2. Mohamed Mady Camara

marsantos

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε:Το κενό στο αμυντικό χάφ είναι μεγάλο γιατί απλά ο Καμαρά παίζει και προσφέρει σαν παίκτης του 500άικου .
Ρενέ καλημέρα.
Πολλά νομίζω λες. Ο Σιμόες της άεκ είχε έρθει με 90 χιλιάρικα. Αν εξετάσουμε κάθε αμυντικό κομμάτι δε νομίζω ο Καμαρά να υπερτερεί σε πολλά.
Ακόμα και σε κάτι το οποίο θεωρείται μεγάλο του προσόν, η ασφάλεια που μπορεί να δώσει στην αμυντική μετάβαση , είναι έως τώρα αρκετά κακός και δεν έχει βοηθήσει σχεδόν καθόλου
Επιτέλους κάποιος να το πει..
Τον έχω πάρει εργολαβία στο τι κάνει με τη μπάλα στα πόδια. Δεν ήθελα να αναφερθώ και σε αυτό γιατί θα με χαρακτήριζαν εμπαθή.
Η μετάβαση του τόσο στο γκολ της Λαμίας όσο και στο 2ο της Πλζεν είναι εξοργιστικές.
Χθες ανάμεσα στο 20 με 35 που χάναμε συνεχώς τη μπάλα υπήρχαν περιπτώσεις που ο Ντέλιας είχε γυρίσει να καλύψει πριν από αυτόν.
Με επόμενη αφορμή θα μιλήσουμε και για το πόσο καλός είναι στις προσωπικές μονομαχίες τόσο ψηλά όσο και χαμηλά..
Special 4 έγραψε:...
Συμφωνώ ότι δεν έχει πιάσει ακόμα τις προσδοκίες που έχουμε από αυτόν
Special καλημέρα.
Η απορία μου είναι γιατί υπήρχαν προσδοκίες..
Ο παίκτης είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Ξέραμε τα θετικά του, ξέραμε τα αρνητικά του και ξέρουμε πως παίζει ο Λουτσέσκου. Όλα έχουν γραφτεί από το καλοκαίρι.

Υγ. Κι αυτόν όμως ο Ρασβάν θα βρει τρόπο να τον εντάξει στο σύνολο. Χώρια που όπως έγραψα και χθες, πιστεύω πως θα αρχίσει να βελτιώνεται σε τομείς που υστερεί καθώς είναι πρώτη φορά που συμμετέχει σε ομάδα τεμποκρατορίας (τι έγραψες βρε rene, κορυφαία έμπνευση λεξιπλασίας, τεμποκράτορας, respect). Ελπίζω πως του χρόνου θα δούμε διαφορετικό Καμαρά. Δεν ξέρω σε τι βαθμό αλλά νομίζω θα είναι πιο λειτουργικός σε αυτό που παίζει η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Σωστές οι παρατηρήσεις αλλά ξεχνάμε μια βασική παράμετρο. Η ομάδα έχει τόσο καιρό που δεν είναι στα καλά της οπότε και ατομικά οι παίκτες εμφανίζουν τον χειρότερο τους εαυτό .

Υπομονή να δούμε και τις μεταγραφικές ενισχύσεις ...ίσως βρεθεί παίκτης που παίζοντας μαζί του να τον κάνει καλύτερο.

Άναρχο το παιχνίδι μας άναρχος και ο Καμαρά.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Επί Μάρτινς στον γαύρο τα καλύτερα παιχνίδια τα είχε κάνει με την τριάδα στα χάφ. Δεν είναι ο παίκτης σασί που θα στηρίξεις πάνω του όλη την λειτουργία του παιχνιδιού σου . Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο οι άνθρωποι που μπορούν να κουβαλούν όλο το παιχνίδι της ομάδας πάνω τους χωρίς απαραίτητα να φαίνονται είναι υπερπολύτιμοι . Το έκανε πχ άψογα μερικά χρόνια πριν σε εμάς ο μεγάλος Παμπλο σε υπερθετικό βαθμό , το έκανε ο Μαουριτσιο κι ο Μειτε π με τον λουτσεσκου πρπονητη ενώ το κάνει τόσα χρόνια πχ ο μοντριτς στην Ρεάλ . Φυσικά και υπάρχουν οι επιμέρους λεπτομέρειες στην κάθε χορογραφία το ποσό καλά αντιλαμβάνονται τον χώρο κι τον χρόνο οι παίκτες τις ομαδος σου το ποσό γρήγορα μπορούν να πάνε σε μια δεύτερη μπάλα το ποσό γρήγορα μπορούν να ανακτήσουν μια χαμένη μπαλιά ή το ποσό γρήγορα ,μπορούν να διορθώσουν ακόμα κι ένα μεγάλο λάθος . Όλα αυτα όμως παίρνουν από το θεμέλιο που είναι χτισμένη η κάθε ομάδα . Οσο περισσότερους παίκτες έχεις στην ομάδα σου που μπορούν να κρατήσουν την μπάλα σε συνθήκες πιέσεις κι να λειτουργήσουν εται τόσο πιο μακριά θα πας.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

@marsantos

Προσδοκίες υπάρχουν από τον παίκτη κι αρκετές
Πέρα από τις καλές εμφανίσεις με το γαύρο, είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία και στη Ρόμα ως δανεικός

Το ότι δεν ενεργοποίησε η Ρόμα την ρήτρα αγοράς, πιθανολογώ ότι είχε σχέση με την τότε ανάληψη της Σουλούκου ως CEO και όχι με την εικόνα του παίκτη

Τώρα κάνει μια καινούρια αρχή και είναι μόλις στο πρώτο εξάμηνο στην ομάδα μας και μάλιστα σε μια δύσκολη συγκυρία, όσον αφορά τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής

Πιστεύω ότι σωστά υπάρχουν προσδοκίες και θεωρώ ότι θα τις δικαιώσει
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

sn0ufel4 έγραψε:Δε συμφωνώ καθόλου αγωνιστικά από αυτά που έχει δείξει η Κηφισιά μέχρι τώρα
Τα λέγαμε
Άβαταρ μέλους
Special 4

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Special 4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η άλλη επιλογή θα ήταν να λείψει μέσα στον Πανσερραϊκό.
Καλύτερα δεν θα ήταν ?
Για μένα όχι.
Μάλλον δεν έπρεπε να μείνει εκτός ο Καμαρά στο παιχνίδι με την Καλλιθέα και αυτό φάνηκε σήμερα

Δεν ξέρω τι ανάλυση έγινε, αλλά προφανώς δεν πήγε και πολύ καλά αυτό
Άβαταρ μέλους
Special 4

sn0ufel4 έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Δε συμφωνώ καθόλου αγωνιστικά από αυτά που έχει δείξει η Κηφισιά μέχρι τώρα
Τα λέγαμε
Σωστά Σνούφελ
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε αυτό που φοβόσουν / είχες προβλέψει
marsantos

Μαντι μου μπορεί να σε έχουμε σκίσει 5 μήνες τώρα, αλλά πριν 10 μέρες είχε προβλεφθεί το σημερινό σενάριο.
Ρίσκο η επιλογή να λείψει με Καλλιθέα.
Πέρα από το ότι η Καλλιθέα είναι από τις ομάδες που τρέχουν πολύ, υπάρχουν επιπλέον ζητήματα.
Ο Σβαμπ και σήμερα ήταν εκτός. Στο ματς με τον οσφπ ακούστηκε ότι έπαιζε με ίωση. Πάντως από την προηγούμενη Πέμπτη που επέστρεψε η ομάδα στις προπονήσεις ο Αυστριακός ήταν απών. Σήμερα άκουσα πως έχει λοίμωξη. Άρα είναι άγνωστο το πότε και πως θα επιστρέψει. Με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα, ο Οζντόεφ πάει για 3 90λεπτα. Αν ο Σβαμπ δεν μπορεί να είναι έτοιμος ούτε με Καλλιθέα, πάμε να παίξουμε σε αυτό το ματς μόνο με ένα χαφ πρώτης γραμμής έχοντας στην πλάτη μας ταξίδι επιστροφής από ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Ανεξάρτητα όμως από την κατάσταση του Σβαμπ, γνώμη μου είναι πως ο Καμαρά, με δεδομένο πως η ομάδα έχει 3 δυνατά παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα και από τη στιγμή που υπάρχει λειψανδρία στα χαφ, έπρεπε να είναι παρών και στα τρία.
Θα ήταν προτιμότερο να μείνει εκτός με Σέρρες, τόσο ώστε να δοθεί χρόνος επανένταξης στον Σβαμπ όσο και γιατί η εβδομάδα πριν τις Σέρρες είναι ουσιαστικά άδεια (διαδικαστικός επαναληπτικός με Αιγάλεω).
Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να παίξει σπουδαίο δεν άφησε την Καλλιθέα να περάσει το κέντρο. Το ίδιο έγινε και με τον Αστέρα. Αυτό δεν αποτελεί έκτακτο καιρικό φαινόμενο. Όλα οφείλονται στο οτι μπήκε ο Κεντζιόρα αντί του Λοβρεν, άλλαξε μέτρα στο γήπεδο η ομάδα, άρχισε να ξαναλειτουργει το περυσινό repress, η ομάδα έγινε πιο compact και πάει λέγοντας. Είχα σκοπό να γράψω τις σκέψεις μου πάνω σε αυτό αλλά μετά τη γκέλα μου έφυγε το κέφι.
Ενώ όλα κυλουσαν υπό έλεγχο κάποια πράγματα είναι νομοτελειακονα συμβούν. Ο Οζντόεφ 3ο σερί ματς βασικός με τα 2 πρώτα σε βαρύ τερέν, το ίδιο και το 3ο.
Ο Σβαμπ, βαρύ κορμί, προχωρημένη ηλικία, 3 εβδομάδες εκτός αγώνων εκ των οποίων τις 2 εκτός προπονήσεων.
Μοιραία στο πέρασμα του χρόνου θα άρχιζαν να κρεμάνε. Σε μια ομάδα που δεδομένα θα είχε έλλειμμα ενέργειας λόγω του εκτός έδρας την Πέμπτη , αυτοί οι 2 είχαν αντικειμενικούς λόγους να κρεμάσουν εντελώς.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα τους ήταν θλιβερή.
Μπορώ να ακούσω πολλά για όσα έκανε ο προπονητής την ώρα του αγώνα. Σε άλλα μπορεί να συμφωνώ σε άλλα όχι. Η ώρα του αγώνα όμως έχει ελαφρυντικά. Μπορεί πάνω στην ένταση της στιγμής να μη δεις κάτι καλά, να έχεις ανασφάλειες, δεύτερες σκέψεις και τα λοιπά.
Η απόφαση όμως για τον Καμαρά ελήφθη σε πλήρη νηφαλιοτητα.
Εχθές βράδυ γράφαμε ότι ένα προτέρημα έχει η Καλλιθέα, τρέχει πολύ.
Πως έμεινε έξω από αυτό το ματς ο Καμαρά, σε εβδομάδα με 3 παιχνίδια, με τον Μπακαγιοκο τραυματία και τον Σβαμπ ασθενή εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω.
Ο Καμαρά σήμερα έπρεπε να είναι στην αποστολή για να μπορεί να μπει και να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να τρέχει. Είτε στο 60 ειτε στο 70 ειτε στο 83 που προηγηθηκαμε έπρεπε να είναι διαθέσιμος να δώσει ανάσες και τρεξίματα απέναντι σε μια ομάδα που μόνο αυτό χρειαζόταν να έχεις για να την αντιμετωπισεις.
Το ματς αυτό, προσωπική μου άποψη, στράβωσε από αυτήν την απόφαση. Μια απόφαση που δεν έχει δικαιολογία καθώς ελήφθη με καθαρό μυαλό, άνεση χρόνου και όλα τα δεδομένα διαθέσιμα.
marsantos

Διαβάζω τώρα σε άλλα τόπικ ότι είχε δηλωθεί αρκετά νωρίς ο Καμαρά να εκτίσει την ποινή. Είχα δει ένα άρθρο μεταγενεστερο και μπερδεύτηκα. Όντως εχουν δίκιο τα παιδιά. Στις 8 Νοεμβρίου δηλωθηκε άρα η κριτική μου περιέχει κομματια ανακριβειας και απολογούμαι γι' αυτό.
Ωστόσο θα επιμείνω πως από εβδομάδα με 3 δυνατά παιχνίδια δεν έπρεπε να λείπει ο Καμαρά. Η ερχόμενη εβδομάδα θα βρει πιο φρέσκους παίκτες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Απλά πήγαν με τη λογική ότι είναι το πιο εύκολο ματς από τα τρία άλλα, που όλα ήταν εκτός.
marsantos

Προφανώς. Το θέμα είναι πως ενώ είχαν δηλώσει τον Καμαρά δήλωσαν και τον Αντριγια σε αυτό το ματς. Δλδ μετά από ματς ευρωπαϊκό 2 βασικοί εκτός. Και για τον Αντριγια ήξεραν πως ο Ταισον είναι ανέτοιμος.
Δεν ξέρω, αυτό το ματς είναι σα να το ναρκοθετησαμε πριν ακόμα ξεκινήσει.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Χωρίς να τον θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο ( σε μια ομάδα με βλέψεις θα έπρεπε να είναι τριτοτεταρτη στην ιεραρχία των χάφ μαζί με Ozdoev), σήμερα έλειψε
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

πριν τρεις μέρες γράφαμε για τις αδυναμίες του και το κακό του παιχνίδι, σήμερα μας έλλειψαν οι δυνάμεις του.
marsantos

Δεν υπάρχει κάτι παράδοξο σε αυτό.
Άλλο οι αδυναμίες και άλλο η απουσία.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

άρα σήμερα μας έλλειψε ο καμαρά για να κερδίσουμε την καλλιθέα ή να έχουμε καλύτερη εικόνα ή και τα δύο?
χθες και προχθές μας έλλειπε κάποιος άλλος και με βεβαιότητα μεθαύριο θα μιλάμε για κάποιον άλλον.
ρε συ φίλε, τι δεν καταλαβαίνουμε, αυτά έχουμε και πρέπει να κερδίζουμε κάποια ματς αλλά από τον αύγουστο χωρίς κοκοβιό.
φθάνει με τις δικαιολογίες.
υπάρχουν ευθύνες.
έχει ευθύνες η διοίκηση? Ναι, έχει και είναι μεγάλες και επαναλαμβανόμενες. Και τον γενάρη πρέπει να πράξει τα δέοντα.
έχει ευθύνες ο λούτσε. Ναι, έχει και πρέπει να σταματήσει τις μόνιμες δικαιολογίες. πρέπει να βρει λύσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”