Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Dino και κατ
Εγω σ'ενα πραγμα εστιαζω και εχω προβλημα μ'αυτο, περα απ'την κουβεντα για ΑΑ που πρεπει τελειωσει σιγα σιγα..
Αντιστοιχα βαριες κουβεντες διατυπωνονται και ναι Ντινο πιστευω δε γινεται κατι γι'αυτα...
Τις αιχμες, ευθειες βολες και κατηγοριες για στημενους/ΔΥ παικτες σε συνδυασμο με "παραγωγους"
που εμφανιζονται και στην κεντρικη αλλα και στα ποστς πολλων ατομων...
Αυτα δεν ειναι νοσηρα και αρρωστα?
Τα λεω εδω για να μην επαναλαμβανομαι,
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 73#p938173
(μεινετε στο συγκεκριμενο, και αν ειναι παραβλεψτε την οποια αναφορα σε ΑΑ..)
Εγω σ'ενα πραγμα εστιαζω και εχω προβλημα μ'αυτο, περα απ'την κουβεντα για ΑΑ που πρεπει τελειωσει σιγα σιγα..
Αντιστοιχα βαριες κουβεντες διατυπωνονται και ναι Ντινο πιστευω δε γινεται κατι γι'αυτα...
Τις αιχμες, ευθειες βολες και κατηγοριες για στημενους/ΔΥ παικτες σε συνδυασμο με "παραγωγους"
που εμφανιζονται και στην κεντρικη αλλα και στα ποστς πολλων ατομων...
Αυτα δεν ειναι νοσηρα και αρρωστα?
Τα λεω εδω για να μην επαναλαμβανομαι,
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 73#p938173
(μεινετε στο συγκεκριμενο, και αν ειναι παραβλεψτε την οποια αναφορα σε ΑΑ..)
Ο τυπος εχει δειξει με καθε τροπο οτι απλα προσπαθει να επιβληθει λογοκρισια σε συμφορουμιτες του και μια συγκεκριμμενη γραμμη αποψεων στο σαιτ(αφου δεν του αρεσει εδω γιατι αραγε παραμενει...).Ηδη εχει προκαλεσει με λεγομενα και χαρακτηρισμους του προς χρηστες και τα λεγομενα τους.Ακομα και για την ιδια την ομαδα μας εχει εκφραστει με λεξεις που προσωπικα δεν μου ειναι αρεστοι οπως πιστευω και σ αλλους.
Δεν θελω να παραθεσω λεγομενα του οποιος θελει μπορει να ψαξει.Μπορει να μην ανεπτυξα νοοτροπια κουκουλοφορου στην κατοχη στη ζωη μου αλλα αμα λαχει θα την υιοθετησω αμα χρειαστει.
Καλυτερα λοιπον ας σταματησουν καποια πραγματα γιατι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.Δεν γινεται να γινονται τα τοπικ μπ#$@@λο εξαιτιας ενος ατομου.
Δεν θελω να παραθεσω λεγομενα του οποιος θελει μπορει να ψαξει.Μπορει να μην ανεπτυξα νοοτροπια κουκουλοφορου στην κατοχη στη ζωη μου αλλα αμα λαχει θα την υιοθετησω αμα χρειαστει.
Καλυτερα λοιπον ας σταματησουν καποια πραγματα γιατι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.Δεν γινεται να γινονται τα τοπικ μπ#$@@λο εξαιτιας ενος ατομου.
-
Asimos
Γραμμη σε ανεξαρτητο μεσο δεν νοείται.
Αν αυτα που λεει καποιος ειναι για δικαστική αιθουσα βεβαίως και να αφαιρουνται αλλα λογοκρισια εχουμε και στα αθλητικα πουστοσαιτ, δεν χρειαζεται κι εδω.
Αν αυτα που λεει καποιος ειναι για δικαστική αιθουσα βεβαίως και να αφαιρουνται αλλα λογοκρισια εχουμε και στα αθλητικα πουστοσαιτ, δεν χρειαζεται κι εδω.
Ok re paokara23, ο καθενας κρινεται απ'τα λεγομενα, την επιχειρηματολογια του ή την ελλειψη αυτης..
Εγω φταιω μαλλον που προσπαθω να βαλω ενα υγιες perspective χωρις να μου φταινε θεοι,δαιμονες,αρδ και αορατες δυναμεις, γιατι με αυτα δε βελτιωνεσαι ως οργανισμος και δεν πας μπροστα, πιο πολυ προς μεσαιωνα μερια κοιταζεις..
Χωρις παρωπιδες, με ισορροπημενη κριτικη μη χρωματισμενη απο συμπαθειες και αντιπαθειες..
Απορω τι θα ελεγαν ωραιες φωνες οπως o Olivares που μας αφησε νωρις αλλα και ο Buendia, ο joshua και αλλοι τοσοι που μαλλον εχουν μπουχτισει...
Εγω φταιω μαλλον που προσπαθω να βαλω ενα υγιες perspective χωρις να μου φταινε θεοι,δαιμονες,αρδ και αορατες δυναμεις, γιατι με αυτα δε βελτιωνεσαι ως οργανισμος και δεν πας μπροστα, πιο πολυ προς μεσαιωνα μερια κοιταζεις..
Χωρις παρωπιδες, με ισορροπημενη κριτικη μη χρωματισμενη απο συμπαθειες και αντιπαθειες..
Απορω τι θα ελεγαν ωραιες φωνες οπως o Olivares που μας αφησε νωρις αλλα και ο Buendia, ο joshua και αλλοι τοσοι που μαλλον εχουν μπουχτισει...
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε simba...
Ολοι μπουχτισμενοι ειμαστε και για αυτο το λογο ο καθενας προσπαθει αν βρει τι φταιει,και εφοσον υπαρχουν διαφορετικες αποψεις,ερχονται οι κοντρες.
Οταν η ομαδα βγαζει υγεια και παιρνει αποτελεσματα οι κοντρες ειναι πολυ λιγοτερες και ολοι εναι ενθουσιασμενοι και χαρουμενοι.
Εδω εχει χαθει η μπαλα γιατι η κατασταση στον ΠΑΟΚ ειναι τραγικη.Υπαρχει καποιος που περασε απο τον ΠΑΟΚ τελευταια και εδειξε ενα εργο????Ολοι κανουν ενα πασαλειμμα και μεχρι εκει.Και μετα εμεις τι προσπαθουμε??Να δουμε ποιος εκανε τη μικροτερη πατατα.Και ξεκιναμε:Ο ζησης αυτο λαθος,ο ζαγορ αυτο λαθος αλλα το αλλο σωστο,ο αγγελος αυτο λαθος κτλ κτλ...
Οταν ο κοσμος θα δει κατι σοβαρο θα μπορεσει να εχει και μια πιο λογικη προσεγγιση σε καποια πραγματα.Για αυτο το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην την πεφτουμε κατα κυριο λογο σε συνοπαδους και συμφορουμιτες.Την αποψη σου την αποψη μου και παμε παρακατω...
Εκεινους που πρεπει να ξεζουμιζουμε και να απαιτουμε με την καλη εννοια ειναι τους υπευθυνους.
Ολοι μπουχτισμενοι ειμαστε και για αυτο το λογο ο καθενας προσπαθει αν βρει τι φταιει,και εφοσον υπαρχουν διαφορετικες αποψεις,ερχονται οι κοντρες.
Οταν η ομαδα βγαζει υγεια και παιρνει αποτελεσματα οι κοντρες ειναι πολυ λιγοτερες και ολοι εναι ενθουσιασμενοι και χαρουμενοι.
Εδω εχει χαθει η μπαλα γιατι η κατασταση στον ΠΑΟΚ ειναι τραγικη.Υπαρχει καποιος που περασε απο τον ΠΑΟΚ τελευταια και εδειξε ενα εργο????Ολοι κανουν ενα πασαλειμμα και μεχρι εκει.Και μετα εμεις τι προσπαθουμε??Να δουμε ποιος εκανε τη μικροτερη πατατα.Και ξεκιναμε:Ο ζησης αυτο λαθος,ο ζαγορ αυτο λαθος αλλα το αλλο σωστο,ο αγγελος αυτο λαθος κτλ κτλ...
Οταν ο κοσμος θα δει κατι σοβαρο θα μπορεσει να εχει και μια πιο λογικη προσεγγιση σε καποια πραγματα.Για αυτο το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην την πεφτουμε κατα κυριο λογο σε συνοπαδους και συμφορουμιτες.Την αποψη σου την αποψη μου και παμε παρακατω...
Εκεινους που πρεπει να ξεζουμιζουμε και να απαιτουμε με την καλη εννοια ειναι τους υπευθυνους.
Αμην φιλε!
Αλλα οσο τυρρανισμενοι και αν ειμαστε, ο μαγκας ο λαος φαινεται στα προβληματα, πως τα διαχειριζεται και πως τα λυνει (ή βοηθαει τους υπευθυνους να τα λυσουν)..Δε δινει μια κλωτσια και τους στελνει ολους στα αναθεμα, ουτε αναλωνεται σε κυνηγι μαγισσων..
Αλλα σιγουρα εχει μπουχτισει ο κοσμος και δε μπορει αλλες δικαιολογιες για καμια πλευρα, ουτε πλεον προσωπα που διχαζουν..
Ποσο καιρο εχει να βγαλει η θυρα4 που παντα εβγαζε ωραιες, γονιμες και μεστες ανακοινωσεις?
Εδω συνθημα καινουριο εχουμε να βγαλουμε τοσα χρονια..
Γενικα αλλοτριωνομαστε επικινδυνα και δε μαρεσει καθολου...
Αλλα οσο τυρρανισμενοι και αν ειμαστε, ο μαγκας ο λαος φαινεται στα προβληματα, πως τα διαχειριζεται και πως τα λυνει (ή βοηθαει τους υπευθυνους να τα λυσουν)..Δε δινει μια κλωτσια και τους στελνει ολους στα αναθεμα, ουτε αναλωνεται σε κυνηγι μαγισσων..
Αλλα σιγουρα εχει μπουχτισει ο κοσμος και δε μπορει αλλες δικαιολογιες για καμια πλευρα, ουτε πλεον προσωπα που διχαζουν..
Ποσο καιρο εχει να βγαλει η θυρα4 που παντα εβγαζε ωραιες, γονιμες και μεστες ανακοινωσεις?
Εδω συνθημα καινουριο εχουμε να βγαλουμε τοσα χρονια..
Γενικα αλλοτριωνομαστε επικινδυνα και δε μαρεσει καθολου...
Anw, χωρις να γινομαι ιεροσυλος και μακαρι σε λιγα χρονια να κοιταω το ποστ αυτο κλαιγοντας απ'τα γελια,
ωρες ωρες νοσταλγω στιγμες που δεν ειχαμε μαντηλι να κλαψουμε, κυνηγουσαμε τα ευρω με τουφεκι, που ηταν η αποθεωση του "ΠΑΟΚ, φτωχια και φιλοτιμο", που δεν μας ειχαν βαλει τη νοοτροπια του πελατη-οπαδου αλλα εμεις ειμασταν οι αιμοδοτες και κινητηριος δυναμη της ομαδας, που ειμασταν συσπειρωμενοι-μια γροθια (οσο γινεται γιατι ΠΑΟΚ εισαι), που ζουσαμε ετσι στιγμες ροκ, αφελειας, καυλας και τρουϊλας, και πανω κατω ειμασταν παλι στα ιδια...
Τουλαχιστον δεν ειναι οπως τωρα που σε πιανει ωρες ωρες παρακρουση και παραπονο μαζι που παροτι επιτελους εχεις μεγαλομετοχο, δεν καναμε απολυτως τιποτα ενω ΑΕΚ-ΠΑΟ δεν υπηρχαν και φετος ο γαυρος ηταν ενα αστειο, δεν κανουμε τιποτα για να αλλαξει η κατασταση με τη σαπιλα στο ποδοσφαιρο, δεν μας εχει πυροδοτηθει ουτε στο ελαχιστο η καυλα και η σπιθα, πληρης απουσια οραματος, εχουμε αλλοτριωθει και ως λαος με παραφιλολογιες, προσωπολατρειες και αορατους εχθρους και αντι να γραφουμε ιστορια, γραφουμε στα φορουμ και συνειδητοποιουμε οτι "καθε περσι και καλυτερα"..
Και απ'το να πνιγεσαι καθε χρονο στην πικρα, θα καταληξεις να εισαι "confortably numb", να βλεπεις την καψουρα σου υπνωτισμενος και απο συνηθεια, εως την καταντια "α με ποιον παιζει ο ΠΑΟΚ σημερα"...
Ας ελπισουμε να ερθει ενα τζιμανι τεχνικος διευθυντης με διευρυμενες αρμοδιοτητες να φερει ξενο προπονητη και να φυτρωσει απ'το πουθενα κανας προεδρος στυλ Μελισσανιδη γιατι στη Μπανανια που ζουμε με πτυχια και εξευρωπαισμενες τακτικες μονο γραμμενο σ'εχουν...
σκορπιες σκεψεις
ποτε δεν ηρθε ο ιβαν κοντα στον κοσμο.τουλαχιστον στον κοσμο που βρηκε οταν ηρθε (καλος η κακος ηταν δυναμικο κομματι)ποτε δεν του εκανε χατηρι (παρα μονο σπασμωδικα) ποτε δεν τον στηριξε, ποτε δεν τον εκμεταλλευτηκε.
ας πουμε οτι δεν ηξερε πως κ ας ελπισουμε για το καλο ολων να το βρει.
η πραγματικοτητα δειχνει οτι (παρα τις ηγεμονικες ομιλιες του) το αντιμετωπισε σαν αλλη μια μπιζνα.κ πουλαει τελικα αθλιο προιον κ μοιραια δεν εχει πελατεια.δειχνει σαν ολο αυτο να εγινε για την πελατεια κ οχι για τη δυναμικη.
ποτε δεν ηρθε ο ιβαν κοντα στον κοσμο.τουλαχιστον στον κοσμο που βρηκε οταν ηρθε (καλος η κακος ηταν δυναμικο κομματι)ποτε δεν του εκανε χατηρι (παρα μονο σπασμωδικα) ποτε δεν τον στηριξε, ποτε δεν τον εκμεταλλευτηκε.
ας πουμε οτι δεν ηξερε πως κ ας ελπισουμε για το καλο ολων να το βρει.
η πραγματικοτητα δειχνει οτι (παρα τις ηγεμονικες ομιλιες του) το αντιμετωπισε σαν αλλη μια μπιζνα.κ πουλαει τελικα αθλιο προιον κ μοιραια δεν εχει πελατεια.δειχνει σαν ολο αυτο να εγινε για την πελατεια κ οχι για τη δυναμικη.
Μη σκας ρε.barlow4 έγραψε: η πραγματικοτητα δειχνει οτι (παρα τις ηγεμονικες ομιλιες του) το αντιμετωπισε σαν αλλη μια μπιζνα.κ πουλαει τελικα αθλιο προιον κ μοιραια δεν εχει πελατεια.δειχνει σαν ολο αυτο να εγινε για την πελατεια κ οχι για τη δυναμικη.
Έχει πλάνο η εταιρεία αφού.
- Dinos_Liverpool
Σε ένδειξη καλής θέλησης (και επειδή έχουμε και δύο τίτλους να πανηγυρίσουμε το ΣΚ), αίρονται οι αποκλεισμοί των guardian4 και astronaut.
Δεν θα ήθελα, όμως, από δω και πέρα να πετάμε λάσπες ή να χαρακτηρίζουμε (αστροναύτη), ούτε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια και να προκαλούμε συνοπαδούς (guardian4). Ούτε θέλω εξυπναδισμούς, ειδικά στο γνωστό τόπικ, για λόγους προφανείς.
Παρακαλώ πολύ για άλλη μία φορά και ελπίζω να συμμορθωθούν όλοι... εκατέρωθεν!
Δεν θα ήθελα, όμως, από δω και πέρα να πετάμε λάσπες ή να χαρακτηρίζουμε (αστροναύτη), ούτε να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια και να προκαλούμε συνοπαδούς (guardian4). Ούτε θέλω εξυπναδισμούς, ειδικά στο γνωστό τόπικ, για λόγους προφανείς.
Καλο θα ηταν,οπως εκανες ονομαστικα με το φρουρο και τον αστροναυτη,Dinos_Liverpool έγραψε:Σε ένδειξη καλής θέλησης ( και επειδή έχουμε και δύο τίτλους να πανηγυρίσουμε το ΣΚ), αίρονται οι αποκλεισμοί των guardian4 και astronaut.
ονομαστικα να επιστησεις την προσοχη και σε οποιους(ενας μονιμος+ενας ποτε-ποτε)
με την παραμικρη αναφορα στο γνωστο τοπικ(ακομα και αγωνιστικη κριτικη)
βγαινουν και τρολλαρουν ή με το προσχημα και καλα οτι,ειναι παικτης του Π.Α.Ο.Κ.,
φοραει το δικεφαλο στο στηθος και αλλες φαιδρες δικαιολογιες,ΜΟΝΙΜΩΣ ριχνουν "λαδι"
στη φωτια και γινεται χαμος.
Φυσικα παντα την πληρωνουν οι "αλλοι"
Και επειδη οι "αλλοι"ειμαστε η πλειοψηφια εδω μεσα,δες ποιοι ειναι αυτοι οι οποιοι
εχουν χρηστει "επισημοι υποστηρικτες",καθως και σχολια τους για παικτες και παραγοντες
που δεν ειναι "ιερες αγελαδες".
Καλες οι συστασεις και οι παροτρυνσεις στη μια πλευρα και μαλιστα ονομαστικα,
αλλά το ιδιο να γινει και με τους "απεναντι".
Και να παψουν να κρυβονται πισω απο τους κανονισμους του φορουμ
που εφαρμοζονται καποιες φορες επιλεκτικα.
Δεν γινεται να μου την λες(και σε άλλους) οποτε κραζω τον Σαλπι για αγωνιστικους
και "ιστορικους" λογους,ενω ταυτοχρονα στο τοπικ του Τζαβελλα να γραφονται
τσιχλες,σελφι,σχολια για τον κωλο του κ.λ.π.
για να μην αναφερω για τον Κατσικα,τον Σπυροπουλο,τον Τζανδαρη,τον...............
Και κατι για τον αστροναυτη.
Μπορει να ειναι "φευγατος",βαλτος,ευκαιρος,οτι ειναι τελος παντων.
Το να χλευαζεται μονιμως ομως,δεν ειναι σωστο.
Αν νομιζετε(mods) οτι καποιοι ξεφευγουμε και δεν ακολουθουμε τους κανονες του φορουμ
να υποστουμε τις κυρωσεις,αλλά το ιδιο να συμβει και με αυτους(λιγοι ειναι) που τσιγκλανε.
Διοτι οπως υπευθυνος ειναι ο φυσικος αυτουργος,αλλο τοσο ειναι
και ο ηθικος αυτουργος.
ΥΓ Τα πιροσκι με τυρι τρως ατα,για με καρτόφεα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prist64 την Τρί 24 Μαρ 2015, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το διορθωσα,πατατες ειναι.theo G4 έγραψε:Κατρόφεα τι είναι?
priest64, τα είπαμε αυτά πιστεύω και θα φανεί ποιοι κατάλαβαν και ποιοι όχι.
βέβαια, το να λέμε ότι είναι εριστικό το να στηρίζει κανείς έναν -οποιονδήποτε- παίχτη της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, δεν μου φαίνεται και πολύ.... σωστό
, ακόμα και αν το κάνει σε υπερβολικό βαθμό κάποιος, αλλά ξαναλέω, θα φανεί ποιοι κατάλαβαν και ποιοι όχι. πιστεύω στις αμοιβαίες υποχωρήσεις και στο κέρδος που αυτές προσφέρουν.
όσον αφορά τον αστροναύτη, και εγω είμαι ένας απο αυτούς που του την "μπαίνω". βασικά, μου αρέσει να το κάνω γιατί ξέρω ότι θα απαντήσει.
θα πρέπει όμως (και ξέρω οτι το κάνει) απο τη στιγμή που κινείται σε ένα πλαίσιο ίντριγκας και θεωριών, να είναι έτοιμος να δεχτεί και τον "χλευασμό" περι συνωμοσιών αλλά και την (φυσιολογική και) αγανακτισμένη μάλιστα μερικές φορές αντίδραση πολλών άλλων. θα μπορούσαμε πάρα πολύ άνετα να βάλουμε ένα οριστικό τέλος σε αυτή την ιστορία, αλλά απο την άλλη θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, πρέπει να δεχόμαστε σχεδόν κάθε άποψη που γράφεται εδω και να τη σχολιάζουμε εφόσον το θέλουμε.
Επίσης ο φύλακας, ξέρει οτι τον συμπαθούμε και πολλές φορές χαιρόμαστε να τον διαβάζουμε, αλλα θα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν είναι εύκολο πράγμα να κρατάς τις ισορροπίες και ότι πολλές φορές το να κρατηθούν αυτές βασίζεται μονο σε εσάς και στο τι γράφετε.
είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για το φόρουμ, αλλά και για την ίδια την ομάδα μας να μπορούμε να κάνουμε ένα σωστό και εποικοδομητικό διάλογο χωρίς εμπάθειες και "κολλήματα", χωρίς εμπρηστικά σχόλια και ανούσιες έριδες. αν το καταφέρουμε τότε μόνο θετικό θα μπορεί να είναι το αποτέλεσμα!!!
βέβαια, το να λέμε ότι είναι εριστικό το να στηρίζει κανείς έναν -οποιονδήποτε- παίχτη της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, δεν μου φαίνεται και πολύ.... σωστό
όσον αφορά τον αστροναύτη, και εγω είμαι ένας απο αυτούς που του την "μπαίνω". βασικά, μου αρέσει να το κάνω γιατί ξέρω ότι θα απαντήσει.
θα πρέπει όμως (και ξέρω οτι το κάνει) απο τη στιγμή που κινείται σε ένα πλαίσιο ίντριγκας και θεωριών, να είναι έτοιμος να δεχτεί και τον "χλευασμό" περι συνωμοσιών αλλά και την (φυσιολογική και) αγανακτισμένη μάλιστα μερικές φορές αντίδραση πολλών άλλων. θα μπορούσαμε πάρα πολύ άνετα να βάλουμε ένα οριστικό τέλος σε αυτή την ιστορία, αλλά απο την άλλη θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, πρέπει να δεχόμαστε σχεδόν κάθε άποψη που γράφεται εδω και να τη σχολιάζουμε εφόσον το θέλουμε.
Επίσης ο φύλακας, ξέρει οτι τον συμπαθούμε και πολλές φορές χαιρόμαστε να τον διαβάζουμε, αλλα θα πρέπει να κατανοήσει ότι δεν είναι εύκολο πράγμα να κρατάς τις ισορροπίες και ότι πολλές φορές το να κρατηθούν αυτές βασίζεται μονο σε εσάς και στο τι γράφετε.
είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για το φόρουμ, αλλά και για την ίδια την ομάδα μας να μπορούμε να κάνουμε ένα σωστό και εποικοδομητικό διάλογο χωρίς εμπάθειες και "κολλήματα", χωρίς εμπρηστικά σχόλια και ανούσιες έριδες. αν το καταφέρουμε τότε μόνο θετικό θα μπορεί να είναι το αποτέλεσμα!!!
- Dinos_Liverpool
Εάν παρατηρήσεις χλευασμούς, πάτα αναφορά για να το δούμε, εάν δεν το έχουμε προσέξει. Φυσικά και όποιος το κάνει θα την πληρώνει. Οποιος δεν θέλει, ας μην διαβάζει τα σχόλια του αστροναύτη! Ο λοιδορών θα αποβάλλεται!
Η ονομαστική αναφορά, φίλε παπά, έγινε διότι αυτοί είχαν μπαναριστεί για τους λόγους που ανέφερα. Δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβεις αυτό, αλλά προτίμησες να γράψεις ένα κατωσέντονο... Τι να πω!
Εάν η αίσθησή σου ότι η πλευρά που έχει κολλήσει η βελόνα και μας τα έχει κάνει τούμπανα κάθε τρεις και λίγο με τα ίδια και τα ίδια και τις κοροϊδίες και όλο το γνωστό τροπάριο, είναι και οι περισσότεροι, τότε μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι κάνεις λάθος.
Και όσο για τα πιροσκία, πιροσκία είναι ΜΟΝΟ με πατάτα. Τα άλλα είναι γιαλαντζί! Πιροσκία με καρτόφλεα, λοιπόν, αλλά να εξέρς, κι επορώ από τη μίαν να χολεάσκουμαι με τεσέν και μετά να κάθουμεσ' να λέμε σεφτελούκια! Δείξον λίγο σεβασμόν και κατανόηση, γμ το κέρατό μου το βερνικωμένο και ξεκολλήστε και συ και οι άλλοι...
Η ονομαστική αναφορά, φίλε παπά, έγινε διότι αυτοί είχαν μπαναριστεί για τους λόγους που ανέφερα. Δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβεις αυτό, αλλά προτίμησες να γράψεις ένα κατωσέντονο... Τι να πω!
Εάν η αίσθησή σου ότι η πλευρά που έχει κολλήσει η βελόνα και μας τα έχει κάνει τούμπανα κάθε τρεις και λίγο με τα ίδια και τα ίδια και τις κοροϊδίες και όλο το γνωστό τροπάριο, είναι και οι περισσότεροι, τότε μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι κάνεις λάθος.
Και όσο για τα πιροσκία, πιροσκία είναι ΜΟΝΟ με πατάτα. Τα άλλα είναι γιαλαντζί! Πιροσκία με καρτόφλεα, λοιπόν, αλλά να εξέρς, κι επορώ από τη μίαν να χολεάσκουμαι με τεσέν και μετά να κάθουμεσ' να λέμε σεφτελούκια! Δείξον λίγο σεβασμόν και κατανόηση, γμ το κέρατό μου το βερνικωμένο και ξεκολλήστε και συ και οι άλλοι...
καρτόφι λέμε στη Ρουμανία τις πατάτες, που αλλού τις λένε έτσι;;