15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε gika δε του γυρνας την πλατη...Μην το παιρνεις ετσι...
Το τι ανθρωπος ειναι ο κοντρερας το ξερουμε καιρο τωρα...Αλλα δεν του γυρνα την πλατη ο ΠΑΟΚ...

Το βλεπεις οτι και ο ιδιος ξερει οτι ειναι δυσκολη η κατασταση..Για αυτο λεω οτι αμα φερθουν και οι 2 πλευρες "εξυπνα" θα βρεθει λυση..
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αν ισχύουν οι δηλώσεις του Πάμπλο όπως ακριβώς της έγραψαν οι εφημερίδες τότε αλλάζουν τα δεδομένα:

Καταρχήν πιστεύω ότι ο Κοντρέρας έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών της ομάδας ..
και θεωρώ ότι έχει απεριόριστη εκτίμηση στην διοίκηση
άρα δεν πιστεύω ότι θα τους έφερνε ποτέ σε δύσκολη θέση ...

εκτός αν είναι τόσο παρτάκιας που πιέζει καταστάσεις για να πάρει τα χρήματα έως το καλοκαίρι ...
δεν το πιστεύω όμως ότι είναι τέτοιος ... μου το έχει δείξει μέσα στο γήπεδο

άρα αν του γίνει μία νορμάλ πρόταση γύρω στα 400 πιστεύω ότι θα αποφασίσει να μείνει ...

ελπίζω να είναι όπως στις δηλώσεις του ...

και να μην θέλει να φύγει ...

Ας προσπαθήσουν να αποδευσμέσουν άλλους (ονόματα δεν λέω) ... ή τουλάχιστον ας προσπαθήσουν ...

Με Πάμπλο και Λίνο ανανεωμένους για του χρόνου η μετάβαση στην νέα εποχή θα είναι πολύ πιο εύκολη ... (για τον άλλο Πάμπλο το θεωρώ δεδομένο - ελπίζω να μην διαψευστώ)

υποσ.
χωρίς παρεξήγηση θα ήθελα να κάνω και μία παρατήρηση κυρίως σε νεαρούς παοκτσήδες κάτω των 20 ετών ... η γλώσσα και το ύφος με το οποίο μιλάτε είναι επιεικώς απαράδεκτο ... μηδέν σεβασμός στην γνώμη του άλλου, απαξίωση των πάντων ...
ένας μπάρμπας μου όταν ήμουν μικρός μου είχε πει ότι μάγκας στην ζωή είναι αυτός που δεν ακούει την ηχώ του ...
εσείς δυστηχώς μόνο αυτό ακούτε ...
έτσι αυτή η χώρα δεν θα πάει πουθενά ...
χάνετε και η τελευταία ελπίδα ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

+++++Στα πρωτα....

+++++++++++++++++++++++++Στην υποσημειωση....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Karelias έγραψε:Τι είπες Παύλο;
Θέλεις να μείνεις;
Μα γιατί χαλάς τη μανέστρα;
Εδώ μέσα, τόσες μέρες, τόσος κόσμος, λέει ότι βαρέθηκες, θες να φύγεις, θες να πας σπίτι σου μιαν ώρα αρχύτερα, ότι ότι ότι ότι...Κι έρχεσαι εσύ τώρα και μας χαλάς την ιστορία;
Μα γιατί;
Αλλά ξέρω γιατί...Βρε, εμάς πας να κοροϊδέψεις βρε; Να σε πω γιατί. (ή μάλλον να σε πω τι θα πουν όλοι αυτοί που λένε τα παραπάνω.) Για να μη φας το χρέωμα εσύ. Γι αυτό.
Α ρε Παύλο, τι σου μελε να πάθεις.
++++++++++

α ρε παμπλο μολις χαλασες ολοκληρη επικοινωνιακη προπαγανδα αγορι μου σαν μπουγατσα με κυμα θα σε φανε τωρα...ενας τιτλος μονο τιποτα αλλο...

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ

και δεν ειναι τσοντα...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Οχι ρε Κοντρερας γιατι τα λες αυτα, αφου ο Κολκας λεει οτι σου εγινε προταση 400000 και αρνηθηκες! Τι;! Θα πιστεψω τωρα εσενα και οχι τον Κολκα;
πωωω ζημια... ποιος του εδωσε τον λογο ρε;

Δανεικα ιδανικα...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΑΥΛΑΡΑ ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ....

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.

ΑΡΔ ΕΙΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τα περι γυαλας....ας τα αφησω καλυτερα ασχολειαστα......γιατι θα με κοψουν.....
...ελπιζω μονο ο πατερας σου να συνεχισει να εχει την δουλεια του,και να σε συντηρει.
...γιατι εσυ με αυτα που γραφεις ....σιγουρα δεν εσεις καμια σχεσει με την πραγματικοτητα.
....το ποιο αστειο ειναι αυτο που γραφεις για την Τουμπα :lol: :lol:
....οι μισοι και παραπανω Τουμπιωτες ειναι για ''φυλακη''....

Tελευταίο offtopic .... ;)
Αrgonaut4
O πατερας μου εξυπνακια γνωστη της πραγματικοτητας εχει πεθανει εδω και 10 χρονια,συντηρω την 4μελη οικογενεια μου(εχω 2 γιους 5 & 7 ετων-να μου ζησουν,ευχαριστω) μονος μου, καθως ουτε η συζυγος δουλευει,πες λοιπον αχαρακτηριστε ποιος ειναι γνωστης της πραγματικοτητας και ποιος οχι.Καλυτερα λοιπον να παιζεις κομπολοι παρα να γραφεις πιπες,οταν δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου...
Επειδη καποιοι ειμαστε στα προθυρα της οικονομικης εξαθλιωσης δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος ειναι ετσι.
Ο Παμπλο με την τελευταια δηλωση του νομιζω εθεσε το θεμα σε σωστες βασεις.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ο γκουρου της ΠΑΟΚτσηδικης ενημερωσης Σταυρος-Παπαγαλος-Κολκας , εχει τοποθετηθει για τις τελευταιες δηλωσεις του Κοντρερας ???? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Rizla έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τα περι γυαλας....ας τα αφησω καλυτερα ασχολειαστα......γιατι θα με κοψουν.....
...ελπιζω μονο ο πατερας σου να συνεχισει να εχει την δουλεια του,και να σε συντηρει.
...γιατι εσυ με αυτα που γραφεις ....σιγουρα δεν εσεις καμια σχεσει με την πραγματικοτητα.
....το ποιο αστειο ειναι αυτο που γραφεις για την Τουμπα :lol: :lol:
....οι μισοι και παραπανω Τουμπιωτες ειναι για ''φυλακη''....

Tελευταίο offtopic .... ;)
Αrgonaut4

Επειδη καποιοι ειμαστε στα προθυρα της οικονομικης εξαθλιωσης δεν σημαινει οτι ολος ο κοσμος ειναι ετσι.
Μα τι λες φυσικα και ένα 5 % δεν ειναι έτσι αυτο ποσοστό θα ειναι πάντα στον αφρό οι υπόλοιποι έχουμε τα μαύρα μας τα χάλια και δεν έχουμε πιάσει πατο ακόμη τεράστια είναι και η ανασφάλεια .....
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

+1926 στον καρέλια!

Ούτε καν θα μπω στον κόπο να την πω σε αυτούς που μέχρι και το πρωί τον έκραζαν ότι θέλει να φύγει και δίναν το παράδειγμα του κοντου (sic) αλλά θέλω να σας ξαναπώ ότι δεν έχετε βαρεθεί να σας ταίζουν παπά αυτά τα μπ@σταρδα?Είναι κρίμα να την λέτε στον συνοπαδό σας επειδή σας φούσκωσε το μυαλό της π@#$%νας το παιδί και να βρίζετε ο ένας τον άλλον και όχι μόνο μεταξύ σας αλλά και να μηδενίζεται έναν παίκτη που τέτοιο σέντερ μπακ δεν έχει ξαναπεράσει από τον ναό...την αγάπη του κόσμου γουστάρει και αυτός μην του γυρνάτε την πλάτη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bob την Πέμ 29 Δεκ 2011, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ας τα βρουν στα 350.000 χιλιαρικα. Τελειώσει τ θέμα αφου θέλει να μέινει και ο παμπλο .....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Bob δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος ο οποιος αποδοκιμασε τον παιχτη καποια χρονικη στιγμη....
Ουτε τον αμφισβητησε το μεγαλυτερο μερος του κοσμου οποιαδηποτε στιγμη της καριερας του στον ΠΑΟΚ..Προσωπικα οταν οι αλλοι λεγανε οτι φετος δεν εχει κανει πολλα παιχνιδια και για εθνικες και τετοια ημουνα πιστος του παμπλο γιατι ξερω οτι ειναι για μεγαλα ματς...
Παντως τωρα κανεις δεν τον αμφισβητησε...Τωρα αμα πιστευει ο καθενας τον καθε δημοσιογραφο ειναι αλλο ζητημα..
Το εχω πει χιλιες φορες...Εμεις τους βριζουμε αλλα εμεις τους πιστευουμε κιολας...
Ας τα λουστουμε...
Ποσο καιρο λεω "περιμενετε,περιμενετε" και ολοι τα θεωρουνε τελειωμενα...Τα ιδια εγιναν και με τον μπολονι μετα το ματς με τη ρουμπιν...
Μακαρι να βρεθει η χρυση τομη και ο παιχτης να συνεχισει...
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

φίλε έχω δει αρκετά ποστ που λένε ότι ο παίκτης είναι μεγάλος και ότι στο μυαλό του είναι μόνο η εθνική και ότι φέτος δεν έκανε παιχνίδια και και και...ασ'το λοιπόν!το είπα ότι δεν θα ψάξω καν να τα βρω για να την πω σε συνοπαδούς μου!
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

καλα μερικές σελιδες πριν σ αυτο το τοπικ, ειχε γίνει ενα ποστ απο εξεδρα που αρνηθηκε προταση ανανέωσης, λογικά του κολκα....

τι έγινε κ. κολκα μηπως στο μυαλό σας έγινε η προταση 300.000;
άλλα λέει ο παμπλο και γιατί να πει ψέματα ότι δεν του γινε προταση;

(σελ 222 του τοπικ για οποιον θελει να το ξαναδει)
shark4 έγραψε:
Ο γκουρου της ΠΑΟΚτσηδικης ενημερωσης Σταυρος-Παπαγαλος-Κολκας , εχει τοποθετηθει για τις τελευταιες δηλωσεις του Κοντρερας ???? :mrgreen:
έλα ντε :?:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Boksic4 την Πέμ 29 Δεκ 2011, 11:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

bob έγραψε:φίλε έχω δει αρκετά ποστ που λένε ότι ο παίκτης είναι μεγάλος και ότι στο μυαλό του είναι μόνο η εθνική και ότι φέτος δεν έκανε παιχνίδια και και και...ασ'το λοιπόν!το είπα ότι δεν θα ψάξω καν να τα βρω για να την πω σε συνοπαδούς μου!
Το ξερω και το θυμαμαι πολυ καλα αλλα αυτοι οι παιχτες αποδεικνυουν ποιοι ειναι οταν πρεπει...

Το μονο που ζηταμε ειναι να βρουμε την ακρη και να μεινει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”