Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Προφανώς κάποιοι δεν καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί κάποιος
που δεν είναι τίποτα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ να βγάζει ανακοίνωση
με το ''ΕΓΩ'' του μπροστά.
Και προφανώς κάποιοι δεν καταλαβαίνετε ότι με τα ''θαθαθαθαθα''
που χρησιμοποιεί σας λέει ότι ακριβώς θέλετε να ακούσετε.
που δεν είναι τίποτα αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ να βγάζει ανακοίνωση
με το ''ΕΓΩ'' του μπροστά.
Και προφανώς κάποιοι δεν καταλαβαίνετε ότι με τα ''θαθαθαθαθα''
που χρησιμοποιεί σας λέει ότι ακριβώς θέλετε να ακούσετε.
- navigator11
κι η δική σου οπτική έχει ωραίο ending.GI4NNEN4 έγραψε:Όχι, όχι..navigator11 έγραψε:...γιατί ρε φίλε ο πάγκαλος πώς δήλωσε "μαζί τα φάγαμε";τί τον χαλούσε να έγραφε κι αυτός "μαζί τα έχουμε";
Το σωστό θα ήταν να βάλει μόνος του 7 εκατομμύρια και μετά να πεί "μαζί τα βάλαμε"
Οποιος δεν γουσταρει βρισκει την ανακοινωση "λιγη", με καρφια και με στοιχεια λαικισμου.
Εγω βλεπω οτι, α) εκδηλωνει πλεον ενδιαφερον επισημα
β) ακολουθησε την ιεραρχια ενημερωνοντας τα θεσμικα οργανα της ΠΑΕ
γ) εχει επελθει συμφωνια και μενει να υλοποιηθει
δ) απολογειτε για την καθυστερηση ( δεν εχει υποχρεωση να το κανει)
ε) δινει χρονικο οριζοντα υλοποιησης
στ) προσπαθει να καθυσηχασει ως προς την οικονομικη του επιφανεια
ζ) εκφραζει συναισθηματα.
οτιδηποτε αλλο ειναι αυθαιρετες ερμηνειες με βασει το τι περιμεναμε και το τι θα θελαμε να λεει.
Επομενως περιμενουμε , εκτος και αν ειχαμε κατι καλλιτερο και αυτος μας φρεναρει.
ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ
οτιδηποτε αλλο ειναι αυθαιρετες ερμηνειες με βασει το τι περιμεναμε και το τι θα θελαμε να λεει.
Επομενως περιμενουμε , εκτος και αν ειχαμε κατι καλλιτερο και αυτος μας φρεναρει.
ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Αν μου επιτρέπεται να έχω άποψη, επιμένω οτι ο κ. Φλωρίδης είναι «ένας ΠΑΠΑτσής με ταλέντο».
Και μην μου πει κάποιος οτι δεν έχω αποδείξεις γι΄ αυτό. Το κλίμα που άφησε να δημιουργηθεί μεσω των παπαγάλων του, ο χειρισμός της δημόσιας εικόνας του, από πλευράς του και όλο το επικοινωνιακό κομμάτι του, φανερώνουν σε μένα (τον «τίποτα» κατά τα λοιπά), οτι πρόκειται για Φούσκα.
Όταν αυτή η Φούσκα σκάσει και αφήσει ανεξίτιλα σημάδια στους κόλπους του ΠΑΟΚ, θελω να δω που θα πάνε να κρυφτούν μερικοί «ορθολογιστές»...
Εν τω μεταξύ, κάποιοι άλλοι αβανταδόροι, του επίδοξου «μεγαλοεπενδυτή, επειδή τα προηγούμανα «ΤΣΙΠ τους» πάλιωσαν, θέλουν να απόκτήσουν καινούρια, εννοείται κουτραντάν, αυτή την φορά όμως έχουν γνώση οι φύλακες.
Υ.Γ.(1) Μέχρι σήμερα, ενώ πολλοί από εσάς ασχοληθήκατε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το θέμα φλωρίδη, εγώ προτίμησα μεχρι στιγμής να σιωπήσω, επειδή αληθινά ήλπιζα για κάτι καλό. Σήμερα όμως έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Έτσι κι αλλιώς όλοι κρινόμαστε από όλους, πέρνω λοιπόν κι εγώ την ευθύνη (την όποια μου ανήκει) για τα λεγόμενά μου.
Υ.Γ.(2) Το να αφορίζουν οι μισοί, τους άλλους μισούς εδώ μέσα, οδηγεί μάλλον σε οχλαγογία. Δεν γίνεται να καταθέτει ο καθένας την άποψή του χωρίς να αφορίζει τους έχοντες διαφορετική από την δικά του; Μεγάλα παιδιά είμαστε, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε τα «όργανα της τάξης» (Moderators) .
ΠΑΟΚ...εμείς μαζί για μια ζωή !

Και μην μου πει κάποιος οτι δεν έχω αποδείξεις γι΄ αυτό. Το κλίμα που άφησε να δημιουργηθεί μεσω των παπαγάλων του, ο χειρισμός της δημόσιας εικόνας του, από πλευράς του και όλο το επικοινωνιακό κομμάτι του, φανερώνουν σε μένα (τον «τίποτα» κατά τα λοιπά), οτι πρόκειται για Φούσκα.
Όταν αυτή η Φούσκα σκάσει και αφήσει ανεξίτιλα σημάδια στους κόλπους του ΠΑΟΚ, θελω να δω που θα πάνε να κρυφτούν μερικοί «ορθολογιστές»...
Εν τω μεταξύ, κάποιοι άλλοι αβανταδόροι, του επίδοξου «μεγαλοεπενδυτή, επειδή τα προηγούμανα «ΤΣΙΠ τους» πάλιωσαν, θέλουν να απόκτήσουν καινούρια, εννοείται κουτραντάν, αυτή την φορά όμως έχουν γνώση οι φύλακες.
Υ.Γ.(1) Μέχρι σήμερα, ενώ πολλοί από εσάς ασχοληθήκατε, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το θέμα φλωρίδη, εγώ προτίμησα μεχρι στιγμής να σιωπήσω, επειδή αληθινά ήλπιζα για κάτι καλό. Σήμερα όμως έβγαλα τα συμπεράσματά μου. Έτσι κι αλλιώς όλοι κρινόμαστε από όλους, πέρνω λοιπόν κι εγώ την ευθύνη (την όποια μου ανήκει) για τα λεγόμενά μου.
Υ.Γ.(2) Το να αφορίζουν οι μισοί, τους άλλους μισούς εδώ μέσα, οδηγεί μάλλον σε οχλαγογία. Δεν γίνεται να καταθέτει ο καθένας την άποψή του χωρίς να αφορίζει τους έχοντες διαφορετική από την δικά του; Μεγάλα παιδιά είμαστε, δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε τα «όργανα της τάξης» (Moderators) .
- PAPA TSIBIKOS
logios έγραψε:
Το ξέραμε ήδη
αυτό θα έλειπε να μην το έκανε, τότε ήταν που θα ήταν και παπάς και λαμόγιος
Και το α και το β είναι τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
Ποιά συμφωνία; Υπογράφτηκε τίποτα;
Δεν απολογήθηκε, είπε ότι δεν φταίει αυτός, ενώ δεν μπορεί
να μην γνώριζε πότε τελειώνει η ΑΜΚ.
Ασαφέστατο. Πότε δηλαδή, μπορείς εσύ να μας δώσεις μια ημερομηνία;
Επειδή δήλωσε ότι έχει τα φράγκα; Ας πει ποιός είναι επιχειρηματικά.
Θέλεις να πάρουμε τις δηλώσεις του Καπετάν-Γιάννη που έλεγε ότι είχε πλοιά και βαπόρια και αεροπλάνα;
Μας πήραν τα ζουμιά τώρα
οτιδηποτε αλλο ειναι αυθαιρετες ερμηνειεςΑυθαίρετες ερμηνείες είναι οι δικές σου αδερφέ
. Πουθενά δεν αναφέρει κάτι χειροπιαστό. Επίσης πουθενά δεν αναφέρει το όνομα Ζαγοράκης, έστω και για επικοινωνιακούς λόγους με βασει το τι περιμεναμε και το τι θα θελαμε να λεει.
[quote="Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag."]Αν μου επιτρέπεται να έχω άποψη, επιμένω οτι ο κ. Φλωρίδης είναι «ένας ΠΑΠΑτσής με ταλέντο».
Όταν αυτή η Φούσκα σκάσει και αφήσει ανεξίτιλα σημάδια στους κόλπους του ΠΑΟΚ, θελω να δω που θα πάνε να κρυφτούν μερικοί «ορθολογιστές»... ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;; 1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΠΟ , 2. ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΟΙΣΤΡΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΤΕΤΟΝ ΑΛΛΟΥ.
.................................................................
Όταν αυτή η Φούσκα σκάσει και αφήσει ανεξίτιλα σημάδια στους κόλπους του ΠΑΟΚ, θελω να δω που θα πάνε να κρυφτούν μερικοί «ορθολογιστές»... ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ;;;;;;;;;;; 1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΠΟ , 2. ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΟΙΣΤΡΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΤΕΤΟΝ ΑΛΛΟΥ.
.................................................................
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Αδερφέ μου, έχεις κάτι να μοιράσεις μαζί μου; εγώ δεν έχω κάτι μαζί σου. Τα ειρωνικά σχόλια και τις "παραινέσεις" σου θα τις δεχόμουν αν γνωριζόμασταν. Επειδή όμως δεν γνωριζόμαστε, σε παρακαλώ μαζέψου.
Εγώ δεν σου έχω επιτεθεί ποτέ και απαιτώ το ίδιο από εσένα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό που σου λεώ πολύ ευγενικά. Μπορώ να μιλήσω και αλλιώς αλλά σέβομαι το Φόρουμ που με φιλοξενεί και δεν θα το αποτολμίσω.
Φιλικά προς ....logio.
ΠΑΟΚ είσαι....ΛΑΙΜΑΙ !
Εγώ δεν σου έχω επιτεθεί ποτέ και απαιτώ το ίδιο από εσένα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό που σου λεώ πολύ ευγενικά. Μπορώ να μιλήσω και αλλιώς αλλά σέβομαι το Φόρουμ που με φιλοξενεί και δεν θα το αποτολμίσω.
Φιλικά προς ....logio.
ΠΑΟΚ είσαι....ΛΑΙΜΑΙ !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. την Τρί 05 Ιούλ 2011, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Karelias έγραψε:logios έγραψε:
Το ξέραμε ήδηΕαν δεν εβγαινε να το πει ο ιδιος τοτε θα τον εκραζες για αυτο.
αυτό θα έλειπε να μην το έκανε, τότε ήταν που θα ήταν και παπάς και λαμόγιος
Και το α και το β είναι τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑΕνω τωρα τι ειναι; Ψιλοπαπας και ψιλολαμογιο;
Ποιά συμφωνία; Υπογράφτηκε τίποτα;Δεν υπαρχει κατι να υπογραφει, πηρε την εγκριση απο Ζαγορ και ΑΣ
Δεν απολογήθηκε, είπε ότι δεν φταίει αυτός, ενώ δεν μπορεί
να μην γνώριζε πότε τελειώνει η ΑΜΚ.Δεν ηταν νομοτυπη η ΑΜΚ και εφοσον δεν διαψευει η ΠΑΕ ειναι αληθεια.
Ασαφέστατο. Πότε δηλαδή, μπορείς εσύ να μας δώσεις μια ημερομηνία;Αν σου ελεγε 30/09 θα ησουν ικανοποιημενος;
Επειδή δήλωσε ότι έχει τα φράγκα; Ας πει ποιός είναι επιχειρηματικά.
Θέλεις να πάρουμε τις δηλώσεις του Καπετάν-Γιάννη που έλεγε ότι είχε πλοιά και βαπόρια και αεροπλάνα;Ειπαμε οτι δεν εχει την υποχρεωση να δειξει σε εσενα οτι εχει χρημα
Μας πήραν τα ζουμιά τώραΕνω αν εβγαινε και ελεγε ηρθα για να κονομησω θα το δεχοσουν;
οτιδηποτε αλλο ειναι αυθαιρετες ερμηνειεςΑυθαίρετες ερμηνείες είναι οι δικές σου αδερφέ
. Πουθενά δεν αναφέρει κάτι χειροπιαστό. Επίσης πουθενά δεν αναφέρει το όνομα Ζαγοράκης, έστω και για επικοινωνιακούς λόγουςΝα λαικισει δλδ με βασει το τι περιμεναμε και το τι θα θελαμε να λεει.
Δεν ειναι ειρωνια, απλα οταν βλεπω υπερβολικους χαρακτηρισμους για την δημιουργια εντυπωσεων απαντω αναλογα.Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Αδερφέ μου, έχεις κάτι να μοιράσεις μαζί μου; εγώ δεν έχω κάτι μαζί σου. Τα ειρωνικά σχόλια και τις "παραινέσεις" σου θα τις δεχόμουν αν γνωριζόμασταν. Επειδή όμως δεν γνωριζόμαστε, σε παρακαλώ μαζέψου.
Φιλικά προς ....logio.
ΠΑΟΚ είσαι....ΛΑΙΜΑΙ !
Ανεξιτηλα σημαδια στους κολπους του ΠΑΟΚ;;;
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Αν μου επιτρέπεται να έχω άποψη, επιμένω οτι ο κ. Φλωρίδης είναι «ένας ΠΑΠΑτσής με ταλέντο».
...αρε Καμπανη...που εισαι....που σε βλεπαμε και σαν φατσα...μποεμ..και ωραιος....
.και ξεραμε οτι εισαι και μεγαλοεφοπλιστης...πολλα καραβια..αμετρητα.......
.....και μας τα εξηγουσες ομορφα και ωραια ΚΑΘΕ μερα στα ραδια,και στα καναλια..τις αγνες προθεσεις σου
......ποιος φλωριδης τωρα....το λαμογιο......μεγας..παπατζης....
.....ελεοςςςςςςς........
....προς...αρμοδιους...
...kλειστε το τοπικ....πολυ χολη.... πολυ λασπη...κλειστε το....
Ο καθένας μας τα βλέπει με την δίκη του ματιά. δεν χρειάζεται να πείσει κανείς τον άλλον, όταν εκείνος το βλέπει αλλιώς. Από την μεριά μου περίμενα μια ανακοίνωση από τον κύριο Φλωρίδη όπως γραψαν τα μέσα. Η ανακοίνωση ήρθε. ο καθένας μας βγάζει τα συμπερασματα του. Απλά είμαστε καχύποπτη από πολλούς επενδύτες κατά το παρελθόν. Σήμερα κάποιος μου λέει... Δεν ευθύνομαι για την καθυστερηση. ας βγει η παε και να δώσει εξήγηση. ΠΩΣ; Να πάρουν τηλέφωνο οι δημοσιογράφοι της πόλης και να ρωτήσουν... ο Κ. Φλωρίδης αφήνει αιχμές για την διοίκηση ότι ενώ θέλει να πάρει το 51% όσο πιο γρήγορα... Δεν μπορεί γιατί λέει ότι υπάρχει καθυστερηση και δεν φταίει αυτός. Τι λέτε Κύριε τάδε από την ΠΑΕ; Έτσι είναι τα γεγονότα;.... και να αρχίσει ο κ. τάδε να λέει. Έτσι γίνετε η ενημερωση!!! Όχι να καθόμαστε και να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας για έναν Φλωρίδη που τον ακούσαμε χθες για πρώτη φορά το όνομα του.
Υ.Σ Στο μόνο που με κάνει να πιστεύω σε αυτό το deal είναι ότι δεν αναφέρει της δραστηριότητες του, άρα δεν διαφημίζεται και δεν βάζει κανέναν δικηγόρο η κάποιων αντιπρόσωπο του τέλος πάντων να διαφημίσει στο τι κάνει ως επιχειρηματίας και στο πόσο θέλει να επένδυσή στον ΠΑΟΚ. είναι το μόνο που με κάνει να αισιοδοξώ. Όχι όμως ότι περιμένω και κάτι σίγουρο. Απλά έγινα και εγώ καχύποπτος με όλα τα σενάρια περί επένδυσης και επενδυτή.
Υ.Σ Στο μόνο που με κάνει να πιστεύω σε αυτό το deal είναι ότι δεν αναφέρει της δραστηριότητες του, άρα δεν διαφημίζεται και δεν βάζει κανέναν δικηγόρο η κάποιων αντιπρόσωπο του τέλος πάντων να διαφημίσει στο τι κάνει ως επιχειρηματίας και στο πόσο θέλει να επένδυσή στον ΠΑΟΚ. είναι το μόνο που με κάνει να αισιοδοξώ. Όχι όμως ότι περιμένω και κάτι σίγουρο. Απλά έγινα και εγώ καχύποπτος με όλα τα σενάρια περί επένδυσης και επενδυτή.
καλα τι εχω διαβασει κ ακουσει μετα την ανακοινωση δεν υπαρχει!ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΩ!
λογιε και μόνο που έχεις το κουράγιο και απαντάς σε όλους όσους ακόμα δε ξεμύτησε ο Φλωρίδης κράζουν και λασπώνουν σε θαυμάζω.logios έγραψε:Δεν ειναι ειρωνια, απλα οταν βλεπω υπερβολικους χαρακτηρισμους για την δημιουργια εντυπωσεων απαντω αναλογα.Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Αδερφέ μου, έχεις κάτι να μοιράσεις μαζί μου; εγώ δεν έχω κάτι μαζί σου. Τα ειρωνικά σχόλια και τις "παραινέσεις" σου θα τις δεχόμουν αν γνωριζόμασταν. Επειδή όμως δεν γνωριζόμαστε, σε παρακαλώ μαζέψου.
Φιλικά προς ....logio.
ΠΑΟΚ είσαι....ΛΑΙΜΑΙ !
Ανεξιτηλα σημαδια στους κολπους του ΠΑΟΚ;;;
Τι πράμα είναι αυτό φέτος...
Άντε να γίνει καμια μεταγραφή να ασχοληθεί ο κόσμος με καμια παπαρολογία γιατί στα πολύ σοβαρά, καίμε φλάτζες.