Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
George Best

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από George Best »

Gospi έγραψε:Δηλαδη πληρωνεται 2 μυρια για να εφαρμοζει ενα πλανο και μονο ειτε εχει το υλικο για να το υποστηριξει ειτε οχι?
Και θεωρεις λογικο να θετει σε διακινδυνευση τα αποτέλεσμα και τις επιτυχιες της ομαδας μονο και μονο για να μην αλλαξει το πλανο π θελει?
Να μου ελεγες οτι δεν του εχουν δωσει υλικο πρωταθλητισμου να το δεχθω, αλλα οχι να δεχθω οτι του πεφτει υποτιμητικο το να προσαρμοστεί στο υλικο με στοχο τις επιτυχιες.
Εγω προσωπικα αναγνωριζω τα τεραστια λαθη της διοικησης αλλα θεωρω πως ακόμη και έτσι,αν ο Λουτσεσκου ειχε μεγαλυτερη ευελιξια το ροστερ ειναι μια χαρα για να κερδιζει οφηδες και καλλιθεες.
Τον Λουτσεσκου δεν τον έμαθες σήμερα.
Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική.
Αυτός ειναι μετά καλά του και τα κακά του.
Οπως όλοι οι προπονητές παγκοσμίως έχει μια φιλοσοφία, μια τακτική προσέγγιση, ένα σύστημα και στήνει την ομάδα πάνω στα πιστεύω του.

Ξέρεις ότι από την Ξάνθη κιόλας παίζει ένα γ@μημ@νο 4-2-3-1. Είτε μας αρέσει είτε όχι η φιλοσοφία του είναι βασισμένη σε αυτό το σύστημα.
Διαφορετικά έπαιζε ο ΠΑΟΚ όμως την 1η 3τια, διαφορετικά πλέον γιατί προσαρμοζεται και στα στοιχεία των παιχτών.

Αν ο κάθε Γιώργης του φορτώνει παιχτες με το έτσι θέλω που δεν ταιριάζουν στα θέλω του και στο σύστημα, μάντεψε... Δεν φέρει ευθύνη ο Λουτσεσκου.

Το ότι απόφασισε η διοίκηση να μη φέρει φορ κολώνα αλλά να ρίξουμε 7 μύρια για 2 περιφεριακα φορ και έναν Μπακαγιόκο για αντιΜειτε, δε σημαίνει ότι θα αλλάξει και ο Λουτσεσκου την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία σε 3-5-2 ή δεν ξέρω εγώ τι.

Και στην τελική πως να παίξουμε άλλο σύστημα με 2 φορ, με 2,5 χαφ να έχουνε μείνει και την άμυνα να μπαζει από παντού?

Τον προπονητή σου τον στηρίζεις. Τον τρόπο σκέψης και παιχνιδιού από τη στιγμή που τον ανανεωνεις και σου φέρνει τίτλους δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις επειδή έχεις κάψα τον κάθε Τσάλοφ.
Τον στηρίζεις έμπρακτα.

@ρχιδι@ στήριξη είχε φέτος ο προπονητής. Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρώτος στο +5 είναι 100% ευθύνη της διοικησης.
Ο ανταγωνισμός εριξε πολύ χρήμα φέτος, και εμείς περιμέναμε 31 Αυγούστου να παρουμε τους παίχτες που είχε απορρίψει ο προπονητής μας τον Ιούλιο.

Απο την Καλλιθέα όλοι έχασαν βαθμούς.Απο Παναιτωλικους και Λεβαδειακος έχασαν οι ανταγωνιστές σου βαθμούς. Είμαστε αρκετά χειρότεροι από πέρυσι με περισσότερα κενά και φαίνεται. Δεν είναι μάγος ο προπονητής.
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

Καλημέρα σε όλους, αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum. Έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, και διαβάζω αρκετά περισσότερο. Και σε αυτό το thread αλλά και στα υπόλοιπα αυτό που είναι πλέον νομίζω ορατό σε όλους, είναι ότι εμείς οι οπαδοί έχουμε χωρισθεί σε 2 αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Τους οπαδούς του Λουτσεσκου, και τους πολέμιους του Λουτσεσκου. Αυτό κατά τη γνώμη μου διαχέεται σε όλο τον οργανισμό, και φυσικά στον μονο που κάνει καλό, είναι οΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Επειδη απο ποδοσφαιρο τακτικες κλπ δεν σκαμπαζω ιδιαιτερα, εχω μια απορια. Ποσο δυσκολο ειναι να παιξει ο Τισσουνταλι στην θεση του Ντελια ή Του Μουργκ στο 10? Δηλαδη στο 4-2-3-1 του Λουτσεσκου δυο δεν ειναι ουτως ή αλλως τα χαφ? Δηλαδη αν στο δεκα μπει ο Τισσουνταλι ποσο χειροτερος θα ειναι του Μουργκ? Γιατι δεν μιλαμε για εναν επιθετικο π θα μπει δεκαρι αλλα για εναν παιχτη π εχει παιξει και αριστερος μεσοεπιθετικος και φορ και δευτερος στραικερ, αρα εχει κινησεις μεσοεπιθετικου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πλακα έχουμε...Πριν λίγο καιρό λέγαμε ο ΠΑΟΚ δεν παίζει με φορ κολώνα,τώρα φτασαμε να λέμε δεν φταίει ο Λουτσεσκου που δεν του έφεραν φορ κολώνα...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

100% επιμένω ότι το πρόβλημα με τους φορ του ΠΑΟΚ είναι ευθύνη Λουτσεσκου

Επί σειρά ετών ήθελε παίκτη κινητικό να συμμετέχει σε άμυνα και να πρεσαρει

Πρέπει να ξεκαθαρίσει ο ίδιος με τον εαυτό του πρώτα τι ψάχνει και τι τον βολεύει

Παικταρα γκολτζη με τεχνική τακτική και άμυνα, δεν βρίσκει εύκολα ούτε η Μπαρτσελόνα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Λεμεσος4 έγραψε:Μετα απο πολυ καιρο εχω φτιαξει την αποψη μου. Δεν ειμαι φαν του Λουτσεσκου αλλα του πιστωνω οτι ηταν και ειναι ειλικρινης απεναντι μας. Αυτο το πραγμα ξερει να κανει και αυτο εφαρμοζει. Αυτος ηταν ο χαρακτηρας του, αυτο το ειδος παικτων γουσταρει, αυτο το συστημα παιζει και οταν ειναι καλα ψυχολογικα δινει το 100% της υπαρξης του στον ΠΑΟΚ. Αυτοι που ειναι αναποφασιστοι ειναι οι διοικουντες. Αφου τον επιλεγεις και τον γνωριζεις πρεπει να πας με τα νερα του. Τον ανανεωνεις και μετα για κατι χιλιαρικα δεν του φερνεις τον παικτη που θελει ενω τα σκορπας δεξια και αριστερα. Πρεπει να αποφασισει η διοικηση ποιο δρομο θα ακολουθησει και μετα να βρει τα καταλληλα ατομα που να μπορουν και θα θελουν να την οδηγησουν σε αυτον. Οσο δεν το κανει θα υπαρχει αυτη η συγχηση και στον κοσμο και στην ομαδα.

Απόλυτα σύμφωνος!!!!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Equalizer έγραψε:100% επιμένω ότι το πρόβλημα με τους φορ του ΠΑΟΚ είναι ευθύνη Λουτσεσκου

Πρέπει να ξεκαθαρίσει ο ίδιος με τον εαυτό του πρώτα τι ψάχνει και τι τον βολεύει

Παικταρα γκολτζη με τεχνική τακτική και άμυνα, δεν βρίσκει εύκολα ούτε η Μπαρτσελόνα
Παντως το ιδιο θεμα ειχε και με Πριγιοβιτς,στο οτι δεν ηταν συμετοχικος και καποιον καιρο αν θυμαστε ξεκινουσε Κουλουρη. Αλλα μολις μπηκε στο κλιμα ο Πριγιο ΚΑΙ συμμετειχε αλλα ΚΑΙ σκοραρε.

Δηλαδη δεν αποκλειει το ενα το αλλο κατα την αποψη μου.

Και επισης θελω να πω πως οι φορ μας εχουν χασει πολλα αχαστα αλλα και μειονεκτουν σε μονομαχιες η προσωπικη ενεργεια το οποιο δεν εχει να κανει με τακτικη λουτσεσκου
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Equalizer έγραψε:100% επιμένω ότι το πρόβλημα με τους φορ του ΠΑΟΚ είναι ευθύνη Λουτσεσκου

Συμφωνω 1000%
Κι εδω ερχεται το ερωτημα : αν εισαι διοικηση τι κανεις; προσπαθεις να του φερεις τον επομενο Πριγιο ή απλα εναν καλυτερο Μπραντον;
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

George Best έγραψε: Το ότι απόφασισε η διοίκηση να μη φέρει φορ κολώνα αλλά να ρίξουμε 7 μύρια για 2 περιφεριακα φορ και έναν Μπακαγιόκο για αντιΜειτε, δε σημαίνει ότι θα αλλάξει και ο Λουτσεσκου την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία σε 3-5-2 ή δεν ξέρω εγώ τι.

To καλοκαιρι δεν ελεγαν ολοι ( και ο Λουτσεσκου) οτι πρωτος στοχος ηταν ο Μπρεθγουειτ;
Ειναι αυτος φορ-κολωνα;
Επισης περυσι το πρωταθλημα δεν το πηραμε με Μπραντον;
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Gospi έγραψε:Επειδη απο ποδοσφαιρο τακτικες κλπ δεν σκαμπαζω ιδιαιτερα, εχω μια απορια. Ποσο δυσκολο ειναι να παιξει ο Τισσουνταλι στην θεση του Ντελια ή Του Μουργκ στο 10? Δηλαδη στο 4-2-3-1 του Λουτσεσκου δυο δεν ειναι ουτως ή αλλως τα χαφ? Δηλαδη αν στο δεκα μπει ο Τισσουνταλι ποσο χειροτερος θα ειναι του Μουργκ? Γιατι δεν μιλαμε για εναν επιθετικο π θα μπει δεκαρι αλλα για εναν παιχτη π εχει παιξει και αριστερος μεσοεπιθετικος και φορ και δευτερος στραικερ, αρα εχει κινησεις μεσοεπιθετικου.
ο μουργκ είναι πιο κινητικός με περισσότερα τρεξίματα σίγουρα. όπως επίσης μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα σε μεσοαμυντικά θέματα.
συνεπώς ο τισου δεν μπορεί να δώσει αυτά που θέλει ο λου σε σχέση με τον μουργκ.
η προσωπική μου άποψη είναι ότι ναι, ο τίσου θα είναι πολύ χειρότερος στην θέση του.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Σέντερ κολώνα λέει... Θα μας τρελάνουν για να μας πείσουν ότι ο Λουτσέσκου δεν έχει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Λοιπόν ο Λουτσέσκου τον παίκτη που ήθελε και περίμενε και περίμενε ήταν ο Μπρεηθγουεητ... Και επειδή δεν του έκατσε πήρε τον δεύτερο με ΠΑΡΌΜΟΙΑ χαρακτηριστικά τον Τισουντάλι. Δύο περιφερειακά φορ που παίζουν και δεύτεροι επιθετικοί και αριστερό εξτρέμ. Απλά ο Μπρεηθγουεητ είναι 5 πόντους κοντύτερος και δύο χρόνια μεγαλύτερος. Φυσικά φταίει η διοίκηση που δεν του φέρνει φορ κολώνα....
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Επί πόσα χρόνια έπαιζε με φορ τους: Πρίγιοβιτς, Κουλούρη, Άκπομ, Σβιντέρσκι, Ολιβέιρα, ξανά Άκπομ, παίζει να πρόλαβε και Τσόλακ αν θυμάμαι καλά.
Μισή χρονιά έπαιξε με Ολιβέιρα, Μπράντον και μία ολόκληρη με Μπράντον και Σαμάττα.

Το πως γίνεται από τα παραπάνω να βγαίνει το συμπέρασμα πως για επιθετικό χρειάζεται μόνο ύψους 1,70 που απλά πρεσάρει, είναι μια μεγάλη απορία..

Παρεμπιπτόντως και οι Ιωαννίδης, Μορόν, Λιβάι και λιγότερο ο Ελ Κααμπί πρεσάρουν, κάνουν κινήσεις στο χώρο και τρέχουν μπροστά. Κανένας τους δεν στέκεται ακίνητος να περιμένει απλά την μπάλα.

Εμείς όμως όοοοχι. Ή θα έχουμε ένα όρθιο καδρόνι που να στέκεται και να περιμένει ή θα έχουμε έναν με ύψους 1,70 να μην μπορεί να κατεβάσει μισή μπαλιά. Μέση λύση αποκλείεται να μπορέσουμε να βρούμε.

Εν τω μεταξύ ο Τσάλοφ που αναφέρεστε ορισμένοι, δεν μπορεί να κάνει καλά τίποτα από τα δυο.
Ούτε κατεβάζει μπάλες για να παίξει με πλάτη και να τις σπάει στους μεσοεπιθετικούς, ούτε πρεσάρει σωστά μπροστά, ούτε έχει καμιά ιδιαίτερη κίνηση στον χώρο.
Αλλά εμείς εκεί, να βγάλουμε με το στανιό άχρηστο τον προπονητή και παικταράδες όλους όσους ήρθαν λες και αποκλείεται τα χαρακτηριστικά τους να μην ταιριάζουν στον τρόπο ανάπτυξης και άμυνας της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
George Best

Τρόμος έγραψε:Σέντερ κολώνα λέει... Θα μας τρελάνουν για να μας πείσουν ότι ο Λουτσέσκου δεν έχει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας. Λοιπόν ο Λουτσέσκου τον παίκτη που ήθελε και περίμενε και περίμενε ήταν ο Μπρεηθγουεητ... Και επειδή δεν του έκατσε πήρε τον δεύτερο με ΠΑΡΌΜΟΙΑ χαρακτηριστικά τον Τισουντάλι. Δύο περιφερειακά φορ που παίζουν και δεύτεροι επιθετικοί και αριστερό εξτρέμ. Απλά ο Μπρεηθγουεητ είναι 5 πόντους κοντύτερος και δύο χρόνια μεγαλύτερος. Φυσικά φταίει η διοίκηση που δεν του φέρνει φορ κολώνα....
Νομίζω εσύ θα μας τρελάνεις.
Έχεις από κάπου ενημέρωση ότι ο Μπρειθγουειτ ήταν επιλογή του Λουτσεσκου?

Ακούγεται ότι η διοίκηση ΔΕΝ ΈΨΑΞΕ ΌΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΔΕ ΛΟΓΊΖΕΤΑΙ ΣΑΝ HOME GROWN ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΛΙΣΤΑ, και πάγωσε τη μεταγραφή.
Κόβω το κεφάλι μου ότι είχαν μείνει ότι ο Τισουνταλι αγωνίζεται αριστερό εξτρεμ όπως τότε όταν παίξαμε με Γανδη. Δεν έψαξαν τι θέση παίζει ο παίχτης.

Λες προπονητής να ήθελε 3 σέντερ φορ που δεν είναι φορ? Που να είναι και οι 3 περιφερειακοι? Μήπως επέλεξε και τον Τσάλοφ?

Θες να μας εξηγήσεις τι σχέση έχει ο Μποβε, ο Ταχιροβιτς, ο Μαρίν, ο Μισιτς, ο Άρθουρ κτλ σε χαρακτηριστικά με τον Μπακαγιοκο(που ξαναλέω είχε κόψει ο προπονητής)

Θες να μας εξηγήσεις για ποιο λόγο αποκτήθηκαν αμυντικοί την τελευταία ημέρα μεταγραφών, που πάνω σε σύγχυση πηραμε ότι βρήκαμε ελεύθερο, που δεν μπορούν να υποστηρίξουν το build up που έπαιζε ο ΠΑΟΚ πέρυσι?
Μήπως ήταν οδηγία του προπονητη? Μήπως τους είπε παιδιά μη βιάζεστε... Θα πάρουμε παιχτες μετά από 31 Αυγούστου.
Εγω θυμάμαι τέλη Μαΐου να λέει ότι πρώτος στόχος να μείνουν όλοι και ύστερα να προχωρήσουμε σε 3 προσθήκες και να κλείσει το ροστερ νωρις

Και οκ φεύγει ο Κουλιερακης και το ξέρεις. Τι προετοιμασία έχεις κάνει? Παίρνεις τον Κόλεϊ που ήθελε να ξεφορτωθεί η Μπεσικτας? Είδες κάποιο πλάνο?

Ο ΠΑΟΚ εχει ένα σωρό δομικά προβλήματα και έναν πρόεδρο που νομίζει ότι ξέρει περισσότερο ποδόσφαιρο και αυτό φέρει παραπάνω προβλήματα.(προφανώς και εννοώ τον Γιώργη. Δεν είναι η καθημερινότητα του Ιβάν ο ΠΑΟΚ)

Επί Φερειρα λειτουργούσαν όλα καλά?
Γιατι εγώ θυμάμαι να δίνουμε 15η ευκαιρία στον Ουαρντα μετά από το 14ο πειθαρχικό παράπτωμα.
Θυμάμαι να ξεχνάμε να αναθεωρήσουν τα δελτία.
Θυμάμαι να διώχνουμε τον Βιειρινια και να τον παίρνουμε μετά από 1 εβδομάδα πισω.

Αλλά ναι η πιο εύκολη ανάγνωση είναι να βαφτίσεις τον Λουτσεσκου, Χατζαρα και Μπάμπη Τεννε.

Πραγματικά η τρέλα δε πάει στα βουνά.. Εδώ έχει μαζευτεί ολη

Υ. Γ καλά το ότι μερικοί ζητάτε ουσιαστικά από τον προπονητή να εκθέτει παιχτες είναι ανάξιο σχολιασμόυ. Δηλαδή να βγει και να πει σε συνέντευξη τύπου "τον Μπακαγιόκο δεν τον ήθελα ποτε". Ή αν τον ρωτήσουν για τον Τσάλοφ να πει ότι είναι "τραγι που μου φόρτωσε ο Γιωργης".
Σιγουρα διπλωμάτες ή ψυχολόγοι θα είστε στη ζωή σας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Tι λεει ρε black? Κανει τιποτα σωστα ο Τσαλοφ τελικα? Κοροιδο τους επιανε ολους μεχρι τωρα στη καριερα του? Εισαι σιγουρα ο παλιος black?
To ειπε εξαιρετικα ο ρενε και το ξαναγραφω...
Στην τελική αν κάποιον του επιβάλλουν τον κάθε μπακαγιοκο,τον κάθε επιθετικό, το σύστημα που θα παίζει και τις αλλαγές που θα κάνει... παίρνει τα μπουκαλάκια του και φεύγει...αλλά βολεύει πολύ τα χαρτί " εγώ δεν ασχολούμαι με τις μεταγραφές"
Άβαταρ μέλους
George Best

joshua έγραψε:Tι λεει ρε black? Κανει τιποτα σωστα ο Τσαλοφ τελικα? Κοροιδο τους επιανε ολους μεχρι τωρα στη καριερα του? Εισαι σιγουρα ο παλιος black?
To ειπε εξαιρετικα ο ρενε και το ξαναγραφω...
Στην τελική αν κάποιον του επιβάλλουν τον κάθε μπακαγιοκο,τον κάθε επιθετικό, το σύστημα που θα παίζει και τις αλλαγές που θα κάνει... παίρνει τα μπουκαλάκια του και φεύγει...αλλά βολεύει πολύ τα χαρτί " εγώ δεν ασχολούμαι με τις μεταγραφές"
Το θέμα δεν είναι αν είναι καλός ή κακός.
Που μεταξύ μας δεν νομίζω ότι παρακολουθούσε κάνεις εδώ ρωσικό πρωτάθλημα. Στην Τσσκα έπαιζε. Την Βασιλεία παραλίγο να την πιάσει κορόιδο πάντως.

Το θέμα είναι ότι δεν ήταν επιλογή του προπονητη. Δεν ταιριάζει στο σύστημα. Δεν είναι φορ. Δεν έχει προσωπική ενέργεια. Έχει κακά τελειώματα.
Εγω αυτό βλέπω.

Τωρα κάποιος άλλος μπορεί να πιστεύει σε θαύματα και γκίνια και στο κακό το μάτι.

Γιαλατζι κριτική.
Ποιος θα δήλωνε παραίτηση. Τώρα εσύ στην δουλειά σου αν κάτι σε χαλάει και δεν γίνεται όπως θες μπορείς να παραιτηθείς. Έξω από το χορό όλοι έχουν άποψη και κρίνουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”