Maximus ότι και στοιχεία να παραθέσει κανείς άλλα θα ειπωθούν στο τέλος και ότι και να έρθει πάλι τα ίδια θα συμβούν και θα έχουμε loopback αλλιώς να το πωθα πέσουμε και πάλι σε λούμπα και ξανά μανά τα ίδια.
Παράδειγμα πως έχουμε στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών κάτι τέτοιο μια μας κάνει μια δεν μας κάνει.
Ποτέ όμως δεν έχουμε αφήσει κάτι να ολοκληρωθεί και να το κρίνουμε μέχρι τέλους.
Είπαν κάποιοι σχετικότεροι απο εμάς κάποια πράγματα για 3 χρόνια.
Ε λοιπόν αυτά τα 3 χρόνια δεν αφέθηκε να γίνει τίποτα ολοκληρωμένο απο κανέναν κάτω απο ηρεμία και μετά να γίνει η όποια καλοπροαίρετη κριτική.
Είναι απλώς κουραστικό φθείρει και αν θέλεις να ξέρεις όταν η ιστορία θα επαναληφθεί και την επόμενη φορά δεν θα υπάρξει η ανάλογη στήριξη με τα 3ετές πλάνα και την ίδια μουρμούρα στον επόμενο προπονητή.
Η Fast food σκέψη όπως με τον Πανσεραικό είναι το χειρότερο κοινωνικό φαινόμενο του σήμερα.
Θέλω λεφτά χθες.
Δεν πάει έτσι..
Υ.Γ
Να φύγεις να πας αλλού ρε
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν είναι δυνατόν πες ότι θέλεις αρκεί να ξέρεις να είσαι και καλός ακροατής
Αν φύγει ο Σάντος το έχω ξαναπεί στα @@ μας.
Αν έχουμε όμως τα ίδια στον επόμενο εγώ προσωπικά και πιστεύω και πολλοί άλλοι δεν θα έχουν κανένα λόγο να στηρίξουν κάτι που θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα εξ αρχής.
Έγινε με τον Ζαγοράκη η αρχή σκέψου να γίνει και με τον Βρύζα δηλαδής...