Τον Λουτσεσκου δεν τον έμαθες σήμερα.Gospi έγραψε:Δηλαδη πληρωνεται 2 μυρια για να εφαρμοζει ενα πλανο και μονο ειτε εχει το υλικο για να το υποστηριξει ειτε οχι?
Και θεωρεις λογικο να θετει σε διακινδυνευση τα αποτέλεσμα και τις επιτυχιες της ομαδας μονο και μονο για να μην αλλαξει το πλανο π θελει?
Να μου ελεγες οτι δεν του εχουν δωσει υλικο πρωταθλητισμου να το δεχθω, αλλα οχι να δεχθω οτι του πεφτει υποτιμητικο το να προσαρμοστεί στο υλικο με στοχο τις επιτυχιες.
Εγω προσωπικα αναγνωριζω τα τεραστια λαθη της διοικησης αλλα θεωρω πως ακόμη και έτσι,αν ο Λουτσεσκου ειχε μεγαλυτερη ευελιξια το ροστερ ειναι μια χαρα για να κερδιζει οφηδες και καλλιθεες.
Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική.
Αυτός ειναι μετά καλά του και τα κακά του.
Οπως όλοι οι προπονητές παγκοσμίως έχει μια φιλοσοφία, μια τακτική προσέγγιση, ένα σύστημα και στήνει την ομάδα πάνω στα πιστεύω του.
Ξέρεις ότι από την Ξάνθη κιόλας παίζει ένα γ@μημ@νο 4-2-3-1. Είτε μας αρέσει είτε όχι η φιλοσοφία του είναι βασισμένη σε αυτό το σύστημα.
Διαφορετικά έπαιζε ο ΠΑΟΚ όμως την 1η 3τια, διαφορετικά πλέον γιατί προσαρμοζεται και στα στοιχεία των παιχτών.
Αν ο κάθε Γιώργης του φορτώνει παιχτες με το έτσι θέλω που δεν ταιριάζουν στα θέλω του και στο σύστημα, μάντεψε... Δεν φέρει ευθύνη ο Λουτσεσκου.
Το ότι απόφασισε η διοίκηση να μη φέρει φορ κολώνα αλλά να ρίξουμε 7 μύρια για 2 περιφεριακα φορ και έναν Μπακαγιόκο για αντιΜειτε, δε σημαίνει ότι θα αλλάξει και ο Λουτσεσκου την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία σε 3-5-2 ή δεν ξέρω εγώ τι.
Και στην τελική πως να παίξουμε άλλο σύστημα με 2 φορ, με 2,5 χαφ να έχουνε μείνει και την άμυνα να μπαζει από παντού?
Τον προπονητή σου τον στηρίζεις. Τον τρόπο σκέψης και παιχνιδιού από τη στιγμή που τον ανανεωνεις και σου φέρνει τίτλους δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις επειδή έχεις κάψα τον κάθε Τσάλοφ.
Τον στηρίζεις έμπρακτα.
@ρχιδι@ στήριξη είχε φέτος ο προπονητής. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρώτος στο +5 είναι 100% ευθύνη της διοικησης.
Ο ανταγωνισμός εριξε πολύ χρήμα φέτος, και εμείς περιμέναμε 31 Αυγούστου να παρουμε τους παίχτες που είχε απορρίψει ο προπονητής μας τον Ιούλιο.
Απο την Καλλιθέα όλοι έχασαν βαθμούς.Απο Παναιτωλικους και Λεβαδειακος έχασαν οι ανταγωνιστές σου βαθμούς. Είμαστε αρκετά χειρότεροι από πέρυσι με περισσότερα κενά και φαίνεται. Δεν είναι μάγος ο προπονητής.