Μα δεν σημαινει οτι δεν θα μπορεις να κερδισεις ουτε τον Λεβαδειακο. Αλλο να λες οτι το ροστερ ειναι 5ο-6ο κι αλλο να λες οτι δεν ειναι ικανο να κερδισει τον τελευταιο του πρωταθλήματος.HARISPAOK83 έγραψε:[quote="renegade"Σόρρυ αλλά επειδή μάλλον δεν το είδες το παιχνίδι,τον Νταντας τον έβγαλε στο πρώτο κύμα αλλαγών . Εκεί που χωρίς αυτόν κάναμε δύο κλασικες και γκολ.HARISPAOK83 έγραψε:Ποιος εβγαλε τον Νταντας και εβαλε μεσα τον Σβαμπ? Εγω ή εσυ? Ο Λουτσεσκου συστηματικα κανει λαθος αλλαγες. Εχει κολλησει με την με το στανιο χρησιμοποιηση των ιδιων και των ιδιων παιχτων.renegade έγραψε:Το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν την αυτοπεποίθηση να αλλάξουν δύο πάσες επειδή τους πίεσε λίγο ο πεθαμένος Λεβαδειακός θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες και πάνω απ' όλα ο κύριος που λέει ότι αυτό το ρόστερ είναι ρόστερ πρωταθλήματος.
Υγ βλέπει ο Κίτσιου αυτόν τον λυρατζη βασικό στον ΠΑΟΚ και τα χώνει στην μάνα του που δεν περίμενε 3-4 χρόνια
Ο Σβαμπ περσι ηταν ο χειροτερος μαζι με τον Εσιτι και επι ενα εξαμηνο επαιζαν και οι δυο με το στανιο. Ο ενας εφυγε και ο αλλος ανανεωσε επειδη επεμεινε ο Λουτσεσκου. Φετος ειναι σταθερα επιλογη σαν αλλαγη, και σταθερά ειναι αθλιος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν χάθηκε το κέντρο επειδή βγήκε ο νταντας.
Ο οποίος παρεμπιπτόντως αν δεν έχει θέματα με τις ανάσες είναι λάθος που βγαίνει.
Υγ όταν το καλοκαίρι οι ίδιοι στις μεταγραφές έλεγαν ότι με αυτό το ρόστερ θα παλέψεις για 5αδα δεν καταλαβαίνω γιατί εξάπτονται
Οσο μετριο κι αν ειναι το ροστερ, σε 3 ματς το αποτελεσμα κριιθηκε σε λαθη προπονητη ξεκαθαρα. Οφη βαζελος και σημερα ειναι ολα χαμενα χαρη στις εμπνευσεις του προπονητη. Αντι να κανει τα βασικα και τα στοιχειωδη, συνεχιζει να επιμενει στις εμμονες του. Δεν ξερω αν το κανει ελπιζοντας να του βγουν ή αν το κανει απο αντιδραση και εκδικητικοτητα.
Το θεμα ειναι οτι κοστιζει σε μας.
Ο Λουτσεσκου προπονητικα δεν ειναι για παραπερα, και φανηκε οταν εφυγε απο μας. Για αραβιες ή για ανταγωνιστες μας μαξ. Καμια σοβαρη ομαδα δεν ασχοληθηκε μαζι του και δεν θα ασχοληθει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Γιατί πρώτη φορά είναι?
Θες να σου πω τα αποτελέσματα της σεζόν 20-21... και με πολύ καλύτερο ρόστερ.
Υγ μακάρι να φύγει ο λουτσέσκου γιατί όταν φύγει και συνεχιστούν οι σφαλιάρες οι κριτική θα πάει επιτέλους εκεί που πρέπει...στην ιδιοκτησία