Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το μόνο σχόλιο που θα κάνω είναι πως η φύση απεχθάνεται τα κενά, πόσω μάλλον όταν αυτά δημιουργούνται σε συνθήκες ζούγκλας όπως είναι το ποδόσφαιρο και γενικότερα το επιχειρείν.
Περιμένω να διαβάσω την απάντηση Σαββίδη.
Περιμένω να διαβάσω την απάντηση Σαββίδη.
Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι πεπεισμένος ότι ο Μυστακίδης επιθυμεί σφόρδα εμπλοκή στην ΠΑΕ.
Θα δούμε βέβαισ
Θα δούμε βέβαισ
- Jean Valjean
gika έγραψε:Τι διαίρεση ρε παιδιά.
...............
Υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε έναν πρόεδρο, να είναι παρον στις μεγάλες στιγμές, να μην τον πολεμάει ένα ολόκληρο σύστημα και να την πληρώνουμε εμεις, να μας κάνει νέο γήπεδο για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας, να ρίξει και άλλα 50 να κρατήσει τα παιδιά των ακαδημιών και να τα πλαισιώσει με άλλους παικταράδες;
Απλά δεν μπορείς να το εμπιστευτείς αυτό εύκολα, και δεδομένου ότι τον Ιβάν τον ξέρουμε και με τα καλά και τα στραβά του, υπάρχει μεγάλη τάση να μείνουμε εκεί που ξέρουμε.
Τα ονόματα δεν έχουν καν σημασία.
Ας περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μέρα.
Τα ερωτήματά σου είναι απολύτως λογικά, εξίσου λογικές είναι η επιφύλαξή σου και η καταληκτική σου φράση.
Επίτρεψέ μου ένα μικρό σχόλιο στο ερώτημά σου που έχω κάνει bold.
Ενας πρόεδρος του ΠΑΟΚ που δεν θα τον πολεμάει το σύστημα είναι ένας πρόεδρος που θα υποκύψει στο σύστημα και θα κάνει αυτό που του λένε.
Γιατί ο στόχος του συστήματος δεν είναι απλά και μόνον ο ΠΑΟΚ. Είναι η αποψίλωση της Β. Ελλάδας και το βασικό εμπόδιο σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο ΠΑΟΚ και αυτά που πρεσβεύει.
Δεν είναι ποδοσφαιρικό το ζήτημα. Ειναι πολιτικό, κοινωνικό και εθνικό πάνω απ'όλα.
Δήλωση Ιβάν Σαββίδη
Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στο paokfc.gr σχετικά με τη Νέα Τούμπα.
17.06.2025
«Στα τελευταία 13 χρόνια, που έχω την τιμή να ηγούμαι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προχωρώ με γνώμονα την τήρηση των υποσχέσεών μου.Ανεξάρτητα από εμπόδια, δυσκολίες και αστοχίες και με μόνη προϋπόθεση την ενότητα της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, καταφέραμε τα περισσότερα απ’ όσα ονειρευτήκαμε και θα ζήσουμε με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα όνειρά μας.Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ, η οποία βγήκε αδικαιολόγητα και εν αγνοία μου, αναγνωρίζω ότι με εξέπληξε, αλλά την αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων χιλιάδων μελών της οικογένειάς μας και της ιστορίας.Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.Ο δρόμος που έχουμε πάρει δεν έχει επιστροφή, κι αυτή η πορεία δεν μπορεί να σταματήσει.Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια.Είχα υποσχεθεί πως θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και κράτησα την υπόσχεσή μου.Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω. Σ΄ αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.Ότι έχω πει το τηρώ, αυτός είναι για μένα ο τρόπος ζωής. Και γι’ αυτό το λόγο προώθησα την ιδέα της κατασκευής του νέου γηπέδου αποκλειστικά στην Τούμπα, γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την υλοποίηση αυτού του στόχου».
Ιβάν Σαββίδης,17.06.2025
Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στο paokfc.gr σχετικά με τη Νέα Τούμπα.
17.06.2025
«Στα τελευταία 13 χρόνια, που έχω την τιμή να ηγούμαι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προχωρώ με γνώμονα την τήρηση των υποσχέσεών μου.Ανεξάρτητα από εμπόδια, δυσκολίες και αστοχίες και με μόνη προϋπόθεση την ενότητα της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ, καταφέραμε τα περισσότερα απ’ όσα ονειρευτήκαμε και θα ζήσουμε με τον ίδιο τρόπο και τα υπόλοιπα όνειρά μας.Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ, η οποία βγήκε αδικαιολόγητα και εν αγνοία μου, αναγνωρίζω ότι με εξέπληξε, αλλά την αφήνω στην κρίση των εκατοντάδων χιλιάδων μελών της οικογένειάς μας και της ιστορίας.Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.Ο δρόμος που έχουμε πάρει δεν έχει επιστροφή, κι αυτή η πορεία δεν μπορεί να σταματήσει.Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην προσπάθειά μου να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο τα επόμενα χρόνια.Είχα υποσχεθεί πως θα φέρω την χαρά στην Τούμπα και κράτησα την υπόσχεσή μου.Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω. Σ΄ αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.Ότι έχω πει το τηρώ, αυτός είναι για μένα ο τρόπος ζωής. Και γι’ αυτό το λόγο προώθησα την ιδέα της κατασκευής του νέου γηπέδου αποκλειστικά στην Τούμπα, γιατί εκεί χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ και συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την υλοποίηση αυτού του στόχου».
Ιβάν Σαββίδης,17.06.2025
Ειρηνικος τουλαχιστον και με διαθεση για συνεργασια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikodiai την Τρί 17 Ιουν 2025, 11:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikos_algio
vasgias έγραψε:Σ΄ αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει μαζί μου, η συμμετοχή του είναι ευπρόσδεκτη.
Δεν υπάρχει μία στο εκατομμύριο να συνεργαστούν δύο δισεκατομμυριούχοι διαφορετικών πολιτικών background και στρατηγικών πεποιθήσεων για κάτι τέτοιο. Ειδάλλως θα είχε γίνει και θα είχε γίνει και αθόρυβα εδώ και καιρό, όχι με απευθείας διχαστικής φύσης επίθεση του ΑΣ στον Ιβάν.
Τι θα τραβήξουμε και φέτος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Τρί 17 Ιουν 2025, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για ανακατασκευή μας έλεγε ο Κυρ Κυρ, τώρα ξανάλλαξε το έργο.
Πήγαινε βρες χρηματοδότηση και θα βοηθήσουμε έλεγε ο Κυρ Κυρ στον Α.Σ. και τώρα ο Σαββίδης μιλάει για το εγχείρημά του, που όμως τόσα χρόνια το περιμένουμε να ξεκινήσει και δεν ξεκινάει.
Περιμένουμε να δούμε τώρα πώς θα απαντήσει ο Α.Σ. στην κοινή δήλωση με τον Τέλη Μυστακίδη (κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου).
Πήγαινε βρες χρηματοδότηση και θα βοηθήσουμε έλεγε ο Κυρ Κυρ στον Α.Σ. και τώρα ο Σαββίδης μιλάει για το εγχείρημά του, που όμως τόσα χρόνια το περιμένουμε να ξεκινήσει και δεν ξεκινάει.
Περιμένουμε να δούμε τώρα πώς θα απαντήσει ο Α.Σ. στην κοινή δήλωση με τον Τέλη Μυστακίδη (κάτι τέτοιο πήρε το αυτί μου).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 17 Ιουν 2025, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παθητική ανακοίνωση και χωρίς να λέει κάτι το ουσιαστικό (εκτός ότι δεν ήξερε)
-
Οκ ο Ιβάν ουσιαστικά δηλώνει ότι δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον ΠΑΟΚ, άλλωστε δεν τέθηκε κάτι τέτοιο ακόμη στο τραπέζι, καλώντας την άλλη πλευρά να γίνει απλά συμπαίκτης. Εγώ κρατώ το ότι θέλει να συνεχίσει ο ίδιος να κάνει τον ΠΑΟΚ ακόμη πιο μεγάλο και περιμένω πράξεις. Προφανώς και πετάει το μπαλάκι απέναντι ώστε να ανοίξουν πλήρως τα χαρτιά τους.
- PAOKevolution
Δε ξέρω τι άλλο μπορούσε να πει. Είναι ενωτικός και νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ.
Δε ξέρω όλο αυτό που θα οδηγήσει. Θα απαντήσει ο ΑΣ; Να πει τι;
Μπορω να καταλαβω την συναισθηματικη φορτιση και το συναισθηματικο δεσιμο μεταξυ κοσμου και Ιβαν. Μπορω να καταλαβω τις ανησυχιες και την επιφυλακτικοτητα. Αυτο ομως που δεν μπορω να δεχτω ειναι να εμφανιζεται απο καποιους ενας απο τους πιο πλουσιους Ελληνες και πιο πλουσιους ανθρωπους στον κοσμο στον ρολο του χρησιμου ηλιθιου στα χερια της κυβερνησης που και καλα τον χρησιμοποιει ως εργαλειο τρυπηματος της ομαδας.
PAOKevolution έγραψε:Δε ξέρω τι άλλο μπορούσε να πει. Είναι ενωτικός και νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ.
Για μενα αν απλα εγραφε με πλανο "θα κανουμε αυτο και αυτο μεχρι τοτε" θα ηταν η τελεια ανακοινωση.Απο την στιγμη που δεν το εκανε πιστευω θα συνεχισει η μουρμουρα.
Από εδώ και πέρα θα μετράνε μόνο οι πράξεις και το χρήμα.
Money talks and bs walks.
Ή ο Σαββίδης θα αρχίσει να χώνει χρήμα ή που θα φτάσει στη φθορά και την απαξίωση.
Money talks and bs walks.
Ή ο Σαββίδης θα αρχίσει να χώνει χρήμα ή που θα φτάσει στη φθορά και την απαξίωση.