Μήνας διακοπών και μήνας μεταγραφών ο 8ος, άρα ωραία πράγματα δηλαδή έχουμε μπροστά μας...
Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Μήνας διακοπών και μήνας μεταγραφών ο 8ος, άρα ωραία πράγματα δηλαδή έχουμε μπροστά μας...

- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και από μένα!
Μουστοκούλουρο και παγωμένος φραπέ... Τι να σε λέω τώρα...
Μουστοκούλουρο και παγωμένος φραπέ... Τι να σε λέω τώρα...
Καλημέρα σε όλα τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια απανταχού στην υφήλιο...
Υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία εύχομαι σε όλους, για την κάθε ξεχωριστή μέρα που ζούμε!!!!

Υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία εύχομαι σε όλους, για την κάθε ξεχωριστή μέρα που ζούμε!!!!
- Evgenios1978
Καλησπέρα ρεεεεεε!
Ήμουν 2 μέρες εκτός και βλέπω έχασα έναν ωραίο καυγά στα Προβλήματα... Κρίμα, αλλά όπου να ναι θα σκάσει ο επόμενος (σύμφωνα με τα στατιστικά μου σκάει ένας καβγάς ανά μιάμιση μέρα)
οπότε δεν αγχώνομαι.
Και επειδή είμαι Ελλαδάρα, αύριο θα πάω να δω από κοντά και ΠΑΟΚαρα!
Ήμουν 2 μέρες εκτός και βλέπω έχασα έναν ωραίο καυγά στα Προβλήματα... Κρίμα, αλλά όπου να ναι θα σκάσει ο επόμενος (σύμφωνα με τα στατιστικά μου σκάει ένας καβγάς ανά μιάμιση μέρα)
οπότε δεν αγχώνομαι.
Μανι είσαι κ εσύ κιμπορντιστάς? Ίσως ήρθε η ώρα για τον ύμνο του ΠΑΟΚμανιαMANIAKOS έγραψε:Κιθαρίστα εμπα εχει κ κατι τρελαμένους που παιζουν αρμόνιο λαιβ στο τσατ μήπως κανετε συγκρότημα
Αγγλία στέλνεται? Αν και τώρα είμαι Ελλαδάρα και έχω σκάσει από το πολύ φαιkataramenos5 έγραψε:Επισης Live παραγγελιες σε delivery γυρου και πιτσαριες της Γερμανιας,
Και επειδή είμαι Ελλαδάρα, αύριο θα πάω να δω από κοντά και ΠΑΟΚαρα!
Ρε συ Κεν το φοβάμαι κ εγώ ειλικρινά. Είμαι και τέτοιος τύπος που όταν αρχίζω κάτι καινούριο μπαίνω με τα μπούνια... Αλλά θα την κάνω την επισκεψούλα μου μόλις επιστρέψω στον κρύο βορρά. Ακούς Κατ?barlow4 έγραψε:Κιθαρίστα μη μπεις.είναι εξαρτησιογοννο κ σε εθίζει χωρίς λόγο.άκου κ εμένα που είμαι στην απεξαρτηση με τα κλασσικά πισωγυρίσματα.
Κιθαρίστα να είσαι γουρλης και να ευχαριστηθεις την ΤΟΎΜΠΑ εύχομαι. Όσο για το τσατ καλοδεχουμενος και σε περιμένουμε
- kataramenos5
Κιθαριστα δες κι εδω αν δεν το κανες ηδη
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2#p1337303
Νικολα εσυ θ ανεβεις με Λιβερπουλ?
Υγ Γεια σου Καρλ.
Υγ Γεια σου Καρλ.
Να είσαι καλά Νικόλα! Περιμένω πολλά γκολ αύριο. Κάτω από τρία θα είναι αποτυχία. Άντε με τα λιμά...nikolasf έγραψε:Κιθαρίστα να είσαι γουρλης και να ευχαριστηθεις την ΤΟΎΜΠΑ εύχομαι. Όσο για το τσατ καλοδεχουμενος και σε περιμένουμε
Κατ το είδα. Ευχαριστώ για το update. Είναι οικογενειακή υπόθεση η Τουμπά αυτή τη φορά - Θα πάω με αδερφό και πατέρα να θυμηθούμε τα παλιά. Οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω. Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να γίνει πριν φύγω.kataramenos5 έγραψε:Κιθαριστα δες κι εδω αν δεν το κανες ηδη
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Προς το παρόν οργανώνω την κερκίδα με πλάτη το Λιβυκό!kataramenos5 έγραψε:
Υ.Γ. Καλημέρα και καλή επιτυχία!