Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
laska4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από laska4 »

αλλο να ανηκεις εξ ολοκληρου στον χοντρο και αλλο να δουλευεις και με αλλους ....
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Από την όποια σχέση είχε ή αν είχε με μας πιο ευνοημένος υπήρξε ξεκάθαρα ο σπανός και η ομάδα του πάντως...το αντίθετο συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια με τα σιχαματα...
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Δεν ξέρω αν έπρεπε να το γράψω στο τοπικ των μεταγραφών αλλά αφού αφορά την κούλα το γράφω εδώ.

Laci ένα από τα CB της κούλας, το χθεσινό ήταν το 6ο ματς στην καριέρα του. Αξία στα 200 χιλ. (edit: Χθες ήταν το 9ο επίσημο, 6 επίσημα είχε όταν τον πήρε η ΑΕΚ)
Χνιντ, πρώην ομάδα ο ατρόμητος της ελβετίας, 600χιλ μεταγραφή αξία στα ίδια.
Νεντελτσεάρου, μεταγραφή 500χιλ με την τότε αξία ποδοσφαιριστή 3.5 χαρτιά.
Μιτάι, έπαιξε στον αγώνα του πρώτου γύρου, ακαδημίες, αξία 50χιλ.
και τέλος,
Για Λιβάι Γκαρσία δίνει 2 χαρτιά στον Ισραηλινό Παναθηναϊκό και παίρνει τον πιο επικίνδυνο παίκτη της κουλας σήμερα.

Επίσης το χρηματιστήριο βλέπει τον Doouglas Augusto στα 3 χαρτιά ενώ Σιμόες στο 1.5, Γαλανόπουλο στα 2.5 και Νινούα στο 1...

Βγάζει κανείς άκρη ή μόνο εγώ έχω χαζέψει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Salvador Allende την Δευ 25 Ιαν 2021, 16:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Νταγκλας παραφουσκωμενος ισως λογω ηλικιας, αλλα τα υπόλοιπα δεν είναι και πολύ οφφ. Γαλανόπουλος όταν έπαιζε βασικός είχε και μεγαλύτερη αξία. simoes ειναι 31. στα νιατα ειχε και αυτος μεγαλύτερη αξια.
Λεβι νομίζω αγόρασαν τον μισό με αυτά τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Που να παρουν και τον αλλον μισο δλδ τι εχει να γινει
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

:lol:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Salvador Allende έγραψε:Δεν ξέρω αν έπρεπε να το γράψω στο τοπικ των μεταγραφών αλλά αφού αφορά την κούλα το γράφω εδώ.

Laci ένα από τα CB της κούλας, το χθεσινό ήταν το 6ο ματς στην καριέρα του. Αξία στα 200 χιλ.
Χνιντ, πρώην ομάδα ο ατρόμητος της ελβετίας, 600χιλ μεταγραφή αξία στα ίδια.
Νεντελτσεάρου, μεταγραφή 500χιλ με την τότε αξία ποδοσφαιριστή 3.5 χαρτιά.
Μιτάι, έπαιξε στον αγώνα του πρώτου γύρου, ακαδημίες, αξία 50χιλ.
και τέλος,
Για Λιβάι Γκαρσία δίνει 2 χαρτιά στον Ισραηλινό Παναθηναϊκό και παίρνει τον πιο επικίνδυνο παίκτη της κουλας σήμερα.

Επίσης το χρηματιστήριο βλέπει τον Doouglas Augusto στα 3 χαρτιά ενώ Σιμόες στο 1.5, Γαλανόπουλο στα 2.5 και Νινούα στο 1...

Βγάζει κανείς άκρη ή μόνο εγώ έχω χαζέψει?
ο λασι δεν ήταν αυτός που έδωσε επικίνδυνα την μπάλα πισω στο έμμεσο;;; μέχρι να μπει ο Τσιγκρίνσκι δέν είχαν πιασει μπάλα σε στημένο τα σέντερ μπάκ. Εμένα μου φάνηκε κακος. Για το Τρασφερμαρκτ έχεις ένα δίκιο. Δες ο γαλαναοπουλος έχει 2.5 εκ κ ο Ουάρντα 800 χιλιάδες
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Γκαρσια φανηκε απεναντι στον Περειρα που τον περνουσε σαν σταματημενο και δεν επαιρνε ουτε μιση βοηθεια απο τον Τζολη. Στο δευτερο ημιχρονο δεν θυμαμαι να ακουμπησε μπαλα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

icue έγραψε:Ο Γκαρσια φανηκε απεναντι στον Περειρα που τον περνουσε σαν σταματημενο και δεν επαιρνε ουτε μιση βοηθεια απο τον Τζολη. Στο δευτερο ημιχρονο δεν θυμαμαι να ακουμπησε μπαλα.
Είχαμε καλυτερο κατε εμε από τον γκαρσια. Ζαμπα λέγεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Δευ 25 Ιαν 2021, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

O κοντός έβγαλε ανακοίνωση απάντηση στους βετεράνους των τυριων αφήνοντας να εννοηθεί ότι το καλοκαίρι που θα πέσουνε την κάνει...κατά διαβολική σύμπτωση σήμερα ανακοινώθηκε από τον σπανο ότι φεύγει και αυτός....η τράπουλα θα μοιραστεί ξανά, τα χαρτιά σημαδεμένα και τα χειρότερα είναι μπροστά....
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πολύ χάρηκα με τη μεταγραφή του Σωκρατακου πάντως στο τρυλος μας..
Εξαργυρώνει το μαρκάρισμα με τα μάτια από πέρσυ στον Αραμπι.. έκτοτε τελείωσε η καριέρα του στην Αγγλία και στο εξωτερικό.. για ηλίθιους τους έχει τους Άγγλους να τους τρυπάς έτσι σωκρατακο?? Φινιτο λα μιουσικα..

Χαίρομαι πάρα πολύ και θέλω να τον δω να κάνει τον προπονητή και σε εκείνα τα αποδυτήρια και να κάνει κλικες... Τον παίρνει??? Μπα... Παναγίτσας θα κάθεται..

Τελικά ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει σ αυτή τη ζωή.. άλλοι έχουν όνειρο να καταξιωθουν στο πάνθεον του αθλητισμού.. κι άλλοι ονειρεύονται να γίνουν Αβραάμ Παπαδόπουλος..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ενταξει τον Παπασταθοπουλο για αρκετα χρονια τον θεωρουσα σοβαρο παιχτη και ανθρωπο, αλλα δεν τον ειχα ακουσε να μιλαει. Ε με το που τον ακουσα καταλαβα τι τενεκες ειναι. Ταιριαζει στο μπουρδελολιμανι. Ειναι και παλαιμαχος πλεον μια χαρα θα τον καλυπτουν τα κορακια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ron-swanson έγραψε:Ενταξει τον Παπασταθοπουλο για αρκετα χρονια τον θεωρουσα σοβαρο παιχτη και ανθρωπο, αλλα δεν τον ειχα ακουσε να μιλαει. Ε με το που τον ακουσα καταλαβα τι τενεκες ειναι. Ταιριαζει στο μπουρδελολιμανι. Ειναι και παλαιμαχος πλεον μια χαρα θα τον καλυπτουν τα κορακια.
Τενεκες οπως το λες. Εμετος
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο Παπασταθόπουλος πήγε ακριβώς εκεί που του αξίζει να είναι.

Πως τυχαίνει ρε παιδάκι μου να είναι και ο ίδιος που έκανε πουτάνα τα αποδυτήρια της Εθνικής ε;

Ρε κάτι συμπτώσεις
MauroSixama

Δημοσίευση από MauroSixama »

Καλά εντάξει... μη λέμε ό,τι θέλουμε. Ο Σωκράτης για δύο χρόνια ακόμα είναι πολύ καλή μεταγραφή για οποιαδήποτε ομάδα. Στην Άρσεναλ φέτος πήρε πούλο γιατί δεν ταίριαζε στο στυλ παιχνιδιού του Αρτέτα που θέλει κάποιον να μοιράζει από την άμυνα. Επίσης, σίγουρα δεν έχει να κάνει με το αν είναι χαζοί ή έξυπνοι οι Άγγλοι. Μιλάμε για την Άρσεναλ που τα τελευταία χρόνια έχει δώσει ρεσιτάλ ηλιθιότητας σαν σύλλογος στο στήσιμο και τις μεταγραφές. Και τα φόρουμ των φίλων της Άρσεναλ να διαβάσεις, που είναι πιο απαισιόδοξα και από την πορεία της οικονομίας, τα ίδια λένε. Πολύ καλός παίκτης που απλά δεν ταίριαζε στο πως θέλει να παίξει η ομάδα.

Φαντάζομαι ήθελε Ελλάδα γιατί βαρέθηκε και μεγάλωσε. Του έδωσε και μία χαρά λεφτά ο πρεζέμπορας, θα παίξει και CL λογικά του χρόνου και πήγε.

ΥΓ. Τι επικοινωνιακή ήττα έφαγε ο λαθρέμπορας ο Τίγρης με την χθεσινή ανακοίνωση δε λέγεται. Απίστευτη γκάφα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”