15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από sourmenetes »

Karelias έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Bob δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος ο οποιος αποδοκιμασε τον παιχτη καποια χρονικη στιγμη....
Ουτε τον αμφισβητησε το μεγαλυτερο μερος του κοσμου οποιαδηποτε στιγμη της καριερας του στον ΠΑΟΚ..Προσωπικα οταν οι αλλοι λεγανε οτι φετος δεν εχει κανει πολλα παιχνιδια και για εθνικες και τετοια ημουνα πιστος του παμπλο γιατι ξερω οτι ειναι για μεγαλα ματς...
Παντως τωρα κανεις δεν τον αμφισβητησε...Τωρα αμα πιστευει ο καθενας τον καθε δημοσιογραφο ειναι αλλο ζητημα..
Το εχω πει χιλιες φορες...Εμεις τους βριζουμε αλλα εμεις τους πιστευουμε κιολας...
Ας τα λουστουμε...
Ποσο καιρο λεω "περιμενετε,περιμενετε" και ολοι τα θεωρουνε τελειωμενα...Τα ιδια εγιναν και με τον μπολονι μετα το ματς με τη ρουμπιν...
Μακαρι να βρεθει η χρυση τομη και ο παιχτης να συνεχισει...
sourmenetes έγραψε:
bob έγραψε:φίλε έχω δει αρκετά ποστ που λένε ότι ο παίκτης είναι μεγάλος και ότι στο μυαλό του είναι μόνο η εθνική και ότι φέτος δεν έκανε παιχνίδια και και και...ασ'το λοιπόν!το είπα ότι δεν θα ψάξω καν να τα βρω για να την πω σε συνοπαδούς μου!
Το ξερω και το θυμαμαι πολυ καλα αλλα αυτοι οι παιχτες αποδεικνυουν ποιοι ειναι οταν πρεπει...
Φίλε sourmenetes με μπέρδεψες. Τι απο τα δύο ισχύει; Στο ένα αναφέρεις ότι δεν υπαρχει καποιος ο οποιος αποδοκιμασε τον παιχτη καποια χρονικη στιγμη.
Μετά σου λέει ο bob ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει (αρκεί να δει κάποιος τις προηγούμενες σελίδες) και συμφωνείς μαζί του.
θα ήθελες να το διευκρινήσεις σε παρακαλώ;
Εννοουσα αποδοκιμασια εντος γηπεδου...Εχεις δικαιο....Πρωι βλεπεις.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Θα πάμε και αεροδρόμιο? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ποτε φτάνει Θεσσαλονίκη μπορούμε να μάθουμε;;;

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

eleos έγραψε:Θα πάμε και αεροδρόμιο? :lol: :lol: :lol:
Προσοχή ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΟΥΝ.

Αμα πάτε διάφοροι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ αεροδρόμιο και τον κάνετε ΘΕΟ
και μετά ζητάει της παναγιάς τα μάτια, τι να σας πω...

Ο Κοντρέρας πάνω απ' όλα..
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Για άλλο λόγο προφανώς το έγραψα... Για να ακούσουμε επιτέλους τι έχει να πει αυτός και όχι όλοι οι ΑΡΔ.!

Sent from my mind using boobs power
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Rizla έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τα περι γυαλας....ας τα αφησω καλυτερα ασχολειαστα......γιατι θα με κοψουν.....
...ελπιζω μονο ο πατερας σου να συνεχισει να εχει την δουλεια του,και να σε συντηρει.
...γιατι εσυ με αυτα που γραφεις ....σιγουρα δεν εσεις καμια σχεσει με την πραγματικοτητα.
....το ποιο αστειο ειναι αυτο που γραφεις για την Τουμπα :lol: :lol:
....οι μισοι και παραπανω Τουμπιωτες ειναι για ''φυλακη''....

Tελευταίο offtopic .... ;)
Αrgonaut4
O πατερας μου εξυπνακια γνωστη της πραγματικοτητας εχει πεθανει εδω και 10 χρονια,συντηρω την 4μελη οικογενεια μου(εχω 2 γιους 5 & 7 ετων-να μου ζησουν,ευχαριστω) μονος μου, καθως ουτε η συζυγος δουλευει,πες λοιπον αχαρακτηριστε ποιος ειναι γνωστης της πραγματικοτητας και ποιος οχι.Καλυτερα λοιπον να παιζεις κομπολοι παρα να γραφεις πιπες,οταν δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου...
Επειδη καποιοι ειμαστε στα προθυρα της οικονομικης εξαθλιωσης δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος ειναι ετσι.
Ο Παμπλο με την τελευταια δηλωση του νομιζω εθεσε το θεμα σε σωστες βασεις.

Τωρα στο θεμα του Κοντρερας,που ξαφνικα σε λιγο θα μας τον παρουσιασετε και σαν οικονομικα εξαθλειωμενο
...τα θελω να γυρισω πισω....και τις συζητησεις με τους χιλιανους τοσους μηνες πριν,ποιος τις εκανε ....εγω;
Αν θελει να μεινει ας μεινει με τα 300χιλ η οσα μπορουν να δωσουν....τοσα εχουμε τοσα δινουμε....
δεν θα καταστραφουμε για κανενα κοντρερας και για κανεναν Σαλπι και για κανεναν ΒΙΕΡΙΝΙΑ.

ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ....ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ....
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ....

SOURMENETES
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

θα καταστραφουμε αν φυγουν αυτοι οι τρεις,εμεις σιγουρα οχι,ο ΠΑΟΚ ομως?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ο αχαριστος παμπλο δεν ειναι πια τοσο αχαριστος? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε συ Rizla ουτε ο ΠΑΟΚ προκειτε να καταστραφει
δηλ. οταν σε λιγο μας πει γεια ο αλλος ο τεραστιος τι θα κανουμε θα παμε ολοι να πηδιξουμε στον καιαδα;;
αφου σαν και αυτον δεν προκειτε να ξαναβρουμε
και εμ παση περιπτωση πρεπει ολοι να βαλουμε πλατη
ο ζαγορακης ουτε μεγαλομετοχος ειναι ουτε λεφτας
εμεις εκτος απο θεωρειες τι ααλο εχουμε να προσφαιρουμε;;
μπορουμε;;; αν μπορουμε παμε να βοηθισουμε αν δεν μπορουμε τουλαχιστον να μην κραταμε στην ατμοσφαιρα το μπαρουτι

μην τυχον....μην τολμισετε...χαμηλωνετε την ομαδα...τοτε να δεις γαυλα...
και κατι τετοια απιστευτα
αν οπως λεμε η ομαδα ειναι ο λαος της τοτε αυτος ο λαος πρεπει να δειξει τα @@του

καλη κινηση η συγκεντωση για τα χρεοι
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

pgetsos έγραψε:ο αχαριστος παμπλο δεν ειναι πια τοσο αχαριστος? :mrgreen:
Βρες μου ΕΝΑ ποστ σ'αυτο το τοπικ, που να χαρακτηριζει τον Παμπλο ως αχαριστο.

ΕΝΑ γα%*ποστ.
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

eleos έγραψε:karabill πες μου ΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ψέμα που άκουσες απο τη διοίκηση και όχι κάποιον ΑΡΔ.

Φορτωμένε συνοπαδέ...
Βασικα δεν αναφερομουν στη Διοικηση, αυτη καθ`αυτη... αλλα στους δημοσιογραφους που στην πραγματικοτητα δεν κανουν καν ρεπορταζ, αλλα μεταφερουν το καθε τι που γινεται στα εσωτερικα του ΠΑΟΚ... ακομα και σκεψεις των ανθρωπων της διοικησης! Το χειροτερο ειναι οτι δεν εχουν ιδεα τι πραγματικα συμβαινει απλα τους λενε τι θα μας πουνε και αυτοι το μεταφερουν... για αυτο τους λεμε και παπαγαλακια! Το ακομη πιο χειροτερο ειναι το υφος τους τη στιγμη που μεταφερουν καποια πληροφορια.. μου θυμιζουν ενα σλογκαν απο μια διαφημιση του skip (αν θυμασαι) "...αυτοι ξερουν!"

Κατ`επεκταση... η διοικηση ουσιαστικα μου λεει ψεματα χωρις να μου το λεει η ιδια!

ΥΓ: Η διοικηση συνηθως δε μιλαει, για να μου πει ψεματα πρεπει πρωτα να μου μιλησει! Και τελευταια μιλαει σπανια... οταν οι εξελιξεις την εχουν ηδη προσπερασει!

ΥΓ2: Δεν θελω ουτε κατα διανοια να πιστεψει καποιος οτι ο λογος μου ειναι αντιπολιτευτικος... Επικριτικος, ναι! Στο κατω κατω ΜΑΖΙ τους ειμαι.. και Ζαγορακη και Βρυζα γουσταρω! Θα τους γουσταρα ομως παραπανω αν ηταν οπως πριν 2 χρονια με οραμα και καυλα!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

"Θέλω να μείνω Πάντοτε ήθελα να μείνω και αυτό έρχομαι να συζητήσω πρώτιστα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους σέβομαι, όπως σέβομαι τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του".

Για το συμβόλαιο που του έχει προσφέρει η Κόλο Κόλο αλλά και τι θέλει ο ίδιος, τόνισε:

"Η Κόλο Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοιχτό συμβόλαιο. Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω.

Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω.

Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μπορεί να με έχουν... τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες".
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Αν η διοίκηση προσπαθεί να κρατήσει τον Κοντρέρας με μικρότερο συμβόλαιο θα έπρεπε να βγει και να μας το πει:Ξέρετε το παίζουμε οτι και καλά δεν τον υπολογίζουμε για να τον κλείσουμε με τα λεφτά που παίρνει και ο Γκαρσία για να μπορούμε να τον πληρώνουμε και για να υπάρχει και ισοροπία στα αποδυτήρια;
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Eπίσης να μας πει η διοίκηση ότι μπορεί να του δώσει μέχρι 400k αλλα του λέει ότι μπορεί 300k για να τα βρούνε στη μέση. Μη ξεχάσουν να του φορέσουν ωτοασπίδες μόνο και τ ακούσει όλα αυτά και χαλάσει η δουλειά :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Talk to him there in the PAE what are you waiting for??????????! Give him an offer so that we have him at least to the end of this season and why not next also!!!!!

If he knows about the economic situation of PAOK he will accept a reduction like GARCIA.

We need players of his calibre.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”