Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Εγω παντως επιμενω,αυτο που γινεται με το στοπερ ειναι παρανοικο,ισως το μεγαλυτερο λαθος του καλοκαιριου.Οπως λενε ο Ενκονγκ εχει συμφωνησει να φυγει.Εμεις τι κανουμε? Θα παμε στα πλει οφ αν με το καλο περασουμε με 1 δεξι στοπερ επειδη μας βγηκε στο πρωταθλημα? Αν λειψει ο Πολωνος θα παιξουμε με 2 αριστερα στοπερ η με τον Θυμιανη?
Εγω συγνωμη αλλα δεν μπορω να κακισω την διοικηση και να χρησιμοποιησω τετοιες υπερβολιες λεξεις οταν 1/8 ειχε κλεισει ολα τα κενα του ροστερ πλην ενος.
Προφανως και μεχρι τελος Αυγουστου καραμπολες γινονται σε ολες τις ομαδες του κοσμου και προσθαφαιρεσεις μπορει να συμβουν.
Αν μπορουμε να ζησουμε χωρις τον Ενκονγκ για 2 ματς (αν και πιστευω οτι οταν φυγει θα ερθει αντικαταστατης); Ναι μπορουμε.
Και για τον Ντελια 31/8 μπορει να ερθει προταση 50εκ και να τον δωσουμε. Θα πουμε γιατι δεν ειχατε προβλεψει να παρετε 7ο μεσοεπιθετικο;
Η ομαδα μεχρι στιγμης κινειται υποδειγματικα στις μεταγγραφες.
Οσο για την συνεντευξη μην μασατε. Πολλες φορες αυτες ειναι παραγγελια αγιογραφιες απο τους μανατζερ για να "βγαλει" το εμπορευμα στην βιτρινα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπηρχε ο ΠΑΟΚ στο μυαλο του Μειτε ως ενδεχομενος προορισμος
Προφανως και μεχρι τελος Αυγουστου καραμπολες γινονται σε ολες τις ομαδες του κοσμου και προσθαφαιρεσεις μπορει να συμβουν.
Αν μπορουμε να ζησουμε χωρις τον Ενκονγκ για 2 ματς (αν και πιστευω οτι οταν φυγει θα ερθει αντικαταστατης); Ναι μπορουμε.
Και για τον Ντελια 31/8 μπορει να ερθει προταση 50εκ και να τον δωσουμε. Θα πουμε γιατι δεν ειχατε προβλεψει να παρετε 7ο μεσοεπιθετικο;
Η ομαδα μεχρι στιγμης κινειται υποδειγματικα στις μεταγγραφες.
Οσο για την συνεντευξη μην μασατε. Πολλες φορες αυτες ειναι παραγγελια αγιογραφιες απο τους μανατζερ για να "βγαλει" το εμπορευμα στην βιτρινα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην υπηρχε ο ΠΑΟΚ στο μυαλο του Μειτε ως ενδεχομενος προορισμος
Ο βασικός και άμεσος στόχος φέτος είναι το τσουλου....Hermann έγραψε:Ο Καμαρά δεν ήρθε για να βοηθήσει στα προκριματικά, ήρθε γιατί έχει χαρακτηριστικά που λείπανε από την ομάδα. Τι περίμενες εσύ να δεις μετά από 7 μήνες απραξίας; Βιάζεστε μερικοί… Ευτυχώς η στόχευση των υπευθύνων είναι πιο μακροπρόθεσμη.Pellaios έγραψε:Αν υπάρχει κάτι λάθος στον σχεδιασμό αυτό είναι η απόκτηση του Καμαρά...
Έχοντας ως στόχο τις ευρωπαϊκές προκρίσεις ο ραζβαν εξαρχής αυτό που ζήτησε είναι η περσινή ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας.
Για εκεί πηγαίναμε αλλά κάπου εκεί προέκυψε ο Καμαρά και αποφασίσαμε να δώσουμε 4.8 μύρια την τριετία για να έχουμε αυτόν από την αρχή της προετοιμασίας και όχι τον μειτε που πλέον είναι φανερό ότι την ανάγκη μας για πλήρη ομάδα στα προκριματικά την χρησιμοποιεί για να κερδίσει υψηλότερη συμβόλαιο
Δυστυχώς ο Καμαρά έως σήμερα δεν δείχνει ικανός να κάνει την διαφορά στα προκριματικά (και δεν ακούω και καμιά γκρίνια για την απόδοση του, ήρθε ως πάνω ράφι....)
Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει εάν δεν αποκτουσαμε τον Καμαρά και είχαμε κάνει all in με τον μειτε ( 2 +5.4 σύνολο 7.4 μύρια....)
Θα είχε έρθει; Θα έκανε την διαφορά; Θα περίμενε να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο;
Τέλος δεν ξέρουμε ακόμα πόσο κομβικός θα είναι ο Καμαρά στα επόμενα παιγνίδια και όσο παίρνει παραπάνω ρυθμο...
Θα δούμε...
Εάν ξοδέψαμε 5 μύρια για μακροπρόθεσμο στόχο τότε είναι λάθος σχεδιασμός
Αυτό το "έχω οικογένεια τώρα και το οικονομικό κομμάτι με απασχολεί περισσότερο" όταν το λένε τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές με κάνει πολλές φορές να θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εντελώς. Δηλαδή δεν μου φτάνει 1,4εκ. το χρόνο να ζήσω την οικογένεια μου, χρειάζονται μίνιμουμ 2εκ. το χρόνο. Πήγαινε εσύ μ@αλάκα οπαδέ με τα 800 και 1.000€ το μήνα να πάρεις τώρα διαρκείας να τα χώνει σε μένα η ομάδα. Τρελή κατάσταση
- john4serres
Τα μισά... μπορείMīngus έγραψε:Δεν υπάρχει ομάδα σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία που να του δώσει τα λεφτά που ψάχνει.
- navigator11
(Θα με στοιχειώσουν στο τέλος οι υποθέσεις σε οτιδήποτε παρουσιάζεται να έχει σχέση με τον Γάλλο αλλά) ΑΝ όντως έδωσε συνέντευξη ο τύπος στο συγκεκριμένο μέσο και δήλωσε αυτά που διάβασα μόλις στο ποστ του καπετάν Μπάρκα παραπάνω, έχω να του πω ένα τεράστιο μπράβο για την απίστευτη αυτοπεποίθηση που τον διακρίνει. Καλή επιτυχία στο κυνήγι της ευκαιρίας να αγωνιστεί στην Premier League, που είναι και το πρωτάθλημα που του ταιριάζει γάντι, με δεδομένο ότι δε χάνει στο πέρας των ετών τίποτα από τα αθλητικά του χαρακτηριστικά/πλεονεκτήματα.
η ομαδα πρεπει να βρει λυσεις και απο ελευθερους παικτες και ας μην ειναι ετοιμοι γρηγορα
θα χρειαστουμε 2 χαφ και 2 στοπερ σιγουρα τελικα
δεν μπορει να κανει μονο αγορες η να γεμισουμε δανεικους παλι
φερε ταπια η πραετ η κλλασεν και ας ειναι ετοιμοι σε ενα μηνα απο τωρα
αν τους φερεις μετα απο ενα μηνα θα ειναι ετοιμοι σε 2 μηνες!
φερε εναν στοπερ και εναν χαφ ελευθερο και κανε αλλη μια αγορα στοπερ και εναν δανεικο χαφ η αν μπεις τσουλου κανς και δευτερη αγορα
θα χρειαστουμε 2 χαφ και 2 στοπερ σιγουρα τελικα
δεν μπορει να κανει μονο αγορες η να γεμισουμε δανεικους παλι
φερε ταπια η πραετ η κλλασεν και ας ειναι ετοιμοι σε ενα μηνα απο τωρα
αν τους φερεις μετα απο ενα μηνα θα ειναι ετοιμοι σε 2 μηνες!
φερε εναν στοπερ και εναν χαφ ελευθερο και κανε αλλη μια αγορα στοπερ και εναν δανεικο χαφ η αν μπεις τσουλου κανς και δευτερη αγορα
- Μπαρκαρούτσος
Ο κάθε άνθρωπος έχει την τάση να διατηρεί ένα κόστος ζωής ανάλογο του μισθού του.tolis14 έγραψε:Αυτό το "έχω οικογένεια τώρα και το οικονομικό κομμάτι με απασχολεί περισσότερο" όταν το λένε τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές με κάνει πολλές φορές να θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εντελώς. Δηλαδή δεν μου φτάνει 1,4εκ. το χρόνο να ζήσω την οικογένεια μου, χρειάζονται μίνιμουμ 2εκ. το χρόνο. Πήγαινε εσύ μ@αλάκα οπαδέ με τα 800 και 1.000€ το μήνα να πάρεις τώρα διαρκείας να τα χώνει σε μένα η ομάδα. Τρελή κατάσταση
Όταν παίρνεις 800€, ζεις ξοδεύοντας 600€-800€ το μήνα. Αν ξαφνικά βρεις δουλειά που σε δίνει 2000€, θα ξοδεύεις 1700€-1800€ το μήνα, μην πω πάνω από 2000€ γιατί την ψώνισες και πήρες Ferrari και πληρώνεις δόσεις.
Αν ήσουν μάγκας, θα ζούσες με 1200€/μήνα και τα υπόλοιπα άκρη για να συνταξιοδοτηθείς σαν βασιλιάς.
Κάπως έτσι και οι ποδοσφαιριστές. Βγάζουν 100.000€/μήνα και η ζωή που κάνουν είναι ανάλογη. Δεν ζουν σαν μεροκαματιάρηδες. Σκέψου να βγάζεις πχ 250.000€/μήνα και μια μέρα να πεις στη γυναίκα "Φέτος θα παίξω στον Πανιώνιο και θα παίρνω 20.000€/μήνα, θα μάθουμε να ζούμε έτσι τώρα.
Καταστροφή!
-
Για μένα είναι απλό. Αν θεωρείς όντως το καλύτερο χάφ στη σούπερ λιγκ τον Μειτε του δίνεις τα λεφτά που θέλει γιατί αυτό ψάχνει και τον κρατάς. Αν τον κοστολογείς χαμηλότερα τότε δίνεις αυτά που είσαι διαθετημενος να δώσεις σε άλλον και περιμένεις να σου βγει Μειτε.
Τα ξέρω όλα αυτά και καταλαβαίνω πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές. Απλά θεωρώ ότι είναι τρελή όλη αυτή η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Άποψη μου είναι, αυτό και μόνο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο κάθε άνθρωπος έχει την τάση να διατηρεί ένα κόστος ζωής ανάλογο του μισθού του.tolis14 έγραψε:Αυτό το "έχω οικογένεια τώρα και το οικονομικό κομμάτι με απασχολεί περισσότερο" όταν το λένε τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές με κάνει πολλές φορές να θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εντελώς. Δηλαδή δεν μου φτάνει 1,4εκ. το χρόνο να ζήσω την οικογένεια μου, χρειάζονται μίνιμουμ 2εκ. το χρόνο. Πήγαινε εσύ μ@αλάκα οπαδέ με τα 800 και 1.000€ το μήνα να πάρεις τώρα διαρκείας να τα χώνει σε μένα η ομάδα. Τρελή κατάσταση
Όταν παίρνεις 800€, ζεις ξοδεύοντας 600€-800€ το μήνα. Αν ξαφνικά βρεις δουλειά που σε δίνει 2000€, θα ξοδεύεις 1700€-1800€ το μήνα, μην πω πάνω από 2000€ γιατί την ψώνισες και πήρες Ferrari και πληρώνεις δόσεις.
Αν ήσουν μάγκας, θα ζούσες με 1200€/μήνα και τα υπόλοιπα άκρη για να συνταξιοδοτηθείς σαν βασιλιάς.
Κάπως έτσι και οι ποδοσφαιριστές. Βγάζουν 100.000€/μήνα και η ζωή που κάνουν είναι ανάλογη. Δεν ζουν σαν μεροκαματιάρηδες. Σκέψου να βγάζεις πχ 250.000€/μήνα και μια μέρα να πεις στη γυναίκα "Φέτος θα παίξω στον Πανιώνιο και θα παίρνω 20.000€/μήνα, θα μάθουμε να ζούμε έτσι τώρα.
Καταστροφή!
Όταν δεν διαχειρίζεσαι εσύ τα χρήματα άλλου και τις ισορροπίες μιας ομάδας, ναι είναι απλό.makispaspartou έγραψε:Για μένα είναι απλό. Αν θεωρείς όντως το καλύτερο χάφ στη σούπερ λιγκ τον Μειτε του δίνεις τα λεφτά που θέλει γιατί αυτό ψάχνει και τον κρατάς. Αν τον κοστολογείς χαμηλότερα τότε δίνεις αυτά που είσαι διαθετημενος να δώσεις σε άλλον και περιμένεις να σου βγει Μειτε.
Έλα όμως που δεν ειναι
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βέβαια υπάρχουν και οι οπαδοί των 800 -1000 ευρώ που χαρακτηρίζουν ως τσιγκουνιες τις διαπραγματεύσεις που γίνονται για τον Μειτε...."Γιατί δεν δίνετε 1.8" ή "καλά θα χάσουμε το Μειτε για 300 χιλιάρικα?"tolis14 έγραψε:Αυτό το "έχω οικογένεια τώρα και το οικονομικό κομμάτι με απασχολεί περισσότερο" όταν το λένε τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές με κάνει πολλές φορές να θέλω να σταματήσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εντελώς. Δηλαδή δεν μου φτάνει 1,4εκ. το χρόνο να ζήσω την οικογένεια μου, χρειάζονται μίνιμουμ 2εκ. το χρόνο. Πήγαινε εσύ μ@αλάκα οπαδέ με τα 800 και 1.000€ το μήνα να πάρεις τώρα διαρκείας να τα χώνει σε μένα η ομάδα. Τρελή κατάσταση
Η ΠΑΕ έκανε την προσφορά της. Δικαίωμα του παίκτη να αρνηθεί και να ψάξει κάτι διαφορετικό. Είτε σε καλύτερο πρωτάθλημα, είτε σε ομάδα που θα τον καλύψει οικονομικά.
Πάμε για άλλα κι έχουμε ήδη καθυστερήσει.
Πάμε για άλλα κι έχουμε ήδη καθυστερήσει.
Διαβάζοντας προσεκτικά τη συνέντευξη στα Γαλλικά, συμπεραίνω ότι ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πλέον στο μυαλό του, και ότι μάλλον όταν η ομάδα αρνήθηκε να του δώσει 2Μ έκοψε κάθε επικοινωνία και ασχολήθηκε με άλλες - ας πούμε - προοπτικές [και όχι περιπτώσεις]. Επίσης επιβεβαιώνεται - για πολλοστή φορά - η ασχετοσύνη των αρδ, σύμφωνα με τους οποίους έριχνε "γέφυρες", "κάποια" Τετάρτη θα ήταν εδώ για τις υπογραφές, και άλλα τέτοια ατεκμηρίωτα φαιδρά. Νομίζω ότι αρκετά ασχοληθήκαμε, και η συνέντευξη χωρίς την παραμικρή αναφορά στον ΠΑΟΚ με δυσαρεστεί πολύ.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τόσο κόλλημα με Μειτέ; Ο τύπος είναι δυνατός, τσεκ, είναι ψύχραιμος στην πίεση και καλός στις κοντινές μεταβιβάσεις , τσεκ και τσεκ. Καλούτσικος στο build up και στην αναχαίτιση κυρίως σε παγίδες παρά σε τάκλιν αλλά οκ, τσεκ. Πάμε τώρα γιατί μας έγιναν λίγο μπαλόνια:
1.Για το ύψος του δεν είναι ιδιαίτερα καλός στο κεφάλι ούτε στα αμυντικά στημένα
2. Δε σκοράρει εύκολα ούτε βοηθάει ιδιαίτερα στο τελευταίο τρίτο
3. Δεύτερη χρόνια χωρίς προετοιμασία με ότι αυτό συνεπάγεται, η πιο πιθανή πρόβλεψη για το ύψος του και την σωματοδομή του δείχνει ότι μάλλον θα χάσει ταχύτητα στα πρώτα μέτρα και αντοχές με τα χρόνια.
4. Το ότι τον θέλει ο Λουτσεσκου δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει ντε και καλά να σπάσει τον κουμπαρά
Ένα κανονικό 6αρι σαν τον Μειτε θα έπρεπε εύκολα να βρίσκεις αρκεί να ψαχνεισ Παρόμοια χαρακτηριστικά σε λίγο πιο μικρή ηλικία από πρωτάθλημα στα μέτρα μας. Ναι οκ πρόσφερε και ήταν φοβερός Κσι ήρεμη δύναμη αλλά κάπου λίγο chill τον κάναμε Βιειρά.
1.Για το ύψος του δεν είναι ιδιαίτερα καλός στο κεφάλι ούτε στα αμυντικά στημένα
2. Δε σκοράρει εύκολα ούτε βοηθάει ιδιαίτερα στο τελευταίο τρίτο
3. Δεύτερη χρόνια χωρίς προετοιμασία με ότι αυτό συνεπάγεται, η πιο πιθανή πρόβλεψη για το ύψος του και την σωματοδομή του δείχνει ότι μάλλον θα χάσει ταχύτητα στα πρώτα μέτρα και αντοχές με τα χρόνια.
4. Το ότι τον θέλει ο Λουτσεσκου δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει ντε και καλά να σπάσει τον κουμπαρά
Ένα κανονικό 6αρι σαν τον Μειτε θα έπρεπε εύκολα να βρίσκεις αρκεί να ψαχνεισ Παρόμοια χαρακτηριστικά σε λίγο πιο μικρή ηλικία από πρωτάθλημα στα μέτρα μας. Ναι οκ πρόσφερε και ήταν φοβερός Κσι ήρεμη δύναμη αλλά κάπου λίγο chill τον κάναμε Βιειρά.