Μήνας διακοπών και μήνας μεταγραφών ο 8ος, άρα ωραία πράγματα δηλαδή έχουμε μπροστά μας...

Μανι είσαι κ εσύ κιμπορντιστάς? Ίσως ήρθε η ώρα για τον ύμνο του ΠΑΟΚμανιαMANIAKOS έγραψε:Κιθαρίστα εμπα εχει κ κατι τρελαμένους που παιζουν αρμόνιο λαιβ στο τσατ μήπως κανετε συγκρότημα

Αγγλία στέλνεται? Αν και τώρα είμαι Ελλαδάρα και έχω σκάσει από το πολύ φαιkataramenos5 έγραψε:Επισης Live παραγγελιες σε delivery γυρου και πιτσαριες της Γερμανιας,

Ρε συ Κεν το φοβάμαι κ εγώ ειλικρινά. Είμαι και τέτοιος τύπος που όταν αρχίζω κάτι καινούριο μπαίνω με τα μπούνια... Αλλά θα την κάνω την επισκεψούλα μου μόλις επιστρέψω στον κρύο βορρά. Ακούς Κατ?barlow4 έγραψε:Κιθαρίστα μη μπεις.είναι εξαρτησιογοννο κ σε εθίζει χωρίς λόγο.άκου κ εμένα που είμαι στην απεξαρτηση με τα κλασσικά πισωγυρίσματα.
Να είσαι καλά Νικόλα! Περιμένω πολλά γκολ αύριο. Κάτω από τρία θα είναι αποτυχία. Άντε με τα λιμά...nikolasf έγραψε:Κιθαρίστα να είσαι γουρλης και να ευχαριστηθεις την ΤΟΎΜΠΑ εύχομαι. Όσο για το τσατ καλοδεχουμενος και σε περιμένουμε
Κατ το είδα. Ευχαριστώ για το update. Είναι οικογενειακή υπόθεση η Τουμπά αυτή τη φορά - Θα πάω με αδερφό και πατέρα να θυμηθούμε τα παλιά. Οπότε δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω. Ελπίζω η επόμενη συνάντηση να γίνει πριν φύγω.kataramenos5 έγραψε:Κιθαριστα δες κι εδω αν δεν το κανες ηδη
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2#p1337303
Προς το παρόν οργανώνω την κερκίδα με πλάτη το Λιβυκό!kataramenos5 έγραψε:
Νικολα εσυ θ ανεβεις με Λιβερπουλ?