Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από Gospi »

Χρειαζεται ικανοτητα και εμπειρια για να πουλησεις παιχτες που εχουν προτασεις? Ειδαμε ποση ικανοτητα εχουν στο θεμα Νινουα, Μουργκ, παλαιοτερα στο θεμα Εσιτι. Εκει φαινεται η ικανοτητα, οχι στο να πουλησεις τους περιζητητους!
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Psuxo_logos έγραψε:Μάγκες να κάνω μια ερώτηση;

Έστω λοιπόν πως η ποιοτική αναβάθμιση δεν γίνεται όπως είχαν προαναγγείλει (αρκετά πιθανόν).

Έστω οτι δεν προκρινόμαστε στους ευρωπαικούς ομίλους (πιθανόν).

Και τέλος, έστω ότι δεν κατακτούμε κανέναν τίτλο.

Εμείς σαν λαός. Σαν κοινότητα. Σαν φόρουμ. Σαν οτιδήποτε, τι μπορούμε να κάνουμε; Θα αντιδράσει κανεις; Θα γίνει ο λαός ποτέ μια γροθιά; Θα βιώσει κάποιος την δύναμη μας;

Αλλά θα μου πεις εδώ ακούγονται «Λευτεριά στα αδέρφια μας» και γιουχάρισμα από τους άλλους μίσους.

Καταντια.
(Αν είμαι οφ τοπικ διαγράψτε με Καντε με παν οτιδήποτε θέλετε.)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο που σε ενοχλεί ειναι οτι φωνάζουν κάποιοι αυτο το σύνθημα ή οτι δε συμφωνούν ολοι; Γνωρίζω οτι είμαι εκτός θέματος και ζητάω συγνώμη γιαυτο αλλα δε γινόταν να μη ρωτήσω;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό τα βαλα χθες. Μονο η ΓΧ ενδιαφέρεται. Στα οπαδικα τους αναρωτιουνται τι να τον κάνουν όταν ήδη έχουν έναν ταλαντούχο και 3 έτοιμους.
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Καταλαβαίνω ότι η υπομονή, η ψυχολογία και ο εκνευρισμός του κόσμου (αδιαφορώ για διοίκηση και ΡΔ, γιατί αυτοί πληρώνονται/βγάζουν κερδος) είναι σε δραματική κατάσταση, και δεν υπάρχει χώρος για συμβουλές ΑΛΛΑ για το καλο σας περιορίστε την αναγνωση-ακρόαση ειδήσεων που αφορούν την ομάδα στο ελάχιστο δυνατό, ειδικά αυτές τις ημέρες. Προσωπικά έχω επιλέξει να ενημερώνομαι από εδώ πέρα αφιερώνοντας μάξιμουμ 15 λεπτά την ημέρα, και γράφοντας σπάνια ώστε να μην συμβάλλω στην όλη χαοτική κατασταση. Δυστυχώς ο σύλλογος διαγει πολύ περίεργη περίοδο, με τους περισσότερους που ασχολούνται άμεσα με αυτόν, να προσπαθούν να επιβιώσουν έναντι των υπολοίπων. Υπομονή, φιλτράρισμα όσων φτάνουν στα αυτιά μας, και ψυχραιμια :pano:
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

danirifle έγραψε:πήρα σήμερα το διαρκείας μου και ονειρεύομαι για ακόμα μια χρονιά τον ΠΑΟΚ χωρίς ευρώπη

προετοιμάζομαι για λαμίες, τριπολιτσές, παναιτωλικούς, καραπαπάδες, ζωσιμάδες, γιάχους, τριτσώνηδες, μανούχους, χτίσιμο ομάδας και αυτάρκεια

χαρά στο κουράγιο μας, αυτό έχω να πω

Μ'αρεσεις.
Αυτο ακριβως ειναι ο ΠΑΟΚ.
Ετσι τον θυμαμαι παντα.
ΠΑΟΚ σημαίνει πασχω, αλλος το λεει σαδισμο, αλλος μαζοχισμο, αλλος πεφτω κ σηκωνομαι, αλλος "οσο με πληγωνεις, τοσο με πορωνεις", αλλος ΝΑΙ ΡΕ, ΠΑΟΚ!!
γιαυτη την τρελα αγαπησα αυτην την ομαδα, γιατι ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙ ΠΗΓΑΜΕ!!
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

Gospi έγραψε:Χρειαζεται ικανοτητα και εμπειρια για να πουλησεις παιχτες που εχουν προτασεις? Ειδαμε ποση ικανοτητα εχουν στο θεμα Νινουα, Μουργκ, παλαιοτερα στο θεμα Εσιτι. Εκει φαινεται η ικανοτητα, οχι στο να πουλησεις τους περιζητητους!
Δηλαδή ο καλός ψαράς φαίνεται όχι από το ότι πουλάει τα φρέσκα ψάρια του, αλλά απ' το ότι πουλάει τα σάπια σε κορόιδα?
miselinio

Δημοσίευση από miselinio »

Μεταγραφές δεν κάνουμε
όλους θα σας τρελανουμε
Χίλιες σελίδες γραφετε
μα μεις μόνο σε μια
όλους εσας σας γράφουμε
στ .......Τα τρία.

Αυτή είναι η ΠΑΕ μας.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

black_star_ninja έγραψε:
Psuxo_logos έγραψε:Μάγκες να κάνω μια ερώτηση;

Έστω λοιπόν πως η ποιοτική αναβάθμιση δεν γίνεται όπως είχαν προαναγγείλει (αρκετά πιθανόν).

Έστω οτι δεν προκρινόμαστε στους ευρωπαικούς ομίλους (πιθανόν).

Και τέλος, έστω ότι δεν κατακτούμε κανέναν τίτλο.

Εμείς σαν λαός. Σαν κοινότητα. Σαν φόρουμ. Σαν οτιδήποτε, τι μπορούμε να κάνουμε; Θα αντιδράσει κανεις; Θα γίνει ο λαός ποτέ μια γροθιά; Θα βιώσει κάποιος την δύναμη μας;

Αλλά θα μου πεις εδώ ακούγονται «Λευτεριά στα αδέρφια μας» και γιουχάρισμα από τους άλλους μίσους.

Καταντια.
(Αν είμαι οφ τοπικ διαγράψτε με Καντε με παν οτιδήποτε θέλετε.)

Αυτο που σε ενοχλεί ειναι οτι φωνάζουν κάποιοι αυτο το σύνθημα ή οτι δε συμφωνούν ολοι; Γνωρίζω οτι είμαι εκτός θέματος και ζητάω συγνώμη γιαυτο αλλα δε γινόταν να μη ρωτήσω;
Προφανώς ότι το φωνάζουν φίλε μου. Προφανώς.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Mailman_4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Χρειαζεται ικανοτητα και εμπειρια για να πουλησεις παιχτες που εχουν προτασεις? Ειδαμε ποση ικανοτητα εχουν στο θεμα Νινουα, Μουργκ, παλαιοτερα στο θεμα Εσιτι. Εκει φαινεται η ικανοτητα, οχι στο να πουλησεις τους περιζητητους!
Δηλαδή ο καλός ψαράς φαίνεται όχι από το ότι πουλάει τα φρέσκα ψάρια του, αλλά απ' το ότι πουλάει τα σάπια σε κορόιδα?
Ο καλος ψαρας φαινεται απο το οτι βγαζει καλα και φρεσκα ψαρια, οχι απο το οτι τα πουλαει. Το φρεσκο ψαρι πουλιεται μονο του.
Και εγω πουλαω τον Ντελια και τον Κοταρσκι, αλλα δεν μπορω να πουλησω τον Μουργκ (ελεγχεται αυτο).
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Μπαίνω στο SDNA να δω αν κάναμε καμμιά μεταγραφή και το μόνο που βλέπω είναι οτι η Ραπίντ περιμένει το Σβαμπ και οτι ο Τζίμας έχει πολλούς ενδιαφερόμενους. Και καλά οι άλλοι αρδ, ούτε κλικ δεν τους δίνω. Αλλά όταν ένα φιλικά προσκείμενο σάιτ γράφει μόνο για πιθανές πωλήσεις και ούτε κουβέντα για ενίσχυση, ανησυχείς.
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

Gospi έγραψε:
Mailman_4 έγραψε:
Ο καλος ψαρας φαινεται απο το οτι βγαζει καλα και φρεσκα ψαρια, οχι απο το οτι τα πουλαει. Το φρεσκο ψαρι πουλιεται μονο του.
Και εγω πουλαω τον Ντελια και τον Κοταρσκι, αλλα δεν μπορω να πουλησω τον Μουργκ (ελεγχεται αυτο).
Για πες μας πως πουλιέται ο Μουργκ από έναν καλό πωλητή?
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Δεν ξεκιναμε μεταγραφές 3 για το γούρι??
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Mailman_4 έγραψε:
Gospi έγραψε:
Mailman_4 έγραψε: Δηλαδή ο καλός ψαράς φαίνεται όχι από το ότι πουλάει τα φρέσκα ψάρια του, αλλά απ' το ότι πουλάει τα σάπια σε κορόιδα?
Για πες μας πως πουλιέται ο Μουργκ από έναν καλό πωλητή?
Δηλαδη ειναι δυσκολο να βρεθει μια ομαδα να αναλαβει το συμβολαιο του 28χρονου Αυστριακου Μουργκ. Οκ
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Συνήθως βαράς μια ανακαίνιση για να γίνει πιο θελκτικό αυτό που θες να σπρώξεις.
Προσπαθήσαμε και με τον Μουργκ όταν έκανε ανταύγιες και μπούκλες.
Τίποτα. Τζίφος
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

στον ΠΑΟΚ μια χαρά τον έσπρωξε η προηγούμενη ομάδα του
και τον έσπρωξε και με 2 μύρια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”