Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Αν μου επιτρέπεται να έχω άποψη, επιμένω οτι ο κ. Φλωρίδης είναι «ένας ΠΑΠΑτσής με ταλέντο».
Και μην μου πει κάποιος οτι δεν έχω αποδείξεις γι΄ αυτό. Το κλίμα που άφησε να δημιουργηθεί μεσω των παπαγάλων του, ο χειρισμός της δημόσιας εικόνας του, από πλευράς του και όλο το επικοινωνιακό κομμάτι του, φανερώνουν σε μένα (τον «τίποτα» κατά τα λοιπά), οτι πρόκειται για Φούσκα.
Όταν αυτή η Φούσκα σκάσει και αφήσει ανεξίτιλα σημάδια στους κόλπους του ΠΑΟΚ, θελω να δω που θα πάνε να κρυφτούν μερικοί «ορθολογιστές»...
Εν τω μεταξύ, κάποιοι άλλοι αβανταδόροι, του επίδοξου «μεγαλοεπενδυτή, επειδή τα προηγούμανα «ΤΣΙΠ τους» πάλιωσαν, θέλουν να απόκτήσουν καινούρια, εννοείται κουτραντάν, αυτή την φορά όμως έχουν γνώση οι φύλακες.
Υ.Γ.(1) Μέχρι σήμερα, ενώ πολλοί από εσάς ασχοληθήκατε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το θέμα φλωρίδη, εγώ προτίμησα μεχρι στιγμής να σιωπήσω, επειδή αληθινά ήλπιζα για κάτι καλό. Σήμερα όμως έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Έτσι κι αλλιώς όλοι κρινόμαστε από όλους, πέρνω λοιπόν κι εγώ την ευθύνη (την όποια μου ανήκει) για τα λεγόμενά μου.
Υ.Γ.(2) Το να αφορίζουν οι μισοί, τους άλλους μισούς εδώ μέσα, οδηγεί μάλλον σε οχλαγογία. Δεν γίνεται να καταθέτει ο καθένας την άποψή του χωρίς να αφορίζει τους έχοντες διαφορετική από την δικά του; Μεγάλα παιδιά είμαστε, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε τα «όργανα της τάξης» (Moderators) .
ΠΑΟΚ...εμείς μαζί για μια ζωή !
...αρε Καμπανη...που εισαι....που σε βλεπαμε και σαν φατσα...μποεμ..και ωραιος....
.και ξεραμε οτι εισαι και μεγαλοεφοπλιστης...πολλα καραβια..αμετρητα.......
.....και μας τα εξηγουσες ομορφα και ωραια ΚΑΘΕ μερα στα ραδια,και στα καναλια..τις αγνες προθεσεις σου
......ποιος φλωριδης τωρα....το λαμογιο......μεγας..παπατζης....
.....ελεοςςςςςςς........
....προς...αρμοδιους...
...kλειστε το τοπικ....πολυ χολη.... πολυ λασπη...κλειστε το....