Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

Μας γάμησες ολλανδε
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Να κάνω μια ερώτηση. Αν τον άφηνε ελεύθερο η μπενφικα ο μειτε σαν παίχτης θα κέρδιζε κάτι?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ωχ....Μπακαγιοκο προβλέπω
Μηπως είναι ένα ακόμα μέτρο πίεσης στον Μειτε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Λογικό μετά ο λουτσέσκου να λέει μεϊτέ ή τάνκς
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποιες διευκρινίσεις. Οι πληροφορίες μου προέρχονται αποκλειστικά από την πλευρά του παίκτη. Ο συγκεκριμένος έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαδοχικές επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη και προέκυψε απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό. Είναι στο χέρι της ΠΑΕ πλέον να την ενεργοποιήσει.
Βλέποντας, πάντως, τα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση θα προκαλέσει προβληματισμό και επιφυλακτικότητα.
Ε προφανώς. Αν μιλάμε για περίπτωση παίκτη που είτε τραυματίζεται συχνά, είτε έχει θέματα συμπεριφοράς κλπ, το λογικό είναι να δημιουργηθεί προβληματισμός.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

WestBlock4 έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση. Αν τον άφηνε ελεύθερο η μπενφικα ο μειτε σαν παίχτης θα κέρδιζε κάτι?
Πιθανό κάποια από τα λεφτά αγοράς του , η επόμενη ομάδα του να τα έβαζε στο ετήσιο συμβόλαιο. Οπότε υποθετικά ναι. Ένα μεγαλύτερο ετήσιο συμβόλαιο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Frans van Rooij έγραψε:Βλέποντας, πάντως, τα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση θα προκαλέσει προβληματισμό και επιφυλακτικότητα.
Πες με έναν παίκτη που είναι ένα σκαλί κάτω από την elite (De Bruyne, Van Dijk, Oblak κτλ) που δεν θα προκαλέσει προβληματισμό σε κάποιους αν έρθει στον ΠΑΟΚ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

MSc in Football έγραψε:
tolis14 έγραψε:Αυτό το "έχω οικογένεια τώρα και το οικονομικό κομμάτι με απασχολεί περισσότερο" όταν το λένε τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές με κάνει πολλές φορές να θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εντελώς. Δηλαδή δεν μου φτάνει 1,4εκ. το χρόνο να ζήσω την οικογένεια μου, χρειάζονται μίνιμουμ 2εκ. το χρόνο. Πήγαινε εσύ μ@αλάκα οπαδέ με τα 800 και 1.000€ το μήνα να πάρεις τώρα διαρκείας να τα χώνει σε μένα η ομάδα. Τρελή κατάσταση
Συγχαρητήρια που έχεις φτάσει σε αυτό το επίπεδο αντίληψης των πραγμάτων.

Δε χρειάζεται να σταματήσεις να ασχολείσαι. Σου έχω τη λύση: Καναπές και link στο internet. ;)

Στο επόμενο ειρωνικό μήνυμα έχεις φύγει!
Mod Team
Είναι μια ακόμα σύσταση που σου έχει γίνει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Frans van Rooij έγραψε:Καλησπέρα! Κάποιες διευκρινίσεις. Οι πληροφορίες μου προέρχονται αποκλειστικά από την πλευρά του παίκτη. Ο συγκεκριμένος έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν διαδοχικές επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη και προέκυψε απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό. Είναι στο χέρι της ΠΑΕ πλέον να την ενεργοποιήσει.
Βλέποντας, πάντως, τα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση θα προκαλέσει προβληματισμό και επιφυλακτικότητα.
Άρα Μπακαγιοκο. Κοινώς μακάρι να επικρατήσει η λογική και να μην προχωρήσει

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O Μπακαγιοκο δεν ειναι ελευθερος. Πως μιλάμε μαζί του;
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Αν μιλάμε για Μπακαγιόκο μακριά...καλύτερα κάποιον δανεικό από budesliga ή Ισπανία που θέλει να παίζει βασικός και δεν είναι στις πρώτες επιλογές του προπονητή της ομάδας του.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε ολλανδε τα σχόλια τι ρόλο παίζουν; εννοώ ότι εμάς ο ένας μπορείς να βρωμάει ο άλλος να ξινίζει.

Το.θεμα είναι αν ο παίκτης είναι ποιοτικός. Αν είναι ποιοτικός και έχει όρεξη θα τον φτιάξει η ομάδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Frans van Rooij έγραψε:Βλέποντας, πάντως, τα σχόλια, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση θα προκαλέσει προβληματισμό και επιφυλακτικότητα.
Πες με έναν παίκτη που είναι ένα σκαλί κάτω από την elite (De Bruyne, Van Dijk, Oblak κτλ) που δεν θα προκαλέσει προβληματισμό σε κάποιους αν έρθει στον ΠΑΟΚ :mrgreen:
Αν ειναι elite η διορια για να κλεισει η μεταγραφη ειναι 10 αντε 15 μερες.Μετα φευγει ο ενθουσιασμος.Παρακαλετό μν ξινο γμσ.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Πλέον νομίζω δε χρειάζεται να βιαστούμε στον χαφ ή και στις άλλες θέσεις...Ελάχιστοι παίκτες είναι ικανοί να έρθουν αύριο και να παίξουν πλέι-οφ οπότε γιατί να πάρουμε τον κάθε Μπακαγιοκο για παράδειγμα...Δε θα μου κάνει εντύπωση αν παγώσουν οι μεταγραφές για πολλές μέρες
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για πείτε λίγο, γιατί να μην προχωρήσει του Μπακαγιοκο,αν όντως ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”