eleos έγραψε:karabill πες μου ΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ψέμα που άκουσες απο τη διοίκηση και όχι κάποιον ΑΡΔ.
Φορτωμένε συνοπαδέ...
Βασικα δεν αναφερομουν στη Διοικηση, αυτη καθ`αυτη... αλλα στους δημοσιογραφους που στην πραγματικοτητα δεν κανουν καν ρεπορταζ, αλλα μεταφερουν το καθε τι που γινεται στα εσωτερικα του ΠΑΟΚ... ακομα και σκεψεις των ανθρωπων της διοικησης! Το χειροτερο ειναι οτι δεν εχουν ιδεα τι πραγματικα συμβαινει απλα τους λενε τι θα μας πουνε και αυτοι το μεταφερουν... για αυτο τους λεμε και παπαγαλακια! Το ακομη πιο χειροτερο ειναι το υφος τους τη στιγμη που μεταφερουν καποια πληροφορια.. μου θυμιζουν ενα σλογκαν απο μια διαφημιση του skip (αν θυμασαι)
"...αυτοι ξερουν!"
Κατ`επεκταση... η διοικηση ουσιαστικα μου λεει ψεματα χωρις να μου το λεει η ιδια!
ΥΓ: Η διοικηση συνηθως δε μιλαει, για να μου πει ψεματα πρεπει πρωτα να μου μιλησει! Και τελευταια μιλαει σπανια... οταν οι εξελιξεις την εχουν ηδη προσπερασει!
ΥΓ2: Δεν θελω ουτε κατα διανοια να πιστεψει καποιος οτι ο λογος μου ειναι αντιπολιτευτικος... Επικριτικος, ναι! Στο κατω κατω ΜΑΖΙ τους ειμαι.. και Ζαγορακη και Βρυζα γουσταρω! Θα τους γουσταρα ομως παραπανω αν ηταν οπως πριν 2 χρονια με οραμα και καυλα!