10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από goran 64 »

Αλλά δεν έγραψε ασσίστ γιατί το σουτ κοντράρισε :shock: :shock: ...Ατυχία... :o :o
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Asimos έγραψε:Σωστο, απλως ο ενας το εκανε με τα χερια στις τσεπες.
Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με τα χέρια στις τσέπες. Θέλει να τρέχεις και λίγο. ;)
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εγω δεν θα ειχα προβλημα αν ειχαμε εναν τσαρτα και ας ηταν βαδιστης
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ευτυχώς που δεν περναει απο μενα αν θα μείνει ή αν θα φυγει!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εγώ δεν θα έχω πρόβλημα αν ο Βλάνταν αποφασίσει ότι του κάνει και μπορεί να τον αξιοποιήσει και πει στον Ιβάν να τον κρατήσει.
Αν ντε και καλά ο Ιβάν θέλει παίχτη-κράχτη, ας το κάνει σε συνεννόηση με τον προπονητή που εμπιστεύτηκε.
Τσιάρτες-Μάρτες είναι νάχαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Έκανα μια μικρή αναδρομή στις 10 πρώτες σελίδες του παρόντος τοπίο και με έπιασε κατάθλιψη...ποιος ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και όταν πιάνουμε χρυσό τον μετατρέπουμε σε σκατα...θυμάμαι πόσο καυλα ήταν εκείνο το βράδυ που έβγαλε την είδηση το sDNA αν θυμάμαι καλά ότι έκλεισε σε εμάς...από την καύλα πήγα σερί στη δουλειά και ειχα σπασει τα @@ σε ολους τους πουστογαυρους...ότι έρχεται ο Βουλγάρους μπαμπάς σας...και από εκείνο το επικό βράδυ φτάσαμε στο να τον αποχαιρετούμε πρώτοι εμείς....ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ.....ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΤΑΡΑ ΔΕΝ ΜΆΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Έκανα μια μικρή αναδρομή στις 10 πρώτες σελίδες του παρόντος τοπίο και με έπιασε κατάθλιψη...ποιος ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και όταν πιάνουμε χρυσό τον μετατρέπουμε σε σκατα...θυμάμαι πόσο καυλα ήταν εκείνο το βράδυ που έβγαλε την είδηση το sDNA αν θυμάμαι καλά ότι έκλεισε σε εμάς...από την καύλα πήγα σερί στη δουλειά και ειχα σπασει τα @@ σε ολους τους πουστογαυρους...ότι έρχεται ο Βουλγάρους μπαμπάς σας...και από εκείνο το επικό βράδυ φτάσαμε στο να τον αποχαιρετούμε πρώτοι εμείς....ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...

ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ.....ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΤΑΡΑ ΔΕΝ ΜΆΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ....
Ο καταλληλότερος για να σε απαντήσει θαρρώ ότι είναι ο.........Kataramenos5... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Όταν τελειώσουν τα πλευ ωχ θα γράψω 2 πραγματάκια για ένα περιστατικό που δυστυχώς με ξενερωσε. Τώρα μόνο διπλο
Μεγάλε μιτκο σε εκτιμώ απεριόριστα για την τεράστια ποδοσφαιρική σου αξία αλλά έπεσες στα μάτια μου σαν ποδοσφαιριστής του μεγάλου ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς ρε φίλε να στραβωνεις με ΠΑΟΚτσακια επειδή σου ζητάνε 10 δευτερόλεπτα από την ζωή σου για να αποθανατησουν μια στιγμή χαράς δίπλα σου. Τέτοιο τουπέ από ποδοσφαιριστή δεν ξαναδα στην ζωή μου...μάλλον δεν κατάλαβες ποτέ η δεν σε ενημέρωσαν σωστά σε ποια ομάδα ήρθες. Όπως και να έχει τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες. Κανει μπαμ ότι νιώθεις σαν ξένο σωμα...κριμα που δεν σε χαρηκαμε για το ποδοσφαιρικο σου ταλεντο. Σογουρα δεν φταις μόνο εσύ για αυτό.
Για το σκηνικο στο αεροδρομιο λες αθηνα?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χαιρομαι ιδιαιτερα που δεν αποφασιζουν καποιοι απο δω μεσα την μοιρα του για του χρονου γιατι καποιοι στο ακουσμα Ιβιτς ειχαν ψοφησει στην ειρωνεια. Και φυσικα σημερα σχολιαζουν σε αλλα διαφορα τοπικ.
Θα μεινει ο Μπερμπατοφ παρεπιμπτοντως
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Χλωμό (αλλά όχι αδύνατο) : πολύ ακριβός για αλλαγή του Κλάους και του Πέλκα.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Με τέτοιο συμβόλαιο δεν πρέπει να μείνει.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ελπίζω να μην μείνει μετά από τέτοια σεζόν. Σίγουρα ξενέρωσε από τη μεταχείρηση που είχε και το είχε δηλώσει ότι θέλει να παθιάζεται στην ομάδα που παίζει. Ο ΙΤ κατάφερε να μην κερδίσει τπτ από word class παίκτη... Για μένα έπρεπε να παίζει περιοχή και να παστελώνει ώστε να έχει κα ιτην ψυχολογία σε ένα 4-2-3-1 κάνοντας ουσιαστικά τη δουλειά που κάνει και ο Κλάους. Η ομάδα χρειαζότανε με τόσα παιχνίδια και τους 2 μοιράζοντας τα παιχνίδια σε αυτούς τους 2.

Έτσι όπως πήγε όμως το πράγμα, ο παίκτης καλά είναι να μην ανανεωθεί. Κοστίζει μαζί με την εφορία 3εκ. Με αυτά τα λεφτά σε μισθό μπορούμε να πάρουμε 2 παίκτες ή καλύτερα να κρατήσουμε Μακ με ανανέωση κοντά στο μύριο και να πάρουμε 1 ακόμη έτοιμο παικταρά σε καλή ηλικία. Άλλη στρατηγική είναι αυτά τα 3εκ να προστεθούν στα transfer fees, ώστε να έχουμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε παίκτες που να μας βοηθήσουν άμεσα για το Τσουλου.

Ελπίζω να δωθεί υψηλή δύναμη στον προπονητή ώστε να συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία της ομάδας όπως τη θέλει. Δήλωσε χθες μετά τη νίκη ότι ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ και αυτό δίνει ελπίδες ότι φέτος δε θα πάμε στα κουτουρού όπως με ΙΤ.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Υπεράνω κριτικής ο συγκεκριμένος, έβγαλε τα γούστα του και ο ιδιοκτήτης, αλλά ουσιαστικά δεν βοήθησε. Ούτε μπορεί να πει κανείς ότι μάθανε τα πιτσιρίκια από δαύτον, όταν τον έβλεπαν να γίνεται αλλαγή και να την κοπανάει χωρίς καν να πλυθεί στις ντουζιέρες. Ιστορία παρόμοια με κάποιες γκομενικές, όπου κατακτάς τον παιδικό σου έρωτα στα 35+ και δεν ξέρεις που να χωρέσεις το ξενέρωμα
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ρε παιδιά, μιλάμε για τον Μπέρμπα και όχι για τον Μπάρμπα Ben! Ο άνθρωπος είναι ντίβα που έχει παίξει με παίχτες παγκοσμίου βεληνεκούς, έχει παίξει στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου και έχει δώσει το δικό του στίγμα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Είναι σα να φέρεις τον Ίμπρα και περιμένεις να κάνει ντουζ με τον Πέλκα, να πάει για καφέ με τον Χαρίση και να πάει στα λαδάδικα με τον Βελίδη! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ θα τους βλέπει η ομάδα ΜΟΝΟ στο χορτάρι! Θα συμφωνήσω πάντως ότι γενικά η χρονιά πήγε ΣΚΑΤΑ με τον συγκεκριμένο που στην τελική δεν μας έδειξε σχεδόν τίποτα. Εγώ προσωπικά μεγάλο μερίδιο αυτής της εικόνας δίνω στον πρώην προπονητή μας!
Δεν ξέρω αν τον θέλω του χρόνου, ΑΛΛΑ μέσα μου κάτι με καίει πως θα ήθελα να είχε κλείσει καλύτερα στην ομάδα μας. Θα ήθελα να τον δω σε μια επιτυχημένη χρονιά που να ήταν ευχαριστημένος και αυτός αλλά και εμείς με την απόδοσή του. Ίσως με ένα καλύτερο σύνολο τριγύρω του και με έναν σοβαρό προπονητή όπως τον Ίβιτς, να μπορούσε να μας δείξει λίγο από τον παλιό καλό Μπέρμπα! Βέβαια όλα αυτά είναι υποθέσεις και φυσικά θα τα κρίνουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα, ο προπονητής και ο Ιβάν! Αν νομίζουν πως μπορεί να μείνει ένα χρόνο ακόμα, τότε εγώ .... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Όταν είσαι ποδοσφαιριστής μια ομάδας, πας στο γήπεδο με την ομάδα και φεύγεις από αυτό με την ομάδα. Αν φύγεις μόνος σου στο 60' τίθεσαι αυτομάτως εκτός ομάδας. Όπως και αν σε λένε. Με την ίδια λογική και ο Καμπιάσο (που πραγματικά ήταν σε κατάσταση που μπορούσε να βοηθήσει και βοήθησε τον γάβρο σε πολλά ματς) θα έπρεπε να την κοπανήσει από τον τελικό κυπέλλου με την Άεκ μόλις έκλεισαν οι αλλαγές, αλλά αυτός έκατσε μέχρι το τέλος και έτριβε την καράφλα του, εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες του. Και ας έβλεπε κάτι κριάρια τύπου ..Μιλιβόγιεβιτς να παίζουν αντί για αυτόν.
Κανείς δεν έχει απαίτηση από τον Μπερμπάτοφ να πηγαίνει με τον Χαρίσει στα μπαράκια, αλλά όταν είσαι ο στάρ και έχεις το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, οφείλεις να δείχνεις και τον σχετικό επαγγελματισμό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”