Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Maximus »

moican4 έγραψε:Μαξιμε ,στηριζω την επιλογη της διοικησης σε οποιονδηποτε προπονητη. ΤΟ γιατι ,,Πολυ απλα ξερουν περισσοτερη μπαλα απο εμενα και καποιους αλλους..Φαινεται ομως οχι απο μερικους απο εσας ,

Σου αρεσε η απαντηση..?Σοβαρη ειναι παντως και αιτιολογημενη...
Αρα στηριζεις την επιλογη της διοικησης και οχι τον Σαντος αυτον καθ' εαυτον...Μαλιστα...Αυτο ηθελα να ακουσω...

Η δικη σου γνωμη ποια ειναι για τον Σαντος;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Maximus έγραψε:Τωρα, εσεις στηριζετε Φερναντο Σαντος ή στηριζετε τον Φερναντο -ειμαι επιλογη της διοικησης- Σαντος;

Μια ερωτησουλα μονο και θελω σοβαρη απαντηση...

Αν τωρα ή σε 3 μηνες ή σε 6 μηνες η στο τελος του πρωταθληματος ο Βρυζας διωξει τον Σαντος και φερει αλλον προπονητη, εσεις θα βγειτε να κραξετε τον Βρυζα και να φωναζετε οτι διωχνει τον καλυτερο προπονητη της τελευταιας 20 ετιας ή δεν θα μιλησετε καθολου;

Θελω απαντηση...
Λοιπόν..

Μεγάλη ερώτηση... Εγώ διαλέγω το δεύτερο... Προσωπικά, δεν μ' αρέσει το στυλ του Σάντος! Αλλά για αυτό το στυλ του ποδοσφαίρου ο Ανθρωπος είναι διάνοια!! Και αφού στην διοίκηση θέλουν αμυντικό σύστημα, εγώ τους στηρίζω! Δεν βγαίνω σε ραδιοφωνα φόρουμς κλπ για να φωνάζω να φύγει ο καρπουζας! Με τους φίλους μου τα λέμε, αλλά ως εκεί! Προς τα έξω βγαίνει μονο στήριξη στην ομάδα!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Οτι τον εμπιστευομαι..Αλλα ασε εμενα....να σε ρωτησω κατι ...ΑΝ δεν εκανε για τον Π.Α.Ο.Κ δεν θα τον εδιωχναν πιστευεις..? Θα ειχαν την φαγουρα να ακουνε την καθε μλκια ..? Θα ειχαν κανενα λογο ..? Οχι...Αρα για να τον κρατανε ,κατι βλεπουν ,κατι ξερουν ,κατι περιμενουν...ΕΣΥ και καποιοι αλλοι θελετε να το δειτε σε 3 χρονια ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..απλα ...αν θες να κανεις ομαδα...Αν θες να παιρνεις τα ντερμπι και να τερματιζεις με καμια 50 ποντους πισω , τοτε φυσικα καθε 2 αγωνιστικη να αλλαζζουμε προπονητη...

Θα σου πω ενα τροπο..Στειλε ενα μαιλ σε ενα δημοσιογραφο του βαζελου και πες του να του πουν τι γνωμη εχει ο καραβουτας και ο κατσουρανης γι αυτον...Δεν ειναι δυσκολο....θα σου απαντησει..

Με αυτο το σκεπτικο ο μπακαλογατος πρεπει να απολυθειι σημερα ε..?
Δεν αναφερομαι στους δικους μας παικτες οι οποιοι τον σεβονται και τον εκτιμουν απεριοριστα...Ρωτηστε και κανεναν καθε μερα στους δρομους γυριζουν..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

moican4 έγραψε: Δεν αναφερομαι στους δικους μας παικτες οι οποιοι τον σεβονται και τον εκτιμουν απεριοριστα...Ρωτηστε και κανεναν καθε μερα στους δρομους γυριζουν..
Εγώ πάντως που ρώτησα το Βερόν, άλλα μου είπε... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

(Μπλάκ χιούμορ να σπάσει ο... πάγος :opaokara: )
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Το κράξιμο είναι ειδικότητα άλλων Maximus. Αν και όταν και εφόσον θα βγω να πω πως διαφωνώ με την απομάκρυνση του Σάντος (αν μετράει καθόλου η άποψη μου) και θα συνεχίσω να στηρίζω τις επιλογές της διοίκησης όποιες κι αν είναι αυτές, είτε με ρώτησαν είτε όχι πριν πάρουν τις αποφάσεις τους (αντίθετα με κάποιες καραψωνάρες που η μανιώδης σε βαθμό μονομανίας απαίτηση τους να περάσει το δικό τους δείχνει εκτός των άλλων και το μέγεθος της έπαρσης τους).

Το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα, αυτοί που κράζουν τον Σάντος είναι τα ίδια πρόσωπα που έκραζαν τον Μπάγεβιτς, οι ίδιοι που έκραζαν τον Άγγελο, οι ίδιοι που θα κράζουν τον επόμενο, όποιος κι αν είναι αυτός. Γιατί είναι αδιάφορο το πρόσωπο του προπονητή, αυτό που μετράει είναι κάποιοι καρπαζοεισπράκτορες της ζωής να βρούνε ευκαιρία να το παίξουν κάποιοι εκτονώνοντας όλα τα κόμπλεξ τους πάνω στην μόνη διέξοδο που έχουν. Για αυτούς ο ΠΑΟΚ αποτελεί ευκαιρία να πουλήσουν μούρη, να κάνουν "καλοπροαίρετη κριτική", να γκρινιάξουν, να φωνάξουν, με δυο λόγια, να εκτονωθούν.

Η λογική είναι πολύ απλό πράγμα και η εφαρμογή της τους εκθέτει ανεπανόρθωτα. Η πολύ απλή λογική λοιπόν (μόνο παιδάκια, ηλίθιοι και κακεντρεχείς κομπλεξικοί δεν μπορούν να καταλάβουν) λέει πως εφόσον στηρίζω την διοίκηση, εφόσον αναγνωρίζω πως αυτοί ξέρουν κάτι κιλά παραπάνω μπάλα από μένα και δουλεύουν με στόχο το καλό της ομάδας, τότε δεν δικαιούμαι παρά να στηρίζω 100% χωρίς ναι-μεν-αλλά και διάφορες πίπες την βασικότερη επιλογή της, την κύρια επιλογή της, την πιο σημαντική επιλογή της, που είναι ο προπονητής της ομάδας. Τόσο απλό. Το "στηρίζω την διοίκηση αλλά όχι τις επιλογές της" δεν υπάρχει πουθένα, με δυο λόγια είναι τόσο βλακωδέστατα γελοίο όσο ακούγεται.

Η θέση εμού και των περισσοτέρων είναι ξεκάθαραη. Η μειοψηφία που ζητάει απεγνωσμένα να εκτονώσει τα κόμπλεξ της κράζοντας, μπορούν άνετα να πάνε να τακιμιάσουν με τους αλλόθρησκους. Κι αυτοί τον ΠΑΟΚ βρίζουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teratios την Τρί 27 Οκτ 2009, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μεγάλη υπόθεση μια ομάδα να έχει καλό προπονητή ο οποίος έχει πλάνο και έχει δουλέψει σωστά την ομάδα, κα αυτό το λέω γιατί σήμερα ο Πανσερραϊκος ήταν τρις φορές καλύτερος από τον γαύρο, δεν κλείστηκε και δεν είχε σκοπό να κλέψει το ματς, ήθελε να το κερδίσει στα ίσα και το κέρδισε . Χαρακτηριστικό ήταν ένα στατιστικό που έδειξε κάπου στο 65 όπου η Σέρρες είχαν 50 σωστές πάσες ενώ ο γαύρος μόλις 23. Όσο για το ότι αύτη δεν έχουν κάτι να χάσουν γι΄αυτό και παίζουν έτσι εγώ ρωτώ εμάς πλέον οι παίχτες μας τι έχουν να χάσουν? Αφού και να χάσουμε θα τα ρίξουμε στην διαιτησία θα πούμε κα ένα ότι αυτή έχουν τριπλάσιο μπάτζετ από εμάς κα μετά όλα μέλι γάλα. Έγω ένα έχω να πώ κύριε Σάντος πάρε σε παρακαλώ σε dvd το σημερινό ματς των Σερρών και κάθε βράδυ πρίν πέσεις για ύπνο βάζε να το βλέπεις μπας κα δούμε κα εμείς κάποια μέρα την ομάδα μας να παίζει έτσι. Παρεμπιπτόντως αυτός ο Ριμόλτι τι παιχτούρα είναι
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

moican4 έγραψε:Οτι τον εμπιστευομαι..Αλλα ασε εμενα....να σε ρωτησω κατι ...ΑΝ δεν εκανε για τον Π.Α.Ο.Κ δεν θα τον εδιωχναν πιστευεις..? Θα ειχαν την φαγουρα να ακουνε την καθε μλκια ..? Θα ειχαν κανενα λογο ..? Οχι...Αρα για να τον κρατανε ,κατι βλεπουν ,κατι ξερουν ,κατι περιμενουν...ΕΣΥ και καποιοι αλλοι θελετε να το δειτε σε 3 χρονια ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..απλα ...αν θες να κανεις ομαδα...Αν θες να παιρνεις τα ντερμπι και να τερματιζεις με καμια 50 ποντους πισω , τοτε φυσικα καθε 2 αγωνιστικη να αλλαζζουμε προπονητη...

Θα σου πω ενα τροπο..Στειλε ενα μαιλ σε ενα δημοσιογραφο του βαζελου και πες του να του πουν τι γνωμη εχει ο καραβουτας και ο κατσουρανης γι αυτον...Δεν ειναι δυσκολο....θα σου απαντησει..

Με αυτο το σκεπτικο ο μπακαλογατος πρεπει να απολυθειι σημερα ε..?
Δεν αναφερομαι στους δικους μας παικτες οι οποιοι τον σεβονται και τον εκτιμουν απεριοριστα...Ρωτηστε και κανεναν καθε μερα στους δρομους γυριζουν..
Δεν ειπα οτι δεν κανει ο Σαντος...Το οτι ειναι παντελονατος και Κυριος με Κ κεφαλαιο δεν το αμφισβητει κανεις...Εχει θετικα και αρνητικα...Εμενα ομως προσωπικα, δεν χρειαζεται να ξαναλεω τα ιδια και τα ιδια...

Ουτε ειπα να αλλαζουμε προπονητη καθε 2 αγωνιστικες...

ΥΓ.

Αυτο με την ψυχολογια το λεει και αλλος (Τζορμπατζογλου)...
http://www.gazzetta.gr/content/view/48054/2/
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ναι Μάξιμε αλλά στο σάιτ της ΠΑΕ λέει άλλα
http://www.paokfc.gr/swift.jsp;jsession ... 2&extLang=

Εμείς τι πρέπει να κάνουμε να ακούσουμε τον Τζόρμπα ή κάποιον άλλον?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

teratios...περα απο την πλακα που κανω συνηθως, με εχεις δει πολλες φορες να κραζω τον Βρυζα; Η τον Βιερινια; Η τον Σναουτσερ;

Δεν κραζω για να κραζω επειδη ειμαι κομπλεξικος ή ειμαι βαλτος ή εκτονωνομαι...Στηριζω την διοικηση σημαινει στηριζω υλικα, παρακολουθω την ομαδα και δεν οδηγουμαι σε ακρα...Και εγω προσωπικα ουτε σε ραδια βγαινω, ουτε πεταω καλαμποκια...Αν ειχα τον Σαντος μπροστα μου, θα του εσφιγγα το χερι και θα του ανοιγα κουβεντα να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα για ποδοσφαιρο...

Αλλα εχω μια αλφα ημιμαθη αποψη και νομιζω οτι ο Σαντος δεν ειναι καλος προπονητης...Αυτη την αποψη εχω! Τι να κανω δηλαδη; Να μην την λεω;
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

gika έγραψε:Οργουελ,
Θέλω να κάνουμε μία σοβαρή συζήτησή... Αν το έχεις παρατηρήσει έχεις μαλώσει με πάρα πολλούς από εδώ μέσα. Γνώμη μου είναι ότι μάλωσες επειδή εκφράζεις τα επιχειρήματα σου με πολύ επιθετικό και ειρωνικό τρόπο. Επειδή στο παρελθόν μιλούσα αρκετά απότομα και πολλοί είχαν παρεξηγησει τα λεγομενα μου εξαιτίας αυτού μπαίνω στον κόπο να σου γράψω το παρακάτω...
Μπορείς να μου εξηγήσεις κάποια πράγματα? Λοιπόν πρώτη μου απορία είναι πως θα ήθελες τον ΠΑΟΚ. Δεν εννοώ αν θα τον ηθελες να παίζει σαν την Μπάρτσα και να έχει παίκτες σαν τον Μέσσι, αλλά εννοώ πως θα τον ήθελες να αγωνίζεται με αντικειμενικά πάντα κριτήριά.
Δευτερη απορία μου, είναι αν γνωρίζεις τις προθέσεις του Σάντος, του Βρύζα κτλ... Κατηγορείς και κράζεις συνέχεια τον Σάντος. ΟΚ! Γνώμη σου! Αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ίσως τα ίδια τα άτομα της διοίκησης προτιμάνε τον ΠΑΟΚ να παίζει με αμυντικό σύστημα και για αυτό να έχουμε τον Σάντος προπονητή? Εχεις σκεφτεί ότι ίσως τα αίτια του αμυντικογενούς ποδοσφαίρου που παίζουμε ίσως να είναι πιο βαθιά?
Τρίτον, όλοι ξέρουμε ότι δεν γουστάρεις τον Σάντος. Τωρα είναι λόγο του στυλ που περνάει στα ΜΜΕ, λόγο της εικόνας της ομάδας, λόγο του καφέ δερμάτινου δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να σε ρωτήσω (τρίτη απορία) αν έχεις κάποιον άλλο στο μυαλό σου. Κάποιον προπονητή που να σου αρέσει το στυλ του και να είναι εφικτός στόχος. ΥΠάρχει κάποιος? Αν ναι ποιος? Αν όχι μηπως πρέπει να βγεις και να βγούμε απο το ροζ παραμυθάκι του FM??
Τέταρτον, μια πιο γενική ερώτηση. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει για να διορθωθεί η κατάσταση στον ΠΑΟΚ? Τι θα άλλαζες αν ήσουν πρόεδρος εσύ αντι του Βρύζα, με την στήριξη που έχει τώρα ο Βρύζας???

Αυτά ήθελα να σε ρωτήσω. Έχεις καβγαδίσει με πολλούς και σκέφτηκα ότι για να συνεχίζεις ακάθεκτως, μήπως έχεις κάποιο δίκιο?? Η επιμονη πάντα σημαίνει κάτι. Απο την άλλη, γίνεται να μη σε καταλαβαίνει κανείς απο όλους αυτούς και να μαλώνεται τζάμπα? Ειλικρινά δεν ξέρω... Αλλά θέλω πολύ να πάρω κάποιες απαντήσεις για τα παραπάνω. Για να καταλάβω περίπου πως σκέφτεσε! Αν μπορείς να μου απαντήσεις ήρεμα και με επιχειρήματα, θα ήμουν ευγνώμων!

Φιλικά,
Γιαννης
πολυ σωστα γιανναρα.....μια ερωτηση να σας κανω..νομιζετε οτι αν ο ΠΑΟΚ κοιταζε καταματα τις ομαδες του ΠΟΚ και δεν επαιζε αμυνα θα πηγαινε καλα?μπορει να υπηρχε διασυρμος..μπορει το αμυντικογενες συστημα να ειναι ενας τροπος για να προστατευεται η αξιοπρεπεια της ομαδας.φυσικα υποθεσεις κανω..γιατι φανταστειτε να ειχαν και αντεπιθεσεις να υπαρχαν νευρα...η διαιτητες τοτε θα εδιναν φαουλ μονο που αναππνεαμε...στο μονο ντερμπι που παιζαμε με τσαμπουκα ηταν στο καραισκακι που χασαμε περσυ δυο φορες και με τον αρη στην τουμπα για το πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Maximus έγραψε:teratios...περα απο την πλακα που κανω συνηθως, με εχεις δει πολλες φορες να κραζω τον Βρυζα; Η τον Βιερινια; Η τον Σναουτσερ;

Δεν κραζω για να κραζω επειδη ειμαι κομπλεξικος ή ειμαι βαλτος ή εκτονωνομαι...Στηριζω την διοικηση σημαινει στηριζω υλικα, παρακολουθω την ομαδα και δεν οδηγουμαι σε ακρα...Και εγω προσωπικα ουτε σε ραδια βγαινω, ουτε πεταω καλαμποκια...Αν ειχα τον Σαντος μπροστα μου, θα του εσφιγγα το χερι και θα του ανοιγα κουβεντα να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα για ποδοσφαιρο...

Αλλα εχω μια αλφα ημιμαθη αποψη και νομιζω οτι ο Σαντος δεν ειναι καλος προπονητης...Αυτη την αποψη εχω! Τι να κανω δηλαδη; Να μην την λεω;
συμφωνω φιλε....και ο ζαγο και ο βρυζας ανθρωποι ειναι λαθοι κανουν... η μαγκια ειναι να τα καταλαβουν και να προσπαθησουν να τα διορθωσουν
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

gash04 έγραψε:Ναι Μάξιμε αλλά στο σάιτ της ΠΑΕ λέει άλλα
http://www.paokfc.gr/swift.jsp;jsession ... 2&extLang=

Εμείς τι πρέπει να κάνουμε να ακούσουμε τον Τζόρμπα ή κάποιον άλλον?
Αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου, θα πεσει να σε πλακωσει...Οταν ερθει ο επομενος, θα βαλουν το επομενο βιογραφικο...

Και αυτο αδελφε Γκας ειναι εμμεσο επιχειρημα το οτι στηριζεις την διοικηση και τις επιλογες της...

Μαλιστα, θεμιτο αυτό και συμφωνω μαζι σου...Οταν η διοικηση ομως παρει αλλον προπονητη, θα στηριζουμε τον επομενο...

Αν η αντιθετη γνωμη μου στο paokmania φερνει επεισοδια και αλλαγη κλιματος, με λιγα λογια αν επηρεαζω τοσο πολυ τις μαζες,κατι που δεν το θελω, τοτε πειτε μου να σταματησω και να κραζω μονο με τους φιλους μου, οπως ο Gika... :lol:
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

για να μη κουραζόμαστε
ο νικολαΐδης ήταν παίκτης του και τον πήρε προπονητή.

ο ζαγοράκης ήταν παίκτης και τον πήρε προπονητής.

αν και ο βρuζας που ήταν παίκτης του, και μάλιστα έως ένα σημείο του έκοψε του βρuζα το ποδόσφαιρο με εκείνες τις αλλαγές στο 85 , αν και αυτός τον κρατήσει για προπονητή e τότε ότι και να λέμε , είτε καλο είτε κακό , είναι δευτερεύwν.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μια ερωτηση να σου κανω ρε φιλε Μαξιμε . : ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ?

Υ.Γ. Δηλαδη αν στηριζεις την διοικηση και ταυτοχρονα προτιμας τον Σαντος απο τον Παρασχο η' τον Ντουμιτρεσκου η' τον Φριγκερ ( αυτα ειναι υπαρκτα προσωπα που ΠΕΡΑΣΑΝ απο τον παγκο ) , ειναι κακο ?

Υ.Γ. 2 Βρηκα μια ενδιαφερουσα καταχωρηση 2 μολις (!!!!) μηνες πριν , με την οποια παρεπιμπτοντως συμφωνω 100%.
Ειναι στο τοπικ που ειμαστε τωρα 18-8-09 , νομιζω σελ.125
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Maximus ότι και στοιχεία να παραθέσει κανείς άλλα θα ειπωθούν στο τέλος και ότι και να έρθει πάλι τα ίδια θα συμβούν και θα έχουμε loopback αλλιώς να το πωθα πέσουμε και πάλι σε λούμπα και ξανά μανά τα ίδια.
Παράδειγμα πως έχουμε στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτι τέτοιο μια μας κάνει μια δεν μας κάνει.
Ποτέ όμως δεν έχουμε αφήσει κάτι να ολοκληρωθεί και να το κρίνουμε μέχρι τέλους.
Είπαν κάποιοι σχετικότεροι απο εμάς κάποια πράγματα για 3 χρόνια.
Ε λοιπόν αυτά τα 3 χρόνια δεν αφέθηκε να γίνει τίποτα ολοκληρωμένο απο κανέναν κάτω απο ηρεμία και μετά να γίνει η όποια καλοπροαίρετη κριτική.
Είναι απλώς κουραστικό φθείρει και αν θέλεις να ξέρεις όταν η ιστορία θα επαναληφθεί και την επόμενη φορά δεν θα υπάρξει η ανάλογη στήριξη με τα 3ετές πλάνα και την ίδια μουρμούρα στον επόμενο προπονητή.
Η Fast food σκέψη όπως με τον Πανσεραικό είναι το χειρότερο κοινωνικό φαινόμενο του σήμερα.
Θέλω λεφτά χθες.
Δεν πάει έτσι..

Υ.Γ
Να φύγεις να πας αλλού ρε :lol:
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν είναι δυνατόν πες ότι θέλεις αρκεί να ξέρεις να είσαι και καλός ακροατής ;)
Αν φύγει ο Σάντος το έχω ξαναπεί στα @@ μας.
Αν έχουμε όμως τα ίδια στον επόμενο εγώ προσωπικά και πιστεύω και πολλοί άλλοι δεν θα έχουν κανένα λόγο να στηρίξουν κάτι που θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα εξ αρχής.
Έγινε με τον Ζαγοράκη η αρχή σκέψου να γίνει και με τον Βρύζα δηλαδής...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”