Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από gergeo4 »

prist64 έγραψε:ο τερματας της Εστοριλ ειναι καλος?
dani figueira

και ενας απο Κροατια ακουγεται,το βραδυ μαλλον θα ξερω
γιατί μπριζωνεις τον κοσμο;αφου δεν εχεις πληροφορηση οπως φαίνεται απο παλαιότερα ποστ..
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

pagotatzis έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Θεέ μου σε παρακαλώ μην είναι αλήθεια
Θεέ μου κάνε είναι αλήθεια :D

Δανεικός Τσολακ
Btw ο Ολιβέιρα υπέγραψε κάπου ; :mrgreen:
Α ρε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Unpsofable78 έγραψε:Απογοήτευση πάντως. Κι εγώ που ήμουν από τους πιο αισιοδοξους πίστευα ότι μέχρι σήμερα θα είχαν έρθει τουλάχιστον 2-3 παίκτες στην προετοιμασία. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι η υπόθεση Ινγκασον αλλά και οι προτάσεις που έγιναν μάλλον για Κοταρσκι στρεψανε αλλού τις προτεραιότητες μας (πιθανοί αντικαταστατες).

Η πώληση Ινγκασον πώς και δεν ανακοινωνεται ακόμη; Περίεργο κι αυτό.
γιατί μετά από όλο αυτό το φιάσκο, με κλεισμένους που δεν έρχονται και με την ομάδα αποδυναμωμένη
τολμάνε να ανακοινώσουν και πώληση Ίνγκασον?
πιστεύω ήθελαν να το ανακοινώσουν πακέτο με καμία μεταγραφή αλλά είναι ανίκανοι να κλείσουν παίχτη
και οι αισιόδοξοι προσγειώθηκαν, η ομάδα στον αυτόματο, πάμε κι όπου βγει
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

πολλά τα δημοσιεύματα από Βέλγιο ότι κλείνει Αραβια :cry:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

gergeo4 έγραψε:
dani figueira

γιατί μπριζωνεις τον κοσμο;αφου δεν εχεις πληροφορηση οπως φαίνεται απο παλαιότερα ποστ..
ελα ντε, σε τι έχει πέσει μέσα και τρελαίνεστε
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Γι αυτό λέω πρέπει να μιλήσει ο Ιβαν .. Ας ανακοινώσει τον Τσαλοφ και κανείς δε θα θυμάται τον Σαματά.. Ας παρει τον Ζομπνιν και κανείς δε θα θυμάται την αργοπορία. Ιβαν μόνο εσυ μπορείς!
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Psuxo_logos έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:
Psuxo_logos έγραψε:Μάγκες να κάνω μια ερώτηση;

Έστω λοιπόν πως η ποιοτική αναβάθμιση δεν γίνεται όπως είχαν προαναγγείλει (αρκετά πιθανόν).

Έστω οτι δεν προκρινόμαστε στους ευρωπαικούς ομίλους (πιθανόν).

Και τέλος, έστω ότι δεν κατακτούμε κανέναν τίτλο.

Εμείς σαν λαός. Σαν κοινότητα. Σαν φόρουμ. Σαν οτιδήποτε, τι μπορούμε να κάνουμε; Θα αντιδράσει κανεις; Θα γίνει ο λαός ποτέ μια γροθιά; Θα βιώσει κάποιος την δύναμη μας;

Αλλά θα μου πεις εδώ ακούγονται «Λευτεριά στα αδέρφια μας» και γιουχάρισμα από τους άλλους μίσους.

Καταντια.
(Αν είμαι οφ τοπικ διαγράψτε με Καντε με παν οτιδήποτε θέλετε.)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο που σε ενοχλεί ειναι οτι φωνάζουν κάποιοι αυτο το σύνθημα ή οτι δε συμφωνούν ολοι; Γνωρίζω οτι είμαι εκτός θέματος και ζητάω συγνώμη γιαυτο αλλα δε γινόταν να μη ρωτήσω;
Προφανώς ότι το φωνάζουν φίλε μου. Προφανώς.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Μαζί σου 100%.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ΧΑΧΑΧ παει και ο σαματα μαλλον.. τι ζουμε ρεεε??
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

makispaspartou έγραψε:Γι αυτό λέω πρέπει να μιλήσει ο Ιβαν .. Ας ανακοινώσει τον Τσαλοφ και κανείς δε θα θυμάται τον Σαματά.. Ας παρει τον Ζομπνιν και κανείς δε θα θυμάται την αργοπορία. Ιβαν μόνο εσυ μπορείς!
Όσο και να φωνάζεις αδερφέ ο Ιβάν δεν ασχολείται....Η ομάδα είναι έρμαιο υπαλλήλων κ υιού....Ο Μποτο ξέρω ότι προτείνει παίχτες αλλά δεν τον ακούν όπως δεν άκουσαν ποτέ κ τον Μπράνκο τον οποίο τώρα οι ίδιοι πάνε κ παρακαλάνε να αφήσουν ελεύθερο τον Σαμάτα....Αυτόν που έγραψε ο παπάς για τερματοφύλακα ας περιμένουμε γιατί μπορεί να έχουμε κ εκεί πώληση....Είναι πρόταση Μποτο όπως κ ο ΓΚΑΜΠΙΑΝΤΙΝΙ κ ο Νταλμπερτ που κόπηκαν από Γιώργη κ Θωμαρεη.....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

αν δεν ερθει ο σαματα , τουλαχιστον να γλιτωσουμε τον μπαμπα...
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

makispaspartou έγραψε:Γι αυτό λέω πρέπει να μιλήσει ο Ιβαν .. Ας ανακοινώσει τον Τσαλοφ και κανείς δε θα θυμάται τον Σαματά.. Ας παρει τον Ζομπνιν και κανείς δε θα θυμάται την αργοπορία. Ιβαν μόνο εσυ μπορείς!
Γι'αυτούς του δύο μόνο πρέπει να δαπανηθουν καμία 20εκ σε μεταγραφές και μισθούς. Aπιαστο όνειρo.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

gergeo4 έγραψε:γιατί μπριζωνεις τον κοσμο;αφου δεν εχεις πληροφορηση οπως φαίνεται απο παλαιότερα ποστ..
Ε ως priest, πουλάει παπά...

Ο Σαματά είχε τελειώσει από την ώρα που βγήκαν δημοσιεύματα πως δεν τον αποδεσμεύει η Φενέρ... άρα λέω εγώ τώρα, μήπως αυτά τα δημοσιεύματα βγήκαν επειδή η Φενέρ ήθελε να μην χάσει τον παίχτη τζάμπα και πίεζε να δώσει και ο ΠΑΟΚ χρήματα που εν τέλει δώσαν οι Άραβες;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

dani figueira

ναι, πολυ καλος. αλλα εισαι κ παπας παναθεμα σε :lol:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο γιωργης να κοβει παικτες το καταλαβαινω, ειναι το αφεντικο και αυτος που πληρωνει(προφανως ο Ιβαν δεν ασχολειται πλεον ενεργα ) αλλα ο Θωμαρεης ως τι εχει τετοια εξουσια η γνωσεις, ωστε να κοβει παικτες και προτασεις ενος ποδοσφαιρανθρωπου οπως ο Μποτο???και γιατι δεν εχει παραιτηθει ακομη ο Μποτο, απο την στιγμη που αφηνουν να εννοηθει οτι δεν του δινουν σημασια??αλλη ομαδα θα βρει ανετα και καλυτερο πρωταθλημα...Συμφωνα με τα γεγονοτα,εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν υπαρχει ρευστο παιδες, ειμαστε πολυ στενα...Ναι μεν θελουμε να κανουμε 3-4 ποιοτικες κινησεις, αλλα να τους πιασουμε κοτσο, πληρωνοντας λιγα, κατι που στο συγχρονο ποδοσφαιρο εχει τελειωσει προ πολλου, απο την στιγμη που εχουν μπει Αραβες στο παιχνιδι και παροπλισμενοι παικτες που θα εριχναν τα μουτρα τους για το Ελλαντα ,πλεον βρισκουν συμβολαιαρες στην Αραβια...Απορω ο Λουτσε πως το δεχεται αυτο και δεν εχει παραιτηθει ακομα αλλωστε δεν θα ειναι και η πρωτη φορα που το κανει...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Μας έγραψε στα... ;;;
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”