darklord έγραψε:Ήταν πολύ φανερό και στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό πως όταν δουλεύουν καλά τα άκρα του ΠΑΟΚ, η ομάδα αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Και αυτό γιατί η ποιότητα των παικτών του στις θέσεις αυτές είναι δεδομένη, αλλά φέτος ιδιαίτερα οι ακραίοι αμυντικοί του δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου.
Λίνο και Ετό είναι δύο παίκτες με επιθετικά χαρίσματα και αμυντικές αδυναμίες και ήταν η πρώτη φορά στο παιχνίδι της Κυριακής (8/5) που δε φανέρωσαν πολλές από αυτές βοηθώντας συνάμα πολύ με τις προωθήσεις του. Ιδιαίτερα ο Ετό είχε καλή συνεργασία με Σαλπιγγίδη, ακόμα καλύτερη με τον Βιειρίνια και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την… αντίπαλη παρουσία των κακών αμυντικά Ιωαννίδη και Χριστοδουλόπουλου.
Η πολύ βελτιωμένη εικόνα του Ετό ενθουσίασε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όπως φυσικά και η επιστροφή του Βιειρίνια στις σπουδαίες εμφανίσεις. Η… πτήση του Πορτογάλου, πάντως, συνδυάστηκε με την μετατόπισή του στο δεξί άκρο και το γεγονός αυτό δημιούργησε προβληματισμό για τον Σαλπιγγίδη. Αριστερά δεν μπορεί να αγωνιστεί παίζοντας με ανάποδο πόδι ενώ ταυτόχρονα ο Ελ Ζαρ δείχνει πως είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και φυσικά γνωρίζει πολύ καλύτερα τη θέση από τον διεθνή επιθετικό.
Υπάρχει, πάντως και η επιλογή να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και αυτό θα γίνει είτε παίρνοντας τη θέση του Αθανασιάδη, που και αυτός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση είτε αν ο Μάκης Χάβος επιλέξει να παίξει με δύο επιθετικούς βγάζοντας από την ενδεκάδα τον Ίβιτς, κάτι που είναι ακόμα πιο δύσκολο αν αναλογιστούμε πως η επιλογή του 4-2-3-1 ήταν δεδομένη από την αρχή της προετοιμασίας των πλέι οφ.
Δίλημμα, λοιπόν, για τον Μάκη Χάβο που γρήγορα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα προκειμένου να δώσει μία ακόμα ώθηση στην ομάδα του γιατί τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ δύσκολα.
http://olapaok.gr/podosfairo/h_anodos_t ... 58467.html
Εμ...Συγγνωμη αλλα λεω εγω τωρα. Ας πουμε, (συγγνωμη κιολας) το ενδεχομενο να... (φοβαμαι ηδη που το λεω) τολμησει... (κατι ακουω εξω, λες να με παρακολουθουν;;;) ο προπονητης μας να τον... (Θεε μου, πως θα το ξεστομισει ανθωπινο στομα αυτο;;)
αφησει εκτος ενδεκαδας (ΤΟ ΕΙΠΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΥΝΔΙΝΕΥΩ) δεν υπαρχει;;
Ή ειναι απολυτα φυσιολογικο να πρεπει να ειναι παντα στην ενδεκαδα;; Ρωταω εγω γιατι απο ποδοσφαιρο δεν ξερω, μαλλον αλλο αθλημα εβλεπα ολα αυτα τα χρονια, που η ενδεκαδα εβγαινε παντα για το συμφερον της ομαδας και μονο. Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ συμφερον.