9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

kataramenos5 έγραψε:Για κάποιους εδώ μέσα:

Αφού είναι φανερό ότι δε τη γουστάρετε αυτή την ομάδα γιατί ασχολείστε μαζί της?

ΥΓ Επίσης μάλλον σας φταίει η μάνα σας που δε βάζει κύμινο στα σουτζουκάκια,
η γκόμενα που δε σας κάθεται όσο θέλετε, το αφεντικό που δε σας πληρώνει όσο αξίζετε,και αυτή
η γαμημένη γη που συνεχίζει να γυρίζει
και τον βιολιδη και τον βιολιδη.....ξεχασατεεεεε;;;;;;;

και αν τυχον και ερθουν οι αραβες ...να ειμαστε ετοιμοι για γενικη συραξη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Με ξεκουραση αυτο το καλοκαιρι αφου δε θα εχει εθνικη, με σωστη προετοιμασια υπο τον νεο (?) προπονητη θα δουμε πολλους παικτες αλλαγμενους του χρονου.
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

kataramenos5 έγραψε:Για κάποιους εδώ μέσα:
Ο Σαλπι είναι κοντός και τα παίρνει άδικα
Ο Μούσλι είναι αδιάφορος
Ο Βλάνταν είναι αργός
Ο Κλάους αδύναμος
Ο Βιέρι φευγάτος
Ο Λίνο άμπαλος
Ο Πάμπλο χτυπάει όλα τα φάουλ
Ο Ελ Ζάρ δε προσπαθεί.
Ο Χάβος είναι ανίκανος
Ο Ζαγοράκης κάνει συνέχεια λάθη.

Αφού είναι φανερό ότι δε τη γουστάρετε αυτή την ομάδα γιατί ασχολείστε μαζί της?

ΥΓ Επίσης μάλλον σας φταίει η μάνα σας που δε βάζει κύμινο στα σουτζουκάκια,
η γκόμενα που δε σας κάθεται όσο θέλετε, το αφεντικό που δε σας πληρώνει όσο αξίζετε,και αυτή
η γαμημένη γη που συνεχίζει να γυρίζει
αδερφε,ξεχασες τον χαλκια που κανει καθυστερησεις,λες κ ειναι ακομα στο ρουλη,
κ παιζει αντι για τον κρεσιτς..που κ αυτος δεν εχει εξοδο...
ξεχασες τον σναουτσνερ που δεν προωθειται,κ τον εττο που δεν γυριζει πισω..
ξεχασες τον μαλεζα που τα'χει με την τζουλια,κ τον κουτσιανικουλη που τρακαρε..
πολυ καλα τα λες,+ πολλα απο μενα..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Είναι προφανώς αδύνατο να γίνει μια κουβέντα για τον Σάλπι, με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια
χωρίς να μπουν στη μέση οι ατζέντες που έχει ο καθένας.
Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

dj_timo έγραψε:Με ξεκουραση αυτο το καλοκαιρι αφου δε θα εχει εθνικη, με σωστη προετοιμασια υπο τον ΙΔΙΟ προπονητη (αφού χρήμα γιοκ) θα δουμε πολλους παικτες αλλαγμενους του χρονου.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πες μας φίλε Καρέλια..........καθαρά αγωνιστικά......τι πρέπει να κάνει ο Χαβίνιο με τον Σάλπι.

Πως πρέπει να αντιμετωπίσει τον συγκεκριμένο παίχτη για παράδειγμα στα επόμενα ματς.

Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει μείνει λίγο έξω στο βόλο και να τον βάλει πιο μετά στο παιχνίδι.

Ο Σάλπι είναι ΠΑΟΚάρα και μην τον ξεγράφετε.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν είμαι προπονητής Argonaut4.
Συμφωνώ ότι το σύστημα δεν τον βοηθάει.
Συμφωνώ ότι είναι ΠΑΟΚάρα, όσο άσχετο κι αν είναι αυτό με την αγωνιστική του παρουσία.
Γιατί είναι ρε παιδιά, πως να το κάνουμε!

Συμφωνώ ότι δεν μπορεί αριστερά.
Συμφωνώ ότι έχει ελαφρυντικά.

Αλλά

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να τον περιμένει, τη δεδομένη στιγμή.
Πίστευα ότι ήμουν σαφέστατος στο σχόλιο που έκανα, ότι όταν όλος ο ΠΑΟΚ πετούσε, ο Σάλπι περπατούσε.
Εδώ υπάρχει χοντρό πρόβλημα.
Ότι σε έναν αγώνα που ήταν για 4-0 ο Σάλπι δεν ήταν ΠΟΥΘΕΝΑ!

Αυτό είναι γεγονός. Δεν έχει να κάνει με το πόσα παίρνει, αν τα παίρνει, αν είναι ή όχι ΠΑΟΚ
σε κε με.

Τώρα, αν με ρωτάς τι θα έκανα αν ήμουν προπονητής και προπονητής στον ΠΑΟΚ,
θα μιλούσα μαζί του πάρα πολύ και μετά και το ματς με τον βάλελο θα ήταν πάγκο.
Αλλάγή θα έμπαινε στη θέση του φορ και μόνο.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.........!!!

Η εμπάθεια με παίχτες της ομάδας πρέπει να σταματήσει.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

το θεμα δεν ειναι αν μας αρεσει ο σαλπιγγιδης,αν ειναι Παοκαρα αν αγαπαει τον Παοκ ή αν σκιζεται ή αν ειναι αδιαφορος κτλ κτλ.
εγω να διευκρινησω γουσταρα τον σαλπι στην ομαδα και ακομα τον γουσταρω.ΑΛΛΑ
ειστε ικανοποιημενοι με την αποδοση του σαλπι?
βγαζει τα λεφτα της μεταγγραφης του?και δεν με νοιαζει αν περνει 100 200 η 1000.
στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο αυτα πρεπει να ειναι τα κριτηρια ενος παιχτη.
αν ηταν κουρασμενος ο σαλπι και δεν προσφερε δεν ειναι δικο μου θεμα, ειναι προβλημα αυτων που τον επελεξαν
και αυτοι θα πρεπει να διαχειριστουν το συμβολαιο του.ΤΟΣΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙΣ.

η παιχτικη αξια του ειναι γνωστη και οπως ειπα καποιος πιο πριν δεν θα μαθουμε τωρα τον παιχτη σαλπιγγιδη
και τι μπορει να προσφερει.

για μενα το προβλημα ειναι στον παγκο με τον υπηρησιακο προπονητη που εχουμε.
ο δηθεν προπονητης δεν ξερει και δεν εχει τον τροπο να τον διαχειριστη.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τον πηραμε να μας λυσει το επιθετικο προβλημα και δεν το εκανε.
απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι περιττα.ποιος φταει και τι δεν φταιει δεν εχει σημασια.το αποτελεσμα μετραει.
του χρονου πρεπει να βαλει γκολ.αν δεν τα καταφερει και του χρονου να φυγει.τοσο απλα.
ουτε ΠΑΟΚτσακι ουτε συμβολαια ουτε τιποτα.γκολ.μπορεις?κατσε 100 χρονια.δεν μπορεις?φυγε.πρεπει να παιξει επιθεση καποιος που σκοραρει.
μακαρι να αποδειχτει του χρονου οτι εφταιγε ο χαβος,η κουραση,η πιεση,το συστημα και να βαλει 15-20 γκολ.αν ειναι ομως οπως φετος να φυγει και να ερθει καποιος πιο φρεσκος και αποδοτικος.
ουτε φιλανθρωπικο ιδρυμα ειναι ο ΠΑΟΚ ουτε ψυχολογο θα φερουμε για να δουμε τι φταιει στον καθενα. οποιος δεν μπορει ας παει αλλου.ο ΠΑΟΚ πρεπει να παει μπροστα.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

συμφωνω φιλε barlow ετσι πρεπει να γινεται... οποιος δεν αποδιδει γεια σας

και αυτα οτι θυσιαζεται και χαραμιζεται δεξια ειναι βλακειες και αρδιλικια (στο βαζελο δεξια επαιζε)... με την ιδια λογικη αν παιξει κορυφη ο σαλπιγγιδης θα χαραμιζεται ο αθανασιαδης...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

darklord έγραψε:Ήταν πολύ φανερό και στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό πως όταν δουλεύουν καλά τα άκρα του ΠΑΟΚ, η ομάδα αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Και αυτό γιατί η ποιότητα των παικτών του στις θέσεις αυτές είναι δεδομένη, αλλά φέτος ιδιαίτερα οι ακραίοι αμυντικοί του δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου.
Λίνο και Ετό είναι δύο παίκτες με επιθετικά χαρίσματα και αμυντικές αδυναμίες και ήταν η πρώτη φορά στο παιχνίδι της Κυριακής (8/5) που δε φανέρωσαν πολλές από αυτές βοηθώντας συνάμα πολύ με τις προωθήσεις του. Ιδιαίτερα ο Ετό είχε καλή συνεργασία με Σαλπιγγίδη, ακόμα καλύτερη με τον Βιειρίνια και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την… αντίπαλη παρουσία των κακών αμυντικά Ιωαννίδη και Χριστοδουλόπουλου.
Η πολύ βελτιωμένη εικόνα του Ετό ενθουσίασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όπως φυσικά και η επιστροφή του Βιειρίνια στις σπουδαίες εμφανίσεις. Η… πτήση του Πορτογάλου, πάντως, συνδυάστηκε με την μετατόπισή του στο δεξί άκρο και το γεγονός αυτό δημιούργησε προβληματισμό για τον Σαλπιγγίδη. Αριστερά δεν μπορεί να αγωνιστεί παίζοντας με ανάποδο πόδι ενώ ταυτόχρονα ο Ελ Ζαρ δείχνει πως είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και φυσικά γνωρίζει πολύ καλύτερα τη θέση από τον διεθνή επιθετικό.
Υπάρχει, πάντως και η επιλογή να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και αυτό θα γίνει είτε παίρνοντας τη θέση του Αθανασιάδη, που και αυτός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση είτε αν ο Μάκης Χάβος επιλέξει να παίξει με δύο επιθετικούς βγάζοντας από την ενδεκάδα τον Ίβιτς, κάτι που είναι ακόμα πιο δύσκολο αν αναλογιστούμε πως η επιλογή του 4-2-3-1 ήταν δεδομένη από την αρχή της προετοιμασίας των πλέι οφ.
Δίλημμα, λοιπόν, για τον Μάκη Χάβο που γρήγορα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα προκειμένου να δώσει μία ακόμα ώθηση στην ομάδα του γιατί τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ δύσκολα.

http://olapaok.gr/podosfairo/h_anodos_t ... 58467.html

Εμ...Συγγνωμη αλλα λεω εγω τωρα. Ας πουμε, (συγγνωμη κιολας) το ενδεχομενο να... (φοβαμαι ηδη που το λεω) τολμησει... (κατι ακουω εξω, λες να με παρακολουθουν;;;) ο προπονητης μας να τον... (Θεε μου, πως θα το ξεστομισει ανθωπινο στομα αυτο;;) αφησει εκτος ενδεκαδας (ΤΟ ΕΙΠΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΩ) δεν υπαρχει;;
Ή ειναι απολυτα φυσιολογικο να πρεπει να ειναι παντα στην ενδεκαδα;; Ρωταω εγω γιατι απο ποδοσφαιρο δεν ξερω, μαλλον αλλο αθλημα εβλεπα ολα αυτα τα χρονια, που η ενδεκαδα εβγαινε παντα για το συμφερον της ομαδας και μονο. Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ συμφερον.
Τς τς τς...Πιπέρι στο πληκτρολόγιο.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

γιατι εσβησες το ποστ μου ?
αν θες να εισαι δικαιος σβησε το τοπικ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μηνύματα που νομοτελειακά οδηγούν σε καυγάδες και αντιπαραθέσεις μελών, θα σβήνονται.
Και είμαι σίγουρος ότι το ήξερες όταν έγραφες το ποστ σου.
Και μη νομίζεις ότι το σβήσιμο είναι τιμωρία, αλλά τρόπος διαχείρισης της κουβέντας ώστε να μην ξεφεύγει από το θέμα της. Η οποία στο συγκεκριμένο τόπικ έχει ξεφύγει προ πολλού.

Συνεχίζουμε εντός θέματος.
Παράπονα σε πμ, να το συζητήσουμε πολιτισμένα.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

μια χαρα ειτανε το ποστ μου
και δεν προκαλουσε κανεναν
ασε γκολ του βαζελου στο τοπικ ειναι πιο ωραια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”