Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από renegade »

HARISPAOK83 έγραψε:[quote="renegade"
HARISPAOK83 έγραψε:
renegade έγραψε:Το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να αλλάξουν δύο πάσες επειδή τους πίεσε λίγο ο πεθαμένος Λεβαδειακός θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες και πάνω απ' όλα ο κύριος που λέει ότι αυτό το ρόστερ είναι ρόστερ πρωταθλήματος.

Υγ βλέπει ο Κίτσιου αυτόν τον λυρατζη βασικό στον ΠΑΟΚ και τα χώνει στην μάνα του που δεν περίμενε 3-4 χρόνια
Ποιος εβγαλε τον Νταντας και εβαλε μεσα τον Σβαμπ? Εγω ή εσυ? Ο Λουτσεσκου συστηματικα κανει λαθος αλλαγες. Εχει κολλησει με την με το στανιο χρησιμοποιηση των ιδιων και των ιδιων παιχτων.
Ο Σβαμπ περσι ηταν ο χειροτερος μαζι με τον Εσιτι και επι ενα εξαμηνο επαιζαν και οι δυο με το στανιο. Ο ενας εφυγε και ο αλλος ανανεωσε επειδη επεμεινε ο Λουτσεσκου. Φετος ειναι σταθερα επιλογη σαν αλλαγη, και σταθερά ειναι αθλιος.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σόρρυ αλλά επειδή μάλλον δεν το είδες το παιχνίδι,τον Νταντας τον έβγαλε στο πρώτο κύμα αλλαγών . Εκεί που χωρίς αυτόν κάναμε δύο κλασικες και γκολ.
Δεν χάθηκε το κέντρο επειδή βγήκε ο νταντας.
Ο οποίος παρεμπιπτόντως αν δεν έχει θέματα με τις ανάσες είναι λάθος που βγαίνει.

Υγ όταν το καλοκαίρι οι ίδιοι στις μεταγραφές έλεγαν ότι με αυτό το ρόστερ θα παλέψεις για 5αδα δεν καταλαβαίνω γιατί εξάπτονται
Μα δεν σημαινει οτι δεν θα μπορεις να κερδισεις ουτε τον Λεβαδειακο. Αλλο να λες οτι το ροστερ ειναι 5ο-6ο κι αλλο να λες οτι δεν ειναι ικανο να κερδισει τον τελευταιο του πρωταθλήματος.
Οσο μετριο κι αν ειναι το ροστερ, σε 3 ματς το αποτελεσμα κριιθηκε σε λαθη προπονητη ξεκαθαρα. Οφη βαζελος και σημερα ειναι ολα χαμενα χαρη στις εμπνευσεις του προπονητη. Αντι να κανει τα βασικα και τα στοιχειωδη, συνεχιζει να επιμενει στις εμμονες του. Δεν ξερω αν το κανει ελπιζοντας να του βγουν ή αν το κανει απο αντιδραση και εκδικητικοτητα.
Το θεμα ειναι οτι κοστιζει σε μας.
Ο Λουτσεσκου προπονητικα δεν ειναι για παραπερα, και φανηκε οταν εφυγε απο μας. Για αραβιες ή για ανταγωνιστες μας μαξ. Καμια σοβαρη ομαδα δεν ασχοληθηκε μαζι του και δεν θα ασχοληθει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Γιατί πρώτη φορά είναι?
Θες να σου πω τα αποτελέσματα της σεζόν 20-21... και με πολύ καλύτερο ρόστερ.

Υγ μακάρι να φύγει ο λουτσέσκου γιατί όταν φύγει και συνεχιστούν οι σφαλιάρες οι κριτική θα πάει επιτέλους εκεί που πρέπει...στην ιδιοκτησία
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Καλά,
το ότι "διώξαμε" τον Φερέιρα
δείχνει πόσο άμπαλη ομάδα είμαστε

ΥΓ: Πάει σε αυτά που λέει ο φίλος, ο Άσιμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rade paprica την Κυρ 09 Οκτ 2022, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Immemoric έγραψε:
Δηλαδή εμείς είχαμε τόσο ανώτερο ρόστερ και με άλλον προπονητή θα βγαίναμε πρώτοι χαλαρά? Εγώ πιστευώ ότι πέρσι με αυτό το ρόστερ αυτά που πέτυχε ο Λουτσέσκου ήταν ταβάνι. Κι άμα δεν σου φτάνει αυτό, να συνυπολογίσω τα δυο νταμπλ? Τότε δεν πανηγύριζες φαντάζομαι.

Ποιός προπονητής δηλαδή δεν έχει κακές περίοδους στην καριέρα του? Ποιόν ακριβώς έχεις στο μυαλό σου ως αντικαταστάτη που είναι καλύτερος? Και ποιόν πραγματικά θα φέρουν αν φύγει ο Λουτσέσκου?

Σκέφτηκες ότι ανανέωσε αυτούς που ξέρει, γιατί δεν μπορούσανε να του φέρουν καλύτερους? Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να του έφερναν παικταράδες και να λέει ο Λούτσε όχι δεν τους θέλω θέλω τον Μπίσεσβαρ? Πως δηλαδή και δεν τους πήρε στην Αραβία μαζί του, αφού χωρίς αυτούς δεν μπορεί???
Μα εσυ χρησιμοποιησες το επιχειρημα του "σε εβγαλε δευτερο". Αμφισβητεις οτι το περσινο ροστερ το εχτισε ο ιδιος;

Αυτος δεν βγηκε σεπτεμβριο του 21 και ειπε παμε για πρωταθλημα; Εαν οπως λες του δωσαν σπορια και του ειπαν φτιαξε μουσακα, και αυτος απετυχε να αναγνωρισει οτι εχει ΣΠΟΡΙΑ και ειπε "ναι παμε για μουσακα", τοτε ειναι υπευθυνος

Προφανως και λογω του παρελθοντος δικαιουταν να κανει "κακες" περιοδους. Το ζητουμενο ομως αυτης της εμπιστοσυνης ηταν και ειναι η ομαδα να Βελτιωνεται.

Αντιθετως η ομαδα αργα και σταθερα γινεται χειροτερη. Εσυ επιλεγεις να εθελοτυφλεις, λες και ειναι δα τοσο απιθανο ο Χ προπονητης πλεον να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

proedros έγραψε:Περσι ήμουν τυχερος που είχα ένα ρόστερ που εδινε το 150%…Φέτος είμαι άτυχος…Τάδε έφη Ρασβάν Λουτσέσκου…Τα συμπεράσματα δικά σας..
Το είπε έτσι ακριβώς;;;
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

rade paprica έγραψε:Καλά,
Τον εφαγαν οι παιχταράδες μας επειδή τους έβαζε να δουλεύουν και όχι να κοροϊδεύουν..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οταν λες διωξαμε τι εννοεις...

εγω απο αυτα που θυμαμε ..ο κοσμος ζητουσε την απομακρυνση του...
proedros

Δημοσίευση από proedros »

15_50 έγραψε:
proedros έγραψε:Περσι ήμουν τυχερος που είχα ένα ρόστερ που εδινε το 150%…Φέτος είμαι άτυχος…Τάδε έφη Ρασβάν Λουτσέσκου…Τα συμπεράσματα δικά σας..
Το είπε έτσι ακριβώς;;;
Ναι το είπε έτσι….Βάλε να το ακούσεις…Τώρα αν εννοούσε κάτι άλλο…
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
οταν λες διωξαμε τι εννοεις...

εγω απο αυτα που θυμαμε ..ο κοσμος ζητουσε την απομακρυνση του...
αυτό ακριβώς
μόνο που αυτό είναι το σύμπτωμα

Η ουσία είναι ότι έφερες
έναν ελπιδοφόρο προπονητή, που παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο,
να σε βοηθήσει να ανέβεις επίπεδο
και απέτυχες να τον στηρίξεις, έστω και στοιχειωδώς,
με αποτέλεσμα στο τέλος να ψάχνεσαι να τον δώσεις

και το ακόμη χειρότερο
να συμφωνεί και αυτός
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

Asimos έγραψε:O Ζωγράφος, ο Καρπουζάς Νο2, αυτός που μας μάθαινε τα χρώματα και τον γλεντούσαμε ομαδικώς πήγε Λατινική Αμερική σήκωσε ότι είχε να σηκώσει και τώρα παίζει να αναλάβει μια ομάδα που το nickname της είναι Σελεσάο.

Τουλάχιστον ο Αμπέλ Φερέϊρα κέρδισε τον σεβασμό μου αφού έφυγε από τον ΠΑΟΚ γιατί ήμουν πολύ στενόμαυαλος να καταλάβω τι ήθελε να κάνει όσο ήταν σε μας, και αυτό αποφάσισα να το εφαρμόσω σε κάθε επαγγελματία του ποδοσφαίρου.

Φιλικά.
Φιλε ο ζωγραφος οταν πια εκανε την δικη του ομαδα(αυτη που ηθελε αυτος χωρις βιερινια κτλ)ειχε αρχισει να δειχνει εργο,με αποκορυφωμα το τελευταιο του παιχνιδι ,που για μενα ειναι σημειο αναφορας για τα ευρωπαικα παιχνιδια του Π.Α.Ο.Κ.!Δεν εχω ξαναδει τοσο σοβαρο Π.Α.Ο.Κ. στην ευρωπη!Δεν καναμε υπομονη και τον διωξαμε!Αυτος και ο τουντορ για μενα ηταν οτι πιο μοντερνο περασε απο την ομαδα!Πολλοι θα γελασουν με αυτο ,αλλα εβλεπες προπονητες που αν κατι δεν πηγαινε καλα αλλαζαν τις πεποιθησεις τους και παιζαν αλλα συστηματα τα οποια ταιριαζαν στο ροστερ τους.Αυτος που εχουμε σημερα ,ο ντουνιας ολος να αλλαξει θα παιζει το ιδιο!Ας προσεχαμε !Τωρα θα πορευτουμε με αυτον!Φιλικα εννοειται!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ο Ριαν παρέθεσε 3-4 βάσιμα points πιστεύω.

Μάλλον πρέπει να την βγάλει την σαιζόν, αμφιβάλω ότι η αλλαγή θα βοηθήσει ουσιαστικά. Από την άλλη ψιλοαμφιβαλω ότι κ ο ίδιος θέλει να συνεχίσει, πράγμα εξαιρετικά επικίνδυνο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε γινεται ν αφησουμε για λιγο τις υπερβολες στην ακρη?Να γινεται η συζητηση σε πραγματικες βασεις?Ουτε ο προπονητης ειναι τοσο χαλια ,ουτε το ροστερ και φυσικα ουτε ο Μποτο ασχετος.Ψαξτε αλλου τις αιτιες.

[
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:
Υγ μακάρι να φύγει ο λουτσέσκου γιατί όταν φύγει και συνεχιστούν οι σφαλιάρες η κριτική θα πάει επιτέλους εκεί που πρέπει...στην ιδιοκτησία
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Με το μικρό σπίτι στη λειβαδιά παίζαμε, χειρότερους παίκτες και ομάδα δέν θα αντιμετωπίσεις στην συνέχεια, μας γ@μησες και σήμερα.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ο ορισμός του άμπαλου, είναι αυτός που δεν είδε και δεν έμαθα ΤΙΠΟΤΑ από την περίοδο Άμπελ Φερέιρα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

proedros έγραψε:
15_50 έγραψε:
Το είπε έτσι ακριβώς;;;
Ναι το είπε έτσι….Βάλε να το ακούσεις…Τώρα αν εννοούσε κάτι άλλο…

....
Είμαι τυχερός που πέρυσι είχα ένα γκρουπ που έδινε το 100% των δυνατοτήτων του, φέτος δεν συμβαίνει αυτό, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στο καθένα».....

καλα τα λες... ετσι τα ειπε....

το 150 καντο 250
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”