Ρε παιδιά, μιλάμε για τον Μπέρμπα και όχι για τον Μπάρμπα Ben! Ο άνθρωπος είναι ντίβα που έχει παίξει με παίχτες παγκοσμίου βεληνεκούς, έχει παίξει στα καλύτερα γήπεδα του κόσμου και έχει δώσει το δικό του στίγμα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Είναι σα να φέρεις τον Ίμπρα και περιμένεις να κάνει ντουζ με τον Πέλκα, να πάει για καφέ με τον Χαρίση και να πάει στα λαδάδικα με τον Βελίδη! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ θα τους βλέπει η ομάδα ΜΟΝΟ στο χορτάρι! Θα συμφωνήσω πάντως ότι γενικά η χρονιά πήγε ΣΚΑΤΑ με τον συγκεκριμένο που στην τελική δεν μας έδειξε σχεδόν τίποτα. Εγώ προσωπικά μεγάλο μερίδιο αυτής της εικόνας δίνω στον πρώην προπονητή μας!
Δεν ξέρω αν τον θέλω του χρόνου, ΑΛΛΑ μέσα μου κάτι με καίει πως θα ήθελα να είχε κλείσει καλύτερα στην ομάδα μας. Θα ήθελα να τον δω σε μια επιτυχημένη χρονιά που να ήταν ευχαριστημένος και αυτός αλλά και εμείς με την απόδοσή του. Ίσως με ένα καλύτερο σύνολο τριγύρω του και με έναν σοβαρό προπονητή όπως τον Ίβιτς, να μπορούσε να μας δείξει λίγο από τον παλιό καλό Μπέρμπα! Βέβαια όλα αυτά είναι υποθέσεις και φυσικά θα τα κρίνουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα, ο προπονητής και ο Ιβάν! Αν νομίζουν πως μπορεί να μείνει ένα χρόνο ακόμα, τότε εγώ .... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!