Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- ΑποστόληςΑ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Σε φαίνεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
- kataramenos5
Ερωτηση το παρακατω σχολιο του simba
δεν εμπιπτει στους κανονες καλης συμπεριφορας του φορουμ?Και τα γραψατε ολοι μαζι π ουτε τα προσχηματα δν κρατατε..
4-5 που κατονομασα πως ξερω ακριβως τι θ γινει στην πρωτη ηττα,στην πρωτη νικη, πως σαε ξερω σαν καλπικες δεκάρες..δυστυχως μ επιβεβαιωνετε..
Δε ζηταω τιμωρια ζηταω να κατεβει το σχόλιο.8.1 Το φόρουμ δεν είναι χώρος εκτόνωσης των προσωπικών συναισθημάτων των συμμετεχόντων αλλά χώρος που έχει παραχωρηθεί για την κατάθεση των σκέψεών τους με τρόπο που δεν προσβάλλει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια οποιωνδήποτε προσώπων είτε αυτά τα πρόσωπα συμμετέχουνε στο Paokmania.gr/Forum είτε όχι.
- Dinos_Liverpool
Το είδα, βρε συ! Ε, μίλησε αόριστα ότι δεν κρατάνε κάποιοι τα προσχήματα. Εσύ κατάλαβες ποιον ακριβώς εννοεί;
Του έγινε ήδη παρατήρηση για τη συμπεριφορά του. Ας κάνουμε λίγη υπομονή παραπάνω με μερικούς φίλους. Ας θεωρήσουμε το ελαφρώς εκτός ορίων, εντός και να λήξει το θέμα εδώ.
Του έγινε ήδη παρατήρηση για τη συμπεριφορά του. Ας κάνουμε λίγη υπομονή παραπάνω με μερικούς φίλους. Ας θεωρήσουμε το ελαφρώς εκτός ορίων, εντός και να λήξει το θέμα εδώ.
Η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της και οι «σφαλιάρες» διαδέχονται η μία την άλλη. Η εμμονές του προπονητή να χρησιμοποιεί ανέτοιμους και ντεφορμέ ποδοσφαιριστές (και δεν αναφέρομαι μόνο σε ξένους, αλλά κυρίως και σε Έλληνες ποδοσφαιριστές που είναι ντεφορμέ εδώ και χρόνια και έχουν αγανακτήσει πολύ κόσμο) δεν τον δικαιώνουν και καταλήγουμε να έχουμε προσφάτως την απομάκρυνση και των δύο: τεχνικού διευθυντή και προπονητή.
Dino,μου εφυγε ο .......................τακος.
Υιοθετεις αυτα που γραφονται στο "καταραμενο"(sorry kat5) τοπικ.
Χωρις πλακα τωρα,γραφεις αυτα ακριβως που σκεφτονται οι περισσοτεροι,
απλά άλλοι εστιαζουν σε καποιο σημειο και αλλοι σε διαφορετικο.
Dino,μου εφυγε ο .......................τακος.
Υιοθετεις αυτα που γραφονται στο "καταραμενο"(sorry kat5) τοπικ.
Χωρις πλακα τωρα,γραφεις αυτα ακριβως που σκεφτονται οι περισσοτεροι,
απλά άλλοι εστιαζουν σε καποιο σημειο και αλλοι σε διαφορετικο.
- kataramenos5
Ντινο εχει σημασια ποιον εννοει?Για μελη του φορουμ δε γραφει?Αν βγω εγω και πω ειστε στημένοι καποιοι απ την admin team θα περνούσε?
- Dinos_Liverpool
kat οπως ειχα απαντησει στον κατηφορο, οσο συνεχιζουν αποψεις του στυλ οτι παικτες ειναι στημενοι ξαφνικα σε συνδυασμο με λιβανισμα της προηγουμενης καταστασης που μας εφερε εδω χωρις ΙΧΝΟΣ κριτικης,
εχω πιστευω το δικαιωμα να επιστρεφω τους χαρακτηρισμους για στημενους και μεροληπτικους...
Και εσενα δε σε συμπεριελαβα στους 4-5 που ελεγα..
Anw, μπορει να βγαινουμε απ'τη γραμμη, αλλα γινεται προς απαντηση οσων συντηρουν αρρωστες αποψεις για στημενους που ποτε δεν καλουνται απ'τους mods να ανακαλεσουν..
Και η νοσηροτητα συνεχιζεται..
εχω πιστευω το δικαιωμα να επιστρεφω τους χαρακτηρισμους για στημενους και μεροληπτικους...
Και εσενα δε σε συμπεριελαβα στους 4-5 που ελεγα..
Anw, μπορει να βγαινουμε απ'τη γραμμη, αλλα γινεται προς απαντηση οσων συντηρουν αρρωστες αποψεις για στημενους που ποτε δεν καλουνται απ'τους mods να ανακαλεσουν..
Και η νοσηροτητα συνεχιζεται..
- Dinos_Liverpool
Όχι, αυτούς που έχουν νοσηρές και άρρωστες απόψεις τους αφήνουμε να τις εκθέτουν και δεν τους λέμε ποτέ να τις ανακαλέσουν! Αφού και μεις, άλλωστε, συμφωνούμε με αυτούς!
Simba, μία το site σου φταίει, μία το φόρουμ... μάλλον στραβά ξύπνησες και τρώγεσαι με τα ρούχα σου!
Μπορούμε να το λήξουμε εδώ;
Simba, μία το site σου φταίει, μία το φόρουμ... μάλλον στραβά ξύπνησες και τρώγεσαι με τα ρούχα σου!
Μπορούμε να το λήξουμε εδώ;
- kataramenos5
Simba βαρεια κουβεντα να χαρακτηριζεις καποιους στημένους.ΠΑΟΚτσακια ήμαστε ολοι .Μη τραβατε την κατασταση στα ακρα.Εχεις μια αποψη ΟΚ.Οσοι λεν το αντιθετο δε σημαίνει οτι ειναι στημένοι .κατα βαθος δε λεμε πολυ διαφορετικα πραγματα.Ολοι δεχονται οτι εχει ευθηνη ο ΑΑ γι αυτο το χαλι αλλα μη τα φορτώνουμε ολα εκει.
Dino και κατ
Εγω σ'ενα πραγμα εστιαζω και εχω προβλημα μ'αυτο, περα απ'την κουβεντα για ΑΑ που πρεπει τελειωσει σιγα σιγα..
Αντιστοιχα βαριες κουβεντες διατυπωνονται και ναι Ντινο πιστευω δε γινεται κατι γι'αυτα...
Τις αιχμες, ευθειες βολες και κατηγοριες για στημενους/ΔΥ παικτες σε συνδυασμο με "παραγωγους"
που εμφανιζονται και στην κεντρικη αλλα και στα ποστς πολλων ατομων...
Αυτα δεν ειναι νοσηρα και αρρωστα?
Τα λεω εδω για να μην επαναλαμβανομαι,
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 73#p938173
(μεινετε στο συγκεκριμενο, και αν ειναι παραβλεψτε την οποια αναφορα σε ΑΑ..)
Εγω σ'ενα πραγμα εστιαζω και εχω προβλημα μ'αυτο, περα απ'την κουβεντα για ΑΑ που πρεπει τελειωσει σιγα σιγα..
Αντιστοιχα βαριες κουβεντες διατυπωνονται και ναι Ντινο πιστευω δε γινεται κατι γι'αυτα...
Τις αιχμες, ευθειες βολες και κατηγοριες για στημενους/ΔΥ παικτες σε συνδυασμο με "παραγωγους"
που εμφανιζονται και στην κεντρικη αλλα και στα ποστς πολλων ατομων...
Αυτα δεν ειναι νοσηρα και αρρωστα?
Τα λεω εδω για να μην επαναλαμβανομαι,
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 73#p938173
(μεινετε στο συγκεκριμενο, και αν ειναι παραβλεψτε την οποια αναφορα σε ΑΑ..)
Ο τυπος εχει δειξει με καθε τροπο οτι απλα προσπαθει να επιβληθει λογοκρισια σε συμφορουμιτες του και μια συγκεκριμμενη γραμμη αποψεων στο σαιτ(αφου δεν του αρεσει εδω γιατι αραγε παραμενει...).Ηδη εχει προκαλεσει με λεγομενα και χαρακτηρισμους του προς χρηστες και τα λεγομενα τους.Ακομα και για την ιδια την ομαδα μας εχει εκφραστει με λεξεις που προσωπικα δεν μου ειναι αρεστοι οπως πιστευω και σ αλλους.
Δεν θελω να παραθεσω λεγομενα του οποιος θελει μπορει να ψαξει.Μπορει να μην ανεπτυξα νοοτροπια κουκουλοφορου στην κατοχη στη ζωη μου αλλα αμα λαχει θα την υιοθετησω αμα χρειαστει.
Καλυτερα λοιπον ας σταματησουν καποια πραγματα γιατι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.Δεν γινεται να γινονται τα τοπικ μπ#$@@λο εξαιτιας ενος ατομου.
Δεν θελω να παραθεσω λεγομενα του οποιος θελει μπορει να ψαξει.Μπορει να μην ανεπτυξα νοοτροπια κουκουλοφορου στην κατοχη στη ζωη μου αλλα αμα λαχει θα την υιοθετησω αμα χρειαστει.
Καλυτερα λοιπον ας σταματησουν καποια πραγματα γιατι ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.Δεν γινεται να γινονται τα τοπικ μπ#$@@λο εξαιτιας ενος ατομου.
Γραμμη σε ανεξαρτητο μεσο δεν νοείται.
Αν αυτα που λεει καποιος ειναι για δικαστική αιθουσα βεβαίως και να αφαιρουνται αλλα λογοκρισια εχουμε και στα αθλητικα πουστοσαιτ, δεν χρειαζεται κι εδω.
Αν αυτα που λεει καποιος ειναι για δικαστική αιθουσα βεβαίως και να αφαιρουνται αλλα λογοκρισια εχουμε και στα αθλητικα πουστοσαιτ, δεν χρειαζεται κι εδω.
Ok re paokara23, ο καθενας κρινεται απ'τα λεγομενα, την επιχειρηματολογια του ή την ελλειψη αυτης..
Εγω φταιω μαλλον που προσπαθω να βαλω ενα υγιες perspective χωρις να μου φταινε θεοι,δαιμονες,αρδ και αορατες δυναμεις, γιατι με αυτα δε βελτιωνεσαι ως οργανισμος και δεν πας μπροστα, πιο πολυ προς μεσαιωνα μερια κοιταζεις..
Χωρις παρωπιδες, με ισορροπημενη κριτικη μη χρωματισμενη απο συμπαθειες και αντιπαθειες..
Απορω τι θα ελεγαν ωραιες φωνες οπως o Olivares που μας αφησε νωρις αλλα και ο Buendia, ο joshua και αλλοι τοσοι που μαλλον εχουν μπουχτισει...
Εγω φταιω μαλλον που προσπαθω να βαλω ενα υγιες perspective χωρις να μου φταινε θεοι,δαιμονες,αρδ και αορατες δυναμεις, γιατι με αυτα δε βελτιωνεσαι ως οργανισμος και δεν πας μπροστα, πιο πολυ προς μεσαιωνα μερια κοιταζεις..
Χωρις παρωπιδες, με ισορροπημενη κριτικη μη χρωματισμενη απο συμπαθειες και αντιπαθειες..
Απορω τι θα ελεγαν ωραιες φωνες οπως o Olivares που μας αφησε νωρις αλλα και ο Buendia, ο joshua και αλλοι τοσοι που μαλλον εχουν μπουχτισει...
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε simba...
Ολοι μπουχτισμενοι ειμαστε και για αυτο το λογο ο καθενας προσπαθει αν βρει τι φταιει,και εφοσον υπαρχουν διαφορετικες αποψεις,ερχονται οι κοντρες.
Οταν η ομαδα βγαζει υγεια και παιρνει αποτελεσματα οι κοντρες ειναι πολυ λιγοτερες και ολοι εναι ενθουσιασμενοι και χαρουμενοι.
Εδω εχει χαθει η μπαλα γιατι η κατασταση στον ΠΑΟΚ ειναι τραγικη.Υπαρχει καποιος που περασε απο τον ΠΑΟΚ τελευταια και εδειξε ενα εργο????Ολοι κανουν ενα πασαλειμμα και μεχρι εκει.Και μετα εμεις τι προσπαθουμε??Να δουμε ποιος εκανε τη μικροτερη πατατα.Και ξεκιναμε:Ο ζησης αυτο λαθος,ο ζαγορ αυτο λαθος αλλα το αλλο σωστο,ο αγγελος αυτο λαθος κτλ κτλ...
Οταν ο κοσμος θα δει κατι σοβαρο θα μπορεσει να εχει και μια πιο λογικη προσεγγιση σε καποια πραγματα.Για αυτο το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην την πεφτουμε κατα κυριο λογο σε συνοπαδους και συμφορουμιτες.Την αποψη σου την αποψη μου και παμε παρακατω...
Εκεινους που πρεπει να ξεζουμιζουμε και να απαιτουμε με την καλη εννοια ειναι τους υπευθυνους.
Ολοι μπουχτισμενοι ειμαστε και για αυτο το λογο ο καθενας προσπαθει αν βρει τι φταιει,και εφοσον υπαρχουν διαφορετικες αποψεις,ερχονται οι κοντρες.
Οταν η ομαδα βγαζει υγεια και παιρνει αποτελεσματα οι κοντρες ειναι πολυ λιγοτερες και ολοι εναι ενθουσιασμενοι και χαρουμενοι.
Εδω εχει χαθει η μπαλα γιατι η κατασταση στον ΠΑΟΚ ειναι τραγικη.Υπαρχει καποιος που περασε απο τον ΠΑΟΚ τελευταια και εδειξε ενα εργο????Ολοι κανουν ενα πασαλειμμα και μεχρι εκει.Και μετα εμεις τι προσπαθουμε??Να δουμε ποιος εκανε τη μικροτερη πατατα.Και ξεκιναμε:Ο ζησης αυτο λαθος,ο ζαγορ αυτο λαθος αλλα το αλλο σωστο,ο αγγελος αυτο λαθος κτλ κτλ...
Οταν ο κοσμος θα δει κατι σοβαρο θα μπορεσει να εχει και μια πιο λογικη προσεγγιση σε καποια πραγματα.Για αυτο το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην την πεφτουμε κατα κυριο λογο σε συνοπαδους και συμφορουμιτες.Την αποψη σου την αποψη μου και παμε παρακατω...
Εκεινους που πρεπει να ξεζουμιζουμε και να απαιτουμε με την καλη εννοια ειναι τους υπευθυνους.