Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
ινπαοκ
Νωρίτερα κυκλοφόρησαν σενάρια από το Βέλγιο, που ήθελαν τον 30χρονο επιθετικό να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Νταμάκ FC, κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους εκπροσώπους του Σαμάτα.
Όπως διαμήνυσαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τα συγκεκριμένα σενάρια δεν έχουν καμία δόση αλήθειας, τονίζοντας μάλιστα ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει λυθεί το συμβόλαιο του Σαμάτα με την Φενέρμπαχτσε.
Ο Τανζανός επιθετικός έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ τόσο στις οικονομικές απολαβές όσο και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του και μόλις λύσει την συνεργασία του με την Φενέρ, θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα κυκλοφόρησαν σενάρια από το Βέλγιο, που ήθελαν τον 30χρονο επιθετικό να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Νταμάκ FC, κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους εκπροσώπους του Σαμάτα.
Όπως διαμήνυσαν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τα συγκεκριμένα σενάρια δεν έχουν καμία δόση αλήθειας, τονίζοντας μάλιστα ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει λυθεί το συμβόλαιο του Σαμάτα με την Φενέρμπαχτσε.
Ο Τανζανός επιθετικός έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ τόσο στις οικονομικές απολαβές όσο και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του και μόλις λύσει την συνεργασία του με την Φενέρ, θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.
- navigator11
Δε νομίζω πως είναι έτσι. Δεν αρκούν 2-3 μεταγραφές, ακόμα και πολύ καλές, για να αντιστραφεί το κλίμα. Πρόσκαιρα ενδεχομένως να κρύψει κάτι τέτοιο την τοξικότητα κάτω από το χαλί. Στην πρώτη αφορμή, ούτε καν στη δεύτερη, μπροστά στο ίδιο κλίμα θα ξαναβρεθούμε. Ίσως, ίσως λέω, η αλλαγή σύσσωμης σχεδόν της διοίκησης και διαφόρων "ανεπιθύμητων υπαλλήλων να εκτόνωνε κάπως την κατάσταση. Τώρα πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ συζητήσιμο.makispaspartou έγραψε:Γι αυτό λέω πρέπει να μιλήσει ο Ιβαν .. Ας ανακοινώσει τον Τσαλοφ και κανείς δε θα θυμάται τον Σαματά.. Ας παρει τον Ζομπνιν και κανείς δε θα θυμάται την αργοπορία. Ιβαν μόνο εσυ μπορείς!
- Unpsofable78
Και το 24 τα ίδια γράφει ότι ο παίκτης διαψεύδει ότι έχει κλείσει Αραβία
- pirate_salonica
Το μέχρι Παρασκευή έγινε μέχρι Σαββατοκύριακο και με δημοσιεύματα πως ο παίκτης έχει κλείσει αλλού... κανονικά έπρεπε να τους πούμε τους εκπροσώπους του παίκτου άιντε στο καλό μην το πω αλλιώς...
- hasio_john
Δεν μας έγραψε, απλά προφανώς πήγε (θα πάει) εκεί που τον πλήρωσαν καλύτερα..
Ας περιμένουμε όμως να δούμε τι γίνεται, μην βιαζόμαστε να τον τελειώσουμε!
Όπως και να έχει πάντως, περνάνε οι ώρες, οι μέρες , τα δευτερόλεπτα και εμείς απλά φτάνουμε ολοένα πιο κοντά στην ψυχιατρική κλινική!
Ας περιμένουμε όμως να δούμε τι γίνεται, μην βιαζόμαστε να τον τελειώσουμε!
Όπως και να έχει πάντως, περνάνε οι ώρες, οι μέρες , τα δευτερόλεπτα και εμείς απλά φτάνουμε ολοένα πιο κοντά στην ψυχιατρική κλινική!
- Unpsofable78
Ποιός είναι αυτός ο Θωμαερης που γράφουν όλοι ρε ναβι;navigator11 έγραψε:Δε νομίζω πως είναι έτσι. Δεν αρκούν 2-3 μεταγραφές, ακόμα και πολύ καλές, για να αντιστραφεί το κλίμα. Πρόσκαιρα ενδεχομένως να κρύψει κάτι τέτοιο την τοξικότητα κάτω από το χαλί. Στην πρώτη αφορμή, ούτε καν στη δεύτερη, μπροστά στο ίδιο κλίμα θα ξαναβρεθούμε. Ίσως, ίσως λέω, η αλλαγή σύσσωμης σχεδόν της διοίκησης και διαφόρων "ανεπιθύμητων υπαλλήλων να εκτόνωνε κάπως την κατάσταση. Τώρα πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ συζητήσιμο.makispaspartou έγραψε:Γι αυτό λέω πρέπει να μιλήσει ο Ιβαν .. Ας ανακοινώσει τον Τσαλοφ και κανείς δε θα θυμάται τον Σαματά.. Ας παρει τον Ζομπνιν και κανείς δε θα θυμάται την αργοπορία. Ιβαν μόνο εσυ μπορείς!
Αυτός είναι για τον οποίο ο Κολκας ρίχνει μπηχτές;
- pagotatzis
Πόσο μα πόσο ερασιτεχνικά κινούμαστε σαν ομάδα στα μεταγραφικά ;
απίστευτο ,και δεν έχει να κάνει με Σαματτα !
Όσο δεν κλείνει κάπου ο Ολιβέιρα εγώ ελπίζω ότι θα έχουμε Φορ κατά τον Νοέμβρη
απίστευτο ,και δεν έχει να κάνει με Σαματτα !
Όσο δεν κλείνει κάπου ο Ολιβέιρα εγώ ελπίζω ότι θα έχουμε Φορ κατά τον Νοέμβρη

Ακριβώς.Demir έγραψε:Γενικότερα τώρα καταλαβαίνεις γιατί ο λουτσε προτίμησε να μείνει ο Μπράντον και ο οποιαδήποτε από περσυ .. γιατί η επιλογή είναι ο παλιός παίκτης η ο κανένας ..
Το ίδιο έγινε και πέρυσι και είναι η απάντηση γιατί ανανέωσε ο Μπίσεσβαρ και πρόπερσι ο Καντουρί.
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:ινπαοκ
Χμμμ... Ντεμέκ FC μάλλον!

Σήμερα με πήραν 11 το πρωί να πάω να πάρω τον πιτσιρικά από το σχολείο (4 ετών) γιατί δίπλωσε από πόνο στην κοιλιά. Μετά από μισή ώρα πάμε και μας τον φέρνουν αγκαλιά γιατί δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει ο καημένος. Ευτυχώς έχω ιδιωτική ασφάλεια και πήγαμε σε ιδιωτικό καπάκι και άρχισαν να ξεσκονίζουν αμέσως το παιδί με εξετάσεις για σκωληκοειδίτιδα και χίλια δυο άλλα (άμα μπλέξεις με γιατρούς και τα μπορείς τους, δένεις και μια πέτρα στο λαιμό).
Εν ολίγοις ξέμπλεξα πριν 30' απ το πρωί. Ανοίγω μια μπύρα να χαλρώσω, στρίβω κι ένα τσιγάρο (ο μικρός μέσα προληπτικά με τη σύζυγο αλλά όλα ΟΚ) και αρχίζω να διαβάζω λίγο εδώ να χαλαρώσω, να ξεχαστώ.
Μετά από 10 σχόλια κάθομαι κι αναρωτιέμαι.....ΡΕ ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ? ΠΟΣΟ?
Καλό βράδυ και υγεία σε όλους και τις οικογένειές σας και συγνώμη για την ένταση αλλά κάτι τέτοιες στιγμές ανακαλύπτεις πόσο Μ@Λ@ΚΕΣ είμαστε και σκάμε με τις μεταγραφές, με το Σαββίδη, με τον Κυρ Κυρ, με τους δημοσιογράφους και τον Κίτσιου (δεν μ έκανε κάτι το παιδί απλά το αναφέρω γιατί το είδα σε δημοσιεύσεις).
Υγεία κύριοι και χαλαρά.
ΥΓ στο διπλανό δωμάτιο παιδάκι 5 ετών με όγκο αύριο για χειρουργείο....να πάμε εμείς όλοι οι Μ@Λ@ΚΕΣ σ αυτόν τον πατέρα να τον πιάσουμε ψιλοκούβεντο ότι σκάμε για τις μεταγραφές και δεν κοιμόμαστε και βριζόμαστε....τι λέτε να μας πει όλους μας (με πρώτο εμένα τον ΑΡΧΙΜ@Λ@Κ@).
ΥΓ1. Συγγνώμη για το οφ τόπικ και τον τόνο αλλά έσκασα κι είμαι με πίεση 150 όχι για την περιπέτεια του πιτσιρικά αλλά για το πόσο βλάκας είμαι και σκάω με μ@λ@κίες κάθε μέρα. Γι αυτό κάθε Δευτέρα πρωί όλοι μας σ ένα νοσοκομείο πριν τη δουλειά. Να δείτε τι γαμάτα θα περνάμε όλη την βδομάδα.
ΥΓ2. Δυστυχώς (?) δεν είμαι θρήσκος. Αλλά όταν μου είπε ο πατέρας απ το 5χρονο ότι έχει χειρουργείο αύριο για όγκο, απ εκείνη την ώρα εύχομαι να βγω ψεύτης και να υπάρχει κάτι εκεί πάνω, όχι για μένα αλλά για αυτές τις περιπτώσεις. Μακάρι να πάει καλά το παλικαράκι αύριο. Και πάλι συγνώμη απ' όλους.
Εν ολίγοις ξέμπλεξα πριν 30' απ το πρωί. Ανοίγω μια μπύρα να χαλρώσω, στρίβω κι ένα τσιγάρο (ο μικρός μέσα προληπτικά με τη σύζυγο αλλά όλα ΟΚ) και αρχίζω να διαβάζω λίγο εδώ να χαλαρώσω, να ξεχαστώ.
Μετά από 10 σχόλια κάθομαι κι αναρωτιέμαι.....ΡΕ ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΊΜΑΣΤΕ? ΠΟΣΟ?
Καλό βράδυ και υγεία σε όλους και τις οικογένειές σας και συγνώμη για την ένταση αλλά κάτι τέτοιες στιγμές ανακαλύπτεις πόσο Μ@Λ@ΚΕΣ είμαστε και σκάμε με τις μεταγραφές, με το Σαββίδη, με τον Κυρ Κυρ, με τους δημοσιογράφους και τον Κίτσιου (δεν μ έκανε κάτι το παιδί απλά το αναφέρω γιατί το είδα σε δημοσιεύσεις).
Υγεία κύριοι και χαλαρά.
ΥΓ στο διπλανό δωμάτιο παιδάκι 5 ετών με όγκο αύριο για χειρουργείο....να πάμε εμείς όλοι οι Μ@Λ@ΚΕΣ σ αυτόν τον πατέρα να τον πιάσουμε ψιλοκούβεντο ότι σκάμε για τις μεταγραφές και δεν κοιμόμαστε και βριζόμαστε....τι λέτε να μας πει όλους μας (με πρώτο εμένα τον ΑΡΧΙΜ@Λ@Κ@).
ΥΓ1. Συγγνώμη για το οφ τόπικ και τον τόνο αλλά έσκασα κι είμαι με πίεση 150 όχι για την περιπέτεια του πιτσιρικά αλλά για το πόσο βλάκας είμαι και σκάω με μ@λ@κίες κάθε μέρα. Γι αυτό κάθε Δευτέρα πρωί όλοι μας σ ένα νοσοκομείο πριν τη δουλειά. Να δείτε τι γαμάτα θα περνάμε όλη την βδομάδα.
ΥΓ2. Δυστυχώς (?) δεν είμαι θρήσκος. Αλλά όταν μου είπε ο πατέρας απ το 5χρονο ότι έχει χειρουργείο αύριο για όγκο, απ εκείνη την ώρα εύχομαι να βγω ψεύτης και να υπάρχει κάτι εκεί πάνω, όχι για μένα αλλά για αυτές τις περιπτώσεις. Μακάρι να πάει καλά το παλικαράκι αύριο. Και πάλι συγνώμη απ' όλους.
- constadine
Και το paok24 γράφει ότι "Διαψεύδει ο Σαμάτα" ότι έκλεισε Αραβία.
- pirate_salonica
Υπάλληλος της ΠΑΕ - ως "βοηθός ΤΔ" ή κάτι τέτοιο.Unpsofable78 έγραψε: Ποιός είναι αυτός ο Θωμαερης που γράφουν όλοι ρε ναβι;
Αυτός είναι για τον οποίο ο Κολκας ρίχνει μπηχτές;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάποιοι εδώ μέσα πούλησαν ήδη Αγκουστο, Κοταρσκι, Ντελια (παλιότερα).
Κάποιοι άλλοι αναπαράγουν μονίμως ατάκες Νικολακοπούλου και λοιπόν κόκκινων αρδ τύπου χοντρό10, περί λευκής πετσέτας και ανυπαρξίας πλάνου..
Κάποιοι (δυστυχώς μειοψηφία) κάνουν ακόμα υπομονή και λένε ότι δεν μπορεί και φέτος να πάει χαμένη η χρονιά.
Όσο και αν έχω απογοητευτεί από την καθυστέρηση στις κομβικές υποθέσεις φορ και χαφ, κρατάω ακόμα ένα μικρό παραθυράκι πως αν κλείσει ο Σαματα και ένα δυνατό χαφ, θα είμαστε καλά για την ώρα.
Έπειτα περιμένω επιτέλους τον Μπαμπά (το κυπριακό λύνει με την Τσέλσι;) Και είναι πολύ καλό εξτρέμ.
Οι υπόλοιπες κινήσεις μπορούν να περιμένουν..
Κάποιοι άλλοι αναπαράγουν μονίμως ατάκες Νικολακοπούλου και λοιπόν κόκκινων αρδ τύπου χοντρό10, περί λευκής πετσέτας και ανυπαρξίας πλάνου..
Κάποιοι (δυστυχώς μειοψηφία) κάνουν ακόμα υπομονή και λένε ότι δεν μπορεί και φέτος να πάει χαμένη η χρονιά.
Όσο και αν έχω απογοητευτεί από την καθυστέρηση στις κομβικές υποθέσεις φορ και χαφ, κρατάω ακόμα ένα μικρό παραθυράκι πως αν κλείσει ο Σαματα και ένα δυνατό χαφ, θα είμαστε καλά για την ώρα.
Έπειτα περιμένω επιτέλους τον Μπαμπά (το κυπριακό λύνει με την Τσέλσι;) Και είναι πολύ καλό εξτρέμ.
Οι υπόλοιπες κινήσεις μπορούν να περιμένουν..
- Kabamaru11
Sardan,περαστικα στον γιο σου κ ολα καλα να πανε για το αλλο παιδακι.
Εχεις απολυτο δικιο για τις μ@λακιες που μας ανεβαζουν την πιεση,πανω απ ολα ΥΓΕΙΑ,τα αλλα βρισκονται.
Υ.Γ. μαμιεται ο θρυλος κ πειραιας
Εχεις απολυτο δικιο για τις μ@λακιες που μας ανεβαζουν την πιεση,πανω απ ολα ΥΓΕΙΑ,τα αλλα βρισκονται.
Υ.Γ. μαμιεται ο θρυλος κ πειραιας
- paokovios1974
Θετικό ότι διαψεύδει σημαίνει ότι όντως έχουμε κα
λο πάρε δώσε μαζί του.
Από την άλλη μηπως τα δημοσιεύματα είναι πίεση προς εμάς να πληρώσουμε τη Φενέρ;
λο πάρε δώσε μαζί του.
Από την άλλη μηπως τα δημοσιεύματα είναι πίεση προς εμάς να πληρώσουμε τη Φενέρ;