και σαν εκβιασμος αλλά θεωρώ οτι μόνο κερδισμένος βγαίνει ο ΠΑΟΚ από αυτό .
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

ΑΝ όλα πάνε καλά και έρθουν οι δύο εντός Σ/Κ, δε μπορούμε να φέρουμε και το χαφ εντός της εβδομάδας;
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο Μπαμπα ΑΝ ερθει θα ειναι ο 1ος παικτης ενισχυσης για φετος γιατι το ολο πλανο ηταν στους ηδη υπαρχοντες να προστεθουν 3-4-5 ποιοτικοι παικτες οχι αν φυγει ο βασικος αμυντικος σου και αρχηγος να τον αντικαταστησεις και να το θεωρεις ενισχυση...
Η απομακρυνση του Μπισε,Καντουρι,Κουρτιτς,Ολιβειρα σε αντιστοιχια με την προωθηση Βρακα,Τσιγγαρα,Τζιμα,Γκορτεζιανι,Κανις ειναι σιγουρα ενισχυση παντως....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ομάδα που δεν έχει και δεν δίνει λεφτά πάντως, το να κλείνει δεύτερο αριστερό μπακ (άσχετα απ την ιεραρχία) με 700-800-900 χιλιάρικα, το λες και περίεργο
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

Μιας και πιασαμε τα μανατζερικα, ειδα οτι ο μανατζερ του Μισιτζαν εχει και τον κυριο Τισουνταλι, αριστερη εξτρεμαρα που προπερσι εβαλε 30 γκολ αλλα περυσι επαθε χιαστο. Μηπως να ριξουμε μια ματια?
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

rainmaker έγραψε:Ομάδα που δεν έχει και δεν δίνει λεφτά πάντως, το να κλείνει δεύτερο αριστερό μπακ (άσχετα απ την ιεραρχία) με 700-800-900 χιλιάρικα, το λες και περίεργο
Αν ενας παίκτης θεωρητικά κανει 1,5 - 2 εκατ. και εσυ μπορείς να τον παρεις με 800χιλ. τα βρίσκεις τα λεφτά.
Πάντως δεν πείθομαι ότι εχει κλείσει η κάνουλα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

rainmaker έγραψε:Ομάδα που δεν έχει και δεν δίνει λεφτά πάντως, το να κλείνει δεύτερο αριστερό μπακ (άσχετα απ την ιεραρχία) με 700-800-900 χιλιάρικα, το λες και περίεργο
Μίλας για ομάδα που αγόρασε παίκτη που αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο πριν καν αγωνιστεί :D
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ποιος δεν δίνει λεφτά ρε εσύ; Δεν παλιωσε αυτό το επιχείρημα; Οι 3 πρώτες προσθήκες θα είναι στόπερ με 1εκ συμβόλαιο, αρ. μπακ με 700-800 και φορ με 1εκ επίσης.
Συγνώμη αλλά αεγω αυτό το λέω στροφή προς την κανονικότητα όταν πέρυσι είχαμε συνηθίσει στα 300--400-500.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Γκίκα, καλό! Οντως το παρέβλεψα...

Νουνιες, ΟΧΙ. Γιατί; Ετσι! Το είπαν τα ράδια. Βγάλε άκρη...
Centenario

Δημοσίευση από Centenario »

PAOKevolution έγραψε:@Gospi, δε ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά φαντάζομαι ότι είσαι σχετικά μεγάλος. Όπως και πολλοί συμφορουμίτες άλλωστε είστε ψημένοι. Το να γκρινιάζει το δικό μου ηλικιακό φάσμα, (25-30) για τις μεταγραφές, αντε πάει στο διάολο. Αλλά εσείς ρε φίλε;! Εσείς;! Που έχετε φάει τα σκατά με το φτυάρι;! Είμαι ΠΟΛΥ απογοητευμένος από την λειτουργία του μεταγραφικού πλάνου της ομάδας. Αλλά περισσότερο απογοητευμένος από ηλικίες των 40+. Και δε θέλω να το συζητήσω καθόλου.
φίλε μου PAOKevolution, επίτρεψέ μου να σου απαντήσω, χωρίς καν να γνωρίζω τον Gospi, απλά ως ένας ΠΑΟΚτσης στα 50 πλέον... έχουμε φάει πολύ σκατό φίλε, μια ζωή... πάρα πολύ σκατό! βουνά ολόκληρα από σκατό που όμως το βλέπαμε σαν σοκολάτα γάλακτος και το τρώγαμε με μανία, ώσπου μας έγινε συνήθεια. όταν όμως άλλαξε η ροή της ιστορίας, εκεί στο 2013-2014 και μετά, όταν ξαφνικά δεν τρώγαμε πλέον σκατό για σοκολάτα αλλά πραγματική σοκολάτα ελβετική γάλακτος 100%, νιώσαμε ότι η ζωή κάπου μας ξεπληρώνει για τα σκατά που φάγαμε από μωρά παιδιά και τώρα μας δίνει αυτό που αξίζουμε. και αυτή η "τοξικότητα" που βγαίνει τώρα είναι από φόβο. το φόβο ότι η πραγματική σοκολάτα που φάγαμε ήταν απλά και μόνο μία παρένθεση και θα ξαναγυρίσουμε στο σκατό. και το θέμα είναι ότι μεγάλες αντοχές δεν υπάρχουν (και λόγω ηλικίας). από το σκατό πας στη σοκολάτα. από τη σοκολάτα στο σκατό, δύσκολα... με ΠΑΟΚτσήδικη αγάπη στα λέω φίλε μου!
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

@Centenario, το δέχομαι αυτό. Να είσαι καλά!
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Πολύ δικιο έχεις.
Από έναν 40αρη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

PAOKevolution έγραψε:@Gospi, δε ξέρω πόσο χρονών είσαι, αλλά φαντάζομαι ότι είσαι σχετικά μεγάλος. Όπως και πολλοί συμφορουμίτες άλλωστε είστε ψημένοι. Το να γκρινιάζει το δικό μου ηλικιακό φάσμα, (25-30) για τις μεταγραφές, αντε πάει στο διάολο. Αλλά εσείς ρε φίλε;! Εσείς;! Που έχετε φάει τα σκατά με το φτυάρι;! Είμαι ΠΟΛΥ απογοητευμένος από την λειτουργία του μεταγραφικού πλάνου της ομάδας. Αλλά περισσότερο απογοητευμένος από ηλικίες των 40+. Και δε θέλω να το συζητήσω καθόλου.
Μα εσυ εισαι λαθος στην σκεψη σου εξ αρχης. Ποιος νοιαζεται για το μεταγραφικό πλάνο? Αλήθεια πιστεύειες πως ένας 40αρης σαν εμένα ή ένας ακόμη μεγαλύτερος γκρινιάζει για τις μεταγραφές αυτές καθεαυτές?
Κανεις τεράστιο λάθος. Οι μεταγραφές είναι γνωστό πως πέρα από ικανότητα και πλάνο θέλουν και τύχη, και σωστό χρονικό σημείο κλπ.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι οτι δεν κάνει μεταγραφές. Δεν είναι ότι αργει τις μεταγραφές.
Το προβλημα είναι ότι όλα αυτα αποτελούν αποτέλεσμα μιας τραγικής δυσλειτουργίας. Μιας δυσλειτουργίας που υφίσταται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα (από την πρώτη μέρα έλευσης του Ιβαν μέχρι και σήμερα), που πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ολα συντείνουν στο γεγονός πως δεν υπάρχει διάθεση να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας. Και δεν φαίνεται να ιδρώνει και κανένα αυτί. Το ακόμη χειρότερο είναι πως ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία έχει τεράστια λειτουργικά κόστη, τα οποία όμως δεν αποτυπώνονται σε πράξεις. Δείχνουμε σαν να υπολειτουργούμε την ώρα που τα στοιχεία λένε ότι διαθέτουμε ακριβό και πολυπληθές διοικητικό προσωπικό.
Αν λοιπόν εσύ πιστεύεις ότι ο γκαϊλές μου ή ο γκαϊλές των άλλων είναι οι μεταγραφές, κάνεις λάθος.
Το προβλημα είναι πως τίποτε δεν μας δίνει την ελπίδα πως του χρόνου θα διορθωθουν τα πράγματα. Διοικητικά, οργανωτικά, λειτουργικά δείχνουμε κάθε χρόνο και χειρότεροι. Αυτό είναι το πρόβλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”