Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Να κάνω μια ερώτηση. Αν τον άφηνε ελεύθερο η μπενφικα ο μειτε σαν παίχτης θα κέρδιζε κάτι?
Ωχ....Μπακαγιοκο προβλέπω
Μηπως είναι ένα ακόμα μέτρο πίεσης στον Μειτε;
Μηπως είναι ένα ακόμα μέτρο πίεσης στον Μειτε;
Ε προφανώς. Αν μιλάμε για περίπτωση παίκτη που είτε τραυματίζεται συχνά, είτε έχει θέματα συμπεριφοράς κλπ, το λογικό είναι να δημιουργηθεί προβληματισμός.Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποιες διευκρινίσεις. Οι πληροφορίες μου προέρχονται αποκλειστικά από την πλευρά του παίκτη. Ο συγκεκριμένος έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαδοχικές επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη και προέκυψε απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό. Είναι στο χέρι της ΠΑΕ πλέον να την ενεργοποιήσει.
Βλέποντας, πάντως, τα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση θα προκαλέσει προβληματισμό και επιφυλακτικότητα.
Πιθανό κάποια από τα λεφτά αγοράς του , η επόμενη ομάδα του να τα έβαζε στο ετήσιο συμβόλαιο. Οπότε υποθετικά ναι. Ένα μεγαλύτερο ετήσιο συμβόλαιοWestBlock4 έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση. Αν τον άφηνε ελεύθερο η μπενφικα ο μειτε σαν παίχτης θα κέρδιζε κάτι?
- Μπαρκαρούτσος
Πες με έναν παίκτη που είναι ένα σκαλί κάτω από την elite (De Bruyne, Van Dijk, Oblak κτλ) που δεν θα προκαλέσει προβληματισμό σε κάποιους αν έρθει στον ΠΑΟΚFrans van Rooij έγραψε:Βλέποντας, πάντως, τα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση θα προκαλέσει προβληματισμό και επιφυλακτικότητα.

- sourmenetes
- Moderator
Είναι μια ακόμα σύσταση που σου έχει γίνει.MSc in Football έγραψε:Συγχαρητήρια που έχεις φτάσει σε αυτό το επίπεδο αντίληψης των πραγμάτων.tolis14 έγραψε:Αυτό το "έχω οικογένεια τώρα και το οικονομικό κομμάτι με απασχολεί περισσότερο" όταν το λένε τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές με κάνει πολλές φορές να θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εντελώς. Δηλαδή δεν μου φτάνει 1,4εκ. το χρόνο να ζήσω την οικογένεια μου, χρειάζονται μίνιμουμ 2εκ. το χρόνο. Πήγαινε εσύ μ@αλάκα οπαδέ με τα 800 και 1.000€ το μήνα να πάρεις τώρα διαρκείας να τα χώνει σε μένα η ομάδα. Τρελή κατάσταση
Δε χρειάζεται να σταματήσεις να ασχολείσαι. Σου έχω τη λύση: Καναπές και link στο internet.
Στο επόμενο ειρωνικό μήνυμα έχεις φύγει!
Mod Team
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα Μπακαγιοκο. Κοινώς μακάρι να επικρατήσει η λογική και να μην προχωρήσειFrans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποιες διευκρινίσεις. Οι πληροφορίες μου προέρχονται αποκλειστικά από την πλευρά του παίκτη. Ο συγκεκριμένος έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαδοχικές επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη και προέκυψε απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό. Είναι στο χέρι της ΠΑΕ πλέον να την ενεργοποιήσει.
Βλέποντας, πάντως, τα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση θα προκαλέσει προβληματισμό και επιφυλακτικότητα.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν μιλάμε για Μπακαγιόκο μακριά...καλύτερα κάποιον δανεικό από budesliga ή Ισπανία που θέλει να παίζει βασικός και δεν είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή της ομάδας του.
- sourmenetes
- Moderator
Ρε ολλανδε τα σχόλια τι ρόλο παίζουν; εννοώ ότι εμάς ο ένας μπορείς να βρωμάει ο άλλος να ξινίζει.Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποιες διευκρινίσεις. Οι πληροφορίες μου προέρχονται αποκλειστικά από την πλευρά του παίκτη. Ο συγκεκριμένος έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαδοχικές επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη και προέκυψε απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό. Είναι στο χέρι της ΠΑΕ πλέον να την ενεργοποιήσει.
Το.θεμα είναι αν ο παίκτης είναι ποιοτικός. Αν είναι ποιοτικός και έχει όρεξη θα τον φτιάξει η ομάδα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ειναι elite η διορια για να κλεισει η μεταγραφη ειναι 10 αντε 15 μερες.Μετα φευγει ο ενθουσιασμος.Παρακαλετό μν ξινο γμσ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πες με έναν παίκτη που είναι ένα σκαλί κάτω από την elite (De Bruyne, Van Dijk, Oblak κτλ) που δεν θα προκαλέσει προβληματισμό σε κάποιους αν έρθει στον ΠΑΟΚFrans van Rooij έγραψε:Βλέποντας, πάντως, τα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση θα προκαλέσει προβληματισμό και επιφυλακτικότητα.
Πλέον νομίζω δε χρειάζεται να βιαστούμε στον χαφ ή και στις άλλες θέσεις...Ελάχιστοι παίκτες είναι ικανοί να έρθουν αύριο και να παίξουν πλέι-οφ οπότε γιατί να πάρουμε τον κάθε Μπακαγιοκο για παράδειγμα...Δε θα μου κάνει εντύπωση αν παγώσουν οι μεταγραφές για πολλές μέρες
Για πείτε λίγο, γιατί να μην προχωρήσει του Μπακαγιοκο,αν όντως ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ;