Ρενέ καλημέρα.renegade έγραψε:Το κενό στο αμυντικό χάφ είναι μεγάλο γιατί απλά ο Καμαρά παίζει και προσφέρει σαν παίκτης του 500άικου .
Πολλά νομίζω λες. Ο Σιμόες της άεκ είχε έρθει με 90 χιλιάρικα. Αν εξετάσουμε κάθε αμυντικό κομμάτι δε νομίζω ο Καμαρά να υπερτερεί σε πολλά.
Επιτέλους κάποιος να το πει..Ακόμα και σε κάτι το οποίο θεωρείται μεγάλο του προσόν, η ασφάλεια που μπορεί να δώσει στην αμυντική μετάβαση , είναι έως τώρα αρκετά κακός και δεν έχει βοηθήσει σχεδόν καθόλου
Τον έχω πάρει εργολαβία στο τι κάνει με τη μπάλα στα πόδια. Δεν ήθελα να αναφερθώ και σε αυτό γιατί θα με χαρακτήριζαν εμπαθή.
Η μετάβαση του τόσο στο γκολ της Λαμίας όσο και στο 2ο της Πλζεν είναι εξοργιστικές.
Χθες ανάμεσα στο 20 με 35 που χάναμε συνεχώς τη μπάλα υπήρχαν περιπτώσεις που ο Ντέλιας είχε γυρίσει να καλύψει πριν από αυτόν.
Με επόμενη αφορμή θα μιλήσουμε και για το πόσο καλός είναι στις προσωπικές μονομαχίες τόσο ψηλά όσο και χαμηλά..
Special καλημέρα.Special 4 έγραψε:...
Συμφωνώ ότι δεν έχει πιάσει ακόμα τις προσδοκίες που έχουμε από αυτόν
Η απορία μου είναι γιατί υπήρχαν προσδοκίες..
Ο παίκτης είναι πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Ξέραμε τα θετικά του, ξέραμε τα αρνητικά του και ξέρουμε πως παίζει ο Λουτσέσκου. Όλα έχουν γραφτεί από το καλοκαίρι.
Υγ. Κι αυτόν όμως ο Ρασβάν θα βρει τρόπο να τον εντάξει στο σύνολο. Χώρια που όπως έγραψα και χθες, πιστεύω πως θα αρχίσει να βελτιώνεται σε τομείς που υστερεί καθώς είναι πρώτη φορά που συμμετέχει σε ομάδα τεμποκρατορίας (τι έγραψες βρε rene, κορυφαία έμπνευση λεξιπλασίας, τεμποκράτορας, respect). Ελπίζω πως του χρόνου θα δούμε διαφορετικό Καμαρά. Δεν ξέρω σε τι βαθμό αλλά νομίζω θα είναι πιο λειτουργικός σε αυτό που παίζει η ομάδα.